Pealtnägijas olev armukelm
-
Külaline
Pealtnägijas olev armukelm
Nagu näha saab keskealine mees nii naisi kui ka nende raha. Ja need naised ei olnud teps mitte kolmas eesti nagu üks hull proua siin armastab rääkida
https://www.err.ee/1609514038/pealtnagi ... se-ja-raha
-
Külaline
No tädi ähvarduskirjad olid eriti "huvitavad". Ja eesti politseo ringutab käsi. Okse, mingit kaitset pole.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:03 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.
-
Külaline
Kus portaalides ta on siis? Mulle pole üldse kirjutanudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:20 Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.
-
Külaline
Mulle pole kah kirjutanud. Aga ma polegi üheski portaalis.
-
Külaline
No kuule, suutis isegi telemeestele paari tunniga kirjutada.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:23Kus portaalides ta on siis? Mulle pole üldse kirjutanudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:20 Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.![]()
-
Külaline
Date24 ja kui ma ei eksi, siis IHAs oli vist ka. Mu meelest saates ütles, et tal oli kõikides Eesti tutvumisportaalides kontod.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:23Kus portaalides ta on siis? Mulle pole üldse kirjutanudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:20 Vaatasin, et sama tüüp on ka mulle erinevates tutvumisportaalides kirjutanud. Ja ta on nendes portaalides juba väga kaua aega figureerinud. Põhiline, mis ta mulle kirjutas, et on vaba ja AUS mees.![]()
-
Külaline
Suht perversne mõte. Arvestades, et tüüp on suht mu eakaaslane.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:43Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 21:01 Mõtlen, et huvitav, kas see ongi siinne "neljaviiekümpiste" sarjaja, kes väidetavalt nii tutvumisportaalides usinalt landib ja siis paari-kolme kuu pärast suhte lõpetab kui suvel Pärnust ohvreid hangib? Võinon need kaks erinevat lontrust?
-
Külaline
Puhas kuld, eks see nii ongi. Kohe saad miljon punase päeva pöialt
-
Külaline
Mees telekas ütles hästi. Milles probleem? Naised teevad seda koguaeg 
-
Külaline
Ja sina vihkad naisi, kel pole midagi pakkuda. Või kui paari kuu pärast pole enam midagi pakkuda. Onju?
-
Külaline
Nii ongi. Naised kogu aeg käsi pikal ja pole hullu kedagi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:25 Mees telekas ütles hästi. Milles probleem? Naised teevad seda koguaeg![]()
-
Külaline
Peaks hakkama nende naiste kohta, kes mitme mehega korraga sebivad, ka kasutama terminit "armukelm". Äkki pealtnägija teeks siis mõnest naisest ka loo, neid ju palju;)))
-
Külaline
Ja vat, täpselt samasugune on ju ka Revolvri jutt - aga naised teevad meestele koguaeg nii... Miks mehed siis ei või?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:25 Mees telekas ütles hästi. Milles probleem? Naised teevad seda koguaeg![]()
-
Külaline
Ja milles ta eksib?
-
Külaline
Antud juhul tegi mees tegusid oma naise kaasabil. Aga noh, igal oinal on oma mihklipäev.
-
Külaline
Mis mõttes sa annad mingile vennikesele raha
No mul oleks nägemist mingi rahajutuga mees.
Eks oskab hästi kõneleda ja meelitada. Öeldakse ju, et naised armastavad kõrvadega, ja sõnadel on suur jõud. Naeratused ja meelitused, kuigi ebasiirad, teevad nõrgemate juures oma töö. Ja eks ta leiab üles just need kõige haavatavamad. Kindlasti väga hea inimesetundja, kes seda oskust kuritarvitab. Vanus ei loe siin midagi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 20:55 Nagu näha saab keskealine mees nii naisi kui ka nende raha. Ja need naised ei olnud teps mitte kolmas eesti nagu üks hull proua siin armastab rääkida
Noh, ja ega väidetava jõukusega lehvitamine ka kahjuks tulnud.
-
Külaline
Don't walk away (don't walk away, boy)
My love won't hurt you (no)
Don't walk away, boy (don't walk away)
I'll be right there for you
Baby, don't misunderstand, I want you for my man
I need a little time before I give you my love
My love won't hurt you (no)
Don't walk away, boy (don't walk away)
I'll be right there for you
Baby, don't misunderstand, I want you for my man
I need a little time before I give you my love
-
Külaline
Ei ole mina veel näinud, et mõnel oinal oleks mihklipäev. Tavaliselt on ikka nii, et parim aeg elus, noorus ja keskkiga möllatakse rõõmsalt teiste inimeste õnnetuste arvelt ja siis vanaduses tuleb otsekui "mihklipäev", aga seda üksnes juriidiliselt, sel pole siis enam tähtsust ja see ei muuda tema elu siis kuidagi enam halvemaks.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:35 Antud juhul tegi mees tegusid oma naise kaasabil. Aga noh, igal oinal on oma mihklipäev.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 10 külalist