Mida söödavat pakud külalisele, kui ettevalmistusteks aega napib?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

need sõbrad, kes tunni pärast läbi tulevad, võtavad midagi näppu. minu poolt on kohv. kui päeva ette tean, ostan juustu, paprikat, oliive, delikadesskurke, pähkleid vms ja teen sekseri. kui sünnipäevale või katsikule kutsun, teen külmlaua ja sooja söögi. kingituseks kook kaasa.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 17:26 need sõbrad, kes tunni pärast läbi tulevad, võtavad midagi näppu. minu poolt on kohv. kui päeva ette tean, ostan juustu, paprikat, oliive, delikadesskurke, pähkleid vms ja teen sekseri. kui sünnipäevale või katsikule kutsun, teen külmlaua ja sooja söögi. kingituseks kook kaasa.
Teinekord võiksid ka delikatesskurke proovida. Ehkki - mis need on? Marineeritud väiksed kurgid?
Külaline

Lugesin teema pealkirja “mida söövad paksud”
Külaline

Teemasse: sügavkülmutatud mozzarellapulgad mikrokasse ja mäki kananagitsaid, peetri pitsat
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
Ostad?
Mulle toob sõbranna 25 kotti kaminapuid. Veame need garaazi ja siis jääbki meile, kui otsustame dringid teha, siis lahkub alles hommikul.
Külaline

Meil tavaliselt mingi võileivamaterjal ikka on kodus olemas, samuti külmutatud lehttainas (sulatan kiirkorras mikros), et kiiresti pirukaid küpsetada.
Vahel tellime ootamatutele külalistele ka pitsat.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 18:43
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
Ostad?
Mulle toob sõbranna 25 kotti kaminapuid. Veame need garaazi ja siis jääbki meile, kui otsustame dringid teha, siis lahkub alles hommikul.
Eh, mis näitajad need 25 kotti puid on? Kas ta toob neid ekspromt? Isegi ei kontrolli üle, et olete ikka kodus? Et sa jõuaks ikka 5 viina külma panna ja siis muudkui lakute öö otsa. Nummi jah.
A leiba ostan jah poest, siis kui otsa saab. Mitte ei oota, et äkki müni sõber siiski toob.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 18:43Mulle toob sõbranna 25 kotti kaminapuid. Veame need garaazi ja siis jääbki meile, kui otsustame dringid teha, siis lahkub alles hommikul.
See pole midagi. Kui naabri Vello oma GAZ 53 mulle koorma puid toob ning me otsustame "väikesed tringid" teha, siis tavaliselt ta enne kolme päeva ei lahku.
Külaline

Leivad on meil ette tellitud ja küpsetabki
vastavalt tellimustele. Aga lambalihaga juhtub tal vahel jah, et jääb üle ja siis kuulutab kodukandi FBs ja pakub kõigile. Kui näen kuulutust, siis vahel ikka ostan. Mis seal imelikku?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 00:02
vastavalt tellimustele. Aga lambalihaga juhtub tal vahel jah, et jääb üle ja siis kuulutab kodukandi FBs ja pakub kõigile. Kui näen kuulutust, siis vahel ikka ostan. Mis seal imelikku?
Imelik on sinu arusaam teemast-mida pakute ootamatutele külalistele. Kes neist on ootamatu külaline, tellitud leib või tellitud liha?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 09:24
Imelik on sinu arusaam teemast-mida pakute ootamatutele külalistele. Kes neist on ootamatu külaline, tellitud leib või tellitud liha?
Loe eelmiselt lehelt, millest jutt oli. Keegi pani imeks, et ka lihtsalt midagi tooma tulnud sõbraga võib täitsa plaanimata pikem õhtu kujuneda. Et tänapäeval ei too keegi ise enam midagi, selleks on kullerid.
Nojah, kuidas kuskil.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 10:37
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 09:24

Loe eelmiselt lehelt, millest jutt oli. Keegi pani imeks, et ka lihtsalt midagi tooma tulnud sõbraga võib täitsa plaanimata pikem õhtu kujuneda. Et tänapäeval ei too keegi ise enam midagi, selleks on kullerid.
Nojah, kuidas kuskil.
Afa see pole planeerimata ootamatu külaskäik. Leib tuuakse ikka tellimise ja aja peale.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 10:57Afa see pole planeerimata ootamatu külaskäik. Leib tuuakse ikka tellimise ja aja peale.
Täiesti plaanimata on, kui sõber mitte ei ulata üle ukse leiba vaid jäävad mehega tundideks jutustama. Ikka panen midagi lauale.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 11:16
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 10:57Afa see pole planeerimata ootamatu külaskäik. Leib tuuakse ikka tellimise ja aja peale.
Täiesti plaanimata on, kui sõber mitte ei ulata üle ukse leiba vaid jäävad mehega tundideks jutustama. Ikka panen midagi lauale.
Tulevad mehega kahekesi leiba tooma?
Hea bisness, täna viivad ühele leiva ja "jäävad jutustama" ja saavad lõunasöögi, homme järgmise juurde. Ja nii iga päev.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 11:19Tulevad mehega kahekesi leiba tooma?
Hea bisness, täna viivad ühele leiva ja "jäävad jutustama" ja saavad lõunasöögi, homme järgmise juurde. Ja nii iga päev.
Küll sul fantaasia lendab.
Puust ja punaseks: sõber tuleb leiba tooma. Meesterahvas. Jääb minu mehega juttu vestma. Neil teemasid jagub, kui mõlemal aega on.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 11:19
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 11:16
Tulevad mehega kahekesi leiba tooma?
Ja see on igakordne ette tellitud ja ettenähav tegevus. Mitte ootamatu külaline. Millest sina aru ei saa?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 22:10
Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 18:43
Ostad?
Eh, mis näitajad need 25 kotti puid on? Kas ta toob neid ekspromt? Isegi ei kontrolli üle, et olete ikka kodus? Et sa jõuaks ikka 5 viina külma panna ja siis muudkui lakute öö otsa. Nummi jah.
A leiba ostan jah poest, siis kui otsa saab. Mitte ei oota, et äkki müni sõber siiski toob.
Toob kokkulepitult. Istuma jääb ekspromt. Millest sa aru ei saa? Viina ei joo, õlut joome.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 20:31
Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
Ühes küsisin lahkumise ajal lapsele vett juua, seda anti.
Kas see on Lõuna-Eesti eripära?
Unustasid ära selle tordi? Mina oleks selleks küll võimeline. Ei ole L-Eestist 🫣
Unustasid ära ja seda ka ei märganud, et külaline istub tühja laua taga ja pole isegi tassi teed saanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 00:53
Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 20:31
Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
Ühes küsisin lahkumise ajal lapsele vett juua, seda anti.
Kas see on Lõuna-Eesti eripära?
Unustasid ära selle tordi? Mina oleks selleks küll võimeline. Ei ole L-Eestist 🫣
Unustasid ära ja seda ka ei märganud, et külaline istub tühja laua taga ja pole isegi tassi teed saanud?
No külaline võib igal ajal ära minna. Eriti, kui ta on end ise külla kutsunud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 11:13
Imelik, et külakost üldse kappi torgati. Seda tuleks ju omati koos maitsma hakata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist