Kui mees püüab liiga palju

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:03 Aga sa ise oled muidu päris tõsiselt huvitatud või pigem mitte?
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem. Ja, kuna ma olen väga hõivatud inimene nii tööelus kui ka koduses elus, siis mul on tõesti väga vähe aega. Sageli lähevad mu tegemised öötundideni välja ja elan pidevas unevõlas. Ühtpidi mõistan tema juttu - et kui armastad, siis tahad iga vaba hetke koos olla, ja leiad need hetked, aga teistpidi - ma lihtsalt ei näe, et ma saaksin kuskilt leida rohkem aega temale. See tuleks siis minu une arvelt või laste arvelt.

Olen tegelikult talle öelnud, et tunnen, et ta survestab mind liiga palju ja tekitab minus süütunnet, kui teeb minu jaoks mingeid ekstra liigutusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:31 Aga mina kui oleks sinusse armunud, ostaks auto ja tuleks sulle autoga sinu tööjuurde järgi ja viiks su koju.
Sõidutaks su poodi ka veel kui vaja, kui midagi osta vaja.
Mul on omal auto olemas. Miks peaks mind keegi teine sõidutama?
Külaline

Katerin kirjutas: 03 Nov 2024 22:25 Need tema nn abistamised on, nagu siinsetest näidetest lugedes aru sain, rohkem nagu sinuga kaasa sõitmised, pikad rongisõidud jne. Ehk siis, sina neid samme tema poolt tegelikult abina ei taju. Kas mees midagi muud ka sinu heaks teeb, näiteks tuleb sulle suvilas mõnel mehisemal tööl appi? Kas tunneb huvi su laste vastu, suhtleb nendega mingil mõistlikul määral või pigem ignoreerib neid? Kas käite koos kuskil?

Mäletan oma noorusajast, kuis esimese kutiga meeldis samuti vahel lihtsalt bussis kaasa sõita - kord mina temaga, kord tema minuga. Sõitsime ja lobisesime, aeg kadus käest ja tore oli. Et siis, bussis koos sõitmine võib olla isegi täitsa arvestatav ühise ajaveetmise viis, kui te sel ajal päriselt ka omavahel suhtlete.

P.S. Auto olemasolu mind ei huvita. Auto on siiski vajaduse, mitte näitamise pärast. Kui on üksik inimene, elab kesklinnas jne - siis pole tal tõesti autot tingimata vaja. Selle raha saab suunata hoopis mõne vajalikuma asja tarbeks. Ja kui see mees mingil hetkel tunnetab, et ta ei ole enam üksik, siis ilmselt ostab ta endale auto.
Aitab küll vajalike töödega. Lastega ei ole kokku puutunud. Neile ei ole ma teda tutvustanud. Aga ta on öelnud, et kindlasti hooliks minu lastest. Ja seda ma usun täiesti.

Me ei sõida koos bussiga, vaid minu autoga. Jah, vestleme, aga ilmselgelt olen ma kärsitu ja kiirustav ja ei taha õhtul temaga enam jalutada või istuda veel tund-paar autos, vaid kodupiirkonda jõudes tahan, et ta läheks kohe, esimese bussi peale, mis tuleb, sest minu mõte on juba eesootavate kodukohustuste juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:42
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:03 Aga sa ise oled muidu päris tõsiselt huvitatud või pigem mitte?
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem. Ja, kuna ma olen väga hõivatud inimene nii tööelus kui ka koduses elus, siis mul on tõesti väga vähe aega. Sageli lähevad mu tegemised öötundideni välja ja elan pidevas unevõlas. Ühtpidi mõistan tema juttu - et kui armastad, siis tahad iga vaba hetke koos olla, ja leiad need hetked, aga teistpidi - ma lihtsalt ei näe, et ma saaksin kuskilt leida rohkem aega temale. See tuleks siis minu une arvelt või laste arvelt.

Olen tegelikult talle öelnud, et tunnen, et ta survestab mind liiga palju ja tekitab minus süütunnet, kui teeb minu jaoks mingeid ekstra liigutusi.
Ma arvan, et võta aeg maha ja mõtle enda jaoks hoolega see asi läbi. Jah loomulikult kui inimene on armunud, siis ta ongi väga palju nõus tegema ja püüdma ja ongi rõõmus kasvõi nende väikeste koosveedetud hetkede üle aga sinu jutust seda tema suunal välja ei loe. Ma olen olnud sinu olukorras distantssuhtes, samamoodi töö ja laste kõrvalt ning selle armumisperioodi jooksul tegime mõlemad täiesti ebaratsionaalseid lükkeid lihtsalt selleks, et kasvõi natukene koos olla. Näiteks ei olnud mul probleemi sõita teise linna 2h peale tööpäeva lõppu 20st ja panna ainuke lastevaba õhtu sõidu alla lihtsalt selleks, et kasvõi korraks teda kallistada saaks, täiesti savi oli kas ma üldse kunagi magama või süüa jõuan. Tema tegi samamoodi ja siis need etteheited jäidki tulemata, kuna olime mõlemad täiega sees. Tänaseks oleme juba pikalt koos ja siiani õnnelikud.
Küll aga on olnud sinuga sarnaseid olukordi, kus minu poolt on ehk asi olnud pigem leige aga inimene on siiski nii palju huvi pakkunud, et olen oodanud-vaadanud. Need kahjuks ei ole hästi lõppenud- ootused, pettumused, etteheited, veel suurem süütunne jne.
Külaline

Kood: Vali kõik

kodupiirkonda jõudes tahan, et ta läheks kohe, esimese bussi peale, mis tuleb, sest minu mõte on juba eesootavate kodukohustuste juures.
Okei, see kõlab ikka väga halvalt. Armunud sa pole ja midagi sealt nagunii ei tule.
See aja puudumise jutt on nii feik. Kui te oleksite paar/elaksite koos, siis sellist juttu poleks.
Laste isaga/isadega ju olid suhtes, elasid koos?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:45
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:31 Aga mina kui oleks sinusse armunud, ostaks auto ja tuleks sulle autoga sinu tööjuurde järgi ja viiks su koju.
Sõidutaks su poodi ka veel kui vaja, kui midagi osta vaja.
Mul on omal auto olemas. Miks peaks mind keegi teine sõidutama?
Sel juhul ei peagi. Enne sa oma autost ei kirjutanud.
Ju juttu lugedes tekkis mulle kujutlus, et sõidate bussis koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 23:34

kodupiirkonda jõudes tahan, et ta läheks kohe, esimese bussi peale, mis tuleb, sest minu mõte on juba eesootavate kodukohustuste juures.
Okei, see kõlab ikka väga halvalt. Armunud sa pole ja midagi sealt nagunii ei tule.
See aja puudumise jutt on nii feik. Kui te oleksite paar/elaksite koos, siis sellist juttu poleks.
Mina saan sellest väga hästi aru. Tead, et kodus ootavad lapsed, kes juba päeval kodutööde pärast helistanud, vaja süüa teha, järgmised kolm tundi on iga hetk sisustatud, magama jõuan heal juhul 12 ja siis tahetakse lihtsalt autos istuda ja käest kinni hoida... Kui armastad, lase mul minna, ma leian paar korda nädalas 3-4 tundi, et ainult sinuga segamatult olla. Igal õhtul aega nõuda on egoistlik. Kaua nii ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:53
Katerin kirjutas: 03 Nov 2024 22:25 Need tema nn abistamised on, nagu siinsetest näidetest lugedes aru sain, rohkem nagu sinuga kaasa sõitmised, pikad rongisõidud jne. Ehk siis, sina neid samme tema poolt tegelikult abina ei taju. Kas mees midagi muud ka sinu heaks teeb, näiteks tuleb sulle suvilas mõnel mehisemal tööl appi? Kas tunneb huvi su laste vastu, suhtleb nendega mingil mõistlikul määral või pigem ignoreerib neid? Kas käite koos kuskil?

Mäletan oma noorusajast, kuis esimese kutiga meeldis samuti vahel lihtsalt bussis kaasa sõita - kord mina temaga, kord tema minuga. Sõitsime ja lobisesime, aeg kadus käest ja tore oli. Et siis, bussis koos sõitmine võib olla isegi täitsa arvestatav ühise ajaveetmise viis, kui te sel ajal päriselt ka omavahel suhtlete.

P.S. Auto olemasolu mind ei huvita. Auto on siiski vajaduse, mitte näitamise pärast. Kui on üksik inimene, elab kesklinnas jne - siis pole tal tõesti autot tingimata vaja. Selle raha saab suunata hoopis mõne vajalikuma asja tarbeks. Ja kui see mees mingil hetkel tunnetab, et ta ei ole enam üksik, siis ilmselt ostab ta endale auto.
Aitab küll vajalike töödega. Lastega ei ole kokku puutunud. Neile ei ole ma teda tutvustanud. Aga ta on öelnud, et kindlasti hooliks minu lastest. Ja seda ma usun täiesti.

Me ei sõida koos bussiga, vaid minu autoga. Jah, vestleme, aga ilmselgelt olen ma kärsitu ja kiirustav ja ei taha õhtul temaga enam jalutada või istuda veel tund-paar autos, vaid kodupiirkonda jõudes tahan, et ta läheks kohe, esimese bussi peale, mis tuleb, sest minu mõte on juba eesootavate kodukohustuste juures.
TA elus on lihtsalt periood, kus ei ole lähisuhteks kohta (aega). Nii et see suhe ei toimi. See tuleks mehele ausalt välja öelda - näed, ma tahan, et sa siit esimese bussiga leebet tõmbaksid, mul on muid asju teha kui sinu kätt hoida.
Sellega võiks teema kokku võtta.
Külaline

Sooduskood oli tal töö meili peal. Jagati tööl sooduskoodi.
Veel imelikum. Et näha töömeili, peab bussiga teise linna otsa logistama. Minu arust on see mees ikka kuidagi väga ajast maha jäänud või siis kiiksudega.
Külaline

Miks sa seda suhet üldse alustasid? Ega sul asjad äkitsi muutunuf, kõik on ju sama.
Külaline

Ma arvan ka, et hetkel ilmselt on lihtsalt vale aeg. Kui oleksid ka nii armunud, siis leiaksid, et need pool tunnikest koos on vajalikud.
Aus oleks aga mehega sel teemal rääkida ausalt, et sul ei olegi aega ja hetkel ei leia ka võimalust selle tekitamiseks.
Tundub, et hetkel sa lihtsalt tood pere ja koduelu ettekäändeks aga reaalselt ei tahagi temaga aega koos veeta niiväga. Juba see, et sul süümekad on, näitab seda. Ja ei, see ei ole vale. Sundida ei saa ennast. Vale on aga mehel lasta niimoodi joosta.
Külaline

Kui pikad need vahemaad on, mida te sõidate? Ehk talle meeldibki end tegevuses hoida?
Külaline

Ah, mingi tädi lihtsalt unistab siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:23
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:03 Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist.
Ma ei tuleks selle pealegi, et hakata midagi ette heitma naisele kellesse olen ära armunud.
Loomulikult heidaks. Kui kaua üks inimene viitsib anda, ilma, et midagi vastu saaks? Ühel hetkel saab mõõt täis ning jätaks maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 00:30
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 23:34

Mina saan sellest väga hästi aru. Tead, et kodus ootavad lapsed, kes juba päeval kodutööde pärast helistanud, vaja süüa teha, järgmised kolm tundi on iga hetk sisustatud, magama jõuan heal juhul 12 ja siis tahetakse lihtsalt autos istuda ja käest kinni hoida... Kui armastad, lase mul minna, ma leian paar korda nädalas 3-4 tundi, et ainult sinuga segamatult olla. Igal õhtul aega nõuda on egoistlik. Kaua nii ei saa.
Mina saan ka sellest väga hästi aru. Ega seegi päris parem variant ole, kui lapsed on kõik õhtud üksi ja nälgas ja koer söömata ja välja viimata jne, kuna naisel tekkisid äkki liblikad kõhtu ja hõljub nüüd õhtud läbi uue kutiga ringi. Järgmisel päeval magab sisse, lastel ei ole puhtaid riideid selga panna ja klassiekskursioonile unustab ema võileivad kaasa pakkida. Mehel selliseid kohustusi ei ole ja tema ei saa sellest ka aru.

Paralleel vastupidise olukorraga on elus samuti vägagi levinud, kus mees on tööga hõivatud, naine aga elab ainult mehe armastuse nimel, ootab päev otsa õhtul temaga korraks kohtumist, helistab, saadab südamekesi, muudkui istub aknal ja ootab oma printsi.

Mis oleks lahenduseks? 1. minna lahku; 2. kaasata mees teie tavaellu, st lähete sinu koju ja paned ta süüa tegema, ise aitad lapsel õppida; 3. leppida kokku, et nädala sees te ei kohtu. Käite nt laupäeval kinos või teatris. Ja viimane variant on jätta kõik nii nagu on. Samas mõistan, et see viimane variant sind väga ei rahulda, ega endalegi ei meeldiks, kui keegi sõber igal õhtul minuga töölt minu koju kaasa siiberdab, endal maias nägu peas, et noh, kas saab nüüd individuaalset tähelepanu ja tegelemist! Ja sina pead nuputama, kuidas oma laste ja vajalike kodutööde kõrvalt talle seda anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 08:45
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:23
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 21:03 Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist.
Ma ei tuleks selle pealegi, et hakata midagi ette heitma naisele kellesse olen ära armunud.
Loomulikult heidaks. Kui kaua üks inimene viitsib anda, ilma, et midagi vastu saaks? Ühel hetkel saab mõõt täis ning jätaks maha.
Kes siin kellele annab ja mida?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:53

Aga midagi õhtul koos teha ei saa te kunagi? Kino, kohvik, mingi jalutuskäik looduskaunis kohas?

Mul on selline elu nagu sul ja on olnud selline suve nagu sul. Ja praegu on teistsugune suhe - kohtume ka vähe, aga sel vähesel ajal (nii kord nädalas) teeme midagi koos. Ja selleks võtamegi eraldi aja. Kas see mees midagi ühiseks ajaveetmiseks välja ei paku?

Üldiselt inimene leiab aja selleks, mis teda huvitab. Niimoodi bussis tiksuda koos ma ei viitsiks.
Külaline

Miks üldse peab lihtsalt vastassoost sõpra omades iga jumala päev temaga tingimata koos olema? Kuhu on jäänud vanaaegne hea kohtingul käimine - mis enamasti toimub nii umbes kord nädalas. Kui jutt on igapäevasest koosolemisest, siis on mõttekam juba kokku kolida. Samas teemaalgataja ei näikse sellest väga vaimustatud olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 02:09 Vaene mees. Tüüpiline ebavõrdne nn suhe. Mees kohustusteta ja elus hästi hakkama saav. Ja siis armib neljaviiekümbisesse pagasi ja muu tühja tähjaga eite. Ja sellel on ikka vähe. Vaene loll tont ei saa isegi aru, et on lihtsalt virtsaämbrisse astunud. Saate aru. Eit tuleb ja küsib perekooli järgsest foorumis nõu kuidas mehega suhelda. :lol:

Jah, see suhe on ebavõrdne. Naise elu on sisukas ja tal on palju tegemist. Mehe elu vajab täitmist. Seal võiks olla pere ja nõudliku töö asemel ka sõbrad, hobid. Aga ei ole ju, kui tal on aega kulutada vähemalt paar tundi (!!!) sooduskoodi järel käimiseks. See nn oma elu puudumine ongi ilmselt see, mis tekitab naises ahistava tunde.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 22:37Sooduskood oli tal töö meili peal. Jagati tööl sooduskoodi.
Te elaksite nagu interneti algusaegadel. Kas tõesti ei saanud sinu arvutist oma töömeilile ligi? Või sul pole arvutit, internetist rääkimata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 4 külalist