OMG, see teine uus foorum...

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 23:45
peeter kirjutas: 07 Juun 2024 23:36 Meil on ümmargune 100 registreeritud kasutajat täis, postitusi 2300+.
Elufoorumis on 23 kasutajat ja 131 postitust kogu selle aja peale (ja nemad on kauem tegutsenud)... :)
Registreeritud kasutajaid on neil rohkem. 103 hetkel.
Aga no sealt paljud on kontod, mis alguses tehti kui keegi veel ei teadnud, mis toimuma hakkab.
No just. Mul on seal ka registreeritud kasutaja, sealjuures 0 postitust. Nii mõnigi regas uude foorumisse perekooli esilehel oleva reklaami järgi. Kustutada tõenäoliselt ei saa ja nii see konto sinna jääb.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 08 Juun 2024 00:00
Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 23:45
Registreeritud kasutajaid on neil rohkem. 103 hetkel.
Muidugi on seal rohkem kui seal reg-mata kirjutada ei aa.
Selles pole asi, vaid algses reklaamis. Need regatud kasutajad ei hakka seal mitte kunagi postitama.
Näuhti

Postitus Postitas Näuhti »

Õuh, kuulge, keegi, kes seal veel regatud on, äkki vaataksite, kas mind on ära kustutatud? Mu nimi oli seal Tiritammetõru ja ma ei saa aru, kas mind on kustutatud või unustasin õige parooli ära. Ma regasin päris alguses, kui sai mingi väljamõeldud meiliaadressi panna ja kinnitust polnud vaja. Pärast vaatasin, et suht mõttetu, keegi ei suhtle, teemasid ega postitusi ei tule ja alajaotused on veidravõitu.
Äkki ta hakkas kontrollima ja kustutas olematu aadressiga kasutajad juba ise ära? Igatahes sisse ma enam sinna ei saa, seega ei saa ise end ära ka kustutada.
Gabriel, kui sa seda loed, (nagunii loed), siis võid Tiritammetõru ära kustutada, ma enam ei tule sinna! Aitäh.
Külaline

peeter kirjutas: 07 Juun 2024 23:51
Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 23:45 Registreeritud kasutajaid on neil rohkem. 103 hetkel.
Aga no sealt paljud on kontod, mis alguses tehti kui keegi veel ei teadnud, mis toimuma hakkab.
Õigus, vaatasin valet rida. Huvitav, kas "kustutatud kasutaja 137" ja nr 71 jt ka üldnimekirjast juba maha arvatud on? :) kes on juba palunud oma kasutajanime kustutada sellest foorumist või välja visatud...
Üks kustutatu olen mina. Tegin ka sellekohase teema sinna, sest konto kustutamine ei olnud alguses võimalik. Ei soovi nende statistikas kajastuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 07:35 Üks kustutatu olen mina. Tegin ka sellekohase teema sinna, sest konto kustutamine ei olnud alguses võimalik. Ei soovi nende statistikas kajastuda.
Tundub, et sina oled kasutaja "Kustutatud kasutaja 68" :) arvan, et kuna ei tahetud kustutada kogu teemat ja teemaalgatajat, siis pidi mingi nimi ka kustutatud kasutajale panema. Niisama vaatamas saab ju igaüks käia, mis toimub seal, või ei toimu.
Külaline

Näuhti kirjutas: 08 Juun 2024 07:17 Õuh, kuulge, keegi, kes seal veel regatud on, äkki vaataksite, kas mind on ära kustutatud? Mu nimi oli seal Tiritammetõru ja ma ei saa aru, kas mind on kustutatud või unustasin õige parooli ära. Ma regasin päris alguses, kui sai mingi väljamõeldud meiliaadressi panna ja kinnitust polnud vaja. Pärast vaatasin, et suht mõttetu, keegi ei suhtle, teemasid ega postitusi ei tule ja alajaotused on veidravõitu.
Äkki ta hakkas kontrollima ja kustutas olematu aadressiga kasutajad juba ise ära? Igatahes sisse ma enam sinna ei saa, seega ei saa ise end ära ka kustutada.
Gabriel, kui sa seda loed, (nagunii loed), siis võid Tiritammetõru ära kustutada, ma enam ei tule sinna! Aitäh.
Huvitav, mina sain oma konto ise ära kustutada. Kusagil profiili all oli nupuke "kustuta konto". Toksisin kinnituseks parooli sisse ja ekraanile tuli kinnitustekst, et konto on kustutatud. Proovi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 11:17
Näuhti kirjutas: 08 Juun 2024 07:17 Igatahes sisse ma enam sinna ei saa, seega ei saa ise end ära ka kustutada.
Huvitav, mina sain oma konto ise ära kustutada. Kusagil profiili all oli nupuke "kustuta konto". Toksisin kinnituseks parooli sisse ja ekraanile tuli kinnitustekst, et konto on kustutatud. Proovi.
Probleem just selles ju oligi, et konkreetne kasutaja sinna enam sisse ei pääse, et ise oma kontot kustutada. Ilmselt on see konto seal ikka alles, muidu vast oleks temagi kasutajanime asemel "kustutatud kasutaja xxx".
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 11:17
Näuhti kirjutas: 08 Juun 2024 07:17 Õuh, kuulge, keegi, kes seal veel regatud on, äkki vaataksite, kas mind on ära kustutatud? Mu nimi oli seal Tiritammetõru ja ma ei saa aru, kas mind on kustutatud või unustasin õige parooli ära. Ma regasin päris alguses, kui sai mingi väljamõeldud meiliaadressi panna ja kinnitust polnud vaja. Pärast vaatasin, et suht mõttetu, keegi ei suhtle, teemasid ega postitusi ei tule ja alajaotused on veidravõitu.
Tänu minule said, enne ei olnud seda võimalust ;)
Külaline

peeter kirjutas: 07 Juun 2024 23:36 Meil on ümmargune 100 registreeritud kasutajat täis, postitusi 2300+.
Elufoorumis on 23 kasutajat ja 131 postitust kogu selle aja peale (ja nemad on kauem tegutsenud)... :)
5 päeva tagasi vs praegune seis:
Arutle.ee: Postitusi kokku 3350 • Teemasid kokku 207 • Liikmeid kokku 100 (kuna siin pole kirjutamiseks registreerimist vaja ja paljud miinustamisse-plussitamisse suhtuvad nagunii külmalt, siis polegi hädavajadust registreerida siin käimiseks)

Elufoorumis: Postitusi kokku 137 • Teemasid kokku 37 • Liikmeid kokku 109

ülimalt loid "elu" seal elufoorumis- ühte lisandub üle 1000 ja teise 6 postitust :D paljudes rubriikides on viimased postitused päevi vanad. Kanake, kuidas on tuju, on veel irvitamise isu?
Kahvel

Postitus Postitas Kahvel »

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 09:47
Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 07:35 Üks kustutatu olen mina. Tegin ka sellekohase teema sinna, sest konto kustutamine ei olnud alguses võimalik. Ei soovi nende statistikas kajastuda.
Tundub, et sina oled kasutaja "Kustutatud kasutaja 68" :) arvan, et kuna ei tahetud kustutada kogu teemat ja teemaalgatajat, siis pidi mingi nimi ka kustutatud kasutajale panema. Niisama vaatamas saab ju igaüks käia, mis toimub seal, või ei toimu.
Mina kustutasin ka oma kasutaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 09:05
Arutle.ee: Postitusi kokku 3350 • Teemasid kokku 207 • Liikmeid kokku 100 (kuna siin pole kirjutamiseks registreerimist vaja ja paljud miinustamisse-plussitamisse suhtuvad nagunii külmalt, siis polegi hädavajadust registreerida siin käimiseks)

ülimalt loid "elu" seal elufoorumis- ühte lisandub üle 1000 ja teise 6 postitust :D paljudes rubriikides on viimased postitused päevi vanad. Kanake, kuidas on tuju, on veel irvitamise isu?
Revolver on tootnud 300 postitust, seega üle kahe korra rohkem täitsa üksipäini kui terve see teine foorum kokku. Nad peaks Revolveri endale värbama, oleks kohe pilt teine.
Külaline

Revolver kirjutas: 07 Juun 2024 11:34
Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 11:15
Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 23:56 Ja mingi alguse “mis on elufoorum” teema, kus kirjeldatakse kui tohutu töökoormus oli perekool ja millised nõmedad kasutajad ja kuidas me peaks õnnelikud olema, et meile yldse suvatseti mingi uus võimalus pakkuda.. seda teemat ja selle postitusi on siin juba tsiteeritud palju. Seal tuligi välja, et arutle on elufoorumis keelatud :)
Ka mina olin hämmingus. Suur ja raske töö tõesti - mitte ühtegi tigedat plärtsujat ära ei blokeeritud, Tervise alafoorum oli täis koreakeelset spämmi, topeltteemad, ühe kommentaari või teema modereerimise peale lähevat lausa 5 minutit, aga maini või poole sõnaga Arutle.ee ja see kadus kui võluväel.

Noh, nüüd on neil uues foorumis hea lihtne, puhas ja viisakas üksinda kunn olla ;)
Kas sa oled see sama tüüp, kes PK jauras lõputult seda Lähtru imiku teemat? Võime nädalate viisi ühest ja samast teemast uuesti ja uuesti rääkida?
See olid ju sina, lilleke!
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:33
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 09:05

Revolver on tootnud 300 postitust, seega üle kahe korra rohkem täitsa üksipäini kui terve see teine foorum kokku. Nad peaks Revolveri endale värbama, oleks kohe pilt teine.
See on tõesti fenomenaalne, et üks inimene jõuab 11 päevaga ca 300 kommentaari vorpida.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Jäägem teemasse ja ärge kakelge.
Külaline

Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 21:56
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:21
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 13:33
See on tõesti fenomenaalne, et üks inimene jõuab 11 päevaga ca 300 kommentaari vorpida.
Teise 300 oled sina anonüümselt tootnud. Mitte midagi asjalikku vaid lihtsalt kibestumist ja õelust. Nagu ikka, tavaline eesti naine.
Mida see tähendab? Millest räägid, millised 300 postitust on teinud kes täpsemalt? Milline tavaline kibestunud ja õel eesti naine? Ma pakun, et äkki tõmbad ennast veidi siin foorumis tagasi. Lihtsalt et ei läbusta nii volilt.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 18:25
Revolver kirjutas: 11 Juun 2024 21:56
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:21

Teise 300 oled sina anonüümselt tootnud. Mitte midagi asjalikku vaid lihtsalt kibestumist ja õelust. Nagu ikka, tavaline eesti naine.
Mida see tähendab? Millest räägid, millised 300 postitust on teinud kes täpsemalt? Milline tavaline kibestunud ja õel eesti naine? Ma pakun, et äkki tõmbad ennast veidi siin foorumis tagasi. Lihtsalt et ei läbusta nii volilt.
Ma saan aru, et see härra võib siin halvasti öelda küll ja teda kaitstakse. Aina vabamalt ta ennast tunneb, alguses oli viisakas, aga nüüd on saanud julgust juurde.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Kui teil on omavahel asju klaarida, siis foorumis saavad kasutajad omavahel sõnumeid saata, palun kasutage seda võimalust. Teine võimalus on kasutaja blokeerimine.
Kuna asjakohaseid postitusi ei paista siia enam tulevat, panen teema lukku.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist