Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 19:47
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 19:43
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 19:17

Postitus on kustutatud
Mina pole vanamehe näss aga oleme ostnud äsja suurusjärgus 45 0000 € maksva maja. Sisse pidime maksma 115 000 €. Ja nüüd maksame iga kuu 1790 €. Ja seda 30 aastat. Ja teate palju intressidena tagasi maksame. 297 000 € ja see pole mitte 450 000 € pealt kogunenud intress vaid laenusummalt mis on ca 336 000 €. Seega enamus inimeste jaoks k.a see siin palju kiideldud nn kesklassi jaoks on selline maja kättesaamatus kauguses. Kui just ei ole saadud pärandusi.

Üksinda poleks julgenud ja ka saanud seda ednale lubada.
Mu 30-aastane laps ostis 330 000 maksva, üksi, sisse 150 tuhat. Ja talle oli see alles teine kodu, kust plaanis nii 5-7 aasta pärast lahkuda ning osta suurem ja parem. Kahepeale oleks saanud sellise kohe.
Kust 30 astane laps sai 150 000 €? Ja kust sai esimese kodu ostmiseks raha, sest kui nüüd teist ostab siis pidi olema teine välja ostetud. Narkodiiler???
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 20:10
suvaline kirjutas: 22 Okt 2024 17:54 Minu silmis on 3 last sünnitanud naisega selline ussi ja kiusu ajamine lihtsalt nii vääritu. Aga ilmselt maitse asi.
Minu meelest ka. Misiganes neil seal juhtus, nüüd võiks sõjakirve maha matta ja teineteisele n.ö poolele teele vastu minna. Kompromisse peavad kindlasti mõlemad tegema, justseetõttu ei tundu see naise kolmest lapsest ilma jätmine mitte kuidagi õiglane. Väga väiklane käitumine. Lõppkokkuvõttes kaotab sellest vaid laps.
Algusest peale on teada, et keegi ei kavatse ega ole kavatsenud ema tütrest ilma jätta
Kaks vanemat poissi otsustasid ise isaga jääda. Ema sai kohtumisajad poistega, kuid pole neid kasutanud
Noorema tütre kohta otsustati, et see jääb emaga, kuid on kaks nädalalõppu kuus isaga (tavaline skeem). Ema aga viis lapse luba küsimata välismaale. Nii olen mina aru saanud.

Minu meelest on siin kh kokkuleppeid rikkunud? Isa pole mitte midagi valesti teinud.

Nüüd nõuab isa, et laps oleks edaspidi 10 päeva tema juures ja 20 päeva emaga. Selle üle otsustab kohus, aga isegi kõige ebasoodsama asjade käigu korral on laps edaspidi 20 päeva kuus emaga
Hiljem saab laps otsustada ise, kus soovib peamiselt elada.
Kogu lugu. Ma ei näe mingit põhjust perseli kuseloigus kriiskamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 20:54
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 20:28
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 20:10
Minu meelest ka. Misiganes neil seal juhtus, nüüd võiks sõjakirve maha matta ja teineteisele n.ö poolele teele vastu minna. Kompromisse peavad kindlasti mõlemad tegema, justseetõttu ei tundu see naise kolmest lapsest ilma jätmine mitte kuidagi õiglane. Väga väiklane käitumine. Lõppkokkuvõttes kaotab sellest vaid laps.
Algusest peale on teada, et keegi ei kavatse ega ole kavatsenud ema tütrest ilma jätta
Kaks vanemat poissi otsustasid ise isaga jääda. Ema sai kohtumisajad poistega, kuid pole neid kasutanud
Noorema tütre kohta otsustati, et see jääb emaga, kuid on kaks nädalalõppu kuus isaga (tavaline skeem). Ema aga viis lapse luba küsimata välismaale. Nii olen mina aru saanud.

Minu meelest on siin kh kokkuleppeid rikkunud? Isa pole mitte midagi valesti teinud.

Nüüd nõuab isa, et laps oleks edaspidi 10 päeva tema juures ja 20 päeva emaga. Selle üle otsustab kohus, aga isegi kõige ebasoodsama asjade käigu korral on laps edaspidi 20 päeva kuus emaga
Hiljem saab laps otsustada ise, kus soovib peamiselt elada.
Kogu lugu. Ma ei näe mingit põhjust perseli kuseloigus kriiskamiseks.
Postitus on kustutatud
Milline osa sellest ei vasta tõele?
Külaline

Iga aasta on väike skandaali pojuke kus siis 25 -30 aasta tagused "staarikesed" lahutavad. Ikka sama muster. Mees siga ei maksagi kinni harjumuspärast luksusliku elu. Tööle ka ei saa minna kuna ei oska suurt midagi ja ka palk on üllatuseks 1500 kätte. Ja ohh õnnetust isegi auto tankimise eest peab maksma.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 20:54Postitus on kustutatud
Milles täpselt rumalus seisneb? Põhjendaksid ehk?
Külaline

Vaadake nüüd kuidas KH retoorika on järsult muutunud. Alguses oli jutt, et toome kõik üksikasjad päevavalgele ja kõike peab näitama ja kõigest rääkima ja muidu midagi ei muutugi kunagi.
Nüüd kui asju on hakatud päevavalgele tooma, siis tuleb välja et see talle enam ei meeldi. Nüüd juba lausa ähvardab ajakirjanikku sama asja eest, milleks hiljuti üles kutsus: asjadest tuleb rääkida ausalt.
Külaline

Mina nt kasvasin ainult emaga. Ema oli samasugune nagu K vist, nii et isa loobus. Käis küll vahel sünnipäevadel, vahel sain postkaardi sünnipevaks. Aga ka minu isa oleks võinud võidelda :( . Tollal oli aga suhtumine teine ja isad olid lahutuse korral lastest lahutatud. Oli täielik emade võim selles küsimuses. Ei mingit täiskasvanulikku suhtumist vanematel, et unustame oma lahkhelid, laps on oluline. Oluline olid ema tunded. Just ema, mitte isa.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:07 Mina nt kasvasin ainult emaga. Ema oli samasugune nagu K vist, nii et isa loobus. Käis küll vahel sünnipäevadel, vahel sain postkaardi sünnipevaks. Aga ka minu isa oleks võinud võidelda :( . Tollal oli aga suhtumine teine ja isad olid lahutuse korral lastest lahutatud. Oli täielik emade võim selles küsimuses. Ei mingit täiskasvanulikku suhtumist vanematel, et unustame oma lahkhelid, laps on oluline. Oluline olid ema tunded. Just ema, mitte isa.
Ega isasid ei huvitanud ka, nagu ka praegu paljusid isasid ei huvita. Sul on hea kõik ema kaela ajada, aga tõsiasi on see, et kui su isa oleks huvitanud, siis ta oleks saanud ka suhelda. Aga sul on lihtsam isast mingi ideaal maalida ja ema maha teha, mitte tunnistada, et isal oligi savi. Olen näinud paljude isa metamorfoosi ideaalisast üleöö võõraks, sest leiti uus naine ja sellega on vanal elul kriips peal.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:07 Mina nt kasvasin ainult emaga. Ema oli samasugune nagu K vist, nii et isa loobus. Käis küll vahel sünnipäevadel, vahel sain postkaardi sünnipevaks. Aga ka minu isa oleks võinud võidelda :( . Tollal oli aga suhtumine teine ja isad olid lahutuse korral lastest lahutatud. Oli täielik emade võim selles küsimuses. Ei mingit täiskasvanulikku suhtumist vanematel, et unustame oma lahkhelid, laps on oluline. Oluline olid ema tunded. Just ema, mitte isa.
Eks see võitlus oli täiesti lootusetu. Kui isa rahule ei jätnud ja nõudis lapsega kohtumist (lurjus selline!), siis võis ema rahulikult öelda, et isa oli vägivaldne või isegi pedofiil. Tõestama ei pidanud midagi, asja "uuriti". Ehk siis tegelikult ei tehtud midagi ja isalt võeti õigus seni lapsega kohtuda. Nii möödusid aastad ja laps võõrdus isast.
Tuhanded rääkimata lood ja umbes suhted.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:20
Ega isasid ei huvitanud ka, nagu ka praegu paljusid isasid ei huvita. Sul on hea kõik ema kaela ajada, aga tõsiasi on see, et kui su isa oleks huvitanud, siis ta oleks saanud ka suhelda. Aga sul on lihtsam isast mingi ideaal maalida ja ema maha teha, mitte tunnistada, et isal oligi savi. Olen näinud paljude isa metamorfoosi ideaalisast üleöö võõraks, sest leiti uus naine ja sellega on vanal elul kriips peal.
Seda metamorfoosi ma ei usu.
Piisavalt on peresid, kus suhted on normaalsed. Sõltub just emast, kas leidis endast selle jõu või läks kiusuajamise teed.
Külaline

Selge see, et sa ei usu. Sinu peas on ema halb ja isa hea. Samas ei saa ükski ema suhtlemist takistada, kui isa seda ikkagi soovib. Suur osa isasid ei soovi. Aga loomulikult on lapsel seda ka täiskasvanuna raske tunnistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:29
Piisavalt on peresid, kus suhted on normaalsed. Sõltub just emast, kas leidis endast selle jõu või läks kiusuajamise teed.
Ja mis sind lapsena takistas isaga suhelda? Käia tema juures, hoida ühendust? Mõistan, et on kurb, et isa ei tahtnud sind, aga selles pole küll ema süüdi. Nüüd, täiskasvanuna on sul olnud aega maa ja ilm, et isaga olla, olete?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:48
Selge see, et sa ei usu. Sinu peas on ema halb ja isa hea. Samas ei saa ükski ema suhtlemist takistada, kui isa seda ikkagi soovib. Suur osa isasid ei soovi. Aga loomulikult on lapsel seda ka täiskasvanuna raske tunnistada.
Sina mind ei tea, ära palun oleta, jää ikka viisakuse piiresse!
Selline päeva pealt toimuv muutus ei ole just psühholoogiliselt usutav. Ja kuidas ema saab suhtlust takistada, on eespool seletatud.
Seni on ka lastekaitse ametnikud (kõik naised!) ühise rindena asunud reeglina ema poolele ja andnud põhjendamata eeliseid emadele. Midagi alles hakkab, tasapisi ja väga aeglaselt, nendes eelarvamustest muutuma.
Lapsel on vaja mõlemat vanemat.
Külaline

Tänasest Vedleri artiklist Ekspressis selgub, et on olemas veel üks hagi KH vastu.

"Kaks poega ragistasid kohtus emaga, kes võttis endale nende kasvatamiseks mõeldud toetused, kuigi poisid elasid isa pool."

Kas KH võttis kolmelapseliste toetuse endale?

Ja et KH on kriminaaluurimise all.

"Alles kolmandal katsel anda laps üle isale eraldati vapustatud laps emast ja viidi turvakodusse. Seejuures oli ema juba kriminaaluurimise all seoses tütrega suhtlemise korda puudutava Harju maakohtu määruse eiramisega."
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:57
Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:29

Ja mis sind lapsena takistas isaga suhelda? Käia tema juures, hoida ühendust? Mõistan, et on kurb, et isa ei tahtnud sind, aga selles pole küll ema süüdi. Nüüd, täiskasvanuna on sul olnud aega maa ja ilm, et isaga olla, olete?
Lapsele sa ei saa seda vastutust panna, et ta näeks läbi vanemate manipulatsioone.
Täiskasvanuna olen asja omale selgeks teinud ja elu ise on palju asju paika pannud. Käesoleval hetkel läbikäimine emaga puudub. Isekas ja egoistlik isik, kellel pole vist ühtegi sõpra, rääkimata lähedastest, jäänud.
Isaga ja tema uue perega suhtlus väga hea.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 09:12Lapsele sa ei saa seda vastutust panna, et ta näeks läbi vanemate manipulatsioone.
Täiskasvanuna olen asja omale selgeks teinud ja elu ise on palju asju paika pannud. Käesoleval hetkel läbikäimine emaga puudub. Isekas ja egoistlik isik, kellel pole vist ühtegi sõpra, rääkimata lähedastest, jäänud.
Isaga ja tema uue perega suhtlus väga hea.
Oi, aga sa nüüd hakkad saama.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 09:07 Tänasest Vedleri artiklist Ekspressis selgub, et on olemas veel üks hagi KH vastu.

"Kaks poega ragistasid kohtus emaga, kes võttis endale nende kasvatamiseks mõeldud toetused, kuigi poisid elasid isa pool."

Kas KH võttis kolmelapseliste toetuse endale?

Ja et KH on kriminaaluurimise all.

"Alles kolmandal katsel anda laps üle isale eraldati vapustatud laps emast ja viidi turvakodusse. Seejuures oli ema juba kriminaaluurimise all seoses tütrega suhtlemise korda puudutava Harju maakohtu määruse eiramisega."
Heinmets vist pole enam õnnelik, et kutsus üles kõiki asjaolusid avalikustama ...
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 10:21Kui isa hakkab võitlema maalitakse ema ja samasuguste poolt avalikusele samasugune pilt nagu siit loeme. See on tönapäeva reaalsus. Õnneks on hakanud isad, mehed vastu.
Minu arust need samad isad ja mehed on ka mitmedki K.H poolt ja kirjeldavad ta eksmeest väga halbades värvides. Kui ei oleks selle mehe kohta neid halvustavaid kirjeldusi, oleks lugu hoopis teist moodi ja paljud oleks mehe poolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 10:29
Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 10:21Kui isa hakkab võitlema maalitakse ema ja samasuguste poolt avalikusele samasugune pilt nagu siit loeme. See on tönapäeva reaalsus. Õnneks on hakanud isad, mehed vastu.
Minu arust need samad isad ja mehed on ka mitmedki K.H poolt ja kirjeldavad ta eksmeest väga halbades värvides. Kui ei oleks selle mehe kohta neid halvustavaid kirjeldusi, oleks lugu hoopis teist moodi ja paljud oleks mehe poolt.
Nagu millised? Pane konkreetne viide siia või jäta järgi asjatu laim ja aluseta kuulujuttude pahatahtlik levitamine!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 10:29
Oleme täpsed. Ja isa harvadele postitutestele on tekkinud 600 ja enam toetavat emotikoni. K.a naised. Ju need inimesed ikka teavad kellele toetust avaldavad. Kuna aga isa laste huvides ei räuska sius kannatab ta vaiksekt ära ja ei kogu feimi.
Faktide esitamisel ära ole erapoolik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist