Ja siis? Kui kaaslane hakkab sellise jutuga tulema, on ilmselge, et nuhib.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 20:01Äpp annab ju teate, kui keegi asukoha jälgimise välja lülitabKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:55Eks igaüks kirjutab siin vastavalt oma rikutuse astmele ja elukogemusele. Kes tegeleb armukadetsemisega ja oma kaaslase/laste iga sammu kontrollimisega. Kes kasutab seda muudel põhjustel. Kui tõesti petta tahaks ja mingisse ebatavalisse kohta läheks, siis minu jaoks oleks loogiline ka enne oma asukoht välja lükata. Ja kas teil tõesti muud teha pole, et äpi olemasolul seda pidevalt jälgiksite? Muud elu või tööd teil siis pole?
Asukoha jagamine elukaaslasega
-
Külaline
-
Külaline
Kolmele sõbrale helistas ja kõik kolm kinnitasid, et Villem oli just minu juures
-
Külaline
No küll see petta sooviv mees suudab välja mõelda, kuidas seda korraldada. Kui ta nii loll on, et kohe tänu asukoha jälgimise äpile vahele jääb, siis kellele nii rumalat meest vaja on?
-
Külaline
Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:25 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
[/quote]
Sellistest meestest saavadki eksid, loogiline- "pole sul tarvisteada, mida ma teen"-härra lülitab "metsas" ülbelt telefoni välja, ignoreerib oma naise kõnesid. Siis, olles naise meleega armukadedaks ajanud, irvitab sõpradega oma naise üle, kui teine närvi läheb. Kui eladki oma naisega "laste pärast koos", siis oleks vähemalt niipalju inimene, et meelega sellist siga ei mängiks, eksole. "Sõbral" nalja nabani, kui teisel pereprobleemid. Siin ei olnud süüdlane mingi äpp, need probleemid olid suured suhteprobleemid!
-
Külaline
Sellele naisele loomulikult.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:48No küll see petta sooviv mees suudab välja mõelda, kuidas seda korraldada. Kui ta nii loll on, et kohe tänu asukoha jälgimise äpile vahele jääb, siis kellele nii rumalat meest vaja on?
-
Külaline
Algul strippar esines laval. Pärast tuli mele juurde ja lasi ennast kabistada ka.
-
Külaline
Sellistest meestest saavadki eksid, loogiline- "pole sul tarvisteada, mida ma teen"-härra lülitab "metsas" ülbelt telefoni välja, ignoreerib oma naise kõnesid. Siis, olles naise meleega armukadedaks ajanud, irvitab sõpradega oma naise üle, kui teine närvi läheb. Kui eladki oma naisega "laste pärast koos", siis oleks vähemalt niipalju inimene, et meelega sellist siga ei mängiks, eksole. "Sõbral" nalja nabani, kui teisel pereprobleemid. Siin ei olnud süüdlane mingi äpp, need probleemid olid suured suhteprobleemid!Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 07:50Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:25 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
[/quote]
Võib-olla oleks probleemid olemata, kui seda äppi poleks olnud. Üks tüli vähem. Aga selles osas õige muidugi, et kui on kontrolliv naine, siis tuleb tüli ikka, äpiga või äpita. Mehed ei taha, et keegi neid kogu aeg jälgib, kas äpiga või telefoni teel ilma. Petab niikui nii, kui petta tahab. Ja kui ei olegi petja mees, siis mingid jälitusvõru ei taha ka tema.
Absoluutselt ei oleks nõus. Esiteks ma tunneksin, et lakkan olemast iseseisev indiviid ja muutun pigem gps võruga jälgitavaks vabakäiguvangiks. See toob välja teise miinuse: usalduse puudumise suhtes.
-
Külaline
Võib-olla oleks probleemid olemata, kui seda äppi poleks olnud. Üks tüli vähem. Aga selles osas õige muidugi, et kui on kontrolliv naine, siis tuleb tüli ikka, äpiga või äpita. Mehed ei taha, et keegi neid kogu aeg jälgib, kas äpiga või telefoni teel ilma. Petab niikui nii, kui petta tahab. Ja kui ei olegi petja mees, siis mingid jälitusvõru ei taha ka tema.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 09:06Sellistest meestest saavadki eksid, loogiline- "pole sul tarvisteada, mida ma teen"-härra lülitab "metsas" ülbelt telefoni välja, ignoreerib oma naise kõnesid. Siis, olles naise meleega armukadedaks ajanud, irvitab sõpradega oma naise üle, kui teine närvi läheb. Kui eladki oma naisega "laste pärast koos", siis oleks vähemalt niipalju inimene, et meelega sellist siga ei mängiks, eksole. "Sõbral" nalja nabani, kui teisel pereprobleemid. Siin ei olnud süüdlane mingi äpp, need probleemid olid suured suhteprobleemid!Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 07:50Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:25 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
[/quote]
Jälle mingi isehakanud ekspert kohal, kes enda meeldimiste või foobiate põhjal paneb poolt inimkonda paika. Minu väga normaalsele mehele näiteks ei meeldi sport ja reisimine.Teen nüüd kohe järelduse, et igale normaalsele mehele ei saa meeldida spordivõistlused ja teiste riikide külastamine?
-
Külaline
No küll sina oled ikka tark analüütik
-
Külaline
Kui vahetada tsitaadis mehed ja naised, kehtib see täpselt samamoodi. Ka naised ei taha mingit jalavõru ja kontrollivat, iga minut helistavat "kus oled!? Mis teed ja kellega!?"- seljas elavat meest. Kui on vaja, siis on vaja, isegi see rabasjalutaja oli kunagi nõus, et oli vaja, lapsed väikesed. Kui suhted on normaalsed ja kellelegi midagi varjata pole, ei teki äpist ka mingit tüli. Kui suhted on juba hapud ja usaldust pole (või on teisel ülemäärane kontrollivajadus, mis ei klapi teise valmisolekuga olla kontrollitav, või ongi plaan petta ja midagi kahtlast teha), siis tekib äpist probleeme.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 09:45 Aga selles osas õige muidugi, et kui on kontrolliv naine, siis tuleb tüli ikka, äpiga või äpita. Mehed ei taha, et keegi neid kogu aeg jälgib, kas äpiga või telefoni teel ilma. Petab niikui nii, kui petta tahab.
-
Külaline
Tavaliselt see usaldus kaob põhjusega. Väga paljudel naistel ja meestel on kombeks flirtida teistega, varjata asju, osad tegelevadki petmisega. Ja siis pärast teevad suured silmad, et no näe, jube kontrollija oled. Inimesed tunnetavad väga hästi, kas on põhjust usaldada või mitte. Ja selles pole tavaliselt süüdi mitte see kontrollija, vaid kontrollitav. Iga inimene tajub, kui talle valetatakse ja ta soovib tõtt teada.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 10:37Kui vahetada tsitaadis mehed ja naised, kehtib see täpselt samamoodi. Ka naised ei taha mingit jalavõru ja kontrollivat, iga minut helistavat "kus oled!? Mis teed ja kellega!?"- seljas elavat meest. Kui on vaja, siis on vaja, isegi see rabasjalutaja oli kunagi nõus, et oli vaja, lapsed väikesed. Kui suhted on normaalsed ja kellelegi midagi varjata pole, ei teki äpist ka mingit tüli. Kui suhted on juba hapud ja usaldust pole (või on teisel ülemäärane kontrollivajadus, mis ei klapi teise valmisolekuga olla kontrollitav, või ongi plaan petta ja midagi kahtlast teha), siis tekib äpist probleeme.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 09:45 Aga selles osas õige muidugi, et kui on kontrolliv naine, siis tuleb tüli ikka, äpiga või äpita. Mehed ei taha, et keegi neid kogu aeg jälgib, kas äpiga või telefoni teel ilma. Petab niikui nii, kui petta tahab.
-
Külaline
Absoluutselt. Ja sellepärast ma elus ei usugi, et see rabajalutaja näites mees mingi usaldusväärsuse ja truuduse musternäide ennegi oli ja naisel juba eelmisi kogemusi omades sajaga põhjust kahtlustada, kellega, kus ja miks. Lisaks mehel ootamatult telefon väljas, vastu ei võta, siis naine vaatab, et kuskil teistpool Eestis metsa vahel.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 10:50 Tavaliselt see usaldus kaob põhjusega. Väga paljudel naistel ja meestel on kombeks flirtida teistega, varjata asju, osad tegelevadki petmisega. Ja siis pärast teevad suured silmad, et no näe, jube kontrollija oled. Inimesed tunnetavad väga hästi, kas on põhjust usaldada või mitte. Ja selles pole tavaliselt süüdi mitte see kontrollija, vaid kontrollitav. Iga inimene tajub, kui talle valetatakse ja ta soovib tõtt teada.
Sellele "sõber"- kas sinu "ideaalselt sobiv partner" teeks oma naisele ehk sinule nii- kas ükski hea mees teeks oma naisele nii?- ja kõik oleks fine, ka naljakas, eks? Siis oleks nali kohe kadunud, aga võõra naise üle on kahjurõõmsalt irvata mõnus
-
Külaline
Mis naist selles suhtes hoiab? Vaba maa, mingu.ära.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 11:57Absoluutselt. Ja sellepärast ma elus ei usugi, et see rabajalutaja näites mees mingi usaldusväärsuse ja truuduse musternäide ennegi oli ja naisel juba eelmisi kogemusi omades sajaga põhjust kahtlustada, kellega, kus ja miks. Lisaks mehel ootamatult telefon väljas, vastu ei võta, siis naine vaatab, et kuskil teistpool Eestis metsa vahel.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 10:50 Tavaliselt see usaldus kaob põhjusega. Väga paljudel naistel ja meestel on kombeks flirtida teistega, varjata asju, osad tegelevadki petmisega. Ja siis pärast teevad suured silmad, et no näe, jube kontrollija oled. Inimesed tunnetavad väga hästi, kas on põhjust usaldada või mitte. Ja selles pole tavaliselt süüdi mitte see kontrollija, vaid kontrollitav. Iga inimene tajub, kui talle valetatakse ja ta soovib tõtt teada.
Sellele "sõber"- kas sinu "ideaalselt sobiv partner" teeks oma naisele ehk sinule nii- kas ükski hea mees teeks oma naisele nii?- ja kõik oleks fine, ka naljakas, eks? Siis oleks nali kohe kadunud, aga võõra naise üle on kahjurõõmsalt irvata mõnus![]()
-
Külaline
Kuulsin täna juhuslikult Vikerraadiost Kajaloodi saadet Carri Ginteriga. Ja seal rääkis ta, kuidas käis mingis koolis rääkimas, teemaks siis tänapäeva jäligimine, kaamerad jmt. Seal üks tüdruk ültes, et tal on jälgimisest täiesti ükskõik. Et tema vanemad on teda kogu elu teda jälginud, jälgivad asukohta jne. Ginter siis küsis seepeale, et kas see on seda tüdrukut kuidagi mõjutanud ka. Tüdruk vastas: Jah, minust on saanud suurepärane valetaja
https://vikerraadio.err.ee/1609482986/k ... abadustest
See konkreetne jutt kuskil 30 minuti juures hakka, kui keegi kuulat asoovib.
https://vikerraadio.err.ee/1609482986/k ... abadustest
See konkreetne jutt kuskil 30 minuti juures hakka, kui keegi kuulat asoovib.
-
Külaline
Jälle mingi isehakanud ekspert kohal, kes enda meeldimiste või foobiate põhjal paneb poolt inimkonda paika. Minu väga normaalsele mehele näiteks ei meeldi sport ja reisimine.Teen nüüd kohe järelduse, et igale normaalsele mehele ei saa meeldida spordivõistlused ja teiste riikide külastamine?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 09:45Võib-olla oleks probleemid olemata, kui seda äppi poleks olnud. Üks tüli vähem. Aga selles osas õige muidugi, et kui on kontrolliv naine, siis tuleb tüli ikka, äpiga või äpita. Mehed ei taha, et keegi neid kogu aeg jälgib, kas äpiga või telefoni teel ilma. Petab niikui nii, kui petta tahab. Ja kui ei olegi petja mees, siis mingid jälitusvõru ei taha ka tema.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 09:06Sellistest meestest saavadki eksid, loogiline- "pole sul tarvisteada, mida ma teen"-härra lülitab "metsas" ülbelt telefoni välja, ignoreerib oma naise kõnesid. Siis, olles naise meleega armukadedaks ajanud, irvitab sõpradega oma naise üle, kui teine närvi läheb. Kui eladki oma naisega "laste pärast koos", siis oleks vähemalt niipalju inimene, et meelega sellist siga ei mängiks, eksole. "Sõbral" nalja nabani, kui teisel pereprobleemid. Siin ei olnud süüdlane mingi äpp, need probleemid olid suured suhteprobleemid!Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 07:50
Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.
[/quote]
Ma rääkisin meestest, mitte jobudest
-
Külaline
Kui ma näeks äpist et mees on kuskil metsas...tänapäevase hapra vaimse tervise taustal, ma läheks murest hulluks. Lubas minna sünnipäevale, aga nüüd on metsas. Kõik need jutud varjatud depressioonist ja naeratavast depressioonist tuleks meelde.
-
Külaline
Millistest meestest? Nendest kolmest, kes siin naistefoorumis igas teemas istuvad ja kõigi meeste nimel näpunäiteid jagavad? Ma ei saa isegi hästi aru, kuidas heteroseksuaalne mees suudaks sedalaadi foorumis viibida kauem kui paar minutit. Minu meest ei saaks ka surmaähvardusel siia klatšima ja pläkutama.
-
Külaline
Et sa ei tea oma mehest mitte midagi muud, kui et kui jälitusäpp näitab, et ta on metsas, siis lähed sa hulluks, sest mees on kindlasti enesetappu sooritamas?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 07:33 Kui ma näeks äpist et mees on kuskil metsas...tänapäevase hapra vaimse tervise taustal, ma läheks murest hulluks. Lubas minna sünnipäevale, aga nüüd on metsas. Kõik need jutud varjatud depressioonist ja naeratavast depressioonist tuleks meelde.
Mis pereelu teil nagu on? Järjest hullemaks need kirjeldused lähevad.
Ja endiselt, ega see murest hullumine aita enesetappu ära hoida. Pigem ehk aitab kaasa. Elada ei saa, naine nuhib igat sammu ja muudkui hullub. Mis elu see on.
-
Külaline
On ikka jama jah. Ei saa võõraste naistega metsa jalutamagi minna, juba küsitakse, kus olid. Raiu kolusse, et kui sa soovid midagi oma naise eest varjata, tegeled nõmedate asjadega ja võiks üldse jalga lasta. See pole mingi pereelu, kus inimest absoluutselt usaldada ei saa.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 09:28Et sa ei tea oma mehest mitte midagi muud, kui et kui jälitusäpp näitab, et ta on metsas, siis lähed sa hulluks, sest mees on kindlasti enesetappu sooritamas?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 07:33 Kui ma näeks äpist et mees on kuskil metsas...tänapäevase hapra vaimse tervise taustal, ma läheks murest hulluks. Lubas minna sünnipäevale, aga nüüd on metsas. Kõik need jutud varjatud depressioonist ja naeratavast depressioonist tuleks meelde.
Mis pereelu teil nagu on? Järjest hullemaks need kirjeldused lähevad.
Ja endiselt, ega see murest hullumine aita enesetappu ära hoida. Pigem ehk aitab kaasa. Elada ei saa, naine nuhib igat sammu ja muudkui hullub. Mis elu see on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist