See on minu kommentaar. Ootan jätkuvalt moderaatorite kommentaari, miks see kommentaar kustutati.Külaline kirjutas: ↑07 Nov 2024 22:15 Mina nüüd palun küll modedelt selgitust. Miks minu, täiesti teemasse ja mitte kedagi solvav kommentaar kustutati?
Kirjutan selle uuesti:
"Mina tean, mida sa teemaalgataja tunned.
Mul oli eksmees täpselt samasugune. Kui sinul oli vaid üks kord selline juhus, siis minu oma kippus üsna sageli väga-väga-väga mõtlematuid ning inetuid asju ütlema. Ja tihtipeale mõni aeg hiljem ta enam ei mäletanud, et ta midagi sellist öelnud oleks. Tõsi, tema puhul kippusid need inetused tulema üldjuhul siis, kui ta oli joobes. Aga mõnikord juhtus ka kaine peaga. Aga sellegipoolest ta enam hiljem ei mäletanud, et oleks mulle midagi nii inetut öelnud. Või kui mäletas, siis kuidagi hoopis teise nurga alt või teises kontekstis, mis ei pidanud tema arvates üldse mingit solvangut tähendama. Või ka oli see tema jaoks mingi lihtne sõnakõlks, mis oli lihtsalt vihahoos öeldud ja mis tema arvates siis enam ei kehtinud, kui viha oli möödas. Et siis, miks mina peaksin nüüd veel päevi hiljem end halvasti tema öeldu pärast tundma, kui tal tuli ainult korraks ja vihahoos see tunne peale, et mulle öelda nii?
Äärmiselt vastik tunne."
Palun modedelt vastust, mis minu postituses valesti oli, et see oli vaja kustutada? Ühtlasi palun vastust, miks selle vastiku vanamehe kommentaare ei kustutata, kes igas teemas iniseb? Ka siin teemas on vähemalt üks tema kommentaar alles - see, kus ta ähvardab ja et lindistamine on kuritegu, mille eest tuleb karistada.
Miks ei blokeerita seda kummalist naisterahvast, kes trollib ja solgib erinevaid huvitavaid teemasid lihtsalt sellepärast, et see pidi tema arvates nii lõbus olema? Juustupi saite ära blokeerida. Miks te ei saa neid kahte tüüpi blokeerida, kes kõik siin algatatud teemad ära rikuvad ja juraks keeravad? Neid, kes ka siin kõrval teemas (Kui mees püüab liiga palju) hakkasid nilbeid seksijutukesi kirjutama esinedes teemaalgatajana?
Samuti soovin teada, miks ei kustutata teatud isikute kommentaare ega blokeerita nende kaasarääkimist, kes mõnitavad ja käiavad oma lõpmatut plaati "neljaviiekümbistest". Samuti, miks ei eemaldata kasutajat, kes ise tunnistab, et ilgub ja trollib, sest tal on niimoodi lõbus.