Üksi, olles suhtes.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
Ei kasvatanud ta mitte iial 3 last üksi. Abikäsi oli majapidamises alati, sellest ta ise rääkinud palju, lugege artikleid, armastas kiidelda. Poistega tegeles isa isegi rohkem.
-
Külaline
Ära mängi lolli, kui sa just ise selle suhte pool ei olnud.
-
Külaline
Jälle see kiitlemise jutt. Ma ei või. Mida ta siis ütles? Et tal on lapsehoidja? Või mis sinu jaoks jälle mingi kiitlemine ja uhkeldamine on?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:39Ei kasvatanud ta mitte iial 3 last üksi. Abikäsi oli majapidamises alati, sellest ta ise rääkinud palju, lugege artikleid, armastas kiidelda. Poistega tegeles isa isegi rohkem.
-
Külaline
Väga huvitav, mul oli tollal keskmise palga saajana 2,3 korda rohkem. Loll jutt suhu tagasi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:12
2 samba pensionifondides oli 80 % inimestel 2021 a kogunenud alla 10 000 €. See näitab ju väga täpselt inimeste sissetulekuid viimasel 25-l aastal.
-
Külaline
Mitu siis oled juba ostnud?
-
Külaline
Mul on palju kallim, kui antud maja. Aga sul?
-
Külaline
Küsimus oli, mitu ostnud oled? Mingi tuumateadus see ju pole;)
-
Külaline
Valetad. Armetult valetad. Aga su elu ongi vale. Ja ka see on vale, et sa üldse olemas oled.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:20Väga huvitav, mul oli tollal keskmise palga saajana 2,3 korda rohkem. Loll jutt suhu tagasi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:12
2 samba pensionifondides oli 80 % inimestel 2021 a kogunenud alla 10 000 €. See näitab ju väga täpselt inimeste sissetulekuid viimasel 25-l aastal.
-
Külaline
Sa oled see kohtusse kaebaja?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:37Valetad. Armetult valetad. Aga su elu ongi vale. Ja ka see on vale, et sa üldse olemas oled.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:20Väga huvitav, mul oli tollal keskmise palga saajana 2,3 korda rohkem. Loll jutt suhu tagasi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:12
-
Külaline
Mina pole vanamehe näss aga oleme ostnud äsja suurusjärgus 45 0000 € maksva maja. Sisse pidime maksma 115 000 €. Ja nüüd maksame iga kuu 1790 €. Ja seda 30 aastat. Ja teate palju intressidena tagasi maksame. 297 000 € ja see pole mitte 450 000 € pealt kogunenud intress vaid laenusummalt mis on ca 336 000 €. Seega enamus inimeste jaoks k.a see siin palju kiideldud nn kesklassi jaoks on selline maja kättesaamatus kauguses. Kui just ei ole saadud pärandusi.
Üksinda poleks julgenud ja ka saanud seda ednale lubada.
-
Külaline
https://www.err.ee/1608329327/suurim-te ... 0-000-euro
Teises sambas kogub pensionivara 2019. aasta septembri seisuga ligi 740 000 inimest.
https://www.fin.ee/finantspoliitika-val ... ses-sambas
Pensionifondide kogumaht oli 2019. aasta septembris 4,5 miljardit eurot.
Keskmine teise sambasse kogutud vara väärtus on natuke üle 6000 euro.
Teise sambasse pensionivara kogumise perioodiks on kavandatud tööd alustavale inimesele vähemalt 40 aastat. Kogumispensioni süsteem on seni kehtinud 17 aastat ja reaalselt on valdavalt kogutud sellest veelgi lühema perioodi jooksul.
Arvestada tasub ka seda, et esimeses sambas on solidaarsus küllaltki suur ja sõltumata inimese sissetulekust saab ta sama raha eest I sambast vähem vastu kui II sambast. Mida suurem on inimese sissetulek, seda suurem kasu teisest sambast.
-
Külaline
Mu 30-aastane laps ostis 330 000 maksva, üksi, sisse 150 tuhat. Ja talle oli see alles teine kodu, kust plaanis nii 5-7 aasta pärast lahkuda ning osta suurem ja parem. Kahepeale oleks saanud sellise kohe.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:43Mina pole vanamehe näss aga oleme ostnud äsja suurusjärgus 45 0000 € maksva maja. Sisse pidime maksma 115 000 €. Ja nüüd maksame iga kuu 1790 €. Ja seda 30 aastat. Ja teate palju intressidena tagasi maksame. 297 000 € ja see pole mitte 450 000 € pealt kogunenud intress vaid laenusummalt mis on ca 336 000 €. Seega enamus inimeste jaoks k.a see siin palju kiideldud nn kesklassi jaoks on selline maja kättesaamatus kauguses. Kui just ei ole saadud pärandusi.
-
Külaline
Siis ta ei ostnud ju. Ta võttis laenu. Oluliselt teine asi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:47Mu 30-aastane laps ostis 330 000 maksva, üksi, sisse 150 tuhat. Ja talle oli see alles teine kodu, kust plaanis nii 5-7 aasta pärast lahkuda ning osta suurem ja parem. Kahepeale oleks saanud sellise kohe.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:43Mina pole vanamehe näss aga oleme ostnud äsja suurusjärgus 45 0000 € maksva maja. Sisse pidime maksma 115 000 €. Ja nüüd maksame iga kuu 1790 €. Ja seda 30 aastat. Ja teate palju intressidena tagasi maksame. 297 000 € ja see pole mitte 450 000 € pealt kogunenud intress vaid laenusummalt mis on ca 336 000 €. Seega enamus inimeste jaoks k.a see siin palju kiideldud nn kesklassi jaoks on selline maja kättesaamatus kauguses. Kui just ei ole saadud pärandusi.
-
Külaline
Nii? Ja mis siis sul takistab seda teha?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:08Siis ta ei ostnud ju. Ta võttis laenu. Oluliselt teine asi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:47Mu 30-aastane laps ostis 330 000 maksva, üksi, sisse 150 tuhat. Ja talle oli see alles teine kodu, kust plaanis nii 5-7 aasta pärast lahkuda ning osta suurem ja parem. Kahepeale oleks saanud sellise kohe.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:43
Mina pole vanamehe näss aga oleme ostnud äsja suurusjärgus 45 0000 € maksva maja. Sisse pidime maksma 115 000 €. Ja nüüd maksame iga kuu 1790 €. Ja seda 30 aastat. Ja teate palju intressidena tagasi maksame. 297 000 € ja see pole mitte 450 000 € pealt kogunenud intress vaid laenusummalt mis on ca 336 000 €. Seega enamus inimeste jaoks k.a see siin palju kiideldud nn kesklassi jaoks on selline maja kättesaamatus kauguses. Kui just ei ole saadud pärandusi.
-
Külaline
Minu meelest ka. Misiganes neil seal juhtus, nüüd võiks sõjakirve maha matta ja teineteisele n.ö poolele teele vastu minna. Kompromisse peavad kindlasti mõlemad tegema, justseetõttu ei tundu see naise kolmest lapsest ilma jätmine mitte kuidagi õiglane. Väga väiklane käitumine. Lõppkokkuvõttes kaotab sellest vaid laps.
-
Külaline
Miks te jälle oma majadega tõmblema kukkusite? Kelle asi, kui kallilt ostsite.
Mu meelest on kõnekas fakt, et mees ostis ise oma naisele antud maja tagasi.
Olete ka nii teinud?
Olete ka nii teinud?
-
Külaline
Mis seal kõnekat on? Algul jäi K sinna lastega elama, siis läks ära. Loogiline, et ostab tagasi, kui teine tahab müüa ja maja meeldib.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:14 Miks te jälle oma majadega tõmblema kukkusite? Kelle asi, kui kallilt ostsite.
Olete ka nii teinud?
-
Külaline
Kes talle esimese korteri ostis/pärandas?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:47Mu 30-aastane laps ostis 330 000 maksva, üksi, sisse 150 tuhat. Ja talle oli see alles teine kodu, kust plaanis nii 5-7 aasta pärast lahkuda ning osta suurem ja parem. Kahepeale oleks saanud sellise kohe.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:43Mina pole vanamehe näss aga oleme ostnud äsja suurusjärgus 45 0000 € maksva maja. Sisse pidime maksma 115 000 €. Ja nüüd maksame iga kuu 1790 €. Ja seda 30 aastat. Ja teate palju intressidena tagasi maksame. 297 000 € ja see pole mitte 450 000 € pealt kogunenud intress vaid laenusummalt mis on ca 336 000 €. Seega enamus inimeste jaoks k.a see siin palju kiideldud nn kesklassi jaoks on selline maja kättesaamatus kauguses. Kui just ei ole saadud pärandusi.
-
Külaline
Kui poisid soovisid ise isa juurde jääda, kuidas see siis väiklane on?
Tütart pole ka keegi emalt ära võtnud, peaks isaga elama vaid suhete rahunemiseni.
Väiklane tundub see netis draama tegemine ja lapse ärakasutamine. Oma lapse, keda iga ema peaks igal juhul avalikkusest eemal hoidma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist