Mida söödavat pakud külalisele, kui ettevalmistusteks aega napib?
-
Külaline
need sõbrad, kes tunni pärast läbi tulevad, võtavad midagi näppu. minu poolt on kohv. kui päeva ette tean, ostan juustu, paprikat, oliive, delikadesskurke, pähkleid vms ja teen sekseri. kui sünnipäevale või katsikule kutsun, teen külmlaua ja sooja söögi. kingituseks kook kaasa.
-
Külaline
Teinekord võiksid ka delikatesskurke proovida. Ehkki - mis need on? Marineeritud väiksed kurgid?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 17:26 need sõbrad, kes tunni pärast läbi tulevad, võtavad midagi näppu. minu poolt on kohv. kui päeva ette tean, ostan juustu, paprikat, oliive, delikadesskurke, pähkleid vms ja teen sekseri. kui sünnipäevale või katsikule kutsun, teen külmlaua ja sooja söögi. kingituseks kook kaasa.
-
Külaline
Lugesin teema pealkirja “mida söövad paksud”
-
Külaline
Teemasse: sügavkülmutatud mozzarellapulgad mikrokasse ja mäki kananagitsaid, peetri pitsat
-
Külaline
Ostad?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
Mulle toob sõbranna 25 kotti kaminapuid. Veame need garaazi ja siis jääbki meile, kui otsustame dringid teha, siis lahkub alles hommikul.
-
Külaline
Meil tavaliselt mingi võileivamaterjal ikka on kodus olemas, samuti külmutatud lehttainas (sulatan kiirkorras mikros), et kiiresti pirukaid küpsetada.
Vahel tellime ootamatutele külalistele ka pitsat.
Vahel tellime ootamatutele külalistele ka pitsat.
-
Külaline
Eh, mis näitajad need 25 kotti puid on? Kas ta toob neid ekspromt? Isegi ei kontrolli üle, et olete ikka kodus? Et sa jõuaks ikka 5 viina külma panna ja siis muudkui lakute öö otsa. Nummi jah.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 18:43Ostad?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
Mulle toob sõbranna 25 kotti kaminapuid. Veame need garaazi ja siis jääbki meile, kui otsustame dringid teha, siis lahkub alles hommikul.
A leiba ostan jah poest, siis kui otsa saab. Mitte ei oota, et äkki müni sõber siiski toob.
-
Külaline
See pole midagi. Kui naabri Vello oma GAZ 53 mulle koorma puid toob ning me otsustame "väikesed tringid" teha, siis tavaliselt ta enne kolme päeva ei lahku.
-
Külaline
Leivad on meil ette tellitud ja küpsetabkiKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
vastavalt tellimustele. Aga lambalihaga juhtub tal vahel jah, et jääb üle ja siis kuulutab kodukandi FBs ja pakub kõigile. Kui näen kuulutust, siis vahel ikka ostan. Mis seal imelikku?
-
Külaline
Imelik on sinu arusaam teemast-mida pakute ootamatutele külalistele. Kes neist on ootamatu külaline, tellitud leib või tellitud liha?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 00:02Leivad on meil ette tellitud ja küpsetabkiKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
vastavalt tellimustele. Aga lambalihaga juhtub tal vahel jah, et jääb üle ja siis kuulutab kodukandi FBs ja pakub kõigile. Kui näen kuulutust, siis vahel ikka ostan. Mis seal imelikku?
-
Külaline
Loe eelmiselt lehelt, millest jutt oli. Keegi pani imeks, et ka lihtsalt midagi tooma tulnud sõbraga võib täitsa plaanimata pikem õhtu kujuneda. Et tänapäeval ei too keegi ise enam midagi, selleks on kullerid.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 09:24Imelik on sinu arusaam teemast-mida pakute ootamatutele külalistele. Kes neist on ootamatu külaline, tellitud leib või tellitud liha?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 00:02Leivad on meil ette tellitud ja küpsetabkiKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
Nojah, kuidas kuskil.
-
Külaline
Afa see pole planeerimata ootamatu külaskäik. Leib tuuakse ikka tellimise ja aja peale.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 10:37Loe eelmiselt lehelt, millest jutt oli. Keegi pani imeks, et ka lihtsalt midagi tooma tulnud sõbraga võib täitsa plaanimata pikem õhtu kujuneda. Et tänapäeval ei too keegi ise enam midagi, selleks on kullerid.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 09:24Imelik on sinu arusaam teemast-mida pakute ootamatutele külalistele. Kes neist on ootamatu külaline, tellitud leib või tellitud liha?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 00:02
Leivad on meil ette tellitud ja küpsetabki
Nojah, kuidas kuskil.
-
Külaline
Täiesti plaanimata on, kui sõber mitte ei ulata üle ukse leiba vaid jäävad mehega tundideks jutustama. Ikka panen midagi lauale.
-
Külaline
Tulevad mehega kahekesi leiba tooma?
Hea bisness, täna viivad ühele leiva ja "jäävad jutustama" ja saavad lõunasöögi, homme järgmise juurde. Ja nii iga päev.
-
Külaline
Küll sul fantaasia lendab.
Puust ja punaseks: sõber tuleb leiba tooma. Meesterahvas. Jääb minu mehega juttu vestma. Neil teemasid jagub, kui mõlemal aega on.
-
Külaline
Ja see on igakordne ette tellitud ja ettenähav tegevus. Mitte ootamatu külaline. Millest sina aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 11:19Tulevad mehega kahekesi leiba tooma?
Hea bisness, täna viivad ühele leiva ja "jäävad jutustama" ja saavad lõunasöögi, homme järgmise juurde. Ja nii iga päev.
-
Külaline
Toob kokkulepitult. Istuma jääb ekspromt. Millest sa aru ei saa? Viina ei joo, õlut joome.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 22:10Eh, mis näitajad need 25 kotti puid on? Kas ta toob neid ekspromt? Isegi ei kontrolli üle, et olete ikka kodus? Et sa jõuaks ikka 5 viina külma panna ja siis muudkui lakute öö otsa. Nummi jah.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 18:43Ostad?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 08:45 Ooo, nii nummi, sõber ekpromt otsustab, et tal jääb nii palju lammast ja leiba üle...
A leiba ostan jah poest, siis kui otsa saab. Mitte ei oota, et äkki müni sõber siiski toob.
-
Külaline
Unustasid ära ja seda ka ei märganud, et külaline istub tühja laua taga ja pole isegi tassi teed saanud?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 20:31Unustasid ära selle tordi? Mina oleks selleks küll võimeline. Ei ole L-EestistKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
Ühes küsisin lahkumise ajal lapsele vett juua, seda anti.
Kas see on Lõuna-Eesti eripära?![]()
-
Külaline
No külaline võib igal ajal ära minna. Eriti, kui ta on end ise külla kutsunud.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 00:53Unustasid ära ja seda ka ei märganud, et külaline istub tühja laua taga ja pole isegi tassi teed saanud?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 20:31Unustasid ära selle tordi? Mina oleks selleks küll võimeline. Ei ole L-EestistKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 18:00 Minul on olnud 2 korda (erinevate inimestega) juhus kus minu viidud kook pandi kappi ja ei pakutud mitte midagi.
Ühes küsisin lahkumise ajal lapsele vett juua, seda anti.
Kas see on Lõuna-Eesti eripära?![]()
-
Külaline
Imelik, et külakost üldse kappi torgati. Seda tuleks ju omati koos maitsma hakata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 3 külalist