Maovähendusoperatsioon
-
Külaline
Maovähendusoperatsioon
Kaalun sleeve'i oppi. Ootan isiklikke, ilustamata kogemusi. Kui suur oli alguses KMI, kas oli ebameeldivaid kõrvalmõjusid, kahetsete? Kas tulemus on jäänud püsima? Kas käisite opil oma raha eest või maksis Tervisekassa?
-
Külaline
Sul läks?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:35 Nägu läheb kortsu nagu vanamutil.
-
Külaline
Punnis pall on parem siis või?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:35 Nägu läheb kortsu nagu vanamutil.
Ma ei tea kes on lillkapsamutt, aga Huviline pole opil kãinud.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 14:47 Huvilisel läks, nüüd on lillkapsamutt
Teemasse aga, arvan, et suur ülekaal on igal juhul halvem variant, kui kortsus keha. Viimast saab ka ära lôigata ja süstida.
-
Külaline
See opp tasub ette võtta, kui sinu vaimne tervis ka korras on. Enamus siiski hiljem võtavad kaalu tagasi, no nii 6 aasta pärast.
Päris suur on alkoholi sõltuvus hiljem. On kordusoppe, on hiljem süstijaid, selle diabeedi ravimiga.
Lunagi oli peenemaks.ee foorum aga see on nüüd hingusel. FB mimgid grupid on ka.
Päris suur on alkoholi sõltuvus hiljem. On kordusoppe, on hiljem süstijaid, selle diabeedi ravimiga.
Lunagi oli peenemaks.ee foorum aga see on nüüd hingusel. FB mimgid grupid on ka.
-
Külaline
Soovitaks esialgu süste proovida. Need võtavad alkoholiisu ka ära, kui sellega peaks probleem olema.
-
Muumi
Ei soovita. Kaalu tuleks langetada koos jõutrenniga pralleelselt ja a-e-g-l-a-s-e-l-t, vastasel juhul on võimalus lotendavaks üleliigseks nahaks, kuna kaal kukub kiirelt, lihas ei kasva..
-
Külaline
Nii ta on, sellepärast soovitakski süste, toitumiskava ja trenni. Süstideta paksud ei suuda tavaliselt toitumiskavast kinni pidada. Üldiselt kui rohkem maha võtta, siis kõht ikkagi jääb rippuma, sellele tuleks siis hiljem teha kõhuplastika. Aga kui kiiresti 40-50 kg maha võtta, siis tuleb hiljem lõigata ka käed ja jalad. Oleneb ka sellest, palju seda ülekaalu on ja kui palju vanust. Kuni 30 kg saab ehk ilma rippumiseta alla võtta, kui teha seda aeglaselt ja trenniga, aga kui rohkem, siis teatud lõtvumine on vältimatu ka trenniga.Muumi kirjutas: ↑26 Juun 2024 13:57 Ei soovita. Kaalu tuleks langetada koos jõutrenniga pralleelselt ja a-e-g-l-a-s-e-l-t, vastasel juhul on võimalus lotendavaks üleliigseks nahaks, kuna kaal kukub kiirelt, lihas ei kasva..
-
Külaline
TA siin
Ma ei ole nii paks, et nahk rippuma jääks (KMI u 33) - kusjuures nahk tundub elastne, sest kolmest rasedusest pole saanud ühtegi venitusarmi. Trennisoovitusega olen nõus... vaimse tervisega on asjad nii ja naa. Alkoholisõltuvust kardan.
Tänan asjalike vastuste eest, ootaks ka mõnda vastajat, kel isiklikud kogemused.
Ma ei ole nii paks, et nahk rippuma jääks (KMI u 33) - kusjuures nahk tundub elastne, sest kolmest rasedusest pole saanud ühtegi venitusarmi. Trennisoovitusega olen nõus... vaimse tervisega on asjad nii ja naa. Alkoholisõltuvust kardan.
Tänan asjalike vastuste eest, ootaks ka mõnda vastajat, kel isiklikud kogemused.
-
Külaline
No kui KMI nii väike, siis ei tasu kindlasti operatsiooni teha. Miks ei sobi tabletid või süstid. Nendega saad 15-20 kg maha ja ka alkoholisõltuvus ei ähvarda.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 00:15 TA siin
-
Külaline
Ilmselt sellepärast, et üks sõltuvus asendatakse teisega.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 13:44 Miks mäovähendus alkosõltuvust tekitab?
See, et füüsiliselt makku enam ei mahu nii palju, ei võta ära isusi.
Vedelikku lihtsam kõrist alla kallata, kui tahket toitu.
Ju siis alkoholiga leevendatakse/tuimestatakse neid isusid.
-
Külaline
Suurem kogus alkoholi läheb otse verre - maos olevad alkoholi lõhustavad ensüümid lõigatakse ära (sleeve) või juhitakse neist alks mööda (bypass). Nii et kahjulikud mõjud on otsesemad, kiiremad, hävitavamad. Pos poole pealt - saab odava(ma)lt läbi, purjuks pole palju vaja.
-
Külaline
TA siin
Hakkasin võtma semaglutiidi, aga tablettidena, kuna süsteravim kroonilises tarneraskuses. Ootan, et Wegovy Eesti turule jõuaks.
Hakkasin võtma semaglutiidi, aga tablettidena, kuna süsteravim kroonilises tarneraskuses. Ootan, et Wegovy Eesti turule jõuaks.
TA anna märku, kuidas sul selle tabletiga läheb?Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 10:30 TA siin
Liitu fb-s grupiga "Kaalukirurgia patsientide tugigrupp", sealt saad paremat infot.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:25 Kaalun sleeve'i oppi. Ootan isiklikke, ilustamata kogemusi. Kui suur oli alguses KMI, kas oli ebameeldivaid kõrvalmõjusid, kahetsete? Kas tulemus on jäänud püsima? Kas käisite opil oma raha eest või maksis Tervisekassa?
-
njaa
Seal on väga vähe vastamas neid, kellel opist 11a möödas. Aga lugeda võiks ikka.annaleen kirjutas: ↑25 Juul 2024 13:30Liitu fb-s grupiga "Kaalukirurgia patsientide tugigrupp", sealt saad paremat infot.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:25 Kaalun sleeve'i oppi. Ootan isiklikke, ilustamata kogemusi. Kui suur oli alguses KMI, kas oli ebameeldivaid kõrvalmõjusid, kahetsete? Kas tulemus on jäänud püsima? Kas käisite opil oma raha eest või maksis Tervisekassa?
-
Külaline
Mis vahet on, kui osa maost lõigatakse ära kasvaja pärast või tehakse maovähendus operatsioon? Kas tulemus pole üldiselt sama? Osa või terve magu on läinud. Esimise puhul tekitab see hirmu, kuidas organism saab hakkama, kui magu pole. Aga teise puhul? Või annab kasvaja tõttu mao eemaldamine kindlust, et kui tehakse maovähendusoppe, saab ka elada edasi, kui magu pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy ja 8 külalist