Koht kuhu te enam iialgi ei reisiks
-
Külaline
Ja seoses selle eelkirjutusega kõhuhädast, rikub see mul tugevalt soovi üldse reisida. Mu kõht jamab alati. Kuulan imestusega teiste jutte kohaliku köögi proovimistest. Mina seda teha küll ei saa.
-
Külaline
Riia linn.
Suur pettumus.
Kesklinn räpane, puuduvad istepingid ja prügikastid, turu ümbrus täis pisivargaid ja taaruvaid isendeid, kellega ei õnnestu vältida kokkupuudet.
Kaubakeskustes wc tasuline, praktikas tähendab seda, et ukse taga ootab 5-10 inimest, kes tropis sisenevad tasuta, kui peldikust keegi väljub.
Üldine suhtluskeel turul on vene keel, kuid lätlastest müüjad, kes sind teenindavad ei vasta sulle inglise või vene keeles. Raiub oma kohalikku keelt, millest ei saa aru, tema asemel tuleb
appi samas kohvikus viibiv klient.
Jootraha ei taheta, hõigatakse järele, et teie sendid, ja tšeki andmine kliendile on kohustuslik
Ei ole see Riia, vaid kuidagi hale vene aega takerdunud ühiselamu.
Suur pettumus.
Kesklinn räpane, puuduvad istepingid ja prügikastid, turu ümbrus täis pisivargaid ja taaruvaid isendeid, kellega ei õnnestu vältida kokkupuudet.
Kaubakeskustes wc tasuline, praktikas tähendab seda, et ukse taga ootab 5-10 inimest, kes tropis sisenevad tasuta, kui peldikust keegi väljub.
Üldine suhtluskeel turul on vene keel, kuid lätlastest müüjad, kes sind teenindavad ei vasta sulle inglise või vene keeles. Raiub oma kohalikku keelt, millest ei saa aru, tema asemel tuleb
appi samas kohvikus viibiv klient.
Jootraha ei taheta, hõigatakse järele, et teie sendid, ja tšeki andmine kliendile on kohustuslik
Ei ole see Riia, vaid kuidagi hale vene aega takerdunud ühiselamu.
https://www.youtube.com/watch?v=IFUIdcrgW6MKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 18:34 Egiptus ja India. Ei iial enam.
India on hea koht ekstreemturismi jaoks. Terved linnaosad näevad kohati välja nagu asotsiaalide pesad. Lärm, avalikus kohas enda kergendamine. Mõlemast otsast. Ma kujutan ette, et kui mõni sealne elanik satub Tallinnasse, siis tema jaoks tundub terve linn ebanormaalselt puhta ja hoituna...See, et meil nüüd prügikastid ära korjati oli suur viga. Juba näen prügi kogunemas.
-
Külaline
Ajalehes üks ukrainlane kirjutaski, et Eestis on kõik asutused tema meelest nii uskumatult puhtad ja korralikud.Egalitaar kirjutas: ↑29 Sept 2024 23:56https://www.youtube.com/watch?v=IFUIdcrgW6MKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 18:34 Egiptus ja India. Ei iial enam.
India on hea koht ekstreemturismi jaoks. Terved linnaosad näevad kohati välja nagu asotsiaalide pesad. Lärm, avalikus kohas enda kergendamine. Mõlemast otsast. Ma kujutan ette, et kui mõni sealne elanik satub Tallinnasse, siis tema jaoks tundub terve linn ebanormaalselt puhta ja hoituna...See, et meil nüüd prügikastid ära korjati oli suur viga. Juba näen prügi kogunemas.![]()
-
Külaline
Ei tea jah, kuidas Billil see India vetsupottidega varustamise projekt edeneb?Egalitaar kirjutas: ↑29 Sept 2024 23:56https://www.youtube.com/watch?v=IFUIdcrgW6MKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2024 18:34 Egiptus ja India. Ei iial enam.
India on hea koht ekstreemturismi jaoks. Terved linnaosad näevad kohati välja nagu asotsiaalide pesad. Lärm, avalikus kohas enda kergendamine. Mõlemast otsast. Ma kujutan ette, et kui mõni sealne elanik satub Tallinnasse, siis tema jaoks tundub terve linn ebanormaalselt puhta ja hoituna...See, et meil nüüd prügikastid ära korjati oli suur viga. Juba näen prügi kogunemas.![]()
-
Külaline
Minu jaoks on see koht Malta. Olen käinud kaks korda, esimene kord olime enamuse ajast Gozol ja see oli päris tore reis. Teine kord olime põhisaarel ehk siis Maltal ja ei meeldinud. Ülerahvastatud, loodust praktiliselt pole, jube räpane, kusjuures tavapärase vahemeremaade räpakusega olen harjunud, kõik need riigid on korduvalt läbi käinud. Kui keegi arvas, et Korfu on räpane, siis Malta on next level. Tänavad on kõik prügi ja prussakaid täis. Oli isegi selline juhtum, et kõndisime tänaval ja keegi viskas aknast otse meie nina alla mädanenud paprika, plöga pritsis meie jalgadele. Hea, et pähe ei visatud. Vahemere ääres on nii palju ilusamaid kohti, kasvõi Malta kõrval asuv Sitsiilia - super.
-
Külaline
Uskumatu, midagi sellist Maltal ei kogenud ja väga meeldis! Nii omapärane saar ja nii huvitav ajalugu, väga põnevad ekskursioonid samuti. Ja no see kohalik rahvustoit - küülikupraad! Rääkimata muudest toitudest.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:36 Minu jaoks on see koht Malta. Olen käinud kaks korda, esimene kord olime enamuse ajast Gozol ja see oli päris tore reis. Teine kord olime põhisaarel ehk siis Maltal ja ei meeldinud. Ülerahvastatud, loodust praktiliselt pole, jube räpane, kusjuures tavapärase vahemeremaade räpakusega olen harjunud, kõik need riigid on korduvalt läbi käinud. Kui keegi arvas, et Korfu on räpane, siis Malta on next level. Tänavad on kõik prügi ja prussakaid täis. Oli isegi selline juhtum, et kõndisime tänaval ja keegi viskas aknast otse meie nina alla mädanenud paprika, plöga pritsis meie jalgadele. Hea, et pähe ei visatud. Vahemere ääres on nii palju ilusamaid kohti, kasvõi Malta kõrval asuv Sitsiilia - super.
-
Külaline
Ma pole ainuke, kes Maltat räpaseks peab, kui guugeldada, siis leiab terve hunniku selliseid teemasid
https://www.reddit.com/r/malta/comments ... ?rdt=38940
https://timesofmalta.com/article/wrong- ... llo.973571
-
Külaline
No pole vaja tõestada midagi. Ikkagi väga huvitav ja omapärane saar. Räpasust ei pannud reisidel tähele.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 23:55 Ma pole ainuke, kes Maltat räpaseks peab, kui guugeldada, siis leiab terve hunniku selliseid teemasid
-
Külaline
Kes Sitsiilia kohta super! hüüatab, pole ilmselt Palermo tänavatel kõndinud, solgiveega pähe saanud ega mädaneva ja ussitava tuvilaiba sisse astunud. Pole miskit Maltast paremat.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 18:36 Minu jaoks on see koht Malta. Olen käinud kaks korda, esimene kord olime enamuse ajast Gozol ja see oli päris tore reis. Teine kord olime põhisaarel ehk siis Maltal ja ei meeldinud. Ülerahvastatud, loodust praktiliselt pole, jube räpane, kusjuures tavapärase vahemeremaade räpakusega olen harjunud, kõik need riigid on korduvalt läbi käinud. Kui keegi arvas, et Korfu on räpane, siis Malta on next level. Tänavad on kõik prügi ja prussakaid täis. Oli isegi selline juhtum, et kõndisime tänaval ja keegi viskas aknast otse meie nina alla mädanenud paprika, plöga pritsis meie jalgadele. Hea, et pähe ei visatud. Vahemere ääres on nii palju ilusamaid kohti, kasvõi Malta kõrval asuv Sitsiilia - super.
-
Külaline
Ma tõepoolest Palermos pole käinud, olin Taorminas ja seal oli väga kena ja puhas. Tuvilaipu vedeleb ka Tallinnas, sisse astumise vastu aitab see, kui vaatad ette.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 09:44
Kes Sitsiilia kohta super! hüüatab, pole ilmselt Palermo tänavatel kõndinud, solgiveega pähe saanud ega mädaneva ja ussitava tuvilaiba sisse astunud. Pole miskit Maltast paremat.
-
Külaline
Tõsiselt hakkate siin jonnima ja vaidlema, kui keegi ütleb, et talle Malta ei meeldi
Olete siin muidu täiskasvanud või? Ei ole veel aru saanud et maitsed on erinevad, kogemused on erinevad, ootused on erinevad, võimalused on erinevad jne
-
Külaline
No meil on ka Elva suurune linn suht puhas ja ilus. Rääkimata Taorminast, mis ongi täielik turistikas juba sajandeid. Ja elabki sellest, et näeb hea välja.
-
Külaline
Sõitsime terve idapoolse osa Sitsiiliast läbi, ei olnud ainult Taorminas, ja igal pool oli Maltaga võrreldes puhas. Miks sa siin minuga muidu vaielda tahad? Kas võtsid seda kuidagi isiklikult, et mulle Malta ei meeldi? Saa üle.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 01:08No meil on ka Elva suurune linn suht puhas ja ilus. Rääkimata Taorminast, mis ongi täielik turistikas juba sajandeid. Ja elabki sellest, et näeb hea välja.
-
Külaline
Sõitsime samuti ning olime shokeeritud, kui räpane on absull igal pool. Palermo oli nagunii õudus kuubis. Malta ka kole ja mõttetu, nõus.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 14:19Sõitsime terve idapoolse osa Sitsiiliast läbi, ei olnud ainult Taorminas, ja igal pool oli Maltaga võrreldes puhas. Miks sa siin minuga muidu vaielda tahad? Kas võtsid seda kuidagi isiklikult, et mulle Malta ei meeldi? Saa üle.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 01:08No meil on ka Elva suurune linn suht puhas ja ilus. Rääkimata Taorminast, mis ongi täielik turistikas juba sajandeid. Ja elabki sellest, et näeb hea välja.
-
Külaline
Ma käisin Maltal 7 aastat tagasi. Oli selline nii ja naa koht, otseselt polnud räpane ja oli ka huvitavat. Näiteks Valetta. Kokkuvõttes minu jaoks selline ühe korra käimise koht, kuhu ma ilmselt tagasi ei lähe, aga selliseid kohtasid on mul veel. Nii et kes pole Maltal käinud, siis korra käimist ikka tasub.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 16:14Sõitsime samuti ning olime shokeeritud, kui räpane on absull igal pool. Palermo oli nagunii õudus kuubis. Malta ka kole ja mõttetu, nõus.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 14:19Sõitsime terve idapoolse osa Sitsiiliast läbi, ei olnud ainult Taorminas, ja igal pool oli Maltaga võrreldes puhas. Miks sa siin minuga muidu vaielda tahad? Kas võtsid seda kuidagi isiklikult, et mulle Malta ei meeldi? Saa üle.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 01:08
No meil on ka Elva suurune linn suht puhas ja ilus. Rääkimata Taorminast, mis ongi täielik turistikas juba sajandeid. Ja elabki sellest, et näeb hea välja.
Eks see räpasus ole ka üsna lai skaala.
Ma ise ole seal käinud. Seega selle asukoha kohta kaasa rääkida ei saa.
Aga tõesti mõttetu ju vaielda. Kui ühele tundus räpakas siis teisele vb nii palju mitte. Oleneb mida räpakuse all mõeldakse.
Usun ka, et igaühe räpasuse talulävi on erinev ja ... ilu on vaataja silmades 
Olen käinud Maltal korra - ka minu jaoks on see ühe korra käimise koht ja ma ei ütle, et kunagi sinna tagasi ei lähe, aga ega ei näe ka põhjust, miks minna tagasi.
Sitsiilias olen käinud ka korra. Justnimelt sinna paljukirutud Palermosse oli vaja töö pärast vaja minna kohe pärast Maltal käimist. Ja vat Sitsiiliale tahan küll anda teise võimaluse, sest näha jõudsin väga vähe.
Olen käinud Maltal korra - ka minu jaoks on see ühe korra käimise koht ja ma ei ütle, et kunagi sinna tagasi ei lähe, aga ega ei näe ka põhjust, miks minna tagasi.
Sitsiilias olen käinud ka korra. Justnimelt sinna paljukirutud Palermosse oli vaja töö pärast vaja minna kohe pärast Maltal käimist. Ja vat Sitsiiliale tahan küll anda teise võimaluse, sest näha jõudsin väga vähe.
-
Külaline
Iga kord kui mina Itaalias käinud olen, siis imestan kui filigraanselt nad prügi sorteerivad. Samas maanteeääred on pudeleid ja muud prahti täis, kõik visatakse autoaknast välja. Kuidagi nagu vastuolu sellega, mida nõutakse ja millised need inimesed seal tegelikult on.
Egiptusesse ei lähe ilmselt iialgi enam - ainus sealne pluss on imeline Punane meri ja veealune elu ja ajaloohuvilistele püramiidid ja templid.
Bulgaaria - rannas selline rümbaralli, et meenutas Nu Pogodi! multika rannakaadreid ja ujuda said vaid pügmeed ja lapsed, pikemate inimeste puhul oli oht kellelegi käe või jalaga äsada/ise saada äsatud.
Türgi - nii ja naa, väga kalli hotelli puhul UAI väike lebo on mõeldav.
India - tundub nii vastumeelne ilma sinna isegi minemata ja seepärast ei kaalunud aastaid ka Sri-Lanka reisi - kuni lõpuks viimasele möönduse tegin ja - imeline! Tegin lausa katse nr 2 ka ja...samuti, ei kahetse.
Bulgaaria - rannas selline rümbaralli, et meenutas Nu Pogodi! multika rannakaadreid ja ujuda said vaid pügmeed ja lapsed, pikemate inimeste puhul oli oht kellelegi käe või jalaga äsada/ise saada äsatud.
Türgi - nii ja naa, väga kalli hotelli puhul UAI väike lebo on mõeldav.
India - tundub nii vastumeelne ilma sinna isegi minemata ja seepärast ei kaalunud aastaid ka Sri-Lanka reisi - kuni lõpuks viimasele möönduse tegin ja - imeline! Tegin lausa katse nr 2 ka ja...samuti, ei kahetse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist