Asukoha jagamine elukaaslasega

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 20:04Võib ka mehe suhtlema õpetada. Ei võtaks tal ju tükki küljest ära paar sõna kirjutada. Või noh, seda võiks täiskasvanud inimene teise palumise peale ise ka osata teha, pole mingit õpetamist vaja. Hoolimist ja teineteisemõistmist, ka mehe poolt.
Ma olen teda 23a üritanud suhtlema õpetada, ei võta vedu kurat. Ütleb, et mis sa muretsed, tulen nagu tulen. Mis teha siis sellisega. Ikka muretsen.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 20:00 Minu endine abikaasa ka nõudis minult, et pean olema äpis jälgitav. Hiljem tuli välja, et tal oli seda vaja just nuhkimiseks ja minu kontrollimiseks. Mul oli sellel ajal hästi väikse internetimahuga pakett ja kui nett otsas oli ja ta mu asukohta ei näinud, kirjutas kohe, et kellega magad (see oli tema enda paranoia, mina ei andnud selliseks arvamuseks kuidagi põhjust). Ehk et tuleb oma kaaslast teada, ma ei arva, et igas suhtes selline üksteise asukoha teadmine vajalik on. Kontrolliv suhe muidugi pole ka vajalik.

Hetkel on mul alaealine laps seal äpis, et näha, kas ta ikka kooli ja huviringidesse kohale jõudnud on.
Kus suitsu seal tuld. Magasid siis või?
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 21:43Kus suitsu seal tuld. Magasid siis või?
Eks vahel sai ikka krõpsu tehtud teiste meestega.
Külaline

Meie peres ei olnud üldse telefoni. Klassijuhataja siis mul keskkoolis ahastas, et kuidas nii saab, tema ei suuda ette kujutada elu ilma telefonita. Ta kogus telefoninumbreid, et vajadusel õpilaste vanematele helistada. Minul ei jäänd muud üle, kui soovitada tal teated postiga saata. Nii hea oli, ei pidanud telefonikõnede pärast närvitsema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 06:28 Meie peres ei olnud üldse telefoni. Klassijuhataja siis mul keskkoolis ahastas, et kuidas nii saab, tema ei suuda ette kujutada elu ilma telefonita. Ta kogus telefoninumbreid, et vajadusel õpilaste vanematele helistada. Minul ei jäänd muud üle, kui soovitada tal teated postiga saata. Nii hea oli, ei pidanud telefonikõnede pärast närvitsema.
Olid ajad...
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:23
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 08:28
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 08:03 Jah, meie kasutame. Ei nuhi seal küll üksteise järgi, vaatan ainult siis, kui vaja on :D mingi moment läks seda helistamist paljuks, siis panimegi peale. Suvalisel ajal küll ei vahi, et kus abikaasa on, vaevalt tema mind ka.
Aga miks on vaja pidevalt ka helistada? Või on mehel kombeks teadmata ajaks ära kaduda?
Minu mehel pole tööl kindlad kellaajad, mõni päev jõuab vara koju ja teeb kodukontorit, mõnikord läheb objektil kauem ja jõuab hilja koju. Kui saabub hilja, saadab sõnumi, et tal läheb kauem. Miks peaks kordi ja kordi helistama või kuidas jälgimisäpp mulle infot annaks, et mehel läheb täna kauem?
Jah, mees kukub jooma ja siis vaatan, kus ta parasjagu on. Ei, meil on kaks väikest last ja palju käimisi ja logistikat. Sinu mees joob, et kohe niiviisi arvad või? Mul on hea meel, et sinul äppi vaja ei ole, aga pered on erinevad. Miks ja miks ja miks nagu kõik peaksid talitama nagu sina ja sinu pere.
Kolm last üles kasvatanud ilma mehele jalavõru panemata. Lolliks olete läinud või, et üksteist vaja jälgida. Isegi plaane ei saa tehtud ilma äpita, ausalt, lumehelveste uus tase ja lõppu ei olegi veel näha. Alandav mehel pole või?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:59 Katsuge palun mõistlikud täiskasvanud inimesed olla ja natukene oma ninaotsast kaugemale ka näha. Ma siis see postitaja, kes siin pikalt selgitas millistel juhtudel asukohta vaatan. Jah kui tõesti oleks vaja ainult trennist tulles vaadata, oleks ju jah lihtne, et tulija helistab hakkasin tulema ja kõik. Meil aga on neid palju olukordi, kus on vaja teada kus kaaslane parasjagu on. Ma saan aru, et kui ise teistsugust elu elad, võib olla seda raske mõista, aga nagu juba olen öelnud, inimeste elud on erinevad. Suht ebameeldiva inimese tunnusmärk - ainult mina ja minu arvamus on õige, kõik teised elavad ja käituvad valesti.
Muudkui korrutate, kuidas see äpp on ülivajalik mingiteks olukordadeks, aga siis tuuakse mingid imelikud näited, kuidas ema vahib hommiku otsa äpis ja ootab, millal isa liikuma hakkaks trennist, et saaks lapsed riidesse panna. Sest no sõnumi saatmine on ju nii keeruline ja sõnumi lugemine käib üle jõu. Kellaajalistest kokkulepetest ei maksa üldse rääkida.
Ainus postitus, kus ma nägin äpi vajalikkust, on see, et purjetajaid saaks jälgida.
Aga sellest küll aru ei saa kuidas äpp teile teada annab, et mees on autoga õnnetuse teinud või vajab pukseerimist? Istute ja jälgitegi iga kord, kui mees maanteel sõidab pidevalt seda äppi ja nii kui punktike peatub, kohe helistate?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 13:39
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:41

Jah, mees kukub jooma ja siis vaatan, kus ta parasjagu on. Ei, meil on kaks väikest last ja palju käimisi ja logistikat. Sinu mees joob, et kohe niiviisi arvad või? Mul on hea meel, et sinul äppi vaja ei ole, aga pered on erinevad. Miks ja miks ja miks nagu kõik peaksid talitama nagu sina ja sinu pere.
Meil on ka lapsed, elame linnast väljas, aga mis see siia puutub? Polegi ju tegelikult mingit head argumenti, miks seda jälgimisäppi vaja on, eks?
Funktsionaalne lugemisoskus puudub või? Kirjutasin ju, et palju logistikat. Järelikult võib vaja minna parasjagu teada, et kus teine pool on, kas vajad veel täpsemat selgitust, et miks? Mul on hea meel, et sul lapsed on ja elad linnast väljas ja et sinul seda vaja ei lähe, super, aga meil teeb see elu palju lihtsamaks. Saa juba aru, et igas eluvaldkonnas on inimesed ja nende vajadused erinevad ja kõik ei pea elama nii, nagu elad sina. Samamoodi võiksin imestada, et issand, te ei kasutagi seda äppi või? Appi appi kuidas nii küll saab.
Kui saamatud inimesed ikka võivad olla. Ja samas nii leidlikud, mõeldes välja vabandusi, miks peaks kedagi jälgima. Psüühiliste häiretega inimesed, ma ütleks
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 17:34
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 15:35
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 14:55
Kuidas see äpp logistika puhul aitab? Selgta, palun. Mõni konkreetne olukord lähiminevikust.
Oh issand jeesus küll, hästi. Taustast - 2 väikest last, 3a kes käib lasteaias ja 1a kes ei käi lasteaias, käib hoidja juures. Käime mehega kordamööda trennis, misjärel trenniskäija tuleb koju ja viib lapsed aeda ja hoidja juurde, kõik asuvad erinevates kohtades, misjärel kodusolija läheb tööle. Nii, ah et miks asukohta on vaja teada? Et näha, kusmaal trenniskäija on et valmis panna lapsed. 2 väikelapse valmis panemine ei võta 2min, vähemalt meil. Ja hommikud kiired ka, muidu oli pidevalt helistamist, et kus sa nüüd oled. Teiseks mul on hoidjaga kokkulepe, et järgi lähen, kui laps unest ärkab, see aeg aga varieerub. Kuna töö asukoht ja koht kus hoid on, asuvad natuke eemal üksteisest vaatan mõnikord, et kus abikaasa on, äkki ta saab minna ise lapse ära võtta. Muidu oli jälle helistamist, kus sa oled äkki saad lapse võtta. Kas sobib sulle see vastus? Muide tööalaselt kasutame ka, töötame koos ja pidevalt on vaja linnast miskit tuua(töökoht asub linnast eemal), siis on ka hea vaadata kus teine on, et too saaks tuua. Absoluutselt ei näe mõtet nuhkida, esiteks tal on nii palju käimisi, et ta saaks vabalt ka asukoht sees armukese juures käia, ma ei teaks seda kunagi kas ta on kliendi või sõbranna juures, teiseks vaevalt et ka teised inimesed asukoha jälgimisega kuskile armukese juurde ronivad, mille jaoks siis nuhkida üldse.

Elu saab veel keerulisemaks elada. Täiesti arusaamatu, milleks äppi vahtides lapsi riidesse toppida, kui see, kes trennis pole, võiks ju lapsed hoida viia ja ise tööle minna? Teine saab rahulikult trenni teha ja siis tööle minna. Miks see trennis olija just lapsi viima peab?
Vaatasin ka, et enam totakamat vabandust ei ole võimalik leida. Ja kui see peaks tõsi olema, mitte vabandus, siis on lastest kahju, esiteks, mingid trennisõltlastest vanemad, terve elu nende trennide järgi, ainult kiirusta. Siis nutisõltlased, ainult ninapidi äpis, isegi suhelda ei suuda. Ja siis imestame, miks lapsed ei oska suhelda, miks käitumishäiretega jne. Aga ongi ju, kui selline elu peres on. Jube lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:59 Katsuge palun mõistlikud täiskasvanud inimesed olla ja natukene oma ninaotsast kaugemale ka näha. Ma siis see postitaja, kes siin pikalt selgitas millistel juhtudel asukohta vaatan. Jah kui tõesti oleks vaja ainult trennist tulles vaadata, oleks ju jah lihtne, et tulija helistab hakkasin tulema ja kõik. Meil aga on neid palju olukordi, kus on vaja teada kus kaaslane parasjagu on. Ma saan aru, et kui ise teistsugust elu elad, võib olla seda raske mõista, aga nagu juba olen öelnud, inimeste elud on erinevad. Suht ebameeldiva inimese tunnusmärk - ainult mina ja minu arvamus on õige, kõik teised elavad ja käituvad valesti.
Kui peres on erivajadustega puudega inimesed, siis on muidugi arusaadav. Normaalses peres seda küll vaja pole
Külaline

Meil võiks see äpp olla, mind see ei häiriks, kui pere teab, kus ma olen.
Eriti hea oleks, kui see oleks mu teismelistel. Nemad oleks aga täielikult selle vastu. Mis vanuseni lastel saaks seda kasutada? Sest lapse jälgimine on ju hea tema turvalisuse huvides. Aga teismeline seda ei talu, kui nende käigud on näha. Samas on just see vanus selline, kus nad võivad käituda ise endale ohtlikult ja end kahjustavalt. Võrreldes teise täiskasvanu jälgimisega oleks mu arust see vajalikum.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 08:14 Meil võiks see äpp olla, mind see ei häiriks, kui pere teab, kus ma olen.
Eriti hea oleks, kui see oleks mu teismelistel. Nemad oleks aga täielikult selle vastu. Mis vanuseni lastel saaks seda kasutada? Sest lapse jälgimine on ju hea tema turvalisuse huvides. Aga teismeline seda ei talu, kui nende käigud on näha. Samas on just see vanus selline, kus nad võivad käituda ise endale ohtlikult ja end kahjustavalt. Võrreldes teise täiskasvanu jälgimisega oleks mu arust see vajalikum.
Mis turvalisus? Kuidas see aitab ära hoida liiklusõnnetust vms? Mitte kuidagi. Puhas kobtrollivajadus ja usaldamatus.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 07:48
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 08:28 Aga miks on vaja pidevalt ka helistada? Või on mehel kombeks teadmata ajaks ära kaduda?
Minu mehel pole tööl kindlad kellaajad, mõni päev jõuab vara koju ja teeb kodukontorit, mõnikord läheb objektil kauem ja jõuab hilja koju. Kui saabub hilja, saadab sõnumi, et tal läheb kauem. Miks peaks kordi ja kordi helistama või kuidas jälgimisäpp mulle infot annaks, et mehel läheb täna kauem?
Kolm last üles kasvatanud ilma mehele jalavõru panemata. Lolliks olete läinud või, et üksteist vaja jälgida. Isegi plaane ei saa tehtud ilma äpita, ausalt, lumehelveste uus tase ja lõppu ei olegi veel näha. Alandav mehel pole või?
No küll teie olete alles tubli proua! Kiidusõnad teile! Sa oled sellest koolkonnast, kus naine on kulbikeerutaja ja mees on perekonna pea ja suur juht või? Aga äkki on hoopis minul alandav, ta ju vaatab samamoodi kus mina olen :D ausõna naljaninad, teiste perede asjade peale minnakse nii keema ja raevunult seletatakse, kuidas see on vale, sest pätsi ajal teil küll elati teistmoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 07:52
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 13:39
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 09:41 Meil on ka lapsed, elame linnast väljas, aga mis see siia puutub? Polegi ju tegelikult mingit head argumenti, miks seda jälgimisäppi vaja on, eks?
Funktsionaalne lugemisoskus puudub või? Kirjutasin ju, et palju logistikat. Järelikult võib vaja minna parasjagu teada, et kus teine pool on, kas vajad veel täpsemat selgitust, et miks? Mul on hea meel, et sul lapsed on ja elad linnast väljas ja et sinul seda vaja ei lähe, super, aga meil teeb see elu palju lihtsamaks. Saa juba aru, et igas eluvaldkonnas on inimesed ja nende vajadused erinevad ja kõik ei pea elama nii, nagu elad sina. Samamoodi võiksin imestada, et issand, te ei kasutagi seda äppi või? Appi appi kuidas nii küll saab.
Kui saamatud inimesed ikka võivad olla. Ja samas nii leidlikud, mõeldes välja vabandusi, miks peaks kedagi jälgima. Psüühiliste häiretega inimesed, ma ütleks
Jah, lihtsalt mõtleme vabandusi üksteisele välja, mõlemad kohe. Sul endal tundub mingi kõrvalekalle olevat, võta rohud ära ja äkki tulevad ellu värvid ka tagasi ja ei pritsi anonüümses foorumis tatti.
Külaline

Mulle see meeldiks seepärast, et ma näen, mu pereliige on teel. Mul on tihti nii, et tahaks helistada või saata sõnum, et kus te olete, on kõik korras. Aga ma ei julge, sest ta hakkab äkki sõidu ajal telefoni vaatama minu pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 07:49
Muudkui korrutate, kuidas see äpp on ülivajalik mingiteks olukordadeks, aga siis tuuakse mingid imelikud näited, kuidas ema vahib hommiku otsa äpis ja ootab, millal isa liikuma hakkaks trennist, et saaks lapsed riidesse panna. Sest no sõnumi saatmine on ju nii keeruline ja sõnumi lugemine käib üle jõu. Kellaajalistest kokkulepetest ei maksa üldse rääkida.
Ainus postitus, kus ma nägin äpi vajalikkust, on see, et purjetajaid saaks jälgida.
Aga sellest küll aru ei saa kuidas äpp teile teada annab, et mees on autoga õnnetuse teinud või vajab pukseerimist? Istute ja jälgitegi iga kord, kui mees maanteel sõidab pidevalt seda äppi ja nii kui punktike peatub, kohe helistate?
Ja kes sina oled omast arust, jeesus kristus või? Et sina nägid vajalikkust ja kindlasti nii peab olema. Muidugi ma enam vähem tean, kaua tal trennis läheb ja vastupidi ka, aga see varieerub ka mingis ulatuses ja lapsed panengi täpselt valmis, et nad ennast vammustega higiseks ei ajaks. Kui meil oleks seda vaja ainult trenniskäimise jaoks, jah, oleks ju lihtne helistada või saata sms, aga saa aru inimene meil on päevas neid olukordi mitu! On nii raske mõista seda? Ma ei viitsi helistada pidevalt ja uurida, kus mees parasjagu on ja vastupidi ka, et kus mina olen. Tõesti on palju sõitmisi ja käimisi, kus on parasjagu vaja asukohta teada, aga no saadame aga muudkui üksteisele smse ja helistame, siis on prouad rahul või? Siis on normaalne jah?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 09:00 Mulle see meeldiks seepärast, et ma näen, mu pereliige on teel. Mul on tihti nii, et tahaks helistada või saata sõnum, et kus te olete, on kõik korras. Aga ma ei julge, sest ta hakkab äkki sõidu ajal telefoni vaatama minu pärast.
Mine teraapiasse ja tegele oma häiretega. See on täiesti ebanormaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 09:33
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 09:00 Mulle see meeldiks seepärast, et ma näen, mu pereliige on teel. Mul on tihti nii, et tahaks helistada või saata sõnum, et kus te olete, on kõik korras. Aga ma ei julge, sest ta hakkab äkki sõidu ajal telefoni vaatama minu pärast.
Mine teraapiasse ja tegele oma häiretega. See on täiesti ebanormaalne.
Mis ma seal ütlen? Mis on ebanormaalne osa?
Külaline

Pidev kontrollimine, et kus te olete, on kõik korras.
Miks ei peaks olema?
Tegele sellega.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 09:43 Pidev kontrollimine, et kus te olete, on kõik korras.
Miks ei peaks olema?
Tegele sellega.
Ütleme, et psühholoogile räägin, et olen mures selle pimedas sõidu pärast. Paljud ei taha üldse pimedas sõita. Nähtavus halb. Võib keegi vastassuunda kalduda, seda küll ise ära hoida ei saa. Metsloomad. Minu arust on need normaalsed hirmud, millega tuleb arvestada.
Kui ma nüüd näen, et arvestud ajaks pole koju jõutud. Oleks hea näha, kus ollakse. Ma ei taha helistada või sõnumit saata, see on tüütu teisele. Vastamine on veel halvem sõnumina. Helistades saab veel handsfreega vastata. Aga ikka juhi tähelepanu on siis kõnel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist