Kas erootiline massaaž on petmine?
-
Külaline
Kas erootiline massaaž on petmine?
Kas erootiline massaaž on petmine? Kui abielumees või naine külastab massööri, kes teeb erootilist massaaži, mille käigus massööri käed puutuvad ka "teatud piirkondi". Kuulaks teie arvamusi sel teemal.
-
Külaline
Kui kaaslane on sellisest ajaveetmisest teadlik ja nõus, siis ei ole. Kui ettevõtmine toimub salaja, kaaslase seljataga või lausa vastu tema tahtmist, siis on.
-
Külaline
Mu naabrimees oli soomes tööl ja tema naine käis minu juures massazhi tegemas.
Oli oma mehele truu, seksist keeldus aga suhu võttis.
-
Külaline
Mis asi see pihta hakkab?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 12:33Hakkab pihta!
-
Külaline
Kes kellele tegi?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 12:38 Mu naabrimees oli soomes tööl ja tema naine käis minu juures massazhi tegemas.
-
Külaline
Jah, on. Ka võõra naise mudimine seksi eesmärgil on petmine. Isegi, kui võõras naine lõpuks ikkagi äraräägitavaks ei osutu.
-
Külaline
Meil on foorumis oma väike perverdike, kes igal võimalusel püüab oma jutukest veeretama hakata. Küll ta müras oma kasupojaga, kui meest kodus ei olnud. Küll tal on massööridega erutavad lookesed.
No vaata, inimene on juba nii leilis. Nüüd kirjutab juba midagi naabrimehelt suhu võrmisest.
Lihtsalt uskumatu, et leidub inimesi, kes tõsimeeli kaasa rääkima hakkavad.
-
Külaline
Vallalisena olen neid flirtivaid ja suudlevaid pereisasid juba piisavalt näinud, seega ütlen tõsimeeli, et isegi, kui asjaks ei läinud, oli meestel soov selleks olemas. Jah, see on petmine.
-
Külaline
Rahune. Ära näe igal pool tonteKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 12:47Meil on foorumis oma väike perverdike, kes igal võimalusel püüab oma jutukest veeretama hakata. Küll ta müras oma kasupojaga, kui meest kodus ei olnud. Küll tal on massööridega erutavad lookesed.
No vaata, inimene on juba nii leilis. Nüüd kirjutab juba midagi naabrimehelt suhu võrmisest.
-
Külaline
Ütles tont.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 13:38Rahune. Ära näe igal pool tonteKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 12:47Meil on foorumis oma väike perverdike, kes igal võimalusel püüab oma jutukest veeretama hakata. Küll ta müras oma kasupojaga, kui meest kodus ei olnud. Küll tal on massööridega erutavad lookesed.
-
Külaline
Loetust ikka aru saame?
-
Külaline
See naine võttis ju naabrimehelt suhu. Pigem selle tondi fantaasiates, aga nii ju oli kirjutatud, kes unistab oma naabrinaisest.
-
Külaline
Ma eelmine aasta käisin. Midagi erilist see polnud. Muditi siit ja sealt. Massööril olid püksid jalas ja rinnad paljad. Pereelu jätkub
-
Külaline
Teine pool ikka ka teab?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:40 Ma eelmine aasta käisin. Midagi erilist see polnud. Muditi siit ja sealt. Massööril olid püksid jalas ja rinnad paljad. Pereelu jätkub
Ah, et ei tea?
Aga kui teaks, siis kuidas pereeluga oleks?
-
Külaline
Ta käis ka, massööril pükse jalas ei old.
-
Külaline
Kes see kodus sellist asja räägib
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], xqwerty ja 12 külalist