Kui mees püüab liiga palju

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:14
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:51
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:08
Oleks sul endal teismelised lapsed, siis äkki sa ise ka ei tooks koju? Mis sa arvad mida sinu teismelised lapsed arvaks sinu mehe kandidaatidest? Juba 10 aastased lapsed võivad võtta ema uut elukaaslast väga vaenulikult vastu lihtsalt kuna nad saavad seda teha.
Miks võtad sõna asjades milles sul pole elulisi kogemusi ja siis parastad?
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sttagi tal õigus on oma ema suhete kohta kobiseda.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 02:16
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 18:38
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 18:35

No ikka puutub küll ja vägagi.
Ei puutu irw
Jhhh kas naine peaks laste pärast suhetest loobuma? Samal ajal mees jõuab 18 aastaga 3 pesakonda valmis n*********** ja keegi ei köhi. Võta alustuseks reegel - kõik mida ühiskond lubab meestele on sinule kah lubatud.
No eks proovi ka siis kolm pesakonda valmis *****
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:08
Oleks sul endal teismelised lapsed, siis äkki sa ise ka ei tooks koju? Mis sa arvad mida sinu teismelised lapsed arvaks sinu mehe kandidaatidest? Juba 10 aastased lapsed võivad võtta ema uut elukaaslast väga vaenulikult vastu lihtsalt kuna nad saavad seda teha.
Miks võtad sõna asjades milles sul pole elulisi kogemusi ja siis parastad?
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
:D Lapsel pole mingeid selliseid õiguseid. Need õigused tekivad tal tulevikus, kui oma kinnisvara soetab.
Lapsel on õigust arvamust avaldada, aga vanemate inimeste suhtes peab olema lugupidav.
Kuidas ta seda head ja lugupidavat suhet muidu ära saab tunda, kui ema neid ei tutvusta? Vaatab aknast, et terve aasta juba sõidab ema mingi võõra mehega maja ette, mille järel mees lahkub. Ma arvaks, et vanem käib kuskil metsaserval auto tagaistmes igapäevaselt mingite meestega askeldamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:05
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 08:56
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 06:29
Postitus on kustutatud
Minu applitel pole ühelgi pilu olnud, hetkel eelmise aasta mudel.
Kui sinu arvutil ei ole, siis järelikult ei saa ju teistel arvutitel ka seda olla, eks?
Sinu applel siis on?
Külaline

See ema vastus on ilmselgelt kellegi trollimine.

Ja nii need teemad ära solgitaksegi. Arvatakse, et jube lõbus on TA mängida ja mingi "humoorikas" vastus kirjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 10:15 See ema vastus on ilmselgelt kellegi trollimine.

Ja nii need teemad ära solgitaksegi. Arvatakse, et jube lõbus on TA mängida ja mingi "humoorikas" vastus kirjutada.
Kas on raske mingi unikaalne kasutaja teha, kui tegelikult mingeid "vastuseid" tahad?
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 08:28Kuidas ta seda head ja lugupidavat suhet muidu ära saab tunda, kui ema neid ei tutvusta? Vaatab aknast, et terve aasta juba sõidab ema mingi võõra mehega maja ette, mille järel mees lahkub. Ma arvaks, et vanem käib kuskil metsaserval auto tagaistmes igapäevaselt mingite meestega askeldamas.
Me ei saa välistatada, et TA käibki selle mehega autoseksi tegemas, ta pole seksist midagi kirjutanud. Teine võimalus on see, et TA ja selle mehe vahel on platooniline suhe ja seksi ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 10:15 See ema vastus on ilmselgelt kellegi trollimine.

Millise ema?
Külaline

Minu jaoks on asi enam kui selge-kui oma lastele ei julge näidata, siis pole ka tundeid. Pigem häbened seda meest.
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 16:57Pigem häbened seda meest.
Ei häbene ma midagi. Mees on igati vinks vonks, ainult .... üks asi teeb pisut tuska. Ta ei ole voodis eriti aktiivne, pean kõik ette taha ära tegema.

TA olen.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 16:57

Minu jaoks on asi enam kui selge-kui oma lastele ei julge näidata, siis pole ka tundeid. Pigem häbened seda meest.
Mul oli ka selline mees, kes nii arvas. Pidevalt käis peale, et miks ma ei tutvusta teda oma pojale. Imelik minu arust. Keskenduks pigem suhtele naisega, mitte ei topiks ennast vägisi lastele kaela, mis nemad sinna suhtesse puutuvad.
Külaline

Postitus on kustutatud
Mina tahtsin vaadata, kuhu see viib. Minu laps ei puutu kunagi meie suhtesse. Aga see mees tahtis juba kuuajase tutvuse järel ennast pidevalt külla sokutada, kui poeg kodus oli ja oli väga solvunud, kui ma sellega nõus ei olnud. Enne looks ikka naisega kindla suhte ja siis hakkaks laste pärast muretsema. Kuni mingit kooselamise plaani pole, ei puutu laps üldse asjasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 13:01

Millise ema?
See, et mees elab küll üksi aga ema võib iga hetk koogiga sisse astuda 😁 et sellepärast ei saa mehe juures seksida.

Kusagil oli siin ka postitus, et naise tööl nad seksivadki. Selles ka kahtlen, et see TA kirjutatud. Iga külaline võib siin oma osa kirjutada ja siis TA lisada.
Minu arust on see nii nõme. Ja sellepärast need teemad kõik lappama lähevadki.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 16:57

Ma juba eespool ütlesin, ma ei ole seda tüüpi ema, kes iga natukese aja tagant lastele uue issi koju viib. Ei, mitte mingil juhul! Lapsed tutvuvad selle mehega siis, kui meil on kindel plaan koos elama hakata. Hetkel oleme päris suhtes olnud 7 kuud ning suhe ei ole sellises staadiumis, kus kooselu plaaniks.

Lastel ei ole vaja iga onuga tutvuda. Sulle soovitan täpselt sama - tutvusta onu neile siis, kui sul temaga soov koos elama hakata. Nii traumeerid oma lapsi vähem ning annad neile parema suhtemustri ellu kaasa - et partnereid ei vahetata hetke-emotsioonide ajel, vaid suhe on tõsine asi, mis peaks olema ja jääma püsivaks.

TA olen.
Külaline

Jep, TA TA TA oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 08:28
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
:D Lapsel pole mingeid selliseid õiguseid. Need õigused tekivad tal tulevikus, kui oma kinnisvara soetab.
Lapsel on õigust arvamust avaldada, aga vanemate inimeste suhtes peab olema lugupidav.
Kuidas ta seda head ja lugupidavat suhet muidu ära saab tunda, kui ema neid ei tutvusta? Vaatab aknast, et terve aasta juba sõidab ema mingi võõra mehega maja ette, mille järel mees lahkub. Ma arvaks, et vanem käib kuskil metsaserval auto tagaistmes igapäevaselt mingite meestega askeldamas.
Eks igaühel oma kultuur, mille põhjal maailma vaadelda.
Vanema inimese suhtes ei pea olema pimesi lugupidav.
Laps on igaljuhul ses elamises otsustavam isik kui vööras mees ( sest need viimased kipuvad tihti otsustama)
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:42
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:32
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 13:01
Millise ema?
See, et mees elab küll üksi aga ema võib iga hetk koogiga sisse astuda 😁 et sellepärast ei saa mehe juures seksida.

Kusagil oli siin ka postitus, et naise tööl nad seksivadki. Selles ka kahtlen, et see TA kirjutatud. Iga külaline võib siin oma osa kirjutada ja siis TA lisada.
Minu arust on see nii nõme. Ja sellepärast need teemad kõik lappama lähevadki.
Postitus on kustutatud
Ja siis imestatakse, miks päris teema kirjutaja kuhugi kadunud on.
Aga no mida sa siia purdu ja kapsaste sisse enam midagi kirjutad eksole, kui mitmed esinevad ise teemaalgatajana. Hakka siis tõestam kes on kes.
Külaline

No olgem ausad, selle teema algataja oli ka pisut veider inimene. See mees kellega ta suhtles oli samuti "omamoodi" sell. Teema solkimisest. Üldiselt hakatakse "teemat solkima", kui teema hakkab ammenduma ja midagi uut öelda ei ole. TA-le on nõuanded ära jagatud, TA käest on lisaküsimusi küsitud, aga TA ei taha neile väga vastata ja siis nagu teema ammendub ja vahel leidub mõni troll, kes siis asja üle võtab ja "nalja" tegema hakkab. Põhimõtteliselt võib selle teema sulgeda, sest mingeid uusi nõuandeid siia enam ei tule. See oli nüüd analüüs.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 22:23 Postitus on kustutatud
Ma pakun puusalt, et sul on paha tuju ja tulid siia end välja elama. On mul õigus?
Aga TA kohta ma ütlen, et see, et keegi on armunud kellegisse on tegelikult ju suht haruldane. Ma ise olin viimati armunud 20 aastat tagasi.
Sinule võib see olla tõesti igav ja hall.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 23:44 Postitus on kustutatud
Ei mõelnudki, et TA on armunud vaid temasse ollakse ilmselt armunud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], KollaneBanaan ja 1 külaline