Laste pärast koos

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:32
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:22
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:07

Mina ei vaevugi enam head ja toetavat sõna öelda sellele isikule. Rahul ei ole(ise väidab, et on aga samas ei ole ka).
Lapsed juba suured, naine oma elu peal.

No nagu ülim lollus sellist elu elada.

Samas, ma loodan, et keegi äkki trollib tema asemel ja tõesti pole nii lahket inimest olemas, kes laseb oma kodus laste emal parasiteerida.
Suhted on tehing, nagu ütlesin. Suhe peab midagi pakkuma mõlemale, muidu suhe lõppeb. On võimalik teha iga natukese aja tagant laps ja pikendada nö koduse ema staatust, siis ei ole ka parasiteerimine. Kõik oleneb vaatepunktist. Mees jutustab olukorda suuremaks, kui on. Tegelikult on ka tema naisest sõltuvuses, muidu koos ei elaks. Mis pole ei häbi ega patt, aga millegipärast osa inimesi nagu häbeneb nö sõltuv olemist, saamata aru, et teine pool saab ka midagi vastu, muidu nii ei elaks.
Normaalses olukorras jaa nõustun sellega.

Aga inimene ju kirjutas, et kodus olla ei taha. Sööb kodust väljaspooö ja kodus käib vaid magamas. Sellest ju siinne arutelu elu raiskamisest alguse saigi.
Sini kirjutaid asjust mitte ühtegi sellel mehel ju ei ole(tema enda sõnad).
Abielumehed kusjuures pidavat ka kauem elama, eks mehed teavad ja tunnetavad seda. Et naine on ikka hooliv ja hoolitsev isik ja ilma temata on halvem kui üksi. Häbi on seda tunnistada, aga see ei tee eideks, kui tunnistada, miks naist vaja. Kahjuks ma ei leia videot, kus üks mees rääkis, kuidas otsis omale naist, mitte meest. Et tal olid juba mehe omadused ja tema soovis pehmet poolt. Mingi tuntud kauboist juutuuber. Nüüd, tänapäeval on soorollid jne muutunud ja nagu ütlesin, see sõltuvuse teema on oma riskiga. Ühest küljest on sel omad võlud, teised küljest usalduse küsimus.

Nii et, kui tõsi siis kolm varianti. Kas naine pettis, ise pettis (leidis uue) või on kasvatus/iseloom selline, et tehakse teisele seda, mida ei taheta, et endale tehtaks. Ehk siis lihtsalt mats.
Külaline

Aga lihtsalt mats tõstaks naise välja, mitte ei hakka vaagima ja arutlema. Ju siis päris mats pole, kui ise hoopis koju ei lähe ja laseb naisel seal olla.
Külaline

Ei tea, mis inimeste peas toimub. Tean seda, et praegu on väga segased ajad. Ei tundu turvaline ei majanduse mõttes ega muus mõttes. Suhteteemad ei ole peamised teemad. Küsimus on hoopis, kuidas peret kaitsta. Enamusel inimestel on teised probleemid.
Külaline

Mõte ei olnudki ei selles mehes ega kelleski konkreetselt, vaid kohe päris tõsiselt, siin teemas on palju inimesi, kes elavad nagu priviligeertud elu. Päris tõsiselt on maailmas väga segane praegu ja päris tõsiselt teeb see paljusid ärevaks. Elu tuleb võtta positiivselt. Juba lapsevanemaks olemine on iseendale positiivne-nii naistele kui meestele. Aga noh, kergem on rääkida, mis halvasti, kui et mis hästi. Valikute küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:49 Mõte ei olnudki ei selles mehes ega kelleski konkreetselt, vaid kohe päris tõsiselt, siin teemas on palju inimesi, kes elavad nagu priviligeertud elu. Päris tõsiselt on maailmas väga segane praegu ja päris tõsiselt teeb see paljusid ärevaks. Elu tuleb võtta positiivselt. Juba lapsevanemaks olemine on iseendale positiivne-nii naistele kui meestele. Aga noh, kergem on rääkida, mis halvasti, kui et mis hästi. Valikute küsimus.
Et kui maailmas on segased ajad, siis jätan oma elu elamata? No on ikka huvitav arusaam. Seda enam tuleb lõpetada valed suhted ning keskenduda ilusale ja heale.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 17:07
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:49 Mõte ei olnudki ei selles mehes ega kelleski konkreetselt, vaid kohe päris tõsiselt, siin teemas on palju inimesi, kes elavad nagu priviligeertud elu. Päris tõsiselt on maailmas väga segane praegu ja päris tõsiselt teeb see paljusid ärevaks. Elu tuleb võtta positiivselt. Juba lapsevanemaks olemine on iseendale positiivne-nii naistele kui meestele. Aga noh, kergem on rääkida, mis halvasti, kui et mis hästi. Valikute küsimus.
Et kui maailmas on segased ajad, siis jätan oma elu elamata? No on ikka huvitav arusaam. Seda enam tuleb lõpetada valed suhted ning keskenduda ilusale ja heale.
Nii palju siis panigi mõtlema....

Ei jäta elu elamata, sest sa oled vaaginud plusse ja miinuseid ja teinud valiku. Nii, valik võib aja jooksul muutuda, aga enamasti, kui ikka heietada sama teemat väga pikalt, tõenäosus, et muutub, on väga ahtake.

Küll aga jätad vingumata, teades, et sa ei muuda oma elus midagi. Austad oma naist/meest ja iseennast sellega. Ja teisi inimesi.

Ma ise pole mitte iial vingunud selle üle, kellega koos elan. Mulle meeldib ja mulle sobib nii, muidu ei elaks. Mul ei ole vaja kellegi nõusolekut selleks ja ma ei pea kellama mingitest valedest valikutest, kui minu meelest on õiged valikud. Ma elan selle järgi, kuidas ma mõtlen. Mitte ei mõtle ühtmoodi. Ma eeldan, et enamus inimesi elab nii ja kui ei ela, kas siis probleem pole mitte iseendas, et midagi ette ei võta, mitte paarilises. Samas ma tean, et on paarilisi, kes sõltuvad teineteisest, aga siis ma jälle eeldan, et nad on rahul, sest muidu nad ei sõltuks. Nagu ma ei näe problemi, ükskõik, kust punktist vaadata, lõpplahendus on ikka üks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:28
Mina ka ei tea mis teda hoiab.
Sina see kindlasti ei ole ju. Ju siis on lapsed ja lastel harjunud kodu.
Külaline

Kui tahaks siia vaid veel lisada. Kui inimene on alati samas tujus - liiga heas - siis ongi valesti midagi. Inimesele on antud emotsioonid ja ta peab kõike tajuma. Mitte ainult positiivseid. Kust tuleb täiskasvanud inimestel mõte, et iga päeva peab olema hea, on küll küsitav. VÄGA elukauge suhtumine. Väga naiivne. Laheneb üks probleem, tulevad uued. Jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 17:42 Kui tahaks siia vaid veel lisada. Kui inimene on alati samas tujus - liiga heas - siis ongi valesti midagi. Inimesele on antud emotsioonid ja ta peab kõike tajuma. Mitte ainult positiivseid. Kust tuleb täiskasvanud inimestel mõte, et iga päeva peab olema hea, on küll küsitav. VÄGA elukauge suhtumine. Väga naiivne. Laheneb üks probleem, tulevad uued. Jne.
Mul on kõik päevad head, miks ei peaks? Väga elukauge on arvata, et probleemide tõttu peaksid terved päevad halvad olema. Õpi normaalne ellusuhtumine, positiivsust.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 17:47
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 17:42 Kui tahaks siia vaid veel lisada. Kui inimene on alati samas tujus - liiga heas - siis ongi valesti midagi. Inimesele on antud emotsioonid ja ta peab kõike tajuma. Mitte ainult positiivseid. Kust tuleb täiskasvanud inimestel mõte, et iga päeva peab olema hea, on küll küsitav. VÄGA elukauge suhtumine. Väga naiivne. Laheneb üks probleem, tulevad uued. Jne.
Mul on kõik päevad head, miks ei peaks? Väga elukauge on arvata, et probleemide tõttu peaksid terved päevad halvad olema. Õpi normaalne ellusuhtumine, positiivsust.
Praegu pean eilseid nõusid pesema, aga hoopis jutustan. Süütunne on enda ees. Aga ma ei käi foorumis kellamas sellest. Jne. Oma valik, et krt varem ei pesnud. Noh, ma ei süüdista teisi selles.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:07 Samas, ma loodan, et keegi äkki trollib tema asemel
Jah keegi jätkas juttu minu asemel.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 17:58
Praegu pean eilseid nõusid pesema, aga hoopis jutustan. Süütunne on enda ees. Aga ma ei käi foorumis kellamas sellest. Jne. Oma valik, et krt varem ei pesnud. Noh, ma ei süüdista teisi selles.
Ja see on mingi probleem, mis rikub su päeva? Minu päeva saavad rikkuda kalli inimese raske haigus või surm. Ülejäänud on elu käigus ette tulevad asjad, mis lahendatakse jooksvalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 18:05
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 17:58
Ja see on mingi probleem, mis rikub su päeva? Minu päeva saavad rikkuda kalli inimese raske haigus või surm. Ülejäänud on elu käigus ette tulevad asjad, mis lahendatakse jooksvalt.
Mul oleks nõudepesumasin, kui ma tahaks. See on point. Kui seda pole, siis ma ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:41 Aga lihtsalt mats tõstaks naise välja, mitte ei hakka vaagima ja arutlema. Ju siis päris mats pole, kui ise hoopis koju ei lähe ja laseb naisel seal olla.
Mis sa suhkrustad asja, mehike ei viitsi lihtsalt ise oma sokke pesta, vaid laseb seda oma naisel teha, oma lapsi kasvatada, oma maja korras hoida ja endal vaikselt on kõrvalsuhe. "Väärt" mees on küll!
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Okt 2024 08:41
Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 18:32
Külaline kirjutas: 02 Okt 2024 16:18 Mulle tundub, et selliseid peresid nagu teil on rohkem kui arvatagi oskame. Päris palju on paare, kes omavahel ei seksi (mis iganes põhjustel, k.a tervislikel), aga elavad aastaid ja aastakümneid sõbralikult ja rahulikult koos, toetuvad teineteisele ja kasvatavad ühiseid lapsi.
Vahel muutub häguseks see piir, mille põhjal siis otsustada, kas on "paarisuhe" olemas või ei ole, või milliste kriteeriumide järgi seda määratleda saaks? Mõni määratleb seksi järgi, teine ütleb, et paarisuhe on kadunud, kui talle enam lilli ei tooda või romantilist nädalalõppu veetma ei viida.
Selline suhe võib toimida seni, kuni üks või teine armub. Ja see juhtub üsna kindlasti. Siis lennatakse pauguga laiali, täis tüli ja viha.
Meil näiteks umes samamoodi. Ilmselt ka laste pärast koos. Väljastpoolt võib tunduda ilus ja tore perekond. Tegelikkuses teisiti. Ei seksi omavahel, ei mäletagi mis ajast, palju aastaid. Mitte midagi pole suhte moodi. Ma ei teagi mis õige suhe tähendab. Sõbralikult nagu ka pole. Sisuliselt täiesti omaette elame. Räägime niivähe kui võimalik. On päevi kui üldse ei räägi omavahel. Söön väljas, võimalikult kaua kodust ära. Magamas käin ainult kodus.
Ja nüüd olen teise ka ära armunud.
Kes lastele süüa teeb? Miks ära ei koli? Mida muuta oled üritanud? Miks asjad selliseks kujunesid?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 19:45
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 16:41 Aga lihtsalt mats tõstaks naise välja, mitte ei hakka vaagima ja arutlema. Ju siis päris mats pole, kui ise hoopis koju ei lähe ja laseb naisel seal olla.
Mis sa suhkrustad asja, mehike ei viitsi lihtsalt ise oma sokke pesta, vaid laseb seda oma naisel teha, oma lapsi kasvatada, oma maja korras hoida ja endal vaikselt on kõrvalsuhe. "Väärt" mees on küll!
Tundub et naisele sobib selline elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:36
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:32
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:22
Aga mis sa soovitad siis teha? Lastega on pistmist ikka, ei hakka ju neid välja ajama kodust.
Lapsed saavad ju sinu juurde edasi elama jääda.
Elavadki ju. Kas arvad et õigem oleks naine minema ajada? Milleks?
Jahh. Viska välja see naine ja anna endale võimalus. Naine vegeteerib ja oleskleb TASUTA sinu pinnal. Mugavus tsoonis. Lapsed ju suured. Sul võimalusi veel ees kümneid. Mees oma majaga. Lapsed suured. Kõik teed lahti.
Naise eest maksa esimene üür, tagatis ja maakleri tasu ehk 3 kuu raha korraga ära. Kui oled Tallinnas siis ühekordne kulu 1200-1500 eur. Ja sa oled vaba.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:05
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56 Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Mõttetu ärakasutaja oled- naine kantseldab lapsi, teeb süüa, hoiab kodu korras ja sina? Milleks sina üldse seal koosluses vajalik oled, kui sind pole kodus, pole naisele meest ega lastele isa? Olekski paras, kui naine minema läheks. Eks ta läheb ka, kui lapsed suured ja kodust lähevad. Mis teda peaks sinu juures hoidma...
Püsigem ikka rajal proua sapiprits. Lapsed on suured ja ei vaja hoolt. Naine elab mehe pinnal. Mees on harva kodus ja sööb väljas. Ja naine ise ei lähe kuhugi. Ongi ju jutt sellest, et kas peaks välja viskama või ei peaks. Mina viskaks välja. Ta elab ju sinu kulul mugavat elu. Sind pole teda isegi segamas. Käid ainult öösiti magamas. Seksivabalt magamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:07
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:47

Alustuseks otsusta, kas sul üldse on probleem või mitte. Viskasid õhku laused, et su elus on justkui midagi halvasti (näit. käid kodus ainult magamas) ja kui soovitatakse midagi muuta, on järsku kõik korras. Minu arvates olen seda siin varemgi lugenud. Olgu siis korras, jumal sellega, nii kirjutagi. Et elan sellist ja sellist elu ja olen rahul ja õnnelik.
Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Osta endale uus kodu. Maja jääb kunagi lastele anyway.
Oot, oot mida mu elukogenud silmad näevad. Et siis omanik kolib välja, et puuk saaks parasiidina elada kõrge vanuseni omaniku majas. Omanik läheb ja ostab lihtsslt uue kodu. Mille eest??
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 20:05
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 15:07
Külaline kirjutas: 04 Okt 2024 14:56
Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Osta endale uus kodu. Maja jääb kunagi lastele anyway.
Oot, oot mida mu elukogenud silmad näevad. Et siis omanik kolib välja, et puuk saaks parasiidina elada kõrge vanuseni omaniku majas. Omanik läheb ja ostab lihtsslt uue kodu. Mille eest??
Noh, said ka reede õhtuks lõpuks internetti saripostitama.
Omateenitud raha eest. Nagu tähele panid, on maha saadud pärandina, mitte ise teenitud. Mees kah loru ja puuk.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist