Abielumehed kusjuures pidavat ka kauem elama, eks mehed teavad ja tunnetavad seda. Et naine on ikka hooliv ja hoolitsev isik ja ilma temata on halvem kui üksi. Häbi on seda tunnistada, aga see ei tee eideks, kui tunnistada, miks naist vaja. Kahjuks ma ei leia videot, kus üks mees rääkis, kuidas otsis omale naist, mitte meest. Et tal olid juba mehe omadused ja tema soovis pehmet poolt. Mingi tuntud kauboist juutuuber. Nüüd, tänapäeval on soorollid jne muutunud ja nagu ütlesin, see sõltuvuse teema on oma riskiga. Ühest küljest on sel omad võlud, teised küljest usalduse küsimus.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 16:32Normaalses olukorras jaa nõustun sellega.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 16:22Suhted on tehing, nagu ütlesin. Suhe peab midagi pakkuma mõlemale, muidu suhe lõppeb. On võimalik teha iga natukese aja tagant laps ja pikendada nö koduse ema staatust, siis ei ole ka parasiteerimine. Kõik oleneb vaatepunktist. Mees jutustab olukorda suuremaks, kui on. Tegelikult on ka tema naisest sõltuvuses, muidu koos ei elaks. Mis pole ei häbi ega patt, aga millegipärast osa inimesi nagu häbeneb nö sõltuv olemist, saamata aru, et teine pool saab ka midagi vastu, muidu nii ei elaks.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 16:07
Mina ei vaevugi enam head ja toetavat sõna öelda sellele isikule. Rahul ei ole(ise väidab, et on aga samas ei ole ka).
Lapsed juba suured, naine oma elu peal.
No nagu ülim lollus sellist elu elada.
Samas, ma loodan, et keegi äkki trollib tema asemel ja tõesti pole nii lahket inimest olemas, kes laseb oma kodus laste emal parasiteerida.
Aga inimene ju kirjutas, et kodus olla ei taha. Sööb kodust väljaspooö ja kodus käib vaid magamas. Sellest ju siinne arutelu elu raiskamisest alguse saigi.
Sini kirjutaid asjust mitte ühtegi sellel mehel ju ei ole(tema enda sõnad).
Nii et, kui tõsi siis kolm varianti. Kas naine pettis, ise pettis (leidis uue) või on kasvatus/iseloom selline, et tehakse teisele seda, mida ei taheta, et endale tehtaks. Ehk siis lihtsalt mats.