Vahel on põnev teise inimesega oma seksuaalfantaasiaid rakendada. Räägiks lähemalt, aga siinse foorumi reeglid seda väga ei luba.
Eksiga oli sellepärast hea, et...
-
Külaline
-
Külaline
Jätaksin kohe maha, kui keegi mu privaatsetes asjades nuhiks, nagu wtf.
-
Külaline
Raha võib ju olla. Aga kui rippuv õllekõht noku ära varjab, siis pole ju vahet, kes seal toimetab?
-
Külaline
Kas fantaasiad ja armumine on üks asi või?
Sul võib keegi meeldida ja olla temaga seksuaalfantaasiaid rakendafa, teine asi on ikka päriselt armunud olla minuarust.
-
Külaline
Proff petja... sa oled eriti kergesti petetav, kui arvad, et su naine ühestki kõrvalehüppest ei tea. Naine hanitab hoopis sind. Ta lihtsalt ei viitsi lahutamisega jamada, kui see midagi eriliselt paremaks ei muuda (maj, olud, lapsed, maja jne), mees elab ja õitseb arvates, et ta on nii kaval, nii kavalKülaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:02Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
Mõned naised näiteks ei taha, et keegi "õnnetut teadmatuses vaevlevat abikaasat" teavitama hakkaks, sest siis ei saa enam nägu teha, et midagi e teata. Ja isegi oodatakse, et nüüd kui teab, peab lahutama, muidu oled kalts jnejne. Milleks? Elab edasi, kui tahab, lahutada jõuab alati.
-
Külaline
Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
-
Külaline
Siinkohal pean nõustuma. Kuni armuke oli esiplaanil, siis mees mind oma nõudmistega ei tülitanud ja oli üks tüütu kohustus vähem.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:13Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
Kõik pikaajalised suhted kindlasti pole sellised, aga paljud on.
-
Külaline
See võib isegi nii olla, et naine petab ka mind mingi kuuma täkuga. Vahele pole jäänud, seega kindlalt ei tea väita. Nuuskima ei viitsi ka hakata.Anonymous kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:13Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
-
Külaline
Ei-viitsi-mees, sina või?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:41See võib isegi nii olla, et naine petab ka mind mingi kuuma täkuga. Vahele pole jäänud, seega kindlalt ei tea väita. Nuuskima ei viitsi ka hakata.Anonymous kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:13Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
-
Külaline
Su naisel on ka äkki 16 aastat noorem mees.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:41See võib isegi nii olla, et naine petab ka mind mingi kuuma täkuga. Vahele pole jäänud, seega kindlalt ei tea väita. Nuuskima ei viitsi ka hakata.Anonymous kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:13Ilmselgelt on su naine sellega rahul, ainult sina petad ennast, et ta midagi ei tea. See pole võimalik. Tal on lihtsalt täiesti ükskõik. Ja kuna sina teda ammu ei eruta, ilmselt on endalgi erinevad mehed voodis, siis tal ongi hea meel, et sa talle pinda ei käi ja oma armukesi põrutad. Paljud pikaajalised abielud on sellised.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 9 külalist