Joovad need naised ka ja mitte vähe, aga mingi vein ei ole ju alkohol, eks.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Ving,ving,ving. Kas said ainest meie taasleitud seltskonna staari saagast? Huvitav, et alguses on need mehed kõik väga ok. Nendega sobib lapsi teha jne. Ja vot kus salakavalad raiped. Lihtsalt üleöö muutuvad vaimselt, füüsiliselt vägivaldseteks kes tahavad veel kord kuus seksi kahh veel. Huvitav, et need alkohoolikutest mehed saavad peale lahutusest šoki ülesasmist oma eluga ilusti hakkama. Käivad tööl, elavad ilusas kodus, reisivad ja ohhh üllatust. Neil on ka uus elukaaslane või mõningad pruudid. Lapsed ei vihka neid nagu emmeke. Pigem vastupidi. Nad saavad isaga hästi läbi ja tahaksid pigem isaga elada. Teie jutu järgi peaks terve linn olema värisevaid parme täis. Kodutuid, täitanud, töötuid parme.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 08:44sellist asja on lihtne teha, kui elasite koos ja lihtsalt avastasite, et olete küll toredad inimesed, aga koos elama hästi ei sobi, mõistlikum on eraldi edasi minna.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:01 Inetu lugu. Olen ka ise lapse isast juba 24 aastat lahus, kuid austus pädeb siiani. On elanud üks välismaal või teinud teine midagi, mis sel hetkel teisele osapoolele ei pruugi meeldida-me austame teineteist ning armastame oma last. Tasub olla suurem inimene. Kõrge ning adekvaatne enesehinnang on abiks. Kokkuvõttes on lahe chillida vanemad ning nende kaaslased koos lapse ja tema kaaslasega.
kui aga kokku on sattunud inimesed, kelle lahutuse põhjuseks on ühe osapoole petmised, alkoholi kuritarvitamine, vaimne või füüsiline vägivald jms ning lahku mindi seetõttu, et ühe osapoole elu tehti põrguks, on sellist idülli nagu teil raske saavutada, sest üks osapool soovib jätkata teise kontrollimist ja teine tahab selle kõik unustada.
mul sõbranna läks lahku alkohoolikust ja vaimselt vägivaldsest mehest, kes nüüd leiab, et teismelised lapsed peaksid elama tema juures ja naine talle elatist maksma. lastele mingeid piire ei sea, ööde viisi võivad netis mängida. kooli jõudmine ja õppimine pole isale olulised, lastel on selle lahusoldud aastaga hinded väga halvaks muutunud, kodutööd tegemata, kooli ei jõua jne.
ema oli peale lahkuminekut suuremeelne inimene ja lubas lastel isa juures käia ja isaga suhelda, tulemus on nüüd selline - ema juures on lastel halb, ema piirab netis mängimist ja sunnib õppima ja koolis käima, isa juures on hea vaba olla. ema justkui peab leppima sellega, et lapsed saavad heal juhul põhihariduse kätte, gümnaasiumisse selliste hinnetega ei saa. isa ise teeb ehitusel lihttöid ja ei näe üldse, et elus peaks inimene pingutama. suhte alguses oli täitsa ok inimene, alkohol on viinud ta sellesse seisu nagu praegu
-
Külaline
Ettepanek. Kui naine enam laste isaga elada ei taha läheb teeb avalduse. Palun lahutada abikaasast. Palun lapse isa vangistada niikauaks kui viimane laps saab 20a. Palun kaaluda surmanuhtluse taastamust, sest peale lahutyst oleks õiglane mees lihtsalt elimineerida. Lõplikult. Sest naisel on õigus alustada uut elu puhtalt lehelt kuhu ei kuuluks eks.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:23 Päris kõhedaks võtavad emade lood, kellelt lastekaitse lapsed on võtnud. Järjest ja järjest tõuseb neid pinnale...
Iialgi ei usu, et tühjast kohast. Ka mu oma kunagine sõbranna jäi lapsest ilma, sest isal oli rohkem raha. Mees väidetavalt peksis ja jõi. Siis ma ei uskunud teda, nüüd on mul piinlik.
Sellepärast siis ollaksegi nõus aastaid kannatama vägivaldset suhet, hirmus, et lapsed ära võetakse. Selgub, et see hirm on täiesti põhjendatud, lastekaitse saadab kohtule mingi pooltoote, mille põhjal kohus otsustab. Pohlakute juhtum samuti heaks näiteks.
Mis toimub ja kuidas see nii viltu on läinud? Käsuahel peaks järjest tagasi astuma.
Viimane aeg, mil selles institutsioonis muudatusi teha, on juba ammu möödas. Praegu peaks kogu selle asutuse laiali saatma, kutse-eetikat ja üldse inimeseõpetust õpetama ja siis pädevatest uuesti kokku panema.
-
Külaline
Tegelikult on 99.9% lahutatud meestest lurjused, sest miks muidu neist lahutati. Heast mehest ei lähe keegi lahku.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:52Puht statistiliselt pole võimalik, et 93% naisi on inglid ja 93% mehi lurjused
Oleks see nii. Aga kahjuks pole. Südamesse pole nimed sisse raiutud. Ole nii hea kui suudad, isegi siis võib juhtuda see, et sinu headus tüütab kellegi ära...Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:12Tegelikult on 99.9% lahutatud meestest lurjused, sest miks muidu neist lahutati. Heast mehest ei lähe keegi lahku.
-
Külaline
Heast mehest läheb lahku halb naine.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:12Tegelikult on 99.9% lahutatud meestest lurjused, sest miks muidu neist lahutati. Heast mehest ei lähe keegi lahku.
-
Külaline
Aigro FB-s on rõõmus pilt temast ja tütrest ja laikide järgi on näha, et ka tema toetajaskond on suur. Ilmselt ongi tõde kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et nende mõlema käitumine on täiesti üle võlli ja kahjustab lapsi.
-
Külaline
Nõus. 3 lapse elu on rikutud. Ja pole kumbki ingel. 1 pooltest arvas, et teeb rahvateatrit ja märatsedes omataolustega koos saavutab eesmärgi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:15 Aigro FB-s on rõõmus pilt temast ja tütrest ja laikide järgi on näha, et ka tema toetajaskond on suur. Ilmselt ongi tõde kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et nende mõlema käitumine on täiesti üle võlli ja kahjustab lapsi.
-
Külaline
Ma nägin unes, et kogu probleem oli rahas. Ma nägin unes, et üks naisterahvas nõudis aigrolt oluliselt suuremat summat kohtus lapse alimentideks ja sellega algatas kogu kakluse. Kõige taga on raha.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:18Nõus. 3 lapse elu on rikutud. Ja pole kumbki ingel. 1 pooltest arvas, et teeb rahvateatrit ja märatsedes omataolustega koos saavutab eesmärgi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:15 Aigro FB-s on rõõmus pilt temast ja tütrest ja laikide järgi on näha, et ka tema toetajaskond on suur. Ilmselt ongi tõde kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et nende mõlema käitumine on täiesti üle võlli ja kahjustab lapsi.
Selles unenäos oli arvestus lasteaialapse kuludest, kus riietele kulus 1200 eurot iga kuu, reisideks ja meelelahutuseks niisama palju jne.jne. sellest unenäost on kirjutatud ka veel üks huvipakkuv artikkel Eesti ekspressis, 2022 sügisel.
Aga kohtus läks nii, et ema pettumuseks määrati elatise summaks ainult 1 tuhat;((( kurp.
Unenägu läks edasi nii, et ema otsustas kätte maksta.
-
Külaline
Millega see naine üldse tegeles v tegeleb? Raha teenimiseks? Ma ei usu, et see 1000 eurot kuus tema senist elustiili arvestades mingi märkimisväärne abisumma oleks.
-
Külaline
EE kirjutas, et tegeleb Portugalis kinnisvaraga.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:57 Millega see naine üldse tegeles v tegeleb? Raha teenimiseks? Ma ei usu, et see 1000 eurot kuus tema senist elustiili arvestades mingi märkimisväärne abisumma oleks.
-
Külaline
Meil samuti kogemus sellesama konkreetse lastekaitseametnikuga. Pöördusime ise LOVi, palusime abi kiusamisega seoses. Oma mõistus oli otsas ja eks kõikjal ju vaatavad vastu need Sotsiaalkindlustusameti reklaamid, et "Pöördu abile, meie aitame!"
Aga kahjuks ei saanud me kõnealuselt proualt mitte mingit abi, pigem tegi ta meie elu ainult veelgi raskemaks. Ta muutus perele koormaks. Selmet kiusajaga tegeleda, hakkas otsima vigu hoopiski emast ja isast ja me pidime äkitselt hakkama talle tõestama, et me pole kaamelid. Seevastu sellele, kes meie last kiusas, ei pööranud too proua algusest peale üldse mitte mingit tähelepanu. Küll aga hakkas ta esitama meile kõiksugu imelikke nõudmisi, mille mõttekusest me väga aru ei saanud ja küsimise peale ta ise ka mõtet selgitama ei vaevunud.
Suhtlus temaga oli piltlikult öeldes umbes selline, et kui meie küsime kohvi sisse suhkrut, siis tema vastab: "Jah, Aafrikas on üleujutus". Ehk siis, ta ei olnud nagu üldse kohal, ei süvenenud ega mõelnud kunagi kaasa. Selline mulje jäi tema töötegemisest. Küll aga meeldis talle, kui me kõiki tema tahtmisi kohe ei täitnud (kuna me lihtsalt ei saanud aru, mismoodi need last aitavad), silmapilkselt lajatada lastekaitsetoimikusse tigedas toonis märge, et "Vanemad keelduvad abi vastu võtmast, keelduvad oma last aitamast!" Selline lahmiv demagoogiline süüdistamine mõjus vanematele väga rängalt ja ülekohtusena, oleme ju püüdnud anda meie lastele endast kõik. Meie lapsed olid seni alati olnud väga hoitud ja armastatud. Me soovisime abi (konkreetset abi) ainult kiusamisega toimetulekul, sest uskusime, et koolitatud spetsialistid oskavad sellele piiri panna.
Pikapeale saime aru, et tollel lastekaitseametnikul ongi niisugune taktika - jätta oma töö tegemata ja püüda oma tegematajätmise eest veeretada süü hoopis emade ja isade kaela. Et "näe, mina ju andsin vanematele ülesande, aga seni, kuni nemad ei ole seda ülesannet täitnud, ei saa mina teha mitte midagi!"
Ja kui me tema poolt vanematele pealepandud suht arusaamatu mõttega ülesande kenasti täitnud olime, siis lükkas ta selle kiiresti kõrvale kui ebaolulise, ja viskas meile kaela juba uue ülesande, ning kui me seda otsekohe täita ei saanud, kirjutas taas võidukalt lastekaitsetoimikusse: "Vanemad keelduvad abi vastu võtmast, keelduvad oma last aitamast!"
Lisaks püüdis ta lõhestada perekonda, õhutada pereliikmetes omavahelist usaldamatust ja isegi vaenu. Rääkis ühele pereliikmele, et teine pereliige olla temale rääkinud tollest negatiivseid seiku. Kodus järele pärides pidi teine imestusest pikali kukkuma ning väitis puhtsüdamlikult, et tema pole kohe päris kindlasti oma lähedase kohta midagi niisugust öelnud. Ka meie last püüdis see proua õpetada oma emale ja isale valetama ning käskis meie lapsel oma vanemate eest varjata, et lastekaitseametnik temaga salaja kohtus. Laps muidugi rääkis kõik kohe vanematele välja ja see temale ei meeldinud. Ise veel perelepitaja täiendkutsega.
Lõpuks pöördusime kõrgemale poole, paludes see konkreetne lastekaitseametnik teise töötaja vastu ringi vahetada. Sest vanemad olid surmani väsinud ja enam ei jaksanud, ning ka lapse seisund halvenes üha. Suur osa vanemate energiast, mis oleks pidanud minema lapse toetamiseks ja aitamiseks, tuli raisata ära hoopis ühe lastekaitseametniku teenindamise peale. Nüüd olime tõesti hädas!
See kõrgem ülemus tuli siis ja osales isiklikult ühel tolle ametnikuproua korraldatud ümarlaual. Aga mainis meile, et too alluv oli temale juba eelnevalt pika telefonikõne teinud, kus oli esitanud sootuks teistsuguse versiooni. Ümarlaual kõrge ülemuse juuresolekul oli too lastekaitseametnik otsekui ümber vahetatud, endisest tigedast nähvamisest ja üleolevast muigamisest mures vanemate ees polnud jälgegi, nüüd kilkas hoopis rõõmsalt, kuidas tema muudkui aga lennutab meile hiiglavägevaid abisid, võetagu kodu poolt kõik need abi hunnikud vaid vastu! Ülemus vaatas teda heakskiitvalt ja ütles pärast, et tema küll ei näe põhjust nii toreda töötaja ümber vahetamiseks.
Nii jäetigi too lastekaitseametnik edasi meiega töötama (õigemini: meid töötlema), mistõttu kõik probleemid jäeti endiselt ripakile, lapse enesetunne halvenes aga hoogsalt edasi. Lõpuks olid vanemad tolle lastekaitseametniku "tööst" nii ära kurnatud ja läbiväsitatud, et lihtsalt marssisin LOVsse kohale, vaatasin meile ise teise ametniku välja ja teatasin, et meie nüüd tahame teise juurde üle minna ja kõik. Pärast seda langes vähemalt üks koorem ära. Sellised kogemused siis meil temaga.
Aga kahjuks ei saanud me kõnealuselt proualt mitte mingit abi, pigem tegi ta meie elu ainult veelgi raskemaks. Ta muutus perele koormaks. Selmet kiusajaga tegeleda, hakkas otsima vigu hoopiski emast ja isast ja me pidime äkitselt hakkama talle tõestama, et me pole kaamelid. Seevastu sellele, kes meie last kiusas, ei pööranud too proua algusest peale üldse mitte mingit tähelepanu. Küll aga hakkas ta esitama meile kõiksugu imelikke nõudmisi, mille mõttekusest me väga aru ei saanud ja küsimise peale ta ise ka mõtet selgitama ei vaevunud.
Suhtlus temaga oli piltlikult öeldes umbes selline, et kui meie küsime kohvi sisse suhkrut, siis tema vastab: "Jah, Aafrikas on üleujutus". Ehk siis, ta ei olnud nagu üldse kohal, ei süvenenud ega mõelnud kunagi kaasa. Selline mulje jäi tema töötegemisest. Küll aga meeldis talle, kui me kõiki tema tahtmisi kohe ei täitnud (kuna me lihtsalt ei saanud aru, mismoodi need last aitavad), silmapilkselt lajatada lastekaitsetoimikusse tigedas toonis märge, et "Vanemad keelduvad abi vastu võtmast, keelduvad oma last aitamast!" Selline lahmiv demagoogiline süüdistamine mõjus vanematele väga rängalt ja ülekohtusena, oleme ju püüdnud anda meie lastele endast kõik. Meie lapsed olid seni alati olnud väga hoitud ja armastatud. Me soovisime abi (konkreetset abi) ainult kiusamisega toimetulekul, sest uskusime, et koolitatud spetsialistid oskavad sellele piiri panna.
Pikapeale saime aru, et tollel lastekaitseametnikul ongi niisugune taktika - jätta oma töö tegemata ja püüda oma tegematajätmise eest veeretada süü hoopis emade ja isade kaela. Et "näe, mina ju andsin vanematele ülesande, aga seni, kuni nemad ei ole seda ülesannet täitnud, ei saa mina teha mitte midagi!"
Ja kui me tema poolt vanematele pealepandud suht arusaamatu mõttega ülesande kenasti täitnud olime, siis lükkas ta selle kiiresti kõrvale kui ebaolulise, ja viskas meile kaela juba uue ülesande, ning kui me seda otsekohe täita ei saanud, kirjutas taas võidukalt lastekaitsetoimikusse: "Vanemad keelduvad abi vastu võtmast, keelduvad oma last aitamast!"
Lisaks püüdis ta lõhestada perekonda, õhutada pereliikmetes omavahelist usaldamatust ja isegi vaenu. Rääkis ühele pereliikmele, et teine pereliige olla temale rääkinud tollest negatiivseid seiku. Kodus järele pärides pidi teine imestusest pikali kukkuma ning väitis puhtsüdamlikult, et tema pole kohe päris kindlasti oma lähedase kohta midagi niisugust öelnud. Ka meie last püüdis see proua õpetada oma emale ja isale valetama ning käskis meie lapsel oma vanemate eest varjata, et lastekaitseametnik temaga salaja kohtus. Laps muidugi rääkis kõik kohe vanematele välja ja see temale ei meeldinud. Ise veel perelepitaja täiendkutsega.
Lõpuks pöördusime kõrgemale poole, paludes see konkreetne lastekaitseametnik teise töötaja vastu ringi vahetada. Sest vanemad olid surmani väsinud ja enam ei jaksanud, ning ka lapse seisund halvenes üha. Suur osa vanemate energiast, mis oleks pidanud minema lapse toetamiseks ja aitamiseks, tuli raisata ära hoopis ühe lastekaitseametniku teenindamise peale. Nüüd olime tõesti hädas!
See kõrgem ülemus tuli siis ja osales isiklikult ühel tolle ametnikuproua korraldatud ümarlaual. Aga mainis meile, et too alluv oli temale juba eelnevalt pika telefonikõne teinud, kus oli esitanud sootuks teistsuguse versiooni. Ümarlaual kõrge ülemuse juuresolekul oli too lastekaitseametnik otsekui ümber vahetatud, endisest tigedast nähvamisest ja üleolevast muigamisest mures vanemate ees polnud jälgegi, nüüd kilkas hoopis rõõmsalt, kuidas tema muudkui aga lennutab meile hiiglavägevaid abisid, võetagu kodu poolt kõik need abi hunnikud vaid vastu! Ülemus vaatas teda heakskiitvalt ja ütles pärast, et tema küll ei näe põhjust nii toreda töötaja ümber vahetamiseks.
Nii jäetigi too lastekaitseametnik edasi meiega töötama (õigemini: meid töötlema), mistõttu kõik probleemid jäeti endiselt ripakile, lapse enesetunne halvenes aga hoogsalt edasi. Lõpuks olid vanemad tolle lastekaitseametniku "tööst" nii ära kurnatud ja läbiväsitatud, et lihtsalt marssisin LOVsse kohale, vaatasin meile ise teise ametniku välja ja teatasin, et meie nüüd tahame teise juurde üle minna ja kõik. Pärast seda langes vähemalt üks koorem ära. Sellised kogemused siis meil temaga.
-
Külaline
Noo mõnel sõbrantsil on õnnestunud suurem noos saada. Mille poolest mina kehvem olen. Tühipaljas maja ja luks koret on köömes kuna salv on tglt vilja täis ja sealt annaks nosida küll. Nii on minu unenäos kui peaksin rikkast mehest lahutama. Pool kuulub ju mulle, sest ilma minuta oleks ta mitte keegi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:31Ma nägin unes, et kogu probleem oli rahas. Ma nägin unes, et üks naisterahvas nõudis aigrolt oluliselt suuremat summat kohtus lapse alimentideks ja sellega algatas kogu kakluse. Kõige taga on raha.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:18Nõus. 3 lapse elu on rikutud. Ja pole kumbki ingel. 1 pooltest arvas, et teeb rahvateatrit ja märatsedes omataolustega koos saavutab eesmärgi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:15 Aigro FB-s on rõõmus pilt temast ja tütrest ja laikide järgi on näha, et ka tema toetajaskond on suur. Ilmselt ongi tõde kuskil vahepeal. Fakt on aga see, et nende mõlema käitumine on täiesti üle võlli ja kahjustab lapsi.
Selles unenäos oli arvestus lasteaialapse kuludest, kus riietele kulus 1200 eurot iga kuu, reisideks ja meelelahutuseks niisama palju jne.jne. sellest unenäost on kirjutatud ka veel üks huvipakkuv artikkel Eesti ekspressis, 2022 sügisel.
Aga kohtus läks nii, et ema pettumuseks määrati elatise summaks ainult 1 tuhat;((( kurp.
-
Külaline
Eestis ka maakler tegeleb kinnisvaraga
-
Külaline
Mäletan seda artiklit hästi. Mul polnud õrna aimugi, kellega tegu, aga oli naljakas lugeda, millist luksuslikku elustiili tüdrukule nõuti. Ilmselt oli su unenägu õige ja kõik taandubki rahale.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:31
Ma nägin unes, et kogu probleem oli rahas. Ma nägin unes, et üks naisterahvas nõudis aigrolt oluliselt suuremat summat kohtus lapse alimentideks ja sellega algatas kogu kakluse. Kõige taga on raha.
-
Külaline
Huvitav muidugi, kas pojad ka luksuslikku elustiili harrastavad ning kas KH ikka oma osa sellest maksab…Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 13:45Mäletan seda artiklit hästi. Mul polnud õrna aimugi, kellega tegu, aga oli naljakas lugeda, millist luksuslikku elustiili tüdrukule nõuti. Ilmselt oli su unenägu õige ja kõik taandubki rahale.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:31
Ma nägin unes, et kogu probleem oli rahas. Ma nägin unes, et üks naisterahvas nõudis aigrolt oluliselt suuremat summat kohtus lapse alimentideks ja sellega algatas kogu kakluse. Kõige taga on raha.
-
Külaline
Päris huvitav oleks isegi vaadata, palju siis lapse peale läheks, kui lahutama peaks. Kas keegi saaks selle artikli lingi panna?
-
Külaline
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... liga-kokkuKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 13:55 Päris huvitav oleks isegi vaadata, palju siis lapse peale läheks, kui lahutama peaks. Kas keegi saaks selle artikli lingi panna?
-
Külaline
Märkimisväärne on muidugi see, et elatisnõude hagi isa vastu esitas laps ise
Kui kohtus käidi paar aastat, siis pidi ta 5 - 6 aastane olema…
Kui kohtus käidi paar aastat, siis pidi ta 5 - 6 aastane olema…
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist