ROPPRÖÖKURITE KAKLUSKLUBI

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 00:00
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 19:21
Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 17:14

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ei tea kes see on. Sina paistad teadvat
Komasid ka kasutada ei oska… ehtne K L 🥴
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 04:45 Komasid ka kasutada ei oska… ehtne K L 🥴
Pada sõimab katelt.
Külaline

Miks jälgitakse neid influencereid? Muda huvitavat on "sisus", mis koosneb tagumiku ja huuleprunditamise piltidest? Vahel viskan mõnele pilgu peale, aga vastu vaatab labane, ühekülgne ja täiesti mõttetu sisu. Tibid presenteerivad oma käekotte, telefone ja autosid, samas peas vilistab tuul.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 09:00 Miks jälgitakse neid influencereid? Muda huvitavat on "sisus", mis koosneb tagumiku ja huuleprunditamise piltidest? Vahel viskan mõnele pilgu peale, aga vastu vaatab labane, ühekülgne ja täiesti mõttetu sisu. Tibid presenteerivad oma käekotte, telefone ja autosid, samas peas vilistab tuul.
Neis influencereid on ju igat masti absoluutselt igale maitsele. Ma tibisid ei jälgi, miks sina just neile pilgu peale viskad oskad ehk ise endale selgitada.
Leitakse ikka iseendale ja oma huvidele vastavad influencerid.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 09:46
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 09:00 Miks jälgitakse neid influencereid? Muda huvitavat on "sisus", mis koosneb tagumiku ja huuleprunditamise piltidest? Vahel viskan mõnele pilgu peale, aga vastu vaatab labane, ühekülgne ja täiesti mõttetu sisu. Tibid presenteerivad oma käekotte, telefone ja autosid, samas peas vilistab tuul.
Neis influencereid on ju igat masti absoluutselt igale maitsele. Ma tibisid ei jälgi, miks sina just neile pilgu peale viskad oskad ehk ise endale selgitada.
Leitakse ikka iseendale ja oma huvidele vastavad influencerid.
Jah, on olemas täiesti normaalseid sisuloojaid, kuigi- olgem ausad- mis amet see sisulooja siis niiväga on? Mingi teatud grupi poolt üles haibitud "amet", mille eesmärk on näidata, et ekraanil p*rsekeerutamisega saab ära elada. Tegelikult on tegemist ebanormaalse asja normaalsuse raamidesse pressimisega. Isegi mõned siisni normaalsed influd on hakanud ekraanil huuli prunditama ja piltidel tagumikku ette keerama ja see ei ole enam kena.

Selles mõttes on hiinlastel asi õnnestunud, et see tobe TikTok on tõesti inimeste ajud ära pehmendanud. Ollekase nõus jälgima mingit sisutühjust ja ebaintelligentset jura. Seda võib tegelikult võrrelda üliodava rämpstoiduga USAs- see on üks moodus loll mass kontrolli all hoida. Euroopas teeb selle töö ära TikTok.
Külaline

Issand jumal, vaatan praegu ETV pealt vestlussaadet Impulss ja imestan omaette. Saate külaliste seas on tähtsa riigiasutuse tähtis ametnik, kellel on mingi- vabandage väga- nutsakas peas! Milleks ometi? Ma mõtlen, et kodus ole kuidas tahad, aga televisioonis oma asutust esindades võiks ikka viisakas välimus olla. Või ei?
Külaline

Juuksed. Tal nii ammu juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 20:53 Juuksed. Tal nii ammu juba.
Jah, ma sain pärast mõningast vaatamist aru, et ilmselt juuksed, aga minu meelest jätab see lihtsalt kummalise mulje. Uhhuu-meeste puhul ei paneks sellist välimust tähelegi, aga siin on ju tegemist riigiametnikuga.
Külaline

Rahu rahu. Mees räägib tarka juttu. Pole tähtis, milline soeng. See peanunn ajas naljakat juttu.Huvitav kui jumal annaks kloostri nunnadele käsu kaitsevõrke punuda vene armeele, siis nad ju punuksid, sest jumala käsku peab täitma.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 20:57 Rahu rahu. Mees räägib tarka juttu. Pole tähtis, milline soeng. See peanunn ajas naljakat juttu.Huvitav kui jumal annaks kloostri nunnadele käsu kaitsevõrke punuda vene armeele, siis nad ju punuksid, sest jumala käsku peab täitma.
Minu meelest ei ajanud ta väga tarka juttu. Pigem mõjus ähvardavana oma sundlõpetamise repliigiga. Ja jumal isiklikult ei saa mingeid käske jagada, need tulevad siiski mujalt.

See kirikuteema on mind ammu huvitanud, eriti see klooster just, kuna allub otseselt Moskvale. Mine võta kinni, kes tõtt räägib, aga sisimas ma usun nunnasid, et poliitika neid suurt ei huvita. Samas tundub uskumatuna, et mõni vanem olija ei teadvat isegi, kes Putin on. Kas nad siis üldse lehti ei loe ja kogu nende literatuur koosneb ainult kirikutekstidest?
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Okt 2024 21:25Samas tundub uskumatuna, et mõni vanem olija ei teadvat isegi, kes Putin on.
Usu usu nende nunnade juttu. Nemad ei tea, kes on Putin :D Sõnagi eesti keelt ei oska. Selge on see, et kui "jumal käsu annab", siis ravivad haavatuid vene sõdureid.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 21:29
Anonymous kirjutas: 01 Okt 2024 21:25Samas tundub uskumatuna, et mõni vanem olija ei teadvat isegi, kes Putin on.
Usu usu nende nunnade juttu. Nemad ei tea, kes on Putin :D Sõnagi eesti keelt ei oska. Selge on see, et kui "jumal käsu annab", siis ravivad haavatuid vene sõdureid.
Ma arvan, et nad raviks ka haavatud ukraina või eesti sõdureid. See, et nad ükski eesti keelt ei räägi häiris mind ka. Samas soome palveränduri-mutike rääkis päris head vene keelt. Eks see ütleb paljugi, see klooster elab omas mullis, nagu riik riigis.
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Okt 2024 21:33Ma arvan, et nad raviks ka haavatud ukraina või eesti sõdureid.
Seda ma ei usu. Neile antkas rotimürki sisaldavat pirukat maitsta.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 19:59
Anonymous kirjutas: 01 Okt 2024 21:33Ma arvan, et nad raviks ka haavatud ukraina või eesti sõdureid.
Seda ma ei usu. Neile antkas rotimürki sisaldavat pirukat maitsta.
Ole kuss! Nunnadel on eetika ja see tähendab, et nad aitavad kõiki, olenemata rahvusest või nahavärvist.
Külaline

panen omaltpoolt järgmise vaidlusteema- kas rase naine on ilus, et igal pool muudkui avaldatakse pilte -".. näitas beebikõhtu" No ei ole ju ilus see punnis kõht ja see "beebikõht" on ka nõme värdsõna.
andke nüüd siis tulla tuld ja tõrva :D
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 20:26 panen omaltpoolt järgmise vaidlusteema- kas rase naine on ilus, et igal pool muudkui avaldatakse pilte -".. näitas beebikõhtu" No ei ole ju ilus see punnis kõht ja see "beebikõht" on ka nõme värdsõna.
Väga imelik. Kogu inimese elu käib paljunemise ümber, kõik naised peavad olema igavesti noored ja seksikad, mehed ostavad endale uhkeid autosid, et naisi meelitada jne, jne. Ja kui kogu selle tralli tagajärg on lõpuks käes, naine ongi rase, siis on ta äkki kole ja tuleks kuskile koopasse ära peita.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 20:26 panen omaltpoolt järgmise vaidlusteema- kas rase naine on ilus, et igal pool muudkui avaldatakse pilte -".. näitas beebikõhtu" No ei ole ju ilus see punnis kõht ja see "beebikõht" on ka nõme värdsõna.
Mind ka juba pisut häirivad need näitas beebikõhtu/kihlasõrmust teemad. No keda k*radit see võõra inimese kõht huvitab?! Rasedus on normaalne asi, aga seda üle tähtsustama ka ei pea. Kah mul asi- beebikõht.
Külaline

Rase naine on loomulik. Loomulik ongi ilus. Kui osade enesetunnet tõstab selle demonstreerimine, las nad siis näitavad. Kelle jaoks on ebameeldiv, ei vaata. Enamus minu arust ei vaja sellist avalikku tähelepanu sel ajal - pilte tehakse ikka rohkem enda jaoks. Sõna "beebikõht" on kole jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 20:30 Väga imelik. Kogu inimese elu käib paljunemise ümber, kõik naised peavad olema igavesti noored ja seksikad, mehed ostavad endale uhkeid autosid, et naisi meelitada jne, jne. Ja kui kogu selle tralli tagajärg on lõpuks käes, naine ongi rase, siis on ta äkki kole ja tuleks kuskile koopasse ära peita.
Kes ütles, et ta koopasse ära tuleks peita? Nagu öeldi, rasedus pole mingi imeasi, et sellest eraldi artikli või pildiseeria treima peaks. Paljunegu palju tahavad, see on privaatne teema ja imelik on kellegi beebikõhust lehest lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 20:42
Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 20:30 Väga imelik. Kogu inimese elu käib paljunemise ümber, kõik naised peavad olema igavesti noored ja seksikad, mehed ostavad endale uhkeid autosid, et naisi meelitada jne, jne. Ja kui kogu selle tralli tagajärg on lõpuks käes, naine ongi rase, siis on ta äkki kole ja tuleks kuskile koopasse ära peita.
Kes ütles, et ta koopasse ära tuleks peita? Nagu öeldi, rasedus pole mingi imeasi, et sellest eraldi artikli või pildiseeria treima peaks. Paljunegu palju tahavad, see on privaatne teema ja imelik on kellegi beebikõhust lehest lugeda.
Sellega ma olen nõus, et ei pea ennast sellepärast paljaks tõmbama ja igale poole poolalasti areenile seadma, et oled juhuslikult rase, Minu kommentaar käis selle kohta, et rasedakõht on kole.
Vasta