Millise auto ostaksite?

vana hea klassika
Külaline

Millise auto ostaksite?

Postitus Postitas Külaline »

Kui teil tekiks praegu vajadus osta auto, siis millise ostaksite? Kui vana, kui võimsa, millise läbisõiduga, kas automaat või manuaal? Kust auto ostuks raha saaksite?
Külaline

Millist ei võtaks, kahemillise aga küll.
Külaline

Manuaal või automaat - vahet pole.
Bensiin
2000 -3000 eurot maksimum
Eelistatavalt mahukam VW
Muu on ükskõik
Külaline

Kuldse.
Kirilee
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kirilee »

Põhikriteeriumid: automaatkast, nelikvedu, bensiin, läbisõit alla 250 000. Eelistavalt Audi.
Külaline

Minu kriteeriumid: veokonks ja piisav veojõud, varuratta olemasolu, mehaaniline käsipidur, universaalkere või maastur, tagumise istme keskmine osa käib eraldi alla, katusereelingud, läbisõit alla 100 tuhande.
Sadullajeva

Postitus Postitas Sadullajeva »

Minu põhiline kriteerium oleks üks vedav ratas, muus osas võin kompromisse teha.
Tuutuluutu

Postitus Postitas Tuutuluutu »

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 19:47 Kui teil tekiks praegu vajadus osta auto, siis millise ostaksite? Kui vana, kui võimsa, millise läbisõiduga, kas automaat või manuaal? Kust auto ostuks raha saaksite?
Ostaks vana hea ookerkollase Moskvitš 412. Kas mu vastus sobib?
Külaline

Sadullajeva kirjutas: 29 Okt 2024 23:33 Minu põhiline kriteerium oleks üks vedav ratas, muus osas võin kompromisse teha.
Ma ei näe küll põhjust sellest ühest vedavast rattast kinni hoida. Mu poolest võib 2 või 4 vedavat ratast ka olla.
Külaline

Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 17:14 Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
Jäta kontakt
Külaline

No kohe kindlasti võtaks vana, kuid võimsa auto, mis oleks sõitnud umbes miljoni kilomeetri jagu – teate küll, sellise, mida on vähemalt kolm korda krossiradadel proovile pandud ja millel on roosteaukudest moodustunud lisaventilatsioon. Automaat või manuaal? No loomulikult manuaal
Külaline

miski 7 kohalise, kolme istmereaga.
Mitte pagasnikus olevate laste istmetega.
Mahtuniversiaal või väikebuss.
Külaline

Jeep Grand Cherokee.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 17:09
Sadullajeva kirjutas: 29 Okt 2024 23:33 Minu põhiline kriteerium oleks üks vedav ratas, muus osas võin kompromisse teha.
Ma ei näe küll põhjust sellest ühest vedavast rattast kinni hoida. Mu poolest võib 2 või 4 vedavat ratast ka olla.
Mul on peaasi neli ratast. Kuhugi nad ikka veavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 17:14 Ostaks BMW 8-seeria või Porsche 911. Alates 200 kw. Max 20 000 läbisõiduga. Max 3 aastat vana. 50 tuhat maksaks sisse, 30-80 tuhat võtaks liisingusse. Automaat.
Mainin mokaotsast, et 8 seeria BMW-d toodeti 1989-1999, BMW 850 oli nende tähiseks. Seega on tegu pigem hobiautoga ja leida max 20 000 läbisõiduga isend võib olla päris suur väljakutse.
Sadullajeva

Postitus Postitas Sadullajeva »

Ma viskasin niisama nalja, ühe vedava rattaga autot on üliraske leida. Kui mitte isegi võimatu.
Külaline

Sadullajeva kirjutas: 30 Okt 2024 22:01
Ma viskasin niisama nalja, ühe vedava rattaga autot on üliraske leida. Kui mitte isegi võimatu.
Eks sulle vastaja sai naljast ka päris hästi aru ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:00
Mainin mokaotsast, et 8 seeria BMW-d toodeti 1989-1999, BMW 850 oli nende tähiseks. Seega on tegu pigem hobiautoga ja leida max 20 000 läbisõiduga isend võib olla päris suur väljakutse.

Palun lõpeta.

https://www.auto24.ee/kasutatud/nimekir ... 55964&ak=0
Külaline

Mul on praegu vajadus osta uus auto aga mitte ei leia sobivat.
Tingimused: max paar aastat vana, läbisõit max 20 000, istekohti 5-7, ruumikas, kärukonks, hübriid, ei sobi hele sisu, korrapärased hooldused jm on kõik kenasti tehtud, korras ajalugu, neutraalne värv (must, valge, hall). Bemmijunnid välistan.
Hetkel on olemas 30k eelmise auto müügist, ülejäänud liising. Hetkel teeme sõidud kas ühistranspordi või elektrikaga aga talv tuleb peale, lapsi mitu ja sõitmist palju. Ise mõtlesin, et leian uue auto nagu naksti aga täitsa jama, mitmendat kuud juba otsin.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, kiisu ja 10 külalist