“Ei ole öelnud”

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:41 See "konkreetne lõpp" ei toonud ju teemaalgatajale hingerahu, nüüd mõtleb üle ja küsib siin nõu, kuigi oleks võinud juba ammu minna lasta. See, kui mees siin nartsissistiks tembeldatakse, kes tegeleb gaslightimise jm sellisega, millega nartsissistid tavapäraselt tegelevad, ei muuda fakti, et teemaalgataja sai haiget. Poleks torkinud, poleks saanud. Naised võtavad liiga tihti suhetes täiskasvanu rolli, samal ajal kui suhte teine pool käitub täiesti ebaküpselt.
Olen teemaalgataja. Mul on valus ikka, sest ega ma ju ilmaasjata temaga suhtes ei olnud. Ta ikka väga meeldis mulle. Aga lahkuminekuga seoses mul pole halbu tundeid. No selles mõttes, et ma ei saanud lahkuminekust kuidagi rohkem haiget kui nagunii oleks saanud.
Ma lihtsalt pole kunagi varem kokku puutunud sellega kui mulle öeldakse otse, et “pole olnud” - siis kui me olime ju mõlemad juures kui oli. Selle peale ma mõtlen jah, et mis värk sellega on. Aga ma arvan, et vastajad on juba ära ka vastanud mulle. Googeldasin isegi seda gaslightingut lähemalt. Ongi gaslighting, tahtlik või tahtmatu.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 23:12
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:41 See "konkreetne lõpp" ei toonud ju teemaalgatajale hingerahu, nüüd mõtleb üle ja küsib siin nõu, kuigi oleks võinud juba ammu minna lasta. See, kui mees siin nartsissistiks tembeldatakse, kes tegeleb gaslightimise jm sellisega, millega nartsissistid tavapäraselt tegelevad, ei muuda fakti, et teemaalgataja sai haiget. Poleks torkinud, poleks saanud. Naised võtavad liiga tihti suhetes täiskasvanu rolli, samal ajal kui suhte teine pool käitub täiesti ebaküpselt.
Olen teemaalgataja. Mul on valus ikka, sest ega ma ju ilmaasjata temaga suhtes ei olnud. Ta ikka väga meeldis mulle. Aga lahkuminekuga seoses mul pole halbu tundeid. No selles mõttes, et ma ei saanud lahkuminekust kuidagi rohkem haiget kui nagunii oleks saanud.
Ma lihtsalt pole kunagi varem kokku puutunud sellega kui mulle öeldakse otse, et “pole olnud” - siis kui me olime ju mõlemad juures kui oli. Selle peale ma mõtlen jah, et mis värk sellega on. Aga ma arvan, et vastajad on juba ära ka vastanud mulle. Googeldasin isegi seda gaslightingut lähemalt. Ongi gaslighting, tahtlik või tahtmatu.
Miks koguaeg pead kordama oma teemaalgatajaks olemist?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 23:20

Ei pea jah. Tõsi. Tundus, et nii on selgem kuivõrd kasutajanimesid pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 23:23
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 23:20

Ei pea jah. Tõsi. Tundus, et nii on selgem kuivõrd kasutajanimesid pole.
Miks sul siis kasutajanime ei ole? Võid alati lahtrisse kirjutada kui postitad. Milleks nii palju kägu panna?
Külaline

Ärge sodige Ajaviitejuttudesse oma suhteteemasid. Selleks on Pereelu rubriik. Saaks siingi sellest jauramisest rahu.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 19:42 Palun andke mulle nõu. Olukord selline:
Oleme olnud kerges suhtes ühe mehega üsna pikalt. Mees on olnud üsna leige viimasel ajal. Mingi aeg tagasi oli meil ka tüli, mille käigus ta ütles mulle üsna halvasti.
Varsti pärast seda ma lõpetasin temaga suhtlemise ja kui ta ikka vahel sõnumeid saatis kirjutasin talle lühikese kirja, et ma tahan suhet lõpetada.
Kiri oli sõbralik ja viisakas, aga mainisin ka, et näe, nii ütlesid. Ei süüdistanud ega midagi, lihtsalt mainisin seda kui üht põhjust.
Ja nüüd tuleb see osa, mille kohta ma tahtsin küsida. Nimelt, mees väidab, et tema pole midagi sellist öelnud. Ei ütleks kunagi nii. Ei mõtle ka nii. Ja miks ma temast ometi niimoodi arvan.
Ausalt, mul jooksis juhe jumala kokku selle peale. No krt, ütles ju. Ma ei mõtle seda välja ometi.
Ma pole elus sellise ajsaga kokku puutunud. Tõesti vahepeal juba mõtlen, et mina ise ajan soga.
Aga no ütles noh.. ma olen täiesti kindel selles.
Kas võib olla et mõni inimene päriselt ka ei mäleta, mida ta öelnud on ja siiralt mõtlebki, et mina valetan?
Kedagi teist juures ei olnud ja me ilmselgelt oma vestlusi ei lindistanud :)
Tõstsin teema ringi Pereelu ja suhted alafoorumisse.
Külaline

TurvaSiil kirjutas: 06 Nov 2024 13:19Kedagi teist juures ei olnud ja me ilmselgelt oma vestlusi ei lindistanud
Gööbels juba ütles, et valetada tuleb suurelt, ja see mees teab seda. Ma ise ka mees, tean ja valetan suurelt. 8-)
Külaline

Mu eks harrastas seda gashlightingut kogu aeg. Lõpuks ma juba lausa lindistasin teda ja panin asju kirja paberi peale.
Tema ikka väitis, et pole olnud ja "ei mäleta".
Lõpuks ma sain juba ta näoilmest aru. Ja alati oli "Ma olen hull, mõtlen asju välja, ära kujuta asju ette" jne.
Ta oli veendunud iga jumala jumala kord, kui mul olid ka tõendid, et MINA eksin ba mäletan valesti. Isegi vestlisye kuvatõmmiste peale vaidles vastu 🤣
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 13:34
Gööbels juba ütles, et valetada tuleb suurelt, ja see mees teab seda. Ma ise ka mees, tean ja valetan suurelt. 8-)
Valetad mida?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:23
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 13:34
Valetad mida?
Ei midagi, ei kunagi. Ainult tõtt räägingi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:27
Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 15:12Mu eks harrastas seda gashlightingut kogu aeg. Lõpuks ma juba lausa lindistasin teda ja panin asju kirja paberi peale.
Lõpuks ma sain juba ta näoilmest aru. Ja alati oli "Ma olen hull, mõtlen asju välja, ära kujuta asju ette" jne.
Ta oli veendunud iga jumala jumala kord, kui mul olid ka tõendid, et MINA eksin ba mäletan valesti. Isegi vestlisye kuvatõmmiste peale vaidles vastu 🤣
Postitus on kustutatud
Kokku olin 10 aastat lõksus. Lapsega manipuleeris enim
Lubas kõiksugu koledad asjad minust kokku valetadad, kui peaksin julgema ära minna. Sinna sisse mahtus 3 äramineku katset minu poolt. Neljas lõpuks õnnestus, kuna laps oli piisavalt suur ja mina piisavalt pohhusit.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:12 Mu eks harrastas seda gashlightingut kogu aeg. Lõpuks ma juba lausa lindistasin teda ja panin asju kirja paberi peale.
Ilma teise nõusolekuta teise filmimine ja lindistamine on kuritegu.

Paragrahv 43
Igaühel on õigus tema poolt või temale posti, telegraafi, telefoni või muul üldkasutataval teel edastatavate sõnumite saladusele. Erandeid võib kohtu loal teha kuriteo tõkestamiseks või kriminaalmenetluses tõe väljaselgitamiseks seadusega sätestatud juhtudel ja korras.
https://pohiseadus.ee/sisu/3514
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 15:36mina piisavalt pohhusit
Koosolekutel ka käid või on poohui?
Külaline

Otse teemaalgatusele vastates, siis mina olen päriselt unustanud, mida rääkinud olen. Ei olnud mingi teema, mida oleks põhjust unustada.. Vestlesin sõbranna ja tema täiskasvanud lapsega. Ja mingi paar päeva hiljem võttis sõbranna jutuks teema, mida ma ei mäletanud, et oleksin talle rääkinud. Sõbranna mäletas, tema laps ka. Mina mitte. Kuidas see võimalik on, ma ei saa aru, minu jaoks täielik müstika. Hakka ennast või seniilseks pidama, kuigi selleks on veel liiga vara.

Kusjuures vastupidine juhus on ka - teine sõbranna väidab, et rääkis mulle asja, mida ma kohe kindlasti mäletaskin, kui ta rääkinud oleks (see konkreetselt on lihtsalt nii oluline info, et ei ole võimalik, et ma seda unustaksin). Aga no ei ole ta seda rääkinud. Ja tema väidab, et on ja ma uusn täiesti, et ta enda teada on. Äkki ajab mu kellegagi segi, kellele ta rääkis. Ei tea.
Külaline

Äkki tüüp oli veits purjus või mingi laksu all või unerohtu võtnud. Siis ei mäleta asju ja ütlemisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 16:55 Äkki tüüp oli veits purjus või mingi laksu all või unerohtu võtnud. Siis ei mäleta asju ja ütlemisi.
Teise hulluks dituleerimine ütleb nii mõndagi
külaline

Postitus Postitas külaline »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 17:05
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 16:55 Äkki tüüp oli veits purjus või mingi laksu all või unerohtu võtnud. Siis ei mäleta asju ja ütlemisi.
Teise hulluks dituleerimine ütleb nii mõndagi
Dituleerimine?? :lol: :roll: :o
Külaline

Anonymous kirjutas: 07 Nov 2024 10:22Dituleerimine?? :lol: :roll: :o
Keel areneb, uued sõnad

dituleerimine - tebiilikuks gvalvitseerumine
Külaline

Mina nüüd palun küll modedelt selgitust. Miks minu, täiesti teemasse ja mitte kedagi solvav kommentaar kustutati?

Kirjutan selle uuesti:

"Mina tean, mida sa teemaalgataja tunned.

Mul oli eksmees täpselt samasugune. Kui sinul oli vaid üks kord selline juhus, siis minu oma kippus üsna sageli väga-väga-väga mõtlematuid ning inetuid asju ütlema. Ja tihtipeale mõni aeg hiljem ta enam ei mäletanud, et ta midagi sellist öelnud oleks. Tõsi, tema puhul kippusid need inetused tulema üldjuhul siis, kui ta oli joobes. Aga mõnikord juhtus ka kaine peaga. Aga sellegipoolest ta enam hiljem ei mäletanud, et oleks mulle midagi nii inetut öelnud. Või kui mäletas, siis kuidagi hoopis teise nurga alt või teises kontekstis, mis ei pidanud tema arvates üldse mingit solvangut tähendama. Või ka oli see tema jaoks mingi lihtne sõnakõlks, mis oli lihtsalt vihahoos öeldud ja mis tema arvates siis enam ei kehtinud, kui viha oli möödas. Et siis, miks mina peaksin nüüd veel päevi hiljem end halvasti tema öeldu pärast tundma, kui tal tuli ainult korraks ja vihahoos see tunne peale, et mulle öelda nii?

Äärmiselt vastik tunne."

Palun modedelt vastust, mis minu postituses valesti oli, et see oli vaja kustutada? Ühtlasi palun vastust, miks selle vastiku vanamehe kommentaare ei kustutata, kes igas teemas iniseb? Ka siin teemas on vähemalt üks tema kommentaar alles - see, kus ta ähvardab ja et lindistamine on kuritegu, mille eest tuleb karistada.

Miks ei blokeerita seda kummalist naisterahvast, kes trollib ja solgib erinevaid huvitavaid teemasid lihtsalt sellepärast, et see pidi tema arvates nii lõbus olema? Juustupi saite ära blokeerida. Miks te ei saa neid kahte tüüpi blokeerida, kes kõik siin algatatud teemad ära rikuvad ja juraks keeravad? Neid, kes ka siin kõrval teemas (Kui mees püüab liiga palju) hakkasid nilbeid seksijutukesi kirjutama esinedes teemaalgatajana?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 22:15 Mina nüüd palun küll modedelt selgitust. Miks minu, täiesti teemasse ja mitte kedagi solvav kommentaar kustutati?

Kirjutan selle uuesti:

"Mina tean, mida sa teemaalgataja tunned.

Mul oli eksmees täpselt samasugune. Kui sinul oli vaid üks kord selline juhus, siis minu oma kippus üsna sageli väga-väga-väga mõtlematuid ning inetuid asju ütlema. Ja tihtipeale mõni aeg hiljem ta enam ei mäletanud, et ta midagi sellist öelnud oleks. Tõsi, tema puhul kippusid need inetused tulema üldjuhul siis, kui ta oli joobes. Aga mõnikord juhtus ka kaine peaga. Aga sellegipoolest ta enam hiljem ei mäletanud, et oleks mulle midagi nii inetut öelnud. Või kui mäletas, siis kuidagi hoopis teise nurga alt või teises kontekstis, mis ei pidanud tema arvates üldse mingit solvangut tähendama. Või ka oli see tema jaoks mingi lihtne sõnakõlks, mis oli lihtsalt vihahoos öeldud ja mis tema arvates siis enam ei kehtinud, kui viha oli möödas. Et siis, miks mina peaksin nüüd veel päevi hiljem end halvasti tema öeldu pärast tundma, kui tal tuli ainult korraks ja vihahoos see tunne peale, et mulle öelda nii?

Äärmiselt vastik tunne."

Palun modedelt vastust, mis minu postituses valesti oli, et see oli vaja kustutada? Ühtlasi palun vastust, miks selle vastiku vanamehe kommentaare ei kustutata, kes igas teemas iniseb? Ka siin teemas on vähemalt üks tema kommentaar alles - see, kus ta ähvardab ja et lindistamine on kuritegu, mille eest tuleb karistada.

Miks ei blokeerita seda kummalist naisterahvast, kes trollib ja solgib erinevaid huvitavaid teemasid lihtsalt sellepärast, et see pidi tema arvates nii lõbus olema? Juustupi saite ära blokeerida. Miks te ei saa neid kahte tüüpi blokeerida, kes kõik siin algatatud teemad ära rikuvad ja juraks keeravad? Neid, kes ka siin kõrval teemas (Kui mees püüab liiga palju) hakkasid nilbeid seksijutukesi kirjutama esinedes teemaalgatajana?
Mina tegin selle teema siin ja minu meelest on sinu kommentaar täiesti ok ja teemasse. Täiesti arusaamatu, mis värk selle kustutamisega on. Mind ka huvitaks mode kommentaar.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist