“Ei ole öelnud”

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

“Ei ole öelnud”

Postitus Postitas Külaline »

Palun andke mulle nõu. Olukord selline:
Oleme olnud kerges suhtes ühe mehega üsna pikalt. Mees on olnud üsna leige viimasel ajal. Mingi aeg tagasi oli meil ka tüli, mille käigus ta ütles mulle üsna halvasti.
Varsti pärast seda ma lõpetasin temaga suhtlemise ja kui ta ikka vahel sõnumeid saatis kirjutasin talle lühikese kirja, et ma tahan suhet lõpetada.
Kiri oli sõbralik ja viisakas, aga mainisin ka, et näe, nii ütlesid. Ei süüdistanud ega midagi, lihtsalt mainisin seda kui üht põhjust.
Ja nüüd tuleb see osa, mille kohta ma tahtsin küsida. Nimelt, mees väidab, et tema pole midagi sellist öelnud. Ei ütleks kunagi nii. Ei mõtle ka nii. Ja miks ma temast ometi niimoodi arvan.
Ausalt, mul jooksis juhe jumala kokku selle peale. No krt, ütles ju. Ma ei mõtle seda välja ometi.
Ma pole elus sellise ajsaga kokku puutunud. Tõesti vahepeal juba mõtlen, et mina ise ajan soga.
Aga no ütles noh.. ma olen täiesti kindel selles.
Kas võib olla et mõni inimene päriselt ka ei mäleta, mida ta öelnud on ja siiralt mõtlebki, et mina valetan?
Kedagi teist juures ei olnud ja me ilmselgelt oma vestlusi ei lindistanud :)
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 19:42 Palun andke mulle nõu. Olukord selline:
Oleme olnud kerges suhtes ühe mehega üsna pikalt. Mees on olnud üsna leige viimasel ajal. Mingi aeg tagasi oli meil ka tüli, mille käigus ta ütles mulle üsna halvasti.
Varsti pärast seda ma lõpetasin temaga suhtlemise ja kui ta ikka vahel sõnumeid saatis kirjutasin talle lühikese kirja, et ma tahan suhet lõpetada.
Kiri oli sõbralik ja viisakas, aga mainisin ka, et näe, nii ütlesid. Ei süüdistanud ega midagi, lihtsalt mainisin seda kui üht põhjust.
Ja nüüd tuleb see osa, mille kohta ma tahtsin küsida. Nimelt, mees väidab, et tema pole midagi sellist öelnud. Ei ütleks kunagi nii. Ei mõtle ka nii. Ja miks ma temast ometi niimoodi arvan.
Ausalt, mul jooksis juhe jumala kokku selle peale. No krt, ütles ju. Ma ei mõtle seda välja ometi.
Ma pole elus sellise ajsaga kokku puutunud. Tõesti vahepeal juba mõtlen, et mina ise ajan soga.
Kas võib olla et mõni inimene päriselt ka ei mäleta, mida ta öelnud on ja siiralt mõtlebki, et mina valetan?
Selle nimi on gaslighting. Väga paljud tegelevad viimasel ajal sellega. Eesmärk ongi, et hakkaksid endas kahtlema ja tunneksid ennast halvasti.
Külaline

Nartsissist vormistab ka süüdi alati kellegi teise või väidab, et hoopis sina ütlesid või tegid nii. Ja päris kindlasti hakkad sa endas kahtlema, sest ta teeb seda ülimalt veenvalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:20 Kehvasti välja mõeldud story
Veel üks, kes väidab, et "ei ole olnud". Selliseid on palju.
Külaline

Aga see gaslighting ja nartsissist jne. Kas on loogiline, et ta ise päriselt ei mäletagi, et ütles? Või ta tegelikult ise teab küll, aga mulle ainult väidab, et "ei ole".
Ja - et vältida süüdistusi - ma saan aru küll, et teised ei tea ju mida see "minu" mees mõtleb. Aga no ma tahakski arutleda selle üle. Ajabki täiesti segadusse.
Ja suhet ma tahan ikkagi lõpetada, isegi kui ta päriselt ka poleks öelnud. See polnud ainus põhjus, lihtsalt viimane piisk karikasse.
Keithy
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Keithy »

Ma ei tea, kas antud juhul on olukord nii või naa, aga põhimõtteliselt on võimalik ka see, et ta tõesti ei mäleta. Mina, kohtutavalt halva mäluga inimesena, mõistan seda küll.
Ma võiks ise unustada sellise asja juhul, kui ma ütlen midagi suvalt, olles tegelt mõtetega mujal. Sel juhul ilmselt ei mõtlegi seda tõsiselt, vaid see on lihtsalt mingi sisutu tüli käigus öeldud asi.
Ma ei arva, et see peaks selle inimese kuidagi süüst vabastama, lihtsalt selgitan, et on võimalus, et ei mäletagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:25
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:22
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:20 Kehvasti välja mõeldud story
Veel üks, kes väidab, et "ei ole olnud". Selliseid on palju.
Postitus on kustutatud
Olen TA. Kle, äkki lihtsalt mine ära siit teemast. Mine paita kassi või midagi. Milleks sul on vaja siin jaurata. Napakas või mitte, aga näe, mina jätsin niimoodi maha. Ja tahaks anonüümselt arutada selle üle, mis järgnes. Sina ei pea arutama minuga.
Külaline

Milleks see suhte lõpetamise kirjavahetus veel, kui olid juba temaga suhtlemisest loobunud? Kirjaga andsid märku, et tahaksid veel jätkata, loomulikult mees eitab oma varasemaid sõnu. Kui lõpp, siis lõpp, mis seal enam seletada ja kirjutada. Kui soovid mehega suhtlust jätkata, siis pole mõtet ka mingit tüli üles keerutada varasemate sõnade üle. Otsusta ära, mida sa ise tahad ja käitu vastavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:30 Milleks see suhte lõpetamise kirjavahetus veel, kui olid juba temaga suhtlemisest loobunud? Kirjaga andsid märku, et tahaksid veel jätkata, loomulikult mees eitab oma varasemaid sõnu. Kui lõpp, siis lõpp, mis seal enam seletada ja kirjutada. Kui soovid mehega suhtlust jätkata, siis pole mõtet ka mingit tüli üles keerutada varasemate sõnade üle. Otsusta ära, mida sa ise tahad ja käitu vastavalt.
Mis krdi jutt see on. Ta käituski vastavalt. Vastas tüübi sõnumitele, et enam ei soovi suhelda. Viisakas ja täiskasvanulik on mitte lihtsalt õhku haihtuda, vaid panna punkt.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:31
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:29
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:25

Postitus on kustutatud
Olen TA. Kle, äkki lihtsalt mine ära siit teemast. Mine paita kassi või midagi. Milleks sul on vaja siin jaurata. Napakas või mitte, aga näe, mina jätsin niimoodi maha. Ja tahaks anonüümselt arutada selle üle, mis järgnes. Sina ei pea arutama minuga.
Postitus on kustutatud
Kas sul on teemasse ka midagi öelda või tulid siia lihtsalt räuskama?
(Ei ole TA)
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:30 Milleks see suhte lõpetamise kirjavahetus veel, kui olid juba temaga suhtlemisest loobunud? Kirjaga andsid märku, et tahaksid veel jätkata, loomulikult mees eitab oma varasemaid sõnu. Kui lõpp, siis lõpp, mis seal enam seletada ja kirjutada. Kui soovid mehega suhtlust jätkata, siis pole mõtet ka mingit tüli üles keerutada varasemate sõnade üle. Otsusta ära, mida sa ise tahad ja käitu vastavalt.
Jah, võib-olla polekski pidanud vastama üldse. No mina ei tea.. minul on imelik lihtsalt ignoreerida kui mulle kirjutatakse. Mitu korda järjest ka veel.
Aga ega ma rohkem ei vastagi. Sellele "ei öelnud" ka ei plaanigi vastata. Lihtsalt see oli nii üllatav mulle.
Misiganes süüdistus või asi - see oleks olnud arusaadav, sest ega mina pole ka mingi inglike. Aga mulle otse näkku öelda, et "ei ole olnud" kui ma olin ometigi ise juures kui oli, see ajas mind täiesti segadusse.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:33 Mis krdi jutt see on. Ta käituski vastavalt. Vastas tüübi sõnumitele, et enam ei soovi suhelda. Viisakas ja täiskasvanulik on mitte lihtsalt õhku haihtuda, vaid panna punkt.
Tavaline mees mõtleb selle peale: "Ta vastab mulle, järelikult on jätkuvalt huvitatud".
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:37
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:33 Mis krdi jutt see on. Ta käituski vastavalt. Vastas tüübi sõnumitele, et enam ei soovi suhelda. Viisakas ja täiskasvanulik on mitte lihtsalt õhku haihtuda, vaid panna punkt.
Tavaline mees mõtleb selle peale: "Ta vastab mulle, järelikult on jätkuvalt huvitatud".
Miks peaks mees nii mõtlema? Mees lähtub sellest mida naine talle ütles.
Külaline

Pigem teevad mehed järeldusi naise tegudest, mitte niivõrd sõnadest.
kaegu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaegu »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:36
Postitus on kustutatud
Paluks mitte mulle sõnu suhu panna. Kusjuures PK ei olnud ma Kaegu. Olgu, lõpus oli üks numbritega Kaegudest.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:36
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:34
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:31
Seda ma arvasin et sa oled seesama TA kes tegi selle teema Kui mees püüab liiga palju. Täpselt sama kirjastiil. Mida on arutleda väljamõeldud asjades? Ise teed teema ja ise vastad endale nagu PK tegid ja siis hakkasid veel paljudes teemades iseendaga vaidlema.
Kas sul on teemasse ka midagi öelda või tulid siia lihtsalt räuskama?
(Ei ole TA)
Postitus on kustutatud
Vale, ei ole ka mina kaegu ega ole ka teemaalgataja. Siin ja perekooliski on/oli inimesi, kes kirjutasid sarnaselt. Paneme komad õigesse kohta, kasutame liitlauseid ja ongi sinu jaoks kõik kirjutajad samad.
Ära ise kaaperda kõiki teemasid, eksole.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:35 Aga mulle otse näkku öelda, et "ei ole olnud" kui ma olin ometigi ise juures kui oli, see ajas mind täiesti segadusse.
See on nii tüüpiline, et targad, arukad, oma elus igati edukad naised ütlevad, et mehe sõnad ajasid segadusse. Tegelikult ju ei ajanud. Kui mees ütleb solvavaid sõnu ja hiljem eitab seda, siis niiviisi käitub üks igavene lontrus ja tark naine rohkem ei suhtle sellisega. Mingit segadust pole ju, sa tead vastust.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:13
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:35 Aga mulle otse näkku öelda, et "ei ole olnud" kui ma olin ometigi ise juures kui oli, see ajas mind täiesti segadusse.
See on nii tüüpiline, et targad, arukad, oma elus igati edukad naised ütlevad, et mehe sõnad ajasid segadusse. Tegelikult ju ei ajanud. Kui mees ütleb solvavaid sõnu ja hiljem eitab seda, siis niiviisi käitub üks igavene lontrus ja tark naine rohkem ei suhtle sellisega. Mingit segadust pole ju, sa tead vastust.
Okei, nõus. “Segadusse” ei ole ilmselt parim sõnavalik. Ütleme siis nii, segadusse ei ajanud, aga see häiris mind piisavalt, et tahtsin sellest rääkida. Anonüümselt.
Ja see ei mõjutagi seda, et suhe on läbi. Lihtsalt kuidagi.. ta vastus oli selline nagu ma oleks talle tema kohta käivat kuulujuttu rääkinud. Ja tekitas jah tahtmise hakata seletama, et millal ta ikka seda ütles jne.. Aga ma ei hakka, pole üldse plaanis, aga tahtmise õigustada tekitas ikkagi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 19:42 Palun andke mulle nõu. Olukord selline:
Gaslighting on selle nimeks.
Külaline

See "konkreetne lõpp" ei toonud ju teemaalgatajale hingerahu, nüüd mõtleb üle ja küsib siin nõu, kuigi oleks võinud juba ammu minna lasta. See, kui mees siin nartsissistiks tembeldatakse, kes tegeleb gaslightimise jm sellisega, millega nartsissistid tavapäraselt tegelevad, ei muuda fakti, et teemaalgataja sai haiget. Poleks torkinud, poleks saanud. Naised võtavad liiga tihti suhetes täiskasvanu rolli, samal ajal kui suhte teine pool käitub täiesti ebaküpselt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline