Millise auto ostaksite?
-
Külaline
Millise auto ostaksite?
Kui teil tekiks praegu vajadus osta auto, siis millise ostaksite? Kui vana, kui võimsa, millise läbisõiduga, kas automaat või manuaal? Kust auto ostuks raha saaksite?
-
Külaline
Manuaal või automaat - vahet pole.
Bensiin
2000 -3000 eurot maksimum
Eelistatavalt mahukam VW
Muu on ükskõik
Bensiin
2000 -3000 eurot maksimum
Eelistatavalt mahukam VW
Muu on ükskõik
Põhikriteeriumid: automaatkast, nelikvedu, bensiin, läbisõit alla 250 000. Eelistavalt Audi.
-
Külaline
Minu kriteeriumid: veokonks ja piisav veojõud, varuratta olemasolu, mehaaniline käsipidur, universaalkere või maastur, tagumise istme keskmine osa käib eraldi alla, katusereelingud, läbisõit alla 100 tuhande.
-
Sadullajeva
Minu põhiline kriteerium oleks üks vedav ratas, muus osas võin kompromisse teha.
-
Tuutuluutu
Ostaks vana hea ookerkollase Moskvitš 412. Kas mu vastus sobib?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 19:47 Kui teil tekiks praegu vajadus osta auto, siis millise ostaksite? Kui vana, kui võimsa, millise läbisõiduga, kas automaat või manuaal? Kust auto ostuks raha saaksite?
-
Külaline
Ma ei näe küll põhjust sellest ühest vedavast rattast kinni hoida. Mu poolest võib 2 või 4 vedavat ratast ka olla.Sadullajeva kirjutas: ↑29 Okt 2024 23:33 Minu põhiline kriteerium oleks üks vedav ratas, muus osas võin kompromisse teha.
-
Külaline
Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
-
Külaline
Jäta kontaktKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 17:14 Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
-
Külaline
No kohe kindlasti võtaks vana, kuid võimsa auto, mis oleks sõitnud umbes miljoni kilomeetri jagu – teate küll, sellise, mida on vähemalt kolm korda krossiradadel proovile pandud ja millel on roosteaukudest moodustunud lisaventilatsioon. Automaat või manuaal? No loomulikult manuaal
-
Külaline
miski 7 kohalise, kolme istmereaga.
Mitte pagasnikus olevate laste istmetega.
Mahtuniversiaal või väikebuss.
Mitte pagasnikus olevate laste istmetega.
Mahtuniversiaal või väikebuss.
-
Külaline
Mul on peaasi neli ratast. Kuhugi nad ikka veavad.
-
Külaline
Mainin mokaotsast, et 8 seeria BMW-d toodeti 1989-1999, BMW 850 oli nende tähiseks. Seega on tegu pigem hobiautoga ja leida max 20 000 läbisõiduga isend võib olla päris suur väljakutse.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 17:14 Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
-
Sadullajeva
Ma viskasin niisama nalja, ühe vedava rattaga autot on üliraske leida. Kui mitte isegi võimatu.
-
Külaline
Eks sulle vastaja sai naljast ka päris hästi aru ju.Sadullajeva kirjutas: ↑30 Okt 2024 22:01Ma viskasin niisama nalja, ühe vedava rattaga autot on üliraske leida. Kui mitte isegi võimatu.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 22:00Mainin mokaotsast, et 8 seeria BMW-d toodeti 1989-1999, BMW 850 oli nende tähiseks. Seega on tegu pigem hobiautoga ja leida max 20 000 läbisõiduga isend võib olla päris suur väljakutse.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 17:14 Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
Palun lõpeta.
https://www.auto24.ee/kasutatud/nimekir ... 55964&ak=0
-
Külaline
Mul on praegu vajadus osta uus auto aga mitte ei leia sobivat.
Tingimused: max paar aastat vana, läbisõit max 20 000, istekohti 5-7, ruumikas, kärukonks, hübriid, ei sobi hele sisu, korrapärased hooldused jm on kõik kenasti tehtud, korras ajalugu, neutraalne värv (must, valge, hall). Bemmijunnid välistan.
Hetkel on olemas 30k eelmise auto müügist, ülejäänud liising. Hetkel teeme sõidud kas ühistranspordi või elektrikaga aga talv tuleb peale, lapsi mitu ja sõitmist palju. Ise mõtlesin, et leian uue auto nagu naksti aga täitsa jama, mitmendat kuud juba otsin.
Tingimused: max paar aastat vana, läbisõit max 20 000, istekohti 5-7, ruumikas, kärukonks, hübriid, ei sobi hele sisu, korrapärased hooldused jm on kõik kenasti tehtud, korras ajalugu, neutraalne värv (must, valge, hall). Bemmijunnid välistan.
Hetkel on olemas 30k eelmise auto müügist, ülejäänud liising. Hetkel teeme sõidud kas ühistranspordi või elektrikaga aga talv tuleb peale, lapsi mitu ja sõitmist palju. Ise mõtlesin, et leian uue auto nagu naksti aga täitsa jama, mitmendat kuud juba otsin.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Piusa ja 3 külalist