Ma olen ikka huvitatud, aga tundub, et tema on kordi rohkem. Ja, kuna ma olen väga hõivatud inimene nii tööelus kui ka koduses elus, siis mul on tõesti väga vähe aega. Sageli lähevad mu tegemised öötundideni välja ja elan pidevas unevõlas. Ühtpidi mõistan tema juttu - et kui armastad, siis tahad iga vaba hetke koos olla, ja leiad need hetked, aga teistpidi - ma lihtsalt ei näe, et ma saaksin kuskilt leida rohkem aega temale. See tuleks siis minu une arvelt või laste arvelt.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:03 Aga sa ise oled muidu päris tõsiselt huvitatud või pigem mitte?
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
Olen tegelikult talle öelnud, et tunnen, et ta survestab mind liiga palju ja tekitab minus süütunnet, kui teeb minu jaoks mingeid ekstra liigutusi.