Pealtnägijas olev armukelm

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Pealtnägijas olev armukelm

Postitus Postitas Külaline »

Nagu näha saab keskealine mees nii naisi kui ka nende raha. Ja need naised ei olnud teps mitte kolmas eesti nagu üks hull proua siin armastab rääkida

https://www.err.ee/1609514038/pealtnagi ... se-ja-raha
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:03 Postitus on kustutatud
No tädi ähvarduskirjad olid eriti "huvitavad". Ja eesti politseo ringutab käsi. Okse, mingit kaitset pole.
Külaline

Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:20 Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.
Kus portaalides ta on siis? Mulle pole üldse kirjutanud :)
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 21:23Kus portaalides ta on siis? Mulle pole üldse kirjutanud :)
Mulle pole kah kirjutanud. Aga ma polegi üheski portaalis.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:23
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:20 Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.
No kuule, suutis isegi telemeestele paari tunniga kirjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:23
Date24 ja kui ma ei eksi, siis IHAs oli vist ka. Mu meelest saates ütles, et tal oli kõikides Eesti tutvumisportaalides kontod.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:43
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:01 Mõtlen, et huvitav, kas see ongi siinne "neljaviiekümpiste" sarjaja, kes väidetavalt nii tutvumisportaalides usinalt landib ja siis paari-kolme kuu pärast suhte lõpetab kui suvel Pärnust ohvreid hangib? Võinon need kaks erinevat lontrust?
Postitus on kustutatud
Suht perversne mõte. Arvestades, et tüüp on suht mu eakaaslane.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:48
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:01 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Puhas kuld, eks see nii ongi. Kohe saad miljon punase päeva pöialt
Külaline

Mees telekas ütles hästi. Milles probleem? Naised teevad seda koguaeg :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:48
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 21:01 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ja sina vihkad naisi, kel pole midagi pakkuda. Või kui paari kuu pärast pole enam midagi pakkuda. Onju?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:25 Mees telekas ütles hästi. Milles probleem? Naised teevad seda koguaeg :lol:
Nii ongi. Naised kogu aeg käsi pikal ja pole hullu kedagi.
Külaline

Peaks hakkama nende naiste kohta, kes mitme mehega korraga sebivad, ka kasutama terminit "armukelm". Äkki pealtnägija teeks siis mõnest naisest ka loo, neid ju palju;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:25 Mees telekas ütles hästi. Milles probleem? Naised teevad seda koguaeg :lol:
Ja vat, täpselt samasugune on ju ka Revolvri jutt - aga naised teevad meestele koguaeg nii... Miks mehed siis ei või?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 23:16
Ja vat, täpselt samasugune on ju ka Revolvri jutt - aga naised teevad meestele koguaeg nii... Miks mehed siis ei või?
Ja milles ta eksib?
Külaline

Antud juhul tegi mees tegusid oma naise kaasabil. Aga noh, igal oinal on oma mihklipäev.
Külaline

Mis mõttes sa annad mingile vennikesele raha :D No mul oleks nägemist mingi rahajutuga mees.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 20:55 Nagu näha saab keskealine mees nii naisi kui ka nende raha. Ja need naised ei olnud teps mitte kolmas eesti nagu üks hull proua siin armastab rääkida

https://www.err.ee/1609514038/pealtnagi ... se-ja-raha
Eks oskab hästi kõneleda ja meelitada. Öeldakse ju, et naised armastavad kõrvadega, ja sõnadel on suur jõud. Naeratused ja meelitused, kuigi ebasiirad, teevad nõrgemate juures oma töö. Ja eks ta leiab üles just need kõige haavatavamad. Kindlasti väga hea inimesetundja, kes seda oskust kuritarvitab. Vanus ei loe siin midagi.

Noh, ja ega väidetava jõukusega lehvitamine ka kahjuks tulnud.
Külaline

Don't walk away (don't walk away, boy)
My love won't hurt you (no)
Don't walk away, boy (don't walk away)
I'll be right there for you
Baby, don't misunderstand, I want you for my man
I need a little time before I give you my love
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 23:35 Antud juhul tegi mees tegusid oma naise kaasabil. Aga noh, igal oinal on oma mihklipäev.
Ei ole mina veel näinud, et mõnel oinal oleks mihklipäev. Tavaliselt on ikka nii, et parim aeg elus, noorus ja keskkiga möllatakse rõõmsalt teiste inimeste õnnetuste arvelt ja siis vanaduses tuleb otsekui "mihklipäev", aga seda üksnes juriidiliselt, sel pole siis enam tähtsust ja see ei muuda tema elu siis kuidagi enam halvemaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline