Eksiga oli sellepärast hea, et...

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 22:04Aga miks sa või üleüldse teise ära armutakse kui ollakse suhtes?
Vahel on põnev teise inimesega oma seksuaalfantaasiaid rakendada. Räägiks lähemalt, aga siinse foorumi reeglid seda väga ei luba.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 21:59
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 21:09telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne
Väike vihje profilt. Telefoni tõttu jäädakse vahele...pakun 90% juhtudest. Ehk siis mehe telefon on esimene asi, mida nuhist naine vaatama hakkab.
Jätaksin kohe maha, kui keegi mu privaatsetes asjades nuhiks, nagu wtf.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:59
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 22:14No mängid oma arust kavalat mees, tegelt ei taha sind keegi
Ma nii ei ütleks. Kui sul on raha, siis...tead ju ise preili mis siis on :D
Raha võib ju olla. Aga kui rippuv õllekõht noku ära varjab, siis pole ju vahet, kes seal toimetab?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 23:02
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 22:04Aga miks sa või üleüldse teise ära armutakse kui ollakse suhtes?
Vahel on põnev teise inimesega oma seksuaalfantaasiaid rakendada. Räägiks lähemalt, aga siinse foorumi reeglid seda väga ei luba.
Kas fantaasiad ja armumine on üks asi või?
Sul võib keegi meeldida ja olla temaga seksuaalfantaasiaid rakendafa, teine asi on ikka päriselt armunud olla minuarust.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:02
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 21:13Mitte ükski sinu "kaval" nipp ei tööta, kui teine naise seda ei sooviks.
Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
Proff petja... sa oled eriti kergesti petetav, kui arvad, et su naine ühestki kõrvalehüppest ei tea. Naine hanitab hoopis sind. Ta lihtsalt ei viitsi lahutamisega jamada, kui see midagi eriliselt paremaks ei muuda (maj, olud, lapsed, maja jne), mees elab ja õitseb arvates, et ta on nii kaval, nii kaval :D
Mõned naised näiteks ei taha, et keegi "õnnetut teadmatuses vaevlevat abikaasat" teavitama hakkaks, sest siis ei saa enam nägu teha, et midagi e teata. Ja isegi oodatakse, et nüüd kui teab, peab lahutama, muidu oled kalts jnejne. Milleks? Elab edasi, kui tahab, lahutada jõuab alati.
Külaline

Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:13
Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
Siinkohal pean nõustuma. Kuni armuke oli esiplaanil, siis mees mind oma nõudmistega ei tülitanud ja oli üks tüütu kohustus vähem.
Kõik pikaajalised suhted kindlasti pole sellised, aga paljud on.
Külaline

Anonymous kirjutas: 25 Okt 2024 12:13Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
See võib isegi nii olla, et naine petab ka mind mingi kuuma täkuga. Vahele pole jäänud, seega kindlalt ei tea väita. Nuuskima ei viitsi ka hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:41
Anonymous kirjutas: 25 Okt 2024 12:13Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
See võib isegi nii olla, et naine petab ka mind mingi kuuma täkuga. Vahele pole jäänud, seega kindlalt ei tea väita. Nuuskima ei viitsi ka hakata.
Ei-viitsi-mees, sina või?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:41
Su naisel on ka äkki 16 aastat noorem mees.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 9 külalist