...ja ometi oled sa siin. Avad selgelsõnaliselt formuleeritud teema, millest tead, et see sulle vastik on, tipid isegi kommentaari kui vastik see ikka on ja kõige selle juures ilmselgelt veel fantaseerid suvalistest lesbilistest naistest. Mis sul viga on??Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 08:28 Postitus on kustutatud
Lesbilised kogemused
-
Külaline
-
Külaline
Teema on arutamaks lesbilisi kogemusi. Mis sind täpsemalt selle juures siis huvitab?
-
Külaline
Kuida seks käib? Kas nii nagu filmides või on tegelik (seksi)elu hoopis teistsugune?
-
Külaline
Aruta siis oma kogemusi, mis see minu isik sulle ette jäi? Ma isegi pole lesbar. Ma istun nurgas ja kuulan, nii eksootika mõttes, nagu näiteks koprofaagegi kuulaks huviga.
-
ekt4
Kuidas selline asi saab närvi ajada? Kas sul elus muud targemat teha ei ole, et muretsed selliste asjade pärast ja lähed närvi
-
Külaline
Iga paari puhul erinevalt, nii nagu heteropaaride puhulgi. Kõik sõltub inimeste enda eelistustest.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 15:46 Kuida seks käib? Kas nii nagu filmides või on tegelik (seksi)elu hoopis teistsugune?
Miks see sind huvitab kui "selline asi" sulle vastik on? Lambist mõtled ja kujutad ette kuidas suvalised võõrad inimesed omavahel seksivad?
-
Külaline
Kuidas arvad. Ma muide ei öelnud, et lesbarid on vastikud, ma ütlesin, et ei eruta üldse vaid vastupidi. Märkad vahet?
-
Külaline
Saan aru, sinu kogemus on 100% ainult sinu kogemus. Mitte keegi ei keela sul professionaalselt edasi tegeleda taburettide ja pajakinnastega, ei raha eest ega tasuta. Jõudu tööle.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 15:49 Postitus on kustutatud
Igasugused ennustamised ja selgeltnägemine aga ei ole sinu tugevaim külg, karjääripööret kaaluda ei tasu.
-
Külaline
Ei märka. Kommentaar millele sellekohase vastuse kirjutasin ütles justnimelt "Teema pole vastik, lesbarid on vastikud", kui see ei olnud sinu kommentaar ja sõitsid lihtsalt oma " mis minu isik sulle ette jäi" solvumisega vestlusse sisse, siis ei ole see küll kuidagi minu süü.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 16:01
Kuidas arvad. Ma muide ei öelnud, et lesbarid on vastikud, ma ütlesin, et ei eruta üldse vaid vastupidi. Märkad vahet?
-
Külaline
Mis sul sest?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 16:17Ei märka. Kommentaar millele sellekohase vastuse kirjutasin ütles justnimelt "Teema pole vastik, lesbarid on vastikud", kui see ei olnud sinu kommentaar ja sõitsid lihtsalt oma " mis minu isik sulle ette jäi" solvumisega vestlusse sisse, siis ei ole see küll kuidagi minu süü.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 16:01
-
Külaline
Mina ei ole see, kellele selline asi vastik on. Niisama huvitav teada. Heteropaaridega võrreldes käib seks teistmoodi ilmselt. Võetakse appi dildod strap on vidinad?
-
Külaline
Mõni võtab, mõni mitte - mänguasju ja lisavidinaid kasutatakse enam-vähem samapalju kui heteroseksi puhulgi. Osa naudib lisavidinaid osa mitte. Suurele osale naistest (misiganes suundumusega) ei ole penetratsioon orgasmi saamisel üldse mitte eelduseks nr1. Väga edukalt ajavad ka käed ja suu asja äraKülaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 17:37Mina ei ole see, kellele selline asi vastik on. Niisama huvitav teada. Heteropaaridega võrreldes käib seks teistmoodi ilmselt. Võetakse appi dildod strap on vidinad?
-
Külaline
Mis vahe selles kestvuses ja kindlas tulemuses siis on? Ega sa ometi ei kujutle, et heteroseks käib tingimata kähku ja tulemus pole teada?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 17:48Mõni võtab, mõni mitte - mänguasju ja lisavidinaid kasutatakse enam-vähem samapalju kui heteroseksi puhulgi. Osa naudib lisavidinaid osa mitte. Suurele osale naistest (misiganes suundumusega) ei ole penetratsioon orgasmi saamisel üldse mitte eelduseks nr1. Väga edukalt ajavad ka käed ja suu asja äraKülaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 17:37Mina ei ole see, kellele selline asi vastik on. Niisama huvitav teada. Heteropaaridega võrreldes käib seks teistmoodi ilmselt. Võetakse appi dildod strap on vidinad?Põhiline vahe on seksi kestvuses ja kindlas tulemuses.
-
Külaline
Kustutatud on mu kommentaar selle kohta, et pooltel naistel on elu jooksul lesbilisi kogemusi.
Mis toimub???
Mis toimub???
-
Külaline
Keskmine mees ei ole puhtfüsioloogiliselt võimeline tunde kestvaks vahekorraks ja multiorgasmideks. Naisele ei ole tõesti iga kord tulemus kindel. Uuri kogemusi, statistikat, erinevaid uuringuid jne. Erinevalt sinust ei pea mina midagi ette kujutama.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 18:40 Mis vahe selles kestvuses ja kindlas tulemuses siis on? Ega sa ometi ei kujutle, et heteroseks käib tingimata kähku ja tulemus pole teada?
-
Külaline
Heteromehena arvan, et mehe ja naise vahelises seksis võib seks kesta näiteks minuti (mehel läheb lahti) ja naine orgasmi ei saa. Lesbiseksis võib seks kesta kauem s.t niikaua kui vaja ja naine saab orgasmi. Ilmselt mõeldi seda.
-
Külaline
Ilmselgelt oli tegu üle võlli illustratsiooniga, point jääb samaks.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 18:54 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Jah ma tõin näite. Teema on lesbiseksist ja pole vaja hakata arutama seda 1 minuti värki. Las kogenud lesbid räägivad omi kogemusi
-
Külaline
Kuidas see point sama on? Mõlemasl juhul on asi partneris, kas ta soovib oma partnerile orgasmi või lõpetab ise egoistlikult. Vahet pole, naine või mees.
-
Külaline
Kuidas see "lahti minemine" takistab mehel kasutamast neid samu vahendeid mis lesbid, käsi ja suu? Seda enam, et penetratsioon reeglina pole tähtis?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 18:52Heteromehena arvan, et mehe ja naise vahelises seksis võib seks kesta näiteks minuti (mehel läheb lahti) ja naine orgasmi ei saa. Lesbiseksis võib seks kesta kauem s.t niikaua kui vaja ja naine saab orgasmi. Ilmselt mõeldi seda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ja 1 külaline