Nii, katsetasin ka. Tegin endale elufoorumisse kasutaja ja küsisin selles teemas sellise küsimuse:
"Kas tohib küsida, miks see uus foorum kardab teist uut foorumit arutle.ee?
Lubate, et elufoorum suudab hoida oma keskkonna puhta ja viisakana. Sel juhul peaksid ju need "mõistlikumad kasutajad", keda te siia ootate, ise just selle foorumi valma? Las siis need ebamõistikud kasutajad olla seal teises foorumis ning las nemad siis arutlevad seal oma teemasid. Milleks selline massiline selle teise foorumi nime kustutamine ja foorumit perekoolis maininud kasutajate blokeerimine eile vajalik oli?"
Ja selle asemel ilmus siis nüüd selline postitus:
"Kas tohib küsida, miks see uus foorum kardab teist uut foorumit elufoorum.ee?
Lubate, et elufoorum suudab hoida oma keskkonna puhta ja viisakana. Sel juhul peaksid ju need "mõistlikumad kasutajad", keda te siia ootate, ise just selle foorumi valma? Las siis need ebamõistikud kasutajad olla seal teises foorumis ning las nemad siis arutlevad seal oma teemasid. Milleks selline massiline selle teise foorumi nime kustutamine ja foorumit perekoolis maininud kasutajate blokeerimine eile vajalik oli?"
Ehk siis foorumi nime muutis tõesti automaatselt ära, aga teksti sees oleva sõna arutlema jättis siiski paika. Ja minu postitus muutus niimoodi muudetuna muidugi nonsensiks.
Näis, mis nad nüüd teevad, kustutavad mu postituse ja blokeerivad mu sealt ka? No kui seda teevad, siis edu neile selleks.