Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto
-
Külaline
Tüdrukutel oleks võinud niigi palju mõistust olla, et mehe rikkuse jutud rääkimata jätta. Oleks parema mulje jätnud.
-
Külaline
Selliseid naisi on ka, kes mehelt ainult raha tahavad, asi siis need naised kes sellise mehe otsa kukkusid - tähtis ju oli - mees on pikk ja ilusKülaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 19:41Mis tähtsust sel on, kuidas suhe oli. Mees tõmbas ja tõmbab siiani naistel naha üle kõrvade. Pole ju nii raske aru saada. Selliste tüüpide suhtes peaks olema null-tolerants, mitte ohvri süüdistamine. Ohver ei ole süüdi, et usaldas. Mis krdi inimesed te siin olete?Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:45Neiu võib ise rääkida nii nagu talle meeldib, see ei pruugi tõde olla. Rahast jäi ilma, arusaadav, aga kuidas see suhe neil oli, teavad nad kahekesi ja see ongi sõna-sõna vastu.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 14:09
Neiul ju EI OLNUD Smart-id-d. Kurikael lõi neiule Smart-ID, kasutades ID-kaardi paroole. Edasi oli juba kõik lihtne. Uus pangakonto naise nimele jne.
Inimesed peaksid sellise laenu saamiseks siiski füüsiliselt kohal käima, või kasutama kaugtõestust vms. Nii ei saa see jätkuda, et normaalsed inimesed tõbraste laene kinni taovad.
Võta üks ja viska teist. Raske kaasa tunda. Kas neil kahtlusi ei tekkinud? Sellised eputrillad, nagu Sten ennast presenteeris, peaksid eemale peletama, mitte ligi tõmbama.
-
Külaline
Eks eluga tulevad kogemused.
Jah, kahjuks mõnikord väga valusalt. Teinekord ei saa kogemuste puudumist ajada ka nooruse kaela: hurmurite/kaunitaride õnge satuvad nii keskealised naised kui ka mehed. Silvi Vraidist näiteks on kahju, elu lõpu poole tõmmati nahk üle kõrvade. Tugev iseseisev naine, aga murdus...
-
Külaline
Silvi suri vähki? Tal oli ajuvähk, teda opereeriti ja maeti lahtise kirstuga kus tema näol oli valge riie, varjamaks operatsiooni arme.Egalitaar kirjutas: ↑26 Sept 2024 00:17Jah, kahjuks mõnikord väga valusalt. Teinekord ei saa kogemuste puudumist ajada ka nooruse kaela: hurmurite/kaunitaride õnge satuvad nii keskealised naised kui ka mehed. Silvi Vraidist näiteks on kahju, elu lõpu poole tõmmati nahk üle kõrvade. Tugev iseseisev naine, aga murdus...
Jah. Peas oli mingi müts või midagi. Nägu oli katmata. Kui ma õieti mäletan, siis vähk oli mujal, aga siirded olid juba ajus.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 01:02Silvi suri vähki? Tal oli ajuvähk, teda opereeriti ja maeti lahtise kirstuga kus tema näol oli valge riie, varjamaks operatsiooni arme.Egalitaar kirjutas: ↑26 Sept 2024 00:17Jah, kahjuks mõnikord väga valusalt. Teinekord ei saa kogemuste puudumist ajada ka nooruse kaela: hurmurite/kaunitaride õnge satuvad nii keskealised naised kui ka mehed. Silvi Vraidist näiteks on kahju, elu lõpu poole tõmmati nahk üle kõrvade. Tugev iseseisev naine, aga murdus...
-
Külaline
Ma arvan et Stenid suudavad naisi ära tinistada ilma paroole varastamata ka. Vaid naised on ise nõus riskima millegi parema ja suurema ja ilusama elu nimel. Mu sugulane andis suure summa ühele mehele äri alustamiseks. Kui äri käima läinuks saanud mõlemad ilusama elu, koos. Oi kuidas me hoiatasime ja keelasime et ärgu tehku nii. Aga tema elu, tema raha, mis sa ikka teha saad. Juba läksime tülli seepärast, et keelasime ja hoiatasime. Armastusest ja usust mehesse pimestatud. Nagu see Vraidi lugugi. Mu sugulasel polnud isegi mingit haigust vabanduseks või õigustuseks. Pigem-kes ei riski see shampust ei joo. Armumine, kooselu lubadus, aita raskest punktist üle ja elame õnnelikult koos. Mõned julgevad võtta riske lootes et läheb elu paremaks. Loodavad edulugudele.
-
Külaline
Naised teevad meestele salaja Smart-ID konto, millega laenu võtta? Selles loos on tegevus kriminaalne, tee ikka vahet, eks.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 22:21Täpselt nii! Ise olid loll, maksa ja ära virise.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:46Mismoodi see teistmoodi on kui see kui naine ütleb, et tal on spiraal ja ta lapsi ei taha ja võtab tablette ja nagunii teeks aborti ja mees usub ja naine on tegelikult huiar. Mees maksab alimente.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:03
Minu arust imelik, et öeldakse, et ise olid süüdi, et koodid laokile jätsid. Mis mõttes laokile, kui tegu oli elukaaslasega. Kas kui elukaaslane sooritab sinu vastu kuriteo, siis öeldakse alati, et ise oled süüdi? Kui näiteks kasutab füüsilist vägivalda, karistatakse ju kindlasti, mitte ei öelda, et jätsid enda laokile samasse ruumi temaga, ise oled süüdi. Sama loogika peaks ju kehtima ka majandusliku vägivalla suhtes. Elukaaslane on kurjategija, kui ta nii tegi, mitte ei hakata rääkima, et ise olid hooletu, kui jätsid oma paroolid sahtlisse, kui seal elas elukaaslane.
Kõik ütlevad, et ise olid loll, maksa ja ära virise.
Kui me hakkame kokku lugema neid kordi kui naised mehi on petnud, enne läheb jumala päike looja kui lõpule jõuame.
Väga ikka tahaks naisi süüdistada. Inimesed teevadki armununa lollusi, armastavad, usaldavad Kuuni ja tagasi. Nii naised kui mehed. Inimene ongi selliseks loodud ja sa ei saa inimest inimeseks olemises süüdistada. Küll aga peab see tõbras oma tegude eest vastutuse võtma, soovitavalt avalikult, et temasarnased tagasi tõmbaks, soovitavalt üldse ära kaoks.
-
Külaline
Pole teada kas seal midagi seadusevastast oli. Esialgu on meil ainult ühe poole jutt. Mille poolest see on teistmoodi kui naised ära kasutavad meeste usaldust? Pettus jääb pettuseks. Mina neil vahet ei tee.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 08:16Naised teevad meestele salaja Smart-ID konto, millega laenu võtta? Selles loos on tegevus kriminaalne, tee ikka vahet, eks.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 22:21Täpselt nii! Ise olid loll, maksa ja ära virise.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2024 17:46
Mismoodi see teistmoodi on kui see kui naine ütleb, et tal on spiraal ja ta lapsi ei taha ja võtab tablette ja nagunii teeks aborti ja mees usub ja naine on tegelikult huiar. Mees maksab alimente.
Kõik ütlevad, et ise olid loll, maksa ja ära virise.
Kui me hakkame kokku lugema neid kordi kui naised mehi on petnud, enne läheb jumala päike looja kui lõpule jõuame.
Väga ikka tahaks naisi süüdistada. Inimesed teevadki armununa lollusi, armastavad, usaldavad Kuuni ja tagasi. Nii naised kui mehed. Inimene ongi selliseks loodud ja sa ei saa inimest inimeseks olemises süüdistada. Küll aga peab see tõbras oma tegude eest vastutuse võtma, soovitavalt avalikult, et temasarnased tagasi tõmbaks, soovitavalt üldse ära kaoks.
-
Külaline
ok, avas konto, aga kuidas kutt sealt raha endale sai?
-
Külaline
Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
-
Külaline
Eesti levinuim äriplaan. Protsessi käigus võib rääkida, et "oled mehele lapse sünnitanud", aga lahutades võtad selle "mehele" sünnitatud lapse kaasa ja rohkem ei näita. Paned raisale veel alimendid peale ja kolid uue mehe manu.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:25 Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
Ei huvita kuuuurijat ega kedagi muud. Uudis väärtus puudub.
-
Külaline
Ma ei võtnud poolt ära, vaid ostsin tema poole endale. Täiesti võrdselt panustasime mõlemad, aja jooksul olin nii mina kui tema põhilaenusaaja. Aga mina ei puutu praegu asjasse.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:25 Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
Igasugune ärakasutamine ja teise võlgadesse jätmine on kuritegelik ja väärib ühiskondlikku hukkamõistu. See käib nii meeste kui naiste kohta, uute ja vanade firmade kohta. Minu arvates pole siin keegi meessugu rõhutanud. On peategelane, kes seekord on Sten, kes on juhtumisi mees, vähemalt on tal sellised välised tunnused, et me nii arvame.
Kiirlaenude andmine tuleb teha oluliselt keerulisemaks. Näotuvastus kohustuslikuks.
Oma tütrele ütleksite ka, et loll olid ja nüüd maksa või?
-
Külaline
Protsessi käigus määratakse teisele vanemale ka kohtumiste sagedus, ära aja jama. Kondoom on see võluvits, et sellistesse "äriplaanidesse" mitte sattuda.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:46Eesti levinuim äriplaan. Protsessi käigus võib rääkida, et "oled mehele lapse sünnitanud", aga lahutades võtad selle "mehele" sünnitatud lapse kaasa ja rohkem ei näita. Paned raisale veel alimendid peale ja kolid uue mehe manu.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:25 Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
-
Külaline
No kuidas ei ole, ikka on. Kui mingi naine huiab meest, siis see pole kõneväärtki. Parastatakse veel peale,et näe, mõtlesid et saad tasuta keppi või.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:56Ma ei võtnud poolt ära, vaid ostsin tema poole endale. Täiesti võrdselt panustasime mõlemad, aja jooksul olin nii mina kui tema põhilaenusaaja. Aga mina ei puutu praegu asjasse.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:25 Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
Igasugune ärakasutamine ja teise võlgadesse jätmine on kuritegelik ja väärib ühiskondlikku hukkamõistu. See käib nii meeste kui naiste kohta, uute ja vanade firmade kohta. Minu arvates pole siin keegi meessugu rõhutanud. On peategelane, kes seekord on Sten, kes on juhtumisi mees, vähemalt on tal sellised välised tunnused, et me nii arvame.
Kiirlaenude andmine tuleb teha oluliselt keerulisemaks. Näotuvastus kohustuslikuks.
Oma tütrele ütleksite ka, et loll olid ja nüüd maksa või?
Sten on nupumees. Pane edasi, Sten!
-
Külaline
Jah kuni see protsess käib, siis väike laps on isa juba ära unustanud. Ja ema kodus räägib iga päev ju, et isa on "ohtlik" ja igasugu jama annab välja mõelda isa kohta. Nii et tegelikkuses see kohtumiste asi ei tööta.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:59Protsessi käigus määratakse teisele vanemale ka kohtumiste sagedus, ära aja jama. Kondoom on see võluvits, et sellistesse "äriplaanidesse" mitte sattuda.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:46Eesti levinuim äriplaan. Protsessi käigus võib rääkida, et "oled mehele lapse sünnitanud", aga lahutades võtad selle "mehele" sünnitatud lapse kaasa ja rohkem ei näita. Paned raisale veel alimendid peale ja kolid uue mehe manu.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:25 Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
Kondoom on jah tore tagantjärgi tarkus. Sama tark kui neile tüdrukutele öelda, et miks koodid laokile jätsite, oleks tulnud paremini peita.
-
Külaline
Võluvits on sinutaolistesse eelarvamustega suhtuda. Eeldada, et kui praegu ei peta ja reeda siis tulevikus teeb seda kindlasti. Seega kasuta ja liugu edasi peaks meeste moto olema. Muidu maksad palju ja kuulad irvitavat ininat. Kasutanud siis kummiKülaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:59Protsessi käigus määratakse teisele vanemale ka kohtumiste sagedus, ära aja jama. Kondoom on see võluvits, et sellistesse "äriplaanidesse" mitte sattuda.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:46Eesti levinuim äriplaan. Protsessi käigus võib rääkida, et "oled mehele lapse sünnitanud", aga lahutades võtad selle "mehele" sünnitatud lapse kaasa ja rohkem ei näita. Paned raisale veel alimendid peale ja kolid uue mehe manu.Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 13:25 Elad mehega koos. Lollike usaldab. Teeb isegi ühisvara. Õigel hetkel lahutad ja röövid mehelt pool. Mille poolest Stenis erinete?
-
Külaline
Muidugi ise loll! Või siis said kaks lolli kokku.
Mees ise ei võtnud midagi ette, kui last ei soovinud. Vasektoomia või kondoom näiteks. Järelikult siis ikka soovis last ja seksis kaitsmata.
Miks peab alati naine see olema, kes lapsi ei taha ja spiraali paigaldab või aborti teeb?
Jah ja need tüdrukud jätsid oma koodid laokile ning ei võtnud mitte midagi ette selleks et nende identiteeti varastada ei saaks. Järelikult siis ikka soovisid seda laenu maksta tagantjärgi. Miks peab olema mees see kes kõige eest maksab?Külaline kirjutas: ↑26 Sept 2024 15:42Muidugi ise loll! Või siis said kaks lolli kokku.
Mees ise ei võtnud midagi ette, kui last ei soovinud. Vasektoomia või kondoom näiteks. Järelikult siis ikka soovis last ja seksis kaitsmata.
Miks peab alati naine see olema, kes lapsi ei taha ja spiraali paigaldab või aborti teeb?
Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist