Mis seal imelikku on? Meile ikka aeg-ajalt mõni sõber helistab, et tuleks korra läbi ja räägiks juttu. Kui ei sobi, siis nii ütlengi aga tihtipeale sobib.
Mida söödavat pakud külalisele, kui ettevalmistusteks aega napib?
-
Külaline
-
Külaline
Ja siis joote šampanjat, üks näpp peenelt püsti, ja lurtsutate oliive peale?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 16:13Mis seal imelikku on? Meile ikka aeg-ajalt mõni sõber helistab, et tuleks korra läbi ja räägiks juttu. Kui ei sobi, siis nii ütlengi aga tihtipeale sobib.
-
Külaline
Ja mis selles siis halba on?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 17:03Ja siis joote šampanjat, üks näpp peenelt püsti, ja lurtsutate oliive peale?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 16:13Mis seal imelikku on? Meile ikka aeg-ajalt mõni sõber helistab, et tuleks korra läbi ja räägiks juttu. Kui ei sobi, siis nii ütlengi aga tihtipeale sobib.
Ma sooviks ka, et mul kodus varuga šampat oleks
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 17:12Ja mis selles siis halba on?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 17:03Ja siis joote šampanjat, üks näpp peenelt püsti, ja lurtsutate oliive peale?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 16:13
Mis seal imelikku on? Meile ikka aeg-ajalt mõni sõber helistab, et tuleks korra läbi ja räägiks juttu. Kui ei sobi, siis nii ütlengi aga tihtipeale sobib.
Ma sooviks ka, et mul kodus varuga šampat oleksaga ei ole
oliivid süüakse ka kohe ära.
-
Külaline
Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
Ühes küsisin lahkumise ajal lapsele vett juua, seda anti.
Kas see on Lõuna-Eesti eripära?
-
Külaline
Pole siis vaja kutsumata külla ronida.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
-
Külaline
See on su sõprade eripära. Me siin lõunas oleme väga külalislahked.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
-
Külaline
Ei, meil on normaalsed võõrustajad ja normaalsed külalised.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
-
Külaline
Sinu sõnadest lausa õhkub tigedust.
-
Külaline
Tunnise etteteatamisega jõuab saiataigna kerkima panna, küpsema läheb siis kui külalised kohal. Külmikus juustu, sinki, juustumoosi, moosi jne ikka leidub. Teed saab ka.
-
Külaline
Unustasid ära selle tordi? Mina oleks selleks küll võimeline. Ei ole L-EestistKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
-
Külaline
Selle poole tunnikesega mis ma neid kunagisi naabrinaisi vaatamas olin? Ok, nad ei olnud küll enam noored, aga ikkagi.
-
Külaline
Ja oma süüd ei osanud lahti teha, et tahaks seda torti maitsta?
-
Külaline
Mul koogist suva, võin neid tonni ka osta, lihtsalt imelik oli.
-
Külaline
Lõuna-Eesti kommetega pole sel küll mingit pistmist. Imelik sellist küsimust üldse esitada.
Ütle siis torti üle andes, et tõin maitsmiseks, tahaksime proovida.
-
Külaline
Mina räägin aiast ja sina pidevalt aiaaugust
Maitsmine on elementaarne, ei ole seda küll kuskil mujal ütlema pidanud.
-
Külaline
Pärmitaigen kerkib ikka paar tundi ja tunnike tahab ahjus olla. Aga eks te pea selle aja juustumoosiga vastu.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 20:25 Tunnise etteteatamisega jõuab saiataigna kerkima panna, küpsema läheb siis kui külalised kohal. Külmikus juustu, sinki, juustumoosi, moosi jne ikka leidub. Teed saab ka.
-
Külaline
Ma ei kujuta ette, mis inimesed need on, kes teatavad teistele, et tulevad nüüd neile külla. Samamoodi ei kujuta ette neid, kes selle peale siis vastavad, et oi, kui tore - ja siis hulluvad, mida külalistele süüa pakkuda.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 20:25 Tunnise etteteatamisega jõuab saiataigna kerkima panna, küpsema läheb siis kui külalised kohal. Külmikus juustu, sinki, juustumoosi, moosi jne ikka leidub. Teed saab ka.
Katsuge ikka normaalsed olla. Minge külla siis, kui teid kutsutakse. Ja võtke külalised vastu siis, kui see teile ikka reaalselt sobib. Elementaarne viisakus nagu.
-
Külaline
Valgamaal tehakse sellist asja üpris sageli. Ma võtan Valgamaal mõnele inimesele ootamatult külla minnes väikese koogitüki kaasa, siis ei ole kahju kui kappi pannakse. Samas kõik ei pane ka.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
-
Külaline
Selline olukord saab tekkida, kui nt päeval tööl olles lepid tuttavaga kokku, et ta tuleb kell 20 sinu juurde. Kui reeglina lõpeb sul tööpäev kell 17, aga vot just sel korral saad ootamatu tööülesande, mida ei ole võimalik tegemata jätta ja millele kulub paar tundi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist