Kubemetäid
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan, et enamus vene kroonus käinutel need kubemetäid olid. Levisid nad ihupesu kaudu, iga kord said kellegi teise pestud trussikud. Ka mul. Pähe vist nad tõesti ei tungi? Kuna mu pea oli enamasti kiilas, siis see ei olnud ka probleem. Tsiviilelus võis saada kubemetäid seksi käigus. Prostituudid ongi seepärast alt karvavabad. Kuidas nende täidega võidelda? Ikka karvad maha ja täidest lahti. Mingi kreem on vist kah.
-
Külaline
minu eks. naine. oli klamüüdia saanud wc potilt
Kui üritasin vastu väita siis teatati, et kas sa ei usalda mind ja sa mees tegeled vaimse vägivallaga
-
Külaline
Ära sina nüüd minu eest otsusta, mis võib olla minu asi, mis mitte!Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 20:40Ja kuidas siis on? Mis sinusse puutuvad mingid suhted naistega, kes olid enne sind. Minu arust on väga vale sinna oma nina toppida.
-
Külaline
Inimene lihtsalt teaduslikust huvist küsib, aga millised õelad vastused!Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 20:40Ja kuidas siis on? Mis sinusse puutuvad mingid suhted naistega, kes olid enne sind. Minu arust on väga vale sinna oma nina toppida.
-
Külaline
Teiste täuskasvanud inimeste suguelu ei ole kindlasti sinu asi.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 21:57Ära sina nüüd minu eest otsusta, mis võib olla minu asi, mis mitte!
-
Külaline
Mine näita seda teemat nüüd peikale ja vaata tema reaktsiooni.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 21:57Ära sina nüüd minu eest otsusta, mis võib olla minu asi, mis mitte!
Ma ei saa ka aru, miks ei tohi küsida uudishimust, et kas selline asi on võimalik ning kuidas see levik täpsemalt toimub? Mina näiteks pole ka kursis ja tore ju saada uut infot. Igas asjas pole vaja mingit tagamõtet otsida, vahel ongi lihtsalt uudishimu või soov uute teadmiste järgi.
-
Külaline
Selleks pole vaja lisada, et ta kardab, et 25 a tagasi tehti mehele sarvi. Siin polnud enam uudishimu, vaid teise naise halvustamine.Keithy kirjutas: ↑14 Okt 2024 11:42 Ma ei saa ka aru, miks ei tohi küsida uudishimust, et kas selline asi on võimalik ning kuidas see levik täpsemalt toimub? Mina näiteks pole ka kursis ja tore ju saada uut infot. Igas asjas pole vaja mingit tagamõtet otsida, vahel ongi lihtsalt uudishimu või soov uute teadmiste järgi.
-
Külaline
Miks halvustamine, võibolla hoopis natuke nalja.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:27Selleks pole vaja lisada, et ta kardab, et 25 a tagasi tehti mehele sarvi. Siin polnud enam uudishimu, vaid teise naise halvustamine.Keithy kirjutas: ↑14 Okt 2024 11:42 Ma ei saa ka aru, miks ei tohi küsida uudishimust, et kas selline asi on võimalik ning kuidas see levik täpsemalt toimub? Mina näiteks pole ka kursis ja tore ju saada uut infot. Igas asjas pole vaja mingit tagamõtet otsida, vahel ongi lihtsalt uudishimu või soov uute teadmiste järgi.
-
Külaline
Teemaalgataja olen! Tänan! Minu teemast ei tasu tõesti mingit tagamõtet otsida. Ammugi mitte armukadedust, kontrollimist, kiusu või jumal teab mida. Just, puht meditsiinilisest aspektist küsisin, kas selline levimisviis on võimalik. Ma ise arvan, et ei ole. Ja et toonane naisterahvas lihtsalt pettis teda. Mehest on natukene lihtsalt kahju, et ta nii siiralt usub seda versiooni, et lapse peatäid ronisid kuidagi lapsevanema kubemesse. Ja seal edasi tema külge.Keithy kirjutas: ↑14 Okt 2024 11:42 Ma ei saa ka aru, miks ei tohi küsida uudishimust, et kas selline asi on võimalik ning kuidas see levik täpsemalt toimub? Mina näiteks pole ka kursis ja tore ju saada uut infot. Igas asjas pole vaja mingit tagamõtet otsida, vahel ongi lihtsalt uudishimu või soov uute teadmiste järgi.
-
Külaline
Veel kord! Sina ei otsusta selle üle, mis on ja mis ei ole minu asi.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 11:09Teiste täuskasvanud inimeste suguelu ei ole kindlasti sinu asi.
-
Külaline
Miks ei või sellist naist halvustada, kes kõigepealt petab, siis toob haiguse koju ja tagatipuks veel valetab ka? Loomulikult halvustan, ja lausa põlastan niimoodi käituvaid inimesi. Ja mitte ainult naisi, vaid ka mehi!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:27Selleks pole vaja lisada, et ta kardab, et 25 a tagasi tehti mehele sarvi. Siin polnud enam uudishimu, vaid teise naise halvustamine.Keithy kirjutas: ↑14 Okt 2024 11:42 Ma ei saa ka aru, miks ei tohi küsida uudishimust, et kas selline asi on võimalik ning kuidas see levik täpsemalt toimub? Mina näiteks pole ka kursis ja tore ju saada uut infot. Igas asjas pole vaja mingit tagamõtet otsida, vahel ongi lihtsalt uudishimu või soov uute teadmiste järgi.
See on muidugi tore, et mõne inimese arvates on selline teguviis igati ok. Ja lausa nii ok, et ei tohi isegi teada ega küsida selliseid asju oma partneri käest. Sest, mis sa just ütlesid - et teise inimese suguelu ei ole ju sinu asi. Ju sinu mehe suguelu, kui ta seda kellegi teisega elab näiteks sinu kõrvalt, ei tohi ka olla sinu asi.
-
Külaline
See juhtus 25.a tagasi. Tõesti on su vituviha nii pikk?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 22:38Miks ei või sellist naist halvustada, kes kõigepealt petab, siis toob haiguse koju ja tagatipuks veel valetab ka? Loomulikult halvustan, ja lausa põlastan niimoodi käituvaid inimesi. Ja mitte ainult naisi, vaid ka mehi!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:27Selleks pole vaja lisada, et ta kardab, et 25 a tagasi tehti mehele sarvi. Siin polnud enam uudishimu, vaid teise naise halvustamine.Keithy kirjutas: ↑14 Okt 2024 11:42 Ma ei saa ka aru, miks ei tohi küsida uudishimust, et kas selline asi on võimalik ning kuidas see levik täpsemalt toimub? Mina näiteks pole ka kursis ja tore ju saada uut infot. Igas asjas pole vaja mingit tagamõtet otsida, vahel ongi lihtsalt uudishimu või soov uute teadmiste järgi.
See on muidugi tore, et mõne inimese arvates on selline teguviis igati ok. Ja lausa nii ok, et ei tohi isegi teada ega küsida selliseid asju oma partneri käest. Sest, mis sa just ütlesid - et teise inimese suguelu ei ole ju sinu asi. Ju sinu mehe suguelu, kui ta seda kellegi teisega elab näiteks sinu kõrvalt, ei tohi ka olla sinu asi.
-
Külaline
Selle puhtmeditsiinilise vastuse oleks saanud esimeselt guugli lingilt, mitte siit.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 22:34 Just, puht meditsiinilisest aspektist küsisin, kas selline levimisviis on võimalik.
-
Külaline
Mul polegi sellest midagi. Kui siis ehk seda, et natukene kahju on mehest, kes siiamaani usub naise luiskelugu. Ega ma ei hakka ütlema ka. See siis rahustuseks kodanikule, kel on nii hirmus suur, pidev ja painav südamevalu sellepärast, et ma oma peika eelmisest elust midagi tean.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:54 Postitus on kustutatud
Siiski, minu teemaalgatuse rõhuasetus on hoopis mujal, mitte selle mehe üle-üle-üle-üleeelmise naise moraalsel palgel.
-
Külaline
Ma pigem küsiks, kuidas selline teema suhtes jutuks ei tule? Loomulikult räägivad suhtes olevad inimesed omavahel kõigest.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:24 Kuidas selline teema üldse jutuks tuleb?
Kas sinu arvates on suur tabu või ebaviisakus küsida oma kaasalt, kas tal on kunagi suguhaigust olnud? Meil ei ole omavahel saladusi. Nii nagu me teame üksteise tervisemuredest, kui palju kummalgi on suhteid ja sekspartnereid olnud, nii me teame ka üksteise suguhaiguste kohta.
-
Püha õde
Kubemetäid suguhaigus ei ole. Niisama suusoojaks ütlen.Anonymous kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:31Kas sinu arvates on suur tabu või ebaviisakus küsida oma kaasalt, kas tal on kunagi suguhaigust olnud? Meil ei ole omavahel saladusi. Nii nagu me teame üksteise tervisemuredest, kui palju kummalgi on suhteid ja sekspartnereid olnud, nii me teame ka üksteise suguhaiguste kohta.
-
Külaline
Siiski sugulisel teel levivad.Püha õde kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:42Kubemetäid suguhaigus ei ole. Niisama suusoojaks ütlen.Anonymous kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:31Kas sinu arvates on suur tabu või ebaviisakus küsida oma kaasalt, kas tal on kunagi suguhaigust olnud? Meil ei ole omavahel saladusi. Nii nagu me teame üksteise tervisemuredest, kui palju kummalgi on suhteid ja sekspartnereid olnud, nii me teame ka üksteise suguhaiguste kohta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline