Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:28 Vaatasin, et see Stahl on nüüd pere vanima lapse ette võtnud, et olevat “temperamentne” ja oli mõtteid ta “rüblikute kooli” saata. Kas on seal peres keegi, keda sopaga ei loobita :? Täiesti ebaoluline info selle loo kontekstis, vaesed lapsed.
Kristiina Heinmets tahtis ju , et kõik veidi rumalamad, käitumisprobleemidega ja keerulistest peredest lapsed saadetaks internaatidesse. Unistus hakkab täituma.
Külaline

See ju 18 täis, mis internaati seda enam saata.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:39
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:28 Vaatasin, et see Stahl on nüüd pere vanima lapse ette võtnud, et olevat “temperamentne” ja oli mõtteid ta “rüblikute kooli” saata. Kas on seal peres keegi, keda sopaga ei loobita :? Täiesti ebaoluline info selle loo kontekstis, vaesed lapsed.
Kristiina Heinmets tahtis ju , et kõik veidi rumalamad, käitumisprobleemidega ja keerulistest peredest lapsed saadetaks internaatidesse. Unistus hakkab täituma.
Ma polnud sellest kuulnudki :o
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8544 ... ele-haiget
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:04
Postitus on kustutatud
Ülereageerimine. Kontekstist välja rebitud lausekatke. Stahl rääkis iseenda elust. Postitus on avalik. Võite ise lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:39
Ja et vaesemaid või paljulapselisemaid peresid peaks pudevalt riigi poolt kontrollima, poest oste tuleb teha vaid sotstöötaja kontrolli all ja lastetoetust nädalakaupa tilgutada...
Päris naljakas, kui see poleks nii kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:06
Postitus on kustutatud
Ülereageerimine. Kontekstist välja rebitud lausekatke. Stahl rääkis iseenda elust. Postitus on avalik. Võite ise lugeda.
Lugesin. Viimased laused puudutavad siiski last ja suurt kahetsust, et ta ikka omal ajal neid pätipoiste koole ei teinud, oleks vanema lapse sinna saatnud...
Külaline

Kui isa ja ema tahavad last mõlemad kasvatada, kas ebanormaalne ei siis see, et Kristiina viis tüdruku Portugali? Laps peaks jääma kodumaale, ega ei ole ka ok isast nii kaugele tütar viia. Mul tundub isa hakkas nii käituma peale seda selliselt, kui laps viidi portugali ja tekitati see hirm, et rohkem ei näegi oma tütart. Kuidas sai Kristiina lapse Portugali kooli panna, kui isa selleks nõusolekut ei andnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:06
Postitus on kustutatud
Mingi suvaline vanamees - ema sõber, tööandja või mis iganes ta on, ei peaks selle noormehe kohta ühtegi sõna ütlema. Usun, et teismelistel on niigi raske ja piinlik oma vanemate pärast.
Rääkis see Stahl enda raskest nooruspõlvest, okei ise teab, aga mis õigusega ta võõra lapse probleeme terve riigi ees lahkama hakkab.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:46
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:41 See, mis enne juhtus on ilusasti kirjas Õhtulehes. Kokkuvõteks, et ema püüdis 2x last üle anda, kuid kutsuti tagasi, sest laps ei saanud isaga kontakti. Sellega oleks pidanud nn üleandmine lõppema. Aga keegi lasi ida uksest sisse, tulemus on videos.
NAD POLEKS TOHTINUD KOHTUDA.
Iseenesest huvitav, sest selles ema avaldatud telefonikõnes, ei ilmuta laps mingit vaenulikkust isa suhtes ja väljavaade isa juures olla ei tundu ka teda kuidagi hirmutavat ega masendavat.

Kas keegi teine ka seda Õhtulehte paberversiooni luges, kus väidetakse, et ema tegi pingutusi lapse üleandmiseks? Siin mõni avaldab ikka juba nii üle võlli väiteid, et ma kahtlen sellise paberversiooni loo olemasolus, mida internetist leida ei saa.
Kes ütles, et seda internetist leida ei saa? Mina lihtsalt juhtusin sea lugema paberversioonist, seepärast nii ka kirjutaisn. Aga sinu ja teiste rõõmuks otsisn nüüd netiversiooni ka üles. Palun, võta ja loe. https://digileht.ohtuleht.ee/1116278/av ... rvakodusse
Ja kui seda 1 eurot maksta ei raatsi, siis vutt-vutt raamtukogusse, seal saad eelmsie nädala lehti täiesti tasuta lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 14:37
Normaalne lapsevanem ei oleks mitte iialgi sellist videot oma lapsest avalikustanud. Mitte iialgi.
Aga mis tal üle jäi? Nimetad ehk mõne alternatiivi, mida sina normaalse lapsevanemana samas situatsioonis teinud oleksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:44
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:41
Normaalne lapsevanem ei oleks mitte iialgi sellist videot oma lapsest avalikustanud. Mitte iialgi.
Aga mis tal üle jäi? Nimetad ehk mõne alternatiivi, mida sina normaalse lapsevanemana samas situatsioonis teinud oleksid?
Postitus on kustutatud
Ära hakka jälle otsast peale kriiskama asju, mida siin juba oled varem korrutanud.
Külaline

Ma poleks kõigepealt korraldanud seda, mis kvalifitseerub rahvusvahelises õiguses lapserööviks.
Ja kuna laps saab järgmisel aastal 10aastaseks ja tema arvamust võetakse alalise elukoha määramisel siis arvesse, siis oleks selle aasta ära oodanud.

Aga rohkem ma ei oska öelda, sest selleks emaks samastumiseks peaksin teadma, miks ta'lt kõigepealt kahe vanema lapse ja nüüd ka selle lapse hooldusõigus kohtu poolt ära võeti. Kui see oli lapserööv ja isaga suhtlemise takistamine - siis kumbagi neist ma poleks teinud jah.
Külaline

Vene keeles on ütlus "Dva debila, eto sila ! "

Paluks mitte kisama pista. Vene keelt ei leiutanud Putin :)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:51
Ma poleks kõigepealt korraldanud seda, mis kvalifitseerub rahvusvahelises õiguses lapserööviks.
Ja kuna laps saab järgmisel aastal 10aastaseks ja tema arvamust võetakse alalise elukoha määramisel siis arvesse, siis oleks selle aasta ära oodanud.

Aga rohkem ma ei oska öelda, sest selleks emaks samastumiseks peaksin teadma, miks ta'lt kõigepealt kahe vanema lapse ja nüüd ka selle lapse hooldusõigus kohtu poolt ära võeti. Kui see oli lapserööv ja isaga suhtlemise takistamine - siis kumbagi neist ma poleks teinud jah.
Kust sa võtad, et vanemate laste hooldusõigus on ära võetud? Ma ei tea selle info tõestust, aga väideti, et ta vanemate laste eest isale isegi alimente maksab. See oli kokkulepe nende omavahel, et pojad jäävad isaga, sest nad olid juba suure koolilapsed. Pole kusagil mingit infot hooldusõiguse ära võtmise kohta.
Külaline

Jumal küll, kaua võib jaurata. Paar aastat tagasi kinnitasid notariaalselt otsuse, et poisid jäävad isaga, tütar emaga.
Nüüd peaks siis vastupidi tegema: tütar isaga ja poisid emaga.
Külaline

Ma ei tea, kas see nüüd lapserööv oli, sest Heinmets käis ise selle kahe aasta jooksul korduvalt Eestis, ei usu hästi, et laps selleks ajaks Portugali jäi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 20:58

Kust sa võtad, et vanemate laste hooldusõigus on ära võetud? Ma ei tea selle info tõestust, aga väideti, et ta vanemate laste eest isale isegi alimente maksab. See oli kokkulepe nende omavahel, et pojad jäävad isaga, sest nad olid juba suure koolilapsed. Pole kusagil mingit infot hooldusõiguse ära võtmise kohta.
Info sealtsamast, kust sinulgi - õhust.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 19:29
Kes see Stahl on? Mõne lapse isa?
Kuidas omal ajal need seltskonna daamid karjääri tegid? Edasi mõtle ise :D
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 22:13
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 17:54
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 17:47 Ma ei tea kogu lugu, ei hakka seega ka kohtuotsuseid, ega ema või isa õigeid või valesid otsuseid, ega käitumist analüüsima. Tugineda on ainult ema FB seinale ja sellega seoses küsimusi ja hämmeldust tekib mitmes punktis.

Minu jaoks on täiesti arusaamatu see, et kas lastekaitse ja turvakodu ei peaks kogu selles loos olema objektiivne vahelüli?
Kuidas on võimalik, et turvakodu töötaja andis lapsele üle võltsitud kirja, kus ema ise käsib lapsel minna isa juurde?? Või et turvakodu ütleb, et kohtumääruse põhjal pole emal õigus tütrele helistada, kui tegelikkuses ta võis helistada ja see olevat ka kohtumääruses kirjas? Kas siin piltlikult öeldes ei peaks juba kellegi pead lendama

Ja lastekaitse, kas selline isik kaitseb tõesti last, keda panevad lindistuse juures muretsema ema suhtlus lapsega, aga mitte nt see, millisel meetodil laps vägivaldselt turvakodusse toimetati, kuidas turvakodu last manipuleeris või mida laps üldse kõigest arvab. Kui see FB lehel avaldatud kiri on objektiivne ja lapse huvidest lähtuv, siis ma olen Georg Ots. Kas see kiri, õigeminini õhtune rõõmuhõige, pole lausa psühhoterroriseeriv ema suhtes (kes oli ka kirja saajaks märgitud)? Temal on siiralt hea meel lapse "koju" jõudmise üle (kui objektiivne!) ja tema jaoks on postitatud lindistuste juures "muret tekitav ema suhtlus lapsega" (loen sellest, et sai sealt materjali, mis on ema kahjustav, kui vaja peaks minema).
See kirja võltsimine on küll midagi, mida ma absoluutselt ei usu. Pärast seda kui õiguskantsler on avalikult teada andnud, et ametnike käitumine läheb uurimise alla, hakkavad noos mingeid võltskirju sepistama ja edastama? Ei usu.

Ja seega olen ka muude ema avalduste suhtes skeptiline.
Postitus on kustutatud
Mis sa hirnud, sa usud siis, et laps valetas blondide juustega tädi kohta? Häbene, sa julm olevus. Ise pingutad üle
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 22:13

Postitus on kustutatud
Ja kuidas see emme siis seda korraldas? Telepaatilisel teel õpetas last, mida ta telefonis rääkima peab? Ja siis Oskari väärilise näitlemisoskusega laps rääkiski seda, mida ema telepaatiöuselt talle öelnud oli?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist