Allavajunud suunurgad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 12:04
Aga tee ka-facelift ja alumiste laugude lõikus. Paari kuu pärast oled samasugune.
Ma väga ei usu. Miks kõik kuulsused, kes võivad kasutada tippkirurgide teenuseid, siis peale lõikust ikka ühtemoodi pundunud näoga on? Näevad välja naeruväärsed, mitte nooremad. Ma ei teagi, mis selle eelmise lingi naisega tehti, et tulemus nii hea on, tõesti näost noorem.
Siin on veel üks näide. Mina selline küll olla ei tahaks pärast lõikust.
https://youtube.com/shorts/KSt3648tNm8? ... -XaJV71t_F
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 15:24
Aga tee ka-facelift ja alumiste laugude lõikus. Paari kuu pärast oled samasugune.
Ma väga ei usu. Miks kõik kuulsused, kes võivad kasutada tippkirurgide teenuseid, siis peale lõikust ikka ühtemoodi pundunud näoga on? Näevad välja naeruväärsed, mitte nooremad. Ma ei teagi, mis selle eelmise lingi naisega tehti, et tulemus nii hea on, tõesti näost noorem.
Viimane näeb ju palju parem välja kui enne. Tema probleem on see, et varem oleks pidanud tegema, siis pole vahe nii suur ja tulemus nii kunstlik. Ma olen ikka häid tulemusi ka näinud. Ka kuulsuste puhul on häid tulemusi, aga esimesi facelifte sa lihtsalt ei märkagi. Arvad, et niisama on ilusad. Kuulsused teevad juba päris varakult esimesed faceliftid. Sa hakkad nägema kolmandat ja neljandat.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 15:41
Viimane näeb ju palju parem välja kui enne. Tema probleem on see, et varem oleks pidanud tegema, siis pole vahe nii suur ja tulemus nii kunstlik. Ma olen ikka häid tulemusi ka näinud. Ka kuulsuste puhul on häid tulemusi, aga esimesi facelifte sa lihtsalt ei märkagi. Arvad, et niisama on ilusad. Kuulsused teevad juba päris varakult esimesed faceliftid. Sa hakkad nägema kolmandat ja neljandat.
Mulle ei tundu, et näeb parem välja, mu meelest lihtsalt näeb siledaks lõigatud välja. Need mustad juuksed, punased huuled ja lehvikud ripsmete asemel ei kaunista ka kohe kuidagi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Sept 2024 15:49Need mustad juuksed, punased huuled ja lehvikud ripsmete asemel ei kaunista ka kohe kuidagi.
Need on muidugi liiast, aga üldplaanis näeb ikkagi parem välja kui enne.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 15:49
Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 15:41
Mulle ei tundu, et näeb parem välja, mu meelest lihtsalt näeb siledaks lõigatud välja. Need mustad juuksed, punased huuled ja lehvikud ripsmete asemel ei kaunista ka kohe kuidagi.
No see kõik ei puutu ju üldse facelifti ja ma neid isegi ei vaata üldse. Vaatan ikka näokuju ja vajumist. See kõik on parem kui enne.
Külaline

Kust otsast ta pundunud on? Väga ilus tulemus.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 18:30
Kust otsast ta pundunud on? Väga ilus tulemus.
Ilmselt näostruktuur ka mängib rolli. Enne oli ta ju igaltpoolt sisse vajunud. Ilmselt kõhna, väga kõhna. Neil vajubki kõik sissepoole. Vaadake juba silmakoopaid sellel naisel. Väga aukkus.
Sellise ühetaolise pundunud näe teevad eelkõige hoopis süstitud huuled. Ja no eks see pingul nahk ka mingil määral.
Külaline

Pundunud näo võivad teha ka liigsed süstid. Kui oled kõhna, siis facelifti võid ju teha, aga kui näos volüüm puudub, oled kui kõrend. Ilus olemiseks on vajalik näo mahu suurendamine, kas siis oma rasvaga või täitesüstidega.
Külaline

Sellise ühetaolise pundunud näe teevad eelkõige hoopis süstitud huuled.
Kuidas süstitud huuled saavad pundunud näo teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 16:03
Ma saan aru jah, et paljudele selline tulemus meeldib, ega muidu nii ohtralt neid ühetoaliseks lõigatud naisi ei oleks. Minule jälle tundub, et kui see 1. lingi naine näeb loomulikult noorem välja, siis 2. lingi naine näeb lihtsalt lõigatud välja. Lõigatud on kõik sarnase näoga. Jah, parem kui varem, aga on kohe aru saada, et lõigatud. Ja minu arust see on 1. vanaduse tunnus, kui sul on põsed siledaks tõmmatud ja suu viltu peas. Mina tahaks seda 1. lingi tulemust, kus näed lihtsalt noort inimest - kui see üldse võimalik on, mitte pole fotošopitud vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2024 07:11
Külaline kirjutas: 29 Sept 2024 16:03
Ma saan aru jah, et paljudele selline tulemus meeldib, ega muidu nii ohtralt neid ühetoaliseks lõigatud naisi ei oleks. Minule jälle tundub, et kui see 1. lingi naine näeb loomulikult noorem välja, siis 2. lingi naine näeb lihtsalt lõigatud välja. Lõigatud on kõik sarnase näoga. Jah, parem kui varem, aga on kohe aru saada, et lõigatud. Ja minu arust see on 1. vanaduse tunnus, kui sul on põsed siledaks tõmmatud ja suu viltu peas. Mina tahaks seda 1. lingi tulemust, kus näed lihtsalt noort inimest - kui see üldse võimalik on, mitte pole fotošopitud vms.
Sulle juba öeldi, et nende naiste vanused on erinevad, teise lingi oma lasi liiga kaugele. Esimese lingi naine oli näost ka enne lõikust täidlane, teine olematu täidlusega.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Täitesüstiga saab suunurkade puhul kindlasti midagi ära teha. Minul on tehtud, tulemus ilus. Umbes aasta rahu majas, siis vaja jälle teha, suu ümbrus on liikuv piirkond, igavesti see süst seal ei püsi, kuid olen sellega arvestanud.
Teemaalgatajale soovitan minna kuhugi konsultatsioonile, kuna täpselt ju ei ole teada, mis ja kuidas on ära vajunud ning mis protseduuri teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Sept 2024 21:53 Kas kellegil on vanuse lisandumisega tekkinud probleem allavajunud suunurkadega?
Ja mida olete sel juhul ette võtnud? Millise tulemusega?

Meie perekonnas paistab see olevat pärilik ja mida rohkem aastaid turjale tuleb (praegu 55+), seda hullemaks asi läheb.
Googeldamine pakkus lahenduseks nii süste, niite kui ka lõikust.
Ise kahjuks ei tea ühtegi tuttavat, kes mõnda neist üldse teinud oleks.
Julgustage ja soovitage, kuhu pöörduda ja millist lahendust eelistada.
Aga proovi siis rohkem naeratada.
Külaline

Ma lähen nüüd varsti facelifti tegema, olen 52 ja vaatan, et enam ei ole muudest asjadest kasu. Süstidest on väikese muutuse korral kasu küll ja teeb ajutiselt paremaks. Niitidest pole mitte mingit tolku, seda räägivad kõik, kes on neid proovinud. Hiljuti lugesin ilukirurgia grupis Marju Karini postitust, kus ta väitis sedasama. Et ta hakkas neid 15 aastat tagasi suure hurraaga panema, aga mingit kasu neist pole. Ilukirurg ütles mulle, et need tekitavad ka armkudet ja pärast on facelifti halvem teha. Ise olen lasknud kaks korda panna lõuajoone korrigeerimiseks, väga rõve protseduur oli ka veel kõigele lisaks. Suured kannatused, suur raha ja kasu ei olnud tõesti midagi. Kõigepealt oli kuu aega paistes, niidid paistsid välja, sinikad olid, siis kuu aega oli ilus ja pärast samasugune nagu enne. Lasin panna Mari Laasmal ja pettusin temas seetõttu, et kui läksin kurtma, et kasu pole, siis tema ütles, et ikka veel tuleb panna ja rohkem tuleb panna, et teine kord on tulemus parem. Panin siis uuesti, no veel väiksem tulemus. Siis ütles, et ma peaks tegema põskedele rasvaimu, et siis on nahk õhem ja kergem üles tirida. Sellest õnneks loobusin. Ilukirurg pärast ütles, et püha jumal, siis ma oleks naha ka veel õhukeseks teinud ja ega see niitidega tõstmine ikka ei aitaks. Ma tõesti ei usu, et Mari Laasma seda ei tea, lihtsalt ta tõesti soovitabki asju ainult enda rahalisest vinklist vaadates. Marju Karin selles mõttes on natuke ausam, et selliseid asju ta siiski ei tee, mille kasutegurisse ta ise ei usu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Okt 2024 06:32
Ma lähen nüüd varsti facelifti tegema, olen 52 ja vaatan, et enam ei ole muudest asjadest kasu. Süstidest on väikese muutuse korral kasu küll ja teeb ajutiselt paremaks. Niitidest pole mitte mingit tolku, seda räägivad kõik, kes on neid proovinud. Hiljuti lugesin ilukirurgia grupis Marju Karini postitust, kus ta väitis sedasama. Et ta hakkas neid 15 aastat tagasi suure hurraaga panema, aga mingit kasu neist pole. Ilukirurg ütles mulle, et need tekitavad ka armkudet ja pärast on facelifti halvem teha. Ise olen lasknud kaks korda panna lõuajoone korrigeerimiseks, väga rõve protseduur oli ka veel kõigele lisaks. Suured kannatused, suur raha ja kasu ei olnud tõesti midagi. Kõigepealt oli kuu aega paistes, niidid paistsid välja, sinikad olid, siis kuu aega oli ilus ja pärast samasugune nagu enne. Lasin panna Mari Laasmal ja pettusin temas seetõttu, et kui läksin kurtma, et kasu pole, siis tema ütles, et ikka veel tuleb panna ja rohkem tuleb panna, et teine kord on tulemus parem. Panin siis uuesti, no veel väiksem tulemus. Siis ütles, et ma peaks tegema põskedele rasvaimu, et siis on nahk õhem ja kergem üles tirida. Sellest õnneks loobusin. Ilukirurg pärast ütles, et püha jumal, siis ma oleks naha ka veel õhukeseks teinud ja ega see niitidega tõstmine ikka ei aitaks. Ma tõesti ei usu, et Mari Laasma seda ei tea, lihtsalt ta tõesti soovitabki asju ainult enda rahalisest vinklist vaadates. Marju Karin selles mõttes on natuke ausam, et selliseid asju ta siiski ei tee, mille kasutegurisse ta ise ei usu.
Kelle juurde sa tegema lähed?
Külaline

Tere

Minul sama mure, vanust 41, probleem süvenenud. Lasin teha botuliintoksiini suunurkadesse Medemises ja tulemus oli väga hea, ei muutunud Jokkeriks:). Arvan, et botuliinisüstid on alustuseks hea variant proovida, eks see efekt on ka individuaalne ka muidugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Okt 2024 06:32
Mõtlen ka aina rohkem facelifti peale. Olen 48. Enim häirib mind äravajunud lõuajoon.
Kelle juurde lähed? Ise kaalun dr Simmot. Palun anna tagasisidet, kuidas läks.
Külaline

Mõtlen ka aina rohkem facelifti peale. Olen 48. Enim häirib mind äravajunud lõuajoon.
Kelle juurde lähed? Ise kaalun dr Simmot. Palun anna tagasisidet, kuidas läks.
Käisin Simmo juures konsultatsioonil, aga kahjuks oli tema hind selline, et ma seda endale lubada ei saa. Päris üleolev oli ka nagu, rääkis, kuidas peale tema ei oska seda üldse mitte keegi teha. Lähen nüüd Triin Vasara juurde, üks sõbranna tegi tema juures ja on rahul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline