Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:16 Ega sellest praegu avaldatud EE artiklist ju väga palju uut ja rabavat infot ei selgu.
Selgus ikka, aga kuna see ema soodsas valguses ei näita, siis las jäägu nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:26
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:16 Ega sellest praegu avaldatud EE artiklist ju väga palju uut ja rabavat infot ei selgu.
No see ikkagi selgub, mille eest see hooldusõigus siis ära võeti. Oli jagatud hooldusõigus, aga ema pani toime nö lapseröövi, kolis Eestist ära, sellepärast see hooldusõigus temalt ära ka võeti. Poiste hooldusõigust siis ilmselt pole ära võetud, nende kasvatamisest loobus ise.
No ja selgub ka, et rahvateatrit tõepoolest tehti.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:26
No see ikkagi selgub, mille eest see hooldusõigus siis ära võeti. Oli jagatud hooldusõigus, aga ema pani toime nö lapseröövi, kolis Eestist ära, sellepärast see hooldusõigus temalt ära ka võeti. Poiste hooldusõigust siis ilmselt pole ära võetud, nende kasvatamisest loobus ise.
Tema hooldusõigus on peatatud, mitte lõplikult ära võetud. Poisid valisid elukohana isa elukoha, ka nende puhul pole emalt hooldusõigust ära võetud.
Külaline

Laps käis teatriringis ja kohus leidis, et laps kasutas oma teatriringis omandatud oskusi ka päriselus, kui oli vaja näidelda. Ei tahaaaa isa juurde.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:45 Laps käis teatriringis ja kohus leidis, et laps kasutas oma teatriringis omandatud oskusi ka päriselus, kui oli vaja näidelda. Ei tahaaaa isa juurde.
Vot see oli see osa, mida mul on väga raske uskuda. Sellist asja on ikka väga raske tõestada, et 8-aastane laps näitleb, et oma vanema tahtmist läbi suruda. Kelleks seda pisikest tüdrukut peetakse? 🤦‍♀️
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:50
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:45 Laps käis teatriringis ja kohus leidis, et laps kasutas oma teatriringis omandatud oskusi ka päriselus, kui oli vaja näidelda. Ei tahaaaa isa juurde.
Vot see oli see osa, mida mul on väga raske uskuda. Sellist asja on ikka väga raske tõestada, et 8-aastane laps näitleb, et oma vanema tahtmist läbi suruda. Kelleks seda pisikest tüdrukut peetakse? 🤦‍♀️
Ekspress kirjutas, kuidas ema manipuleeris lapsega. Ilmselt ütles, et sa karju ja röögi, kui isa sind endale võtma hakkab. Ah mis ma siin seletan, lugege ise Ekspressist, mida kohtud selles teemas enne otsustasid, kui põhisündmused algasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:52
Ekspress kirjutas, kuidas ema manipuleeris lapsega. Ilmselt ütles, et sa karju ja röögi, kui isa sind endale võtma hakkab. Ah mis ma siin seletan, lugege ise Ekspressist, mida kohtud selles teemas enne otsustasid, kui põhisündmused algasid.
Kui mina end 8-aastaseks lapseks tagasi mõtlen, siis ei mina ei oleks küll suutnud käsu peale sel moel röökida, sest mul on alati isaga hea suhe olnud. Mitte mingi käsk ega õhutus poleks mõjunud minu arvamust isast. Mul oleks olnud kamakaks, kas see või teine, misiganes nad omavahel poleks üksteise suhtes sajatanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:07
Kui mina end 8-aastaseks lapseks tagasi mõtlen, siis ei mina ei oleks küll suutnud käsu peale sel moel röökida, sest mul on alati isaga hea suhe olnud. Mitte mingi käsk ega õhutus poleks mõjunud minu arvamust isast. Mul oleks olnud kamakaks, kas see või teine, misiganes nad omavahel poleks üksteise suhtes sajatanud.
Justnimelt, sest sul oli isaga hea suhe. Just lõppenud saatelõigust tuli ju ilusti välja, et tegelikult isa lapse peale ei karju ega löö teda, vaid ema on oma kogemuse lapsele sisse trampinud ja teda sellega hirmutanud.
Külaline

Selgus see, et keegi siin teadis infot, mida teised enne Ekspressi artikli ilmumist ei teadnud. Kui talt küsiti, kust see info pärineb, siis oli mökk-mökk ja keerutamine.
Külaline

Kohtumääruses hoiatati, et kui ema jätab lapse üle andmata, siis võib ta trahvi saada. Kui see ei mõju, sattuda koguni arestimajja.

3. oktoobril toimunud kolmanda katse eel kirjutas kogenud kohtutäitur juhendi, mida ema peab tegema.

1. Valmistada ette laps ja selgitada lapsele arusaadavas keeles ema hooldusõiguse peatamist ja lapse vajadust viibida olukorra selginemiseni isa juures;

2. toetada last, selgitades, et suhtlus ema ja lapse vahel jätkub;

3. võtta kaasa lapse riided, lemmikmänguasi, hügieenivahendid;

4. emal lapsega siseneda Tallinna laste turvakeskusesse ning seejärel kohe lahkuda.

Lihtne ja selge jutt, mida aga ema ei järginud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:11

Justnimelt, sest sul oli isaga hea suhe. Just lõppenud saatelõigust tuli ju ilusti välja, et tegelikult isa lapse peale ei karju ega löö teda, vaid ema on oma kogemuse lapsele sisse trampinud ja teda sellega hirmutanud.
Sorry, emal poleks mulle küll saanud mingit isa vastast arvamust sisse trampida. Ma teadsin juba lapsena kes emale ei meeldi, aga mind see küll mitte kuidagi ei mõjutanud. Mulle neist nii mõnigi erinevalt emast hoopis sümpatiseeris. Ja teiste peale kehitasin vaid õlgu.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:14

Sorry, emal poleks mulle küll saanud mingit isa vastast arvamust sisse trampida. Ma teadsin juba lapsena kes emale ei meeldi, aga mind see küll mitte kuidagi ei mõjutanud. Mulle neist nii mõnigi erinevalt emast hoopis sümpatiseeris. Ja teiste peale kehitasin vaid õlgu.
Kuule, sinust ei ole siin jutt. Tee oma teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:17

Ja mis paneb sind arvama, et sa nii kindlalt tead, kuidas seda konkreetset laps saab väga hästi mõjutada? Sa lähtusid seisukohast, et kõiki lapsi saab ära rääkida, mõjutada, tampida. Ma tõin näite, et ei see pole nii lihtne. Kui lapsel on vanemaga ainult positiivsed kogemused, ei tambi ikka küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:22

Ja mis paneb sind arvama, et sa nii kindlalt tead, kuidas seda konkreetset laps saab väga hästi mõjutada? Sa lähtusid seisukohast, et kõiki lapsi saab ära rääkida, mõjutada, tampida. Ma tõin näite, et ei see pole nii lihtne. Kui lapsel on vanemaga ainult positiivsed kogemused, ei tambi ikka küll.
See oli esimene kord, kui ma sulle vastasin. Sa ei tea midagi minu teadmistest ja seisukohtadest.
Okei, sinuga oli nii. Võtame arvesse. Kas lubad lahkelt konkreetselt selle teemaga edasi minna?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:28
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 21:22

See oli esimene kord, kui ma sulle vastasin. Sa ei tea midagi minu teadmistest ja seisukohtadest.
Okei, sinuga oli nii. Võtame arvesse. Kas lubad lahkelt konkreetselt selle teemaga edasi minna?
Kes sind keelanud on? Sul pole kohustust minuga dialoogi pidada. Nagu näed keegi teine sinuga siin ei jaura.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 17:19
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 14:56
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 12:24

Mina kirjutasin siin teemas, et mõlemad vanemad on tõenäoliselt vigu teinud ja ma pooli ei vali aga see mis juhtus, ei oleks ealeski tohtinud juhtuda ja seda ei tohiks maha vaikida. Selle peale tituleeris mingi "kõva" vend mind tohmaniks ning kirjutas mõnitavalt KH-st. Anonüümselt on jube mõnus kõik teemad täis pasandada, eksju? Ma teen sellele kõvale vennale ettepaneku- kirjutame tänase päeva jooksul mõlemad avaliku postituse oma arvamusest nt enda isiklikule FB seinale ja viskame lingid siia alla, mis arvad?
Jajah.. julgeb sul jah mõni neist kõvatajatest oma nime ja näoga välja tulla. Siis ju kõik näevad, kes ta on. Ainult salaja piiludes on ütlejad. Kui saab miljonäri seljatagant maas pikali olevale naisele rusikat viibutada. Kõva, kõva..
Postitus on kustutatud
Mingi nali? Rikkurite topi mehe naine lahkus pikast abielust tänase EE andmetel mingi tühise 400 000 majaga, nagu misasja? Ehmatasin täna tõsiselt midagi sellist lugedes. Isegi mul on 2x kallim elamine ja ma pole isegi rikka mehe naine.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 21:22Ja mis paneb sind arvama, et sa nii kindlalt tead, kuidas seda konkreetset laps saab väga hästi mõjutada? Sa lähtusid seisukohast, et kõiki lapsi saab ära rääkida, mõjutada, tampida. Ma tõin näite, et ei see pole nii lihtne. Kui lapsel on vanemaga ainult positiivsed kogemused, ei tambi ikka küll.
Tahad seda tuhandetele ukrainlastele ka rääkida, kelle lapsed Venemaale viidi ja kes nüüdseks suuresti oma kodumaad ja vanemaid vihkavad.
Saa aru, et see laps ei saanud isaga eriti mingeid positiivseid kogemusi omada, sest ta ei saanud isa juures olla, vaid oli negatiivselt meelestatud ema mõjuväljas.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 20:04
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 19:38
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 18:33

Ja kust sa tead, mis need lastekaitseametnikud on rääkinud? Minu arust ei soovi Heinmets avaldada, mis põhjusel lapsed ära on võetud.
Postitus on kustutatud
Õnneks ta konkreetse kaasusega enam ei tegele.
Kust see info pärineb?
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 21:45Mingi nali? Rikkurite topi mehe naine lahkus pikast abielust tänase EE andmetel mingi tühise 400 000 majaga, nagu misasja? Ehmatasin täna tõsiselt midagi sellist lugedes. Isegi mul on 2x kallim elamine ja ma pole isegi rikka mehe naine.
Ja 16 aastat noorem mees :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 21:144. emal lapsega siseneda Tallinna laste turvakeskusesse ning seejärel kohe lahkuda.
Ma nagu sain aru, et ta ei saanud lahkuda, kuna laps rippus ta küljes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 1 külaline