Sina riputad tõesti vaid ühe ehte kuusele?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 15:11Miks sa terve allee ära kaunistama pead?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 13:08 Ma ei taha koledast pahnast omale ehteid teha. Ma tahan ilusaid luksuslikke, erilisi. Arvad tõesti et kodustest peldikupaberirullidest, ajalehtedest, paberist ehted, käbid asendavad seda? Tegelikult on raha küll, aga 6-12 eurot ühe kuuseehte eest? Kui mul oleks vaja 10-20 kuuse ehtimiseks? Nalja teete
Jõulud
-
Külaline
-
Külaline
Sa viskad iga aasta kuuse koos ehetega välja?
-
Külaline
Mul on igal aastal erinevas stiilis kuusepuu.
Kui mul on see aasta tuju teha kuusk jäises lumises toonis siis mida **** ma teen punaste ja roheliste ehetega? Iga aasta on eri teemas kuusk, ega ma mingi selline pole kes 20 aastat oma vanu kuuseehteid kuusele riputab ja imetleb et oh sai alles ilus sel aastal
-
Külaline
Eks siis on raske tõesti kui rahakott maitset kuidagi välja ei veaKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:25
Kui mul on see aasta tuju teha kuusk jäises lumises toonis siis mida **** ma teen punaste ja roheliste ehetega? Iga aasta on eri teemas kuusk, ega ma mingi selline pole kes 20 aastat oma vanu kuuseehteid kuusele riputab ja imetleb et oh sai alles ilus sel aastal
-
Külaline
A proovi ilma kuuseta elada. See kuusk pole kohustus, sa pole viieaastane, kes jõuluvana 6sub. Äkk7 saavad siis närvid ka korda.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:25Mul on igal aastal erinevas stiilis kuusepuu.
-
Külaline
Mul õnneks või kahjuks kuusepuuga probleemi pole. Sest mul kodus 2 kassi ja nad hävitaks kuuse juba ilma eheteta ära.
Aga tuled on mul tavaliselt väljas(rõdul)juba oktoobri algusest. Siin, kus ma elan, ei kutsuta neid vaid jõulutuleseks, vaid sügistuledeks. Et natukenegi valgust pimedasse sügisesse tuua. Enamusel juba septembrist need majadel või rõdudel põlemas.
Aga tuled on mul tavaliselt väljas(rõdul)juba oktoobri algusest. Siin, kus ma elan, ei kutsuta neid vaid jõulutuleseks, vaid sügistuledeks. Et natukenegi valgust pimedasse sügisesse tuua. Enamusel juba septembrist need majadel või rõdudel põlemas.
-
Külaline
See kunstvalgus on niiii rõve. Sa ise ei näegi ju neid, teised peavad taluma.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:37 Mul õnneks või kahjuks kuusepuuga probleemi pole. Sest mul kodus 2 kassi ja nad hävitaks kuuse juba ilma eheteta ära.
-
Külaline
Rõve? Ei, mulle meeldib. Aga kui sind häirib, on küll kahju ja kurb. Sellest et sa häiritud oled.
-
Külaline
Miks ma ei näe? Elutoast aknast näen rõdule. Mulle meeldib soe valgus. Külas toonis mulle tõesti ei meeldi aga oksele ei hakka kui kellelgi neid kasutusel näen.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:42See kunstvalgus on niiii rõve. Sa ise ei näegi ju neid, teised peavad taluma.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:37 Mul õnneks või kahjuks kuusepuuga probleemi pole. Sest mul kodus 2 kassi ja nad hävitaks kuuse juba ilma eheteta ära.
Mismoodi see valgua laelambist erineb? See ju ka kunstvalgus.
-
Külaline
A ei taha ä. Kuidas on kuusk ja jõuluvana korrelatsioonis? Kui ma toon kuuse ja ehin selle ära = usun jõuluvana? Jutt läheb väga …. poole ära.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:36A proovi ilma kuuseta elada. See kuusk pole kohustus, sa pole viieaastane, kes jõuluvana 6sub. Äkk7 saavad siis närvid ka korda.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:25Mul on igal aastal erinevas stiilis kuusepuu.
A lihavõtetel muna värvin usun easter bunnyt kah vä
-
Külaline
No aga miks sa tood keset talve kuuse tuppa? Ja topid karda külge? Miks? Ja tõesti, miks sa värvid mune? Mis otstarbel?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:04
A ei taha ä. Kuidas on kuusk ja jõuluvana korrelatsioonis? Kui ma toon kuuse ja ehin selle ära = usun jõuluvana? Jutt läheb väga …. poole ära.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:36A proovi ilma kuuseta elada. See kuusk pole kohustus, sa pole viieaastane, kes jõuluvana 6sub. Äkk7 saavad siis närvid ka korda.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:25
-
Külaline
Miks inimesed teevad asju mida nad tahavad. Suure ringi küsimus. Mõtle natuke, äkki mõtled välja ka pika ponnistuse pealeKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:19No aga miks sa tood keset talve kuuse tuppa? Ja topid karda külge? Miks? Ja tõesti, miks sa värvid mune? Mis otstarbel?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:04
A ei taha ä. Kuidas on kuusk ja jõuluvana korrelatsioonis? Kui ma toon kuuse ja ehin selle ära = usun jõuluvana? Jutt läheb väga …. poole ära.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:36
A proovi ilma kuuseta elada. See kuusk pole kohustus, sa pole viieaastane, kes jõuluvana 6sub. Äkk7 saavad siis närvid ka korda.
-
Külaline
Oo, ikka väga lühike ponnistus. Sulle öeldi, et peab.Või kõik inimesed ärkasid ükspäev üles ja arvasid, et nad kohutavalt tahavad 25.12 kuuske tuppa. Eriti need, kes elavad nt Havail või Sitsiilas ja pole kunagi kuuske näinud.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:44Miks inimesed teevad asju mida nad tahavad. Suure ringi küsimus. Mõtle natuke, äkki mõtled välja ka pika ponnistuse pealeKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:19No aga miks sa tood keset talve kuuse tuppa? Ja topid karda külge? Miks? Ja tõesti, miks sa värvid mune? Mis otstarbel?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:04![]()
A ei taha ä. Kuidas on kuusk ja jõuluvana korrelatsioonis? Kui ma toon kuuse ja ehin selle ära = usun jõuluvana? Jutt läheb väga …. poole ära.
Ja siin me oleme, oktoobris räägime kuusest ja kinkidest.
-
Külaline
Vaesed metsloomad peavad jah taluma. Mul rõdu on metsatuka poole.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:42See kunstvalgus on niiii rõve. Sa ise ei näegi ju neid, teised peavad taluma.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 17:37 Mul õnneks või kahjuks kuusepuuga probleemi pole. Sest mul kodus 2 kassi ja nad hävitaks kuuse juba ilma eheteta ära.
-
Külaline
Mulle on öeldud palju asju mida “peab”. S*ttagi ma neist kõike teen. Teen sest on isiklikud positiivsed mälestused lapseeast peale, kuusk peab majas olema.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:51Oo, ikka väga lühike ponnistus. Sulle öeldi, et peab.Või kõik inimesed ärkasid ükspäev üles ja arvasid, et nad kohutavalt tahavad 25.12 kuuske tuppa. Eriti need, kes elavad nt Havail või Sitsiilas ja pole kunagi kuuske näinud.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:44Miks inimesed teevad asju mida nad tahavad. Suure ringi küsimus. Mõtle natuke, äkki mõtled välja ka pika ponnistuse pealeKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:19
No aga miks sa tood keset talve kuuse tuppa? Ja topid karda külge? Miks? Ja tõesti, miks sa värvid mune? Mis otstarbel?
-
Külaline
Kuusk vaevalt neid positiivseid mälestusi tekitab, pigem ikka kohustusevaba elu, vastutuse puudumine, vanemad tõid kinke ja sai süüa. Seda nutad taga.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 20:37Mulle on öeldud palju asju mida “peab”. S*ttagi ma neist kõike teen. Teen sest on isiklikud positiivsed mälestused lapseeast peale, kuusk peab majas olema.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:51Oo, ikka väga lühike ponnistus. Sulle öeldi, et peab.Või kõik inimesed ärkasid ükspäev üles ja arvasid, et nad kohutavalt tahavad 25.12 kuuske tuppa. Eriti need, kes elavad nt Havail või Sitsiilas ja pole kunagi kuuske näinud.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:44
Miks inimesed teevad asju mida nad tahavad. Suure ringi küsimus. Mõtle natuke, äkki mõtled välja ka pika ponnistuse peale
-
Külaline
Kas ilma kuuseta oleks jõulud? Lapsed küll ihkavad, aga mina mitte. See on nagu üks kallis lõikelill, millega on nii palju tegelemist ja koristamist.
-
Külaline
Lõigatakse üks elus puu maha, hoitskse toas paar nädalat ja siis põletakse ära. Milleks?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 20:53 Kas ilma kuuseta oleks jõulud? Lapsed küll ihkavad, aga mina mitte. See on nagu üks kallis lõikelill, millega on nii palju tegelemist ja koristamist.
-
Külaline
Milleks inimesi saadakse, nendega sama keiss lõppude lõpuks. Või miks süüa, päev on kõht täis ja järgmine hommik s*ttKülaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 21:00Lõigatakse üks elus puu maha, hoitskse toas paar nädalat ja siis põletakse ära. Milleks?Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 20:53 Kas ilma kuuseta oleks jõulud? Lapsed küll ihkavad, aga mina mitte. See on nagu üks kallis lõikelill, millega on nii palju tegelemist ja koristamist.
-
Külaline
Ei ole oluliselt rohkem kohustusi tekkinud. Vastutust vähe. Vanemad toovad siiani kinke ja süüa annavad kah. Kuuselõhn meeldib, lisaks muule.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 20:48Kuusk vaevalt neid positiivseid mälestusi tekitab, pigem ikka kohustusevaba elu, vastutuse puudumine, vanemad tõid kinke ja sai süüa. Seda nutad taga.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 20:37Mulle on öeldud palju asju mida “peab”. S*ttagi ma neist kõike teen. Teen sest on isiklikud positiivsed mälestused lapseeast peale, kuusk peab majas olema.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:51
Oo, ikka väga lühike ponnistus. Sulle öeldi, et peab.Või kõik inimesed ärkasid ükspäev üles ja arvasid, et nad kohutavalt tahavad 25.12 kuuske tuppa. Eriti need, kes elavad nt Havail või Sitsiilas ja pole kunagi kuuske näinud.
Katsu vähem mööda panna.