“Ei ole öelnud”

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 22:15 Mina nüüd palun küll modedelt selgitust. Miks minu, täiesti teemasse ja mitte kedagi solvav kommentaar kustutati?

Kirjutan selle uuesti:

"Mina tean, mida sa teemaalgataja tunned.

Mul oli eksmees täpselt samasugune. Kui sinul oli vaid üks kord selline juhus, siis minu oma kippus üsna sageli väga-väga-väga mõtlematuid ning inetuid asju ütlema. Ja tihtipeale mõni aeg hiljem ta enam ei mäletanud, et ta midagi sellist öelnud oleks. Tõsi, tema puhul kippusid need inetused tulema üldjuhul siis, kui ta oli joobes. Aga mõnikord juhtus ka kaine peaga. Aga sellegipoolest ta enam hiljem ei mäletanud, et oleks mulle midagi nii inetut öelnud. Või kui mäletas, siis kuidagi hoopis teise nurga alt või teises kontekstis, mis ei pidanud tema arvates üldse mingit solvangut tähendama. Või ka oli see tema jaoks mingi lihtne sõnakõlks, mis oli lihtsalt vihahoos öeldud ja mis tema arvates siis enam ei kehtinud, kui viha oli möödas. Et siis, miks mina peaksin nüüd veel päevi hiljem end halvasti tema öeldu pärast tundma, kui tal tuli ainult korraks ja vihahoos see tunne peale, et mulle öelda nii?

Äärmiselt vastik tunne."

Palun modedelt vastust, mis minu postituses valesti oli, et see oli vaja kustutada? Ühtlasi palun vastust, miks selle vastiku vanamehe kommentaare ei kustutata, kes igas teemas iniseb? Ka siin teemas on vähemalt üks tema kommentaar alles - see, kus ta ähvardab ja et lindistamine on kuritegu, mille eest tuleb karistada.

Miks ei blokeerita seda kummalist naisterahvast, kes trollib ja solgib erinevaid huvitavaid teemasid lihtsalt sellepärast, et see pidi tema arvates nii lõbus olema? Juustupi saite ära blokeerida. Miks te ei saa neid kahte tüüpi blokeerida, kes kõik siin algatatud teemad ära rikuvad ja juraks keeravad? Neid, kes ka siin kõrval teemas (Kui mees püüab liiga palju) hakkasid nilbeid seksijutukesi kirjutama esinedes teemaalgatajana?
See on minu kommentaar. Ootan jätkuvalt moderaatorite kommentaari, miks see kommentaar kustutati.

Samuti soovin teada, miks ei kustutata teatud isikute kommentaare ega blokeerita nende kaasarääkimist, kes mõnitavad ja käiavad oma lõpmatut plaati "neljaviiekümbistest". Samuti, miks ei eemaldata kasutajat, kes ise tunnistab, et ilgub ja trollib, sest tal on niimoodi lõbus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:43
Külaline kirjutas: 07 Nov 2024 22:15 Mina nüüd palun küll modedelt selgitust. Miks minu, täiesti teemasse ja mitte kedagi solvav kommentaar kustutati?

Kirjutan selle uuesti:

Mul oli eksmees täpselt samasugune. Kui sinul oli vaid üks kord selline juhus, siis minu oma kippus üsna sageli väga-väga-väga mõtlematuid ning inetuid asju ütlema. Ja tihtipeale mõni aeg hiljem ta enam ei mäletanud, et ta midagi sellist öelnud oleks. Tõsi, tema puhul kippusid need inetused tulema üldjuhul siis, kui ta oli joobes. Aga mõnikord juhtus ka kaine peaga. Aga sellegipoolest ta enam hiljem ei mäletanud, et oleks mulle midagi nii inetut öelnud. Või kui mäletas, siis kuidagi hoopis teise nurga alt või teises kontekstis, mis ei pidanud tema arvates üldse mingit solvangut tähendama. Või ka oli see tema jaoks mingi lihtne sõnakõlks, mis oli lihtsalt vihahoos öeldud ja mis tema arvates siis enam ei kehtinud, kui viha oli möödas. Et siis, miks mina peaksin nüüd veel päevi hiljem end halvasti tema öeldu pärast tundma, kui tal tuli ainult korraks ja vihahoos see tunne peale, et mulle öelda nii?

Äärmiselt vastik tunne."

Palun modedelt vastust, mis minu postituses valesti oli, et see oli vaja kustutada? Ühtlasi palun vastust, miks selle vastiku vanamehe kommentaare ei kustutata, kes igas teemas iniseb? Ka siin teemas on vähemalt üks tema kommentaar alles - see, kus ta ähvardab ja et lindistamine on kuritegu, mille eest tuleb karistada.

Miks ei blokeerita seda kummalist naisterahvast, kes trollib ja solgib erinevaid huvitavaid teemasid lihtsalt sellepärast, et see pidi tema arvates nii lõbus olema? Juustupi saite ära blokeerida. Miks te ei saa neid kahte tüüpi blokeerida, kes kõik siin algatatud teemad ära rikuvad ja juraks keeravad? Neid, kes ka siin kõrval teemas (Kui mees püüab liiga palju) hakkasid nilbeid seksijutukesi kirjutama esinedes teemaalgatajana?
See on minu kommentaar. Ootan jätkuvalt moderaatorite kommentaari, miks see kommentaar kustutati.

Samuti soovin teada, miks ei kustutata teatud isikute kommentaare ega blokeerita nende kaasarääkimist, kes mõnitavad ja käiavad oma lõpmatut plaati "neljaviiekümbistest". Samuti, miks ei eemaldata kasutajat, kes ise tunnistab, et ilgub ja trollib, sest tal on niimoodi lõbus.
Sest neil pole kasutajat. Iga mats saab siia niisama kirjutada. Kasutajat omamata. Sellepärast ma tegin ka ettepaneku, et võik üldse selle variandi ära lõpetada. Siis saaks vähemakt kasutaja ära blokkida. Sest moded näevad, kui ikkagi kasutaja külalisena postitab.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:12
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 18:43

Kirjutan selle uuesti:

Äärmiselt vastik tunne."

Sest neil pole kasutajat. Iga mats saab siia niisama kirjutada. Kasutajat omamata. Sellepärast ma tegin ka ettepaneku, et võik üldse selle variandi ära lõpetada. Siis saaks vähemakt kasutaja ära blokkida. Sest moded näevad, kui ikkagi kasutaja külalisena postitab.
Tegelikult ei ole siin "iga matsi", vaid on konkreetselt paar tegelast, kes risustavad. Miks nende ip-d ei blokeerita?

Tegelikult on siin palju häid ja huvitavaid teemasid, aga seda vaid seniks, kuni... Need paar trolli peale lendavad. Nad peaks ju ometi olema eristatavad modede jaoks.
Külaline

Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 18:43See on minu kommentaar. Ootan jätkuvalt moderaatorite kommentaari, miks see kommentaar kustutati.

Koli kasutajaabisse oma küsimusega.

Mõni nagu tõesti paistab arvavat, et iga tema postitus on midagi sellist, mille kustutamisel maailm momentselt kokku kukub.

"I did not have sexual relations with that woman."
Source: Televised Press Conference | Speaker: Bill Clinton
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:53
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:18

Tegelikult ei ole siin "iga matsi", vaid on konkreetselt paar tegelast, kes risustavad. Miks nende ip-d ei blokeerita?

Tegelikult on siin palju häid ja huvitavaid teemasid, aga seda vaid seniks, kuni... Need paar trolli peale lendavad. Nad peaks ju ometi olema eristatavad modede jaoks.
Postitus on kustutatud
Sest mul on kasutaja olemas ja on näha mida ma kirjutan 😚😏
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 21:27
Anonymous kirjutas: 08 Nov 2024 19:52Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Aga võimalus sul olemas https://www.muurileht.ee/artiklid/page/375/
Seal ongi naised.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 21:29
Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 20:43
Mupsik kirjutas: 08 Nov 2024 20:21
Sest mul on kasutaja olemas ja on näha mida ma kirjutan 😚😏
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Külaliseks olemiseks ei pea olema kontot, lihtsalt sina unustasid linnukese panna.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Siinkohal ma ütlekes, et targem annab järele. Ma julgen vähemalt "nimega" sinuga vaielda. Küll sa leiad neist postitustes, kes ma olen ja kus ma olen
Rohkem ma ei viitsi trolli/trolle toita.
Lähen magama ära.
Proovi ka vahelduseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 22:02
Mupsik kirjutas: 08 Nov 2024 21:59 Siinkohal ma ütlekes, et targem annab järele. Ma julgen vähemalt "nimega" sinuga vaielda. Küll sa leiad neist postitustes, kes ma olen ja kus ma olen
Rohkem ma ei viitsi trolli/trolle toita.
Lähen magama ära.
Proovi ka vahelduseks.
Postitus on kustutatud
Jaa, me kõik oleme siin trollid. Daaa. Tee omale nüüd piparmündi teed ja püüa rahuneda.
Sõimajaid on siin mitu, üks neist sa ise.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Kirjutan selle uuesti:

Äärmiselt vastik tunne."

Selle postituse sisu oli igati ok, välja arvatud see, et kasutasid seal sõna "l*tsid" tsenseerimata kujul. Kahjuks lähevad roppusi sisaldavad postitused kustutamisele, vahet pole, mis nende sisu on.
Teoreetiliselt peaks ka see postitus minema kustutamisele, sest ütled teise foorumlase kohta "vastik vanamees" ning väidad, et ta "iniseb", halvustamist sisaldavad postitused lähevad samuti kustutamisele. Selle postitituse jätan erandkorras alles.
Karistusseadustik §137 ütleb, et teise inimese lindistamine ilma tema loata on tõepoolest kuritegu.
Kuna tegemist on suuremas osas anonüümse foorumiga, ei saa me enamasti tuvastada, et mingeid kindlaid postitusi teeb üks ja sama isik.
Kui soovid sel teemal pikemalt rääkida, jätkame vestlust Kasutajaabi ja mõtete alafoorumis.
Külaline

Arvestades, kui kohutavalt palju see inimene rikub siinse foorumi kliimat, kui palju on ta teemasid ära rikkunud ja kui kiuslik, pahatahlik ja õel ta on, on "inisev, vastik vanamees" veel väga leebelt öeldud.

Olen nõus, et roppusi ei tohi läbi lasta. Samas, konkreetsel juhul ei olnud sõna l..sid ju kellegi kohta öeldud ega üleüldse kuidagi halvustavas kontekstis, vaid lihtsalt suht neutraalne sõna, teksti osa. Kuna postitus ilmus ja jõudis mõnda aega üleval olla, siis võib aru saada, et postitus kustutati käsitsi, mitte ei teinud seda programm. Sellepärast ongi arusaamatu, et kui kommentaari sisu ei olnud ebaviisakas ega ropp, siis miks pidi ainuüksi selle sõna pärast selle kustutama.

Ei taha vaidlusse laskuda, aga soovisin lihtsalt oma arvamuse välja öelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 11:41 Arvestades, kui kohutavalt palju see inimene rikub siinse foorumi kliimat, kui palju on ta teemasid ära rikkunud ja kui kiuslik, pahatahlik ja õel ta on, on "inisev, vastik vanamees" veel väga leebelt öeldud.

Olen nõus, et roppusi ei tohi läbi lasta. Samas, konkreetsel juhul ei olnud sõna l..sid ju kellegi kohta öeldud ega üleüldse kuidagi halvustavas kontekstis, vaid lihtsalt suht neutraalne sõna, teksti osa. Kuna postitus ilmus ja jõudis mõnda aega üleval olla, siis võib aru saada, et postitus kustutati käsitsi, mitte ei teinud seda programm. Sellepärast ongi arusaamatu, et kui kommentaari sisu ei olnud ebaviisakas ega ropp, siis miks pidi ainuüksi selle sõna pärast selle kustutama.

Ei taha vaidlusse laskuda, aga soovisin lihtsalt oma arvamuse välja öelda.
Samas on olnud juhuseid, kus väljendeid mutike, mamslike, keskealine mutt jne ei ole peetud sugugi halvustavaks ja on öeldud, et sobib küll, sest pole kellegi kohta konkreetselt öeldud. Üldistav halvustav jutt kogu keskealiste naiste kohta on väga okei ja ei ole solvav. Mul on natuke siiski tunne, et reeglid on naiste ja meeste osas siin erinevad.
Külaline

Toetan.
Kumb on foorumis suurem probleem, kas valimatult naisi (mis siis, et umbisikuliselt! ja tihti MITTE umbisikuliselt, nagu Turvasiil isegi teab omast käest) sõimav, halvustav, intrigeeriv ja alandav troll või sellele provokatsioonile lõpuks vihaselt provokaatrile samas keeles vastav kasutaja?
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 12:25 Toetan.
Kumb on foorumis suurem probleem, kas valimatult naisi (mis siis, et umbisikuliselt! ja tihti MITTE umbisikuliselt, nagu Turvasiil isegi teab omast käest) sõimav, halvustav, intrigeeriv ja alandav troll või sellele provokatsioonile lõpuks vihaselt provokaatrile samas keeles vastav kasutaja?
Mõlemad on täpselt ühesugused probleemid ja ei sõimata ainult naisi. Samas keeles vastused lähevad ka kustutamisele just sel põhjusel, et need on samas keeles. Sõim ja halvustamine ja muu sarnane ei ole lubatud mitte ühegi osapoole poolt.
Raporteerige provotseerivad postitused ja ma kustutan need.
Külaline

Eile varjumise/varjendite teemas kiuslik mees mõnitas mind, kui üürileandjat, et ma võtan viimast oma tagastatud lobudike eest.
Minu vastus, kus kirjutasin, et oh seda kadedust, mul on uhke villa, kustutati samuti ära.
No misasja :D Tõe rääkimine ei ole enam aktsepteeritav? Olen väga hämmingus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:43 Eile varjumise/varjendite teemas kiuslik mees mõnitas mind, kui üürileandjat, et ma võtan viimast oma tagastatud lobudike eest.
Minu vastus, kus kirjutasin, et oh seda kadedust, mul on uhke villa, kustutati samuti ära.
Andsid samaga vastu ja nüüd oled järsku ohver?
Külaline

Ah siin kustutatakse kõike, mingit reeglit ei ole. Ma kirjutasin põiepõletiku teemas, et äkki ei olegi põiepõletik ning tegu on tripperiga, mis on hoopis suguhaigus, siis see kustutati ära. Tegelikult oli asjalik nõuanee, sest tegu võibki olla suguhaigusega ja see sõna ei olnud ka ropp. Aga ära see kõik kustutati. Seega kustutatakse siin foorumis ka täiesti tavalisi kommentaare.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:46
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:43 Eile varjumise/varjendite teemas kiuslik mees mõnitas mind, kui üürileandjat, et ma võtan viimast oma tagastatud lobudike eest.
Andsid samaga vastu ja nüüd oled järsku ohver?
Mis samaga vastu? Vastasin lihtsalt. Ei sobi? Oleks vastanud, et mul on lobudikmajas 11 korterit, siis oleks sobinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:48 Ah siin kustutatakse kõike, mingit reeglit ei ole. Ma kirjutasin põiepõletiku teemas, et äkki ei olegi põiepõletik ning tegu on tripperiga, mis on hoopis suguhaigus, siis see kustutati ära. Tegelikult oli asjalik nõuanee, sest tegu võibki olla suguhaigusega ja see sõna ei olnud ka ropp. Aga ära see kõik kustutati. Seega kustutatakse siin foorumis ka täiesti tavalisi kommentaare.
Seal teemas oli sinu rumaluste kustutamine igati õigustatud. Tsiteerisid teisi vastajaid stiilis “võib ka tripper olla” mitu korda. Täiesti mõttetu, kirjutad korra -okei, aga miks seda nii palju vaja oli, jääb arusaamatuks. Kindlasti tahtsid “nalja” teha, eks? Kasva suureks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 19:00
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 18:48 Ah siin kustutatakse kõike, mingit reeglit ei ole. Ma kirjutasin põiepõletiku teemas, et äkki ei olegi põiepõletik ning tegu on tripperiga, mis on hoopis suguhaigus, siis see kustutati ära. Tegelikult oli asjalik nõuanee, sest tegu võibki olla suguhaigusega ja see sõna ei olnud ka ropp. Aga ära see kõik kustutati. Seega kustutatakse siin foorumis ka täiesti tavalisi kommentaare.
Seal teemas oli sinu rumaluste kustutamine igati õigustatud. Tsiteerisid teisi vastajaid stiilis “võib ka tripper olla” mitu korda. Täiesti mõttetu, kirjutad korra -okei, aga miks seda nii palju vaja oli, jääb arusaamatuks. Kindlasti tahtsid “nalja” teha, eks? Kasva suureks.
Issand, kui õudne. Täielik lumehelbekese-sündroom. Foorum peab olema huvitav, mitte tsensuuritud koht.
PS: ei ole "tripperi" kirjutaja, kirjutasin, et kohe arstile, põiepõletikku niisama korda ei saa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist