Googeldamine pakkus lahenduseks nii süste, niite kui ka lõikust.
Ma lähen nüüd varsti facelifti tegema, olen 52 ja vaatan, et enam ei ole muudest asjadest kasu. Süstidest on väikese muutuse korral kasu küll ja teeb ajutiselt paremaks. Niitidest pole mitte mingit tolku, seda räägivad kõik, kes on neid proovinud. Hiljuti lugesin ilukirurgia grupis Marju Karini postitust, kus ta väitis sedasama. Et ta hakkas neid 15 aastat tagasi suure hurraaga panema, aga mingit kasu neist pole. Ilukirurg ütles mulle, et need tekitavad ka armkudet ja pärast on facelifti halvem teha. Ise olen lasknud kaks korda panna lõuajoone korrigeerimiseks, väga rõve protseduur oli ka veel kõigele lisaks. Suured kannatused, suur raha ja kasu ei olnud tõesti midagi. Kõigepealt oli kuu aega paistes, niidid paistsid välja, sinikad olid, siis kuu aega oli ilus ja pärast samasugune nagu enne. Lasin panna Mari Laasmal ja pettusin temas seetõttu, et kui läksin kurtma, et kasu pole, siis tema ütles, et ikka veel tuleb panna ja rohkem tuleb panna, et teine kord on tulemus parem. Panin siis uuesti, no veel väiksem tulemus. Siis ütles, et ma peaks tegema põskedele rasvaimu, et siis on nahk õhem ja kergem üles tirida. Sellest õnneks loobusin. Ilukirurg pärast ütles, et püha jumal, siis ma oleks naha ka veel õhukeseks teinud ja ega see niitidega tõstmine ikka ei aitaks. Ma tõesti ei usu, et Mari Laasma seda ei tea, lihtsalt ta tõesti soovitabki asju ainult enda rahalisest vinklist vaadates. Marju Karin selles mõttes on natuke ausam, et selliseid asju ta siiski ei tee, mille kasutegurisse ta ise ei usu.