Kas erootiline massaaž on petmine?

vana hea klassika
Külaline

Kas erootiline massaaž on petmine?

Postitus Postitas Külaline »

Kas erootiline massaaž on petmine? Kui abielumees või naine külastab massööri, kes teeb erootilist massaaži, mille käigus massööri käed puutuvad ka "teatud piirkondi". Kuulaks teie arvamusi sel teemal.
Külaline

Mine peksa pihku mujal.
Külaline

Hakkab pihta!
Külaline

Kui kaaslane on sellisest ajaveetmisest teadlik ja nõus, siis ei ole. Kui ettevõtmine toimub salaja, kaaslase seljataga või lausa vastu tema tahtmist, siis on.
Külaline

Mu naabrimees oli soomes tööl ja tema naine käis minu juures massazhi tegemas.
Oli oma mehele truu, seksist keeldus aga suhu võttis.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:33Hakkab pihta!
Mis asi see pihta hakkab?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:38 Mu naabrimees oli soomes tööl ja tema naine käis minu juures massazhi tegemas.
Kes kellele tegi?
Külaline

Jah, on. Ka võõra naise mudimine seksi eesmärgil on petmine. Isegi, kui võõras naine lõpuks ikkagi äraräägitavaks ei osutu.
Külaline

Massöör ei mudi seksi eesmärgil
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:39
Meil on foorumis oma väike perverdike, kes igal võimalusel püüab oma jutukest veeretama hakata. Küll ta müras oma kasupojaga, kui meest kodus ei olnud. Küll tal on massööridega erutavad lookesed.

No vaata, inimene on juba nii leilis. Nüüd kirjutab juba midagi naabrimehelt suhu võrmisest.

Lihtsalt uskumatu, et leidub inimesi, kes tõsimeeli kaasa rääkima hakkavad.
Külaline

Vallalisena olen neid flirtivaid ja suudlevaid pereisasid juba piisavalt näinud, seega ütlen tõsimeeli, et isegi, kui asjaks ei läinud, oli meestel soov selleks olemas. Jah, see on petmine.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:47
Meil on foorumis oma väike perverdike, kes igal võimalusel püüab oma jutukest veeretama hakata. Küll ta müras oma kasupojaga, kui meest kodus ei olnud. Küll tal on massööridega erutavad lookesed.

No vaata, inimene on juba nii leilis. Nüüd kirjutab juba midagi naabrimehelt suhu võrmisest.

Rahune. Ära näe igal pool tonte
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:38
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:47

Rahune. Ära näe igal pool tonte
Ütles tont.
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 13:42No vaata, inimene on juba nii leilis. Nüüd kirjutab juba midagi naabrimehelt suhu võrmisest.
Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 12:40Mu naabrimees oli soomes tööl ja tema naine käis minu juures massazhi tegemas.
Loetust ikka aru saame?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:48
Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 13:42No vaata, inimene on juba nii leilis. Nüüd kirjutab juba midagi naabrimehelt suhu võrmisest.
Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 12:40Mu naabrimees oli soomes tööl ja tema naine käis minu juures massazhi tegemas.
Loetust ikka aru saame?
See naine võttis ju naabrimehelt suhu. Pigem selle tondi fantaasiates, aga nii ju oli kirjutatud, kes unistab oma naabrinaisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 14:10
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:48
Loetust ikka aru saame?
See naine võttis ju naabrimehelt suhu. Pigem selle tondi fantaasiates, aga nii ju oli kirjutatud, kes unistab oma naabrinaisest.
Proovi veel taipamist, vihje on rõhutatud.
Külaline

Ma eelmine aasta käisin. Midagi erilist see polnud. Muditi siit ja sealt. Massööril olid püksid jalas ja rinnad paljad. Pereelu jätkub
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 18:40 Ma eelmine aasta käisin. Midagi erilist see polnud. Muditi siit ja sealt. Massööril olid püksid jalas ja rinnad paljad. Pereelu jätkub
Teine pool ikka ka teab?
Ah, et ei tea?
Aga kui teaks, siis kuidas pereeluga oleks?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 19:29
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 18:40 Ma eelmine aasta käisin. Midagi erilist see polnud. Muditi siit ja sealt. Massööril olid püksid jalas ja rinnad paljad. Pereelu jätkub
Teine pool ikka ka teab?
Ah, et ei tea?
Ta käis ka, massööril pükse jalas ei old.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 19:29
Teine pool ikka ka teab?
Ah, et ei tea?
Kes see kodus sellist asja räägib
Vasta