Olen teemaalgataja. Mul on valus ikka, sest ega ma ju ilmaasjata temaga suhtes ei olnud. Ta ikka väga meeldis mulle. Aga lahkuminekuga seoses mul pole halbu tundeid. No selles mõttes, et ma ei saanud lahkuminekust kuidagi rohkem haiget kui nagunii oleks saanud.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 21:41 See "konkreetne lõpp" ei toonud ju teemaalgatajale hingerahu, nüüd mõtleb üle ja küsib siin nõu, kuigi oleks võinud juba ammu minna lasta. See, kui mees siin nartsissistiks tembeldatakse, kes tegeleb gaslightimise jm sellisega, millega nartsissistid tavapäraselt tegelevad, ei muuda fakti, et teemaalgataja sai haiget. Poleks torkinud, poleks saanud. Naised võtavad liiga tihti suhetes täiskasvanu rolli, samal ajal kui suhte teine pool käitub täiesti ebaküpselt.
Ma lihtsalt pole kunagi varem kokku puutunud sellega kui mulle öeldakse otse, et “pole olnud” - siis kui me olime ju mõlemad juures kui oli. Selle peale ma mõtlen jah, et mis värk sellega on. Aga ma arvan, et vastajad on juba ära ka vastanud mulle. Googeldasin isegi seda gaslightingut lähemalt. Ongi gaslighting, tahtlik või tahtmatu.