Ma söön liiga palju

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Eelmine kirjutaja olen.
Just praegu on Sensuses avatud grupiteraapiasse registreerumine
https://www.sensus.ee/soomise--ja-kehak ... oktoobrist

Sarnases teraapias käisingi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 00:24 Olen Ozempicut võtnud kolm kuud. Maha on läinud 200 grammi. (aga ka juurde ei ole tulnud). Mina ei ole kindel, et söön palju, kuid mu keha nagu ei kulutaks kaloreid ära... Nt söön hommikul taldrikutäie putru, lõunal supi ja õhtul kodutoidu, joon kaks tassi kohvi hommikul ja ühe lõunal ning õhtul suhkruta taimetee. On võimalik, et päeva peale näksin ühe kommi. Vett joon liitri kuni 1,5. Töötan kuuendal korrusel ja trepist kõnnin vähemalt kaks ringi üles-alla iga päev, samme tuleb 6000-700 ringis ja allavõtmine ka "imerohuga" on sisuliselt null. kaal 180 cm juures 105.
Nii, et ka Ozempic ei pruugi teemaalgatajat aidata.
Uskumatu:( Ühtlasi tunnen, et olen kui õnnesärgis sündinud. Mul läks Ozempicuga 4 nädalaga 8 kg ja kokku olen kaotanud 20 kg. Seda siis kokku 5 kuuga, algus oli lihtsalt eriti kiire.
Krisbiin
Kontakt:

Postitus Postitas Krisbiin »

Ei mõista miks inimesed tahavad treenida ennast vähem sööma. Äkki treeniks ennast rohkem liikuma ja võibki palju süüa.
Külaline

Krisbiin kirjutas: 08 Nov 2024 17:41 Ei mõista miks inimesed tahavad treenida ennast vähem sööma. Äkki treeniks ennast rohkem liikuma ja võibki palju süüa.
Ma ei ole päris nõus sellega, toitumine peab siiski väga paigas olema. Enda kogemusest- mul on üsna liikuv eluviis, 10k sammu on tõesti minimaalne, mis tuleb vbla kodus haiguspäevadel aga üldjuhul ikka rohkem. Jõutrenn 3x nädalas, kardio 2x nädalas. Jah, ma olen ka väga fit aga ma ei saa lubada endale piiramatult seda mida hing ihaldab. Vaatasin, et täna näitab kell 700kcal liikumist, see on põhimõtteliselt tops jäätist. Ühesõnaga, jälgima peab ikka.
Külaline

Täiskasvanuna ongi see nii raske. Kui näed, et laps ei oska ega suuda mõne asjaga, nt arvuti või magusaga piiri pidada, siis selgitad küll. Loodad küll, et ta mõistab, et see on tema enda huvides, et ta parandab end parema nimel. Aga kui ta ikka ei suuda, ei mõista, ei võta vastutust endale, siis sead piirid ja kontrollid nendest kinnipidamist. Aga kes täiskasvanuna sind kontrollib, kui ise ei suuda. Saad juba aru, et on probleem. Aga kuidas sellega tegeleda, Kuidas end ise piirata, kui ei suuda. Kust leida iseloomu, tahtejõudu, enesedistsipliini?
Külaline

Krisbiin kirjutas: 08 Nov 2024 17:41 Ei mõista miks inimesed tahavad treenida ennast vähem sööma. Äkki treeniks ennast rohkem liikuma ja võibki palju süüa.
Ükski inimene ei suuda igapäevaselt nii palju liikuda, et liigsöömist kompenseerida.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, kaegu ja 2 külalist