Mida õhtuks süüa teete?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 16:53
Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 19:10 Kergelt praetud ahvenafilee värske kartuli ja kerge kastmega. Kõrvale klaasike valget veini.
Joodik. Labane joodik. Niisama süüa ei saa. Sinna ka vaja vein kõrvale võtta vaja.
Mul on kodus 3 pudelit valget veini. Veini joon õhtusöögi kõrvale. Cry about it :? :cry:
Külaline

Lõid uue ingliskeelse vanasõna?
Cry me a river
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 16:55
Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 19:10 Kergelt praetud ahvenafilee värske kartuli ja kerge kastmega. Kõrvale klaasike valget veini.
Joodik. Labane joodik. Niisama süüa ei saa. Sinna ka vaja vein kõrvale võtta vaja.
Mul on kodus 3 pudelit valget veini. Veini joon õhtusöögi kõrvale. Cry about it :? :cry:
Naer läbi pisarate on see, aga kas seee, et loobid ingliskeelseid lauseid teeb su kuidagi teistest targemaks. Tähtsamaks. Popimaks. iiissssssand jummmal. ma oskan ingliššši.
Iga õhtusöögi kõrvale veini joomine on alkoholismi tunnus. Proovi mõni õhtu ilma.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 13:35
Külaline kirjutas: 16 Juun 2024 11:13
Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 22:09 Salat: peet, kartul, suitsuliha, kurk, porgand, värske sibul, hapukoor, natuke küüslauku, pipart, soola.
Söön vahemere ciabattaga.
Mis on vahe tavalise ciabatta ja vahemere ciabatta vahel?
Kusjuures hakkasin ise ka mõtlema. Vb ta peab silmas neid oliivide või päiksekuivatatud tomatitega versioone?
Prismas on Vahemere ciabatta müügil, koostises on päikesekuivatatud tomatid, oliivid, paprika, pune, tüümian, koriander, küüslauk ja veel mingid vürtsid. Tavalise ciabattaga on maitsevahe päris suur.
Külaline

Nätakas kirjutas: 16 Juun 2024 17:50 Värske kartul ja külm koorakaste kurgi-tomati-munaga.
Pane redist, värsket tilli ja rohelist sibulat ka!
Külaline

Hakklihast kotletid riivjuustu ja -porgandiga, seenekaste šampinjonidest ja kurgisalat rohke murulaugu ja veidikese tilliga. Kuna šampinjone oli palju, siis osa küpsetasin ka ahjus, täidiseks sinihallitusjuust ja ananass, peale Cheddar, ümber toorsuitsu peekon.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 22:55 Hakklihast kotletid riivjuustu ja -porgandiga, seenekaste šampinjonidest ja kurgisalat rohke murulaugu ja veidikese tilliga. Kuna šampinjone oli palju, siis osa küpsetasin ka ahjus, täidiseks sinihallitusjuust ja ananass, peale Cheddar, ümber toorsuitsu peekon.
Mmm, tundub mõnus.
Millist hakkliha kasutad, sea-või seguhakkliha? Porgand läheb sisse peeneks riivitult?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 23:04
Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 22:55 Hakklihast kotletid riivjuustu ja -porgandiga, seenekaste šampinjonidest ja kurgisalat rohke murulaugu ja veidikese tilliga. Kuna šampinjone oli palju, siis osa küpsetasin ka ahjus, täidiseks sinihallitusjuust ja ananass, peale Cheddar, ümber toorsuitsu peekon.
Mmm, tundub mõnus.
Millist hakkliha kasutad, sea-või seguhakkliha? Porgand läheb sisse peeneks riivitult?
Ostsin aasta tagasi hakklihamasina ja teen hakkliha ise. Kui leian odavamat veist, siis ostan hulgi, pakendan ja külmutan. Suurem osa on tavaliselt sealiha. Täna oli siga 2/3 ja veist 1/3.
Porgandi riivin tavalise jämeda riiviga. Kotletid küpsevad üsna pikalt keskmisel kuumusel ja porgand jõuab täiesti läbi küpseda.
Külaline

Kanatiivad, ahjukartul, värske salat ja kõrvale mu lapsepõlbe lemmik: hapukoore-ketšupi kaste :)
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mõtlen kas teha kartulipudru või lihtsalt keedukartul. Praen keeduvorsti ja siis porgandisalat, ma vilets kokk. Kui lapsed seda ei taha, siis neile piima+krõbinaid või kuuma võikut, õnneks saavad nad põhilised toidud päeval lasteaias.
Edit: Otsustasin kartulipudru kasuks.
Viimati muutis Tõutäkk, 18 Juun 2024 19:27, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Spagetid ja hakkliha koos mingi punase möginaga, mida purgis müüakse. Väga lihtne, kiire ja maitsev. Kõrvale salatisegu tomatite, maitseainete ja tilga õliga.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 17:27
Naer läbi pisarate on see, aga kas seee, et loobid ingliskeelseid lauseid teeb su kuidagi teistest targemaks. Tähtsamaks. Popimaks. iiissssssand jummmal. ma oskan ingliššši.
Iga õhtusöögi kõrvale veini joomine on alkoholismi tunnus. Proovi mõni õhtu ilma.
Mõni suitsetab, mõni joob, so what? Siit tuleb välja, et on inimesi, kes isegi trennis ei käi, see vee õudsem, kui toidu kõrvale veini joomine.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 21:48

Mõni suitsetab, mõni joob, so what? Siit tuleb välja, et on inimesi, kes isegi trennis ei käi, see vee õudsem, kui toidu kõrvale veini joomine.
Igaüks elab, nagu talle meeldib. Joon veini (aga mitte toidu kõrvale), ka tarbin kangemat kraami, kelle asi? Vabalt võib mind alkohoolikuks pidada, jällegi- kelle asi? Trennis ka ei käi, liigutan end piisavalt igapäevase elu käigus. Ja kui mõnel päeval vaid vedelen voodis ja loen raamatut, mis sellestki?
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Itaalias siis kõik puha alkohoolikud! Seal veel tehakse iga päev pärast tööpäeva aperotivo, õhtusöögil vein.
Külaline

Muidugi, dõunt wõrry darlingg, olen popp ja tähtis.

Ei joo iga õhtu veini, viimati 6 kuud tagasi.
Põnev kuidas sinu mõtted esmalt igapäevase joomiseni läksid, kõnekas tähelepanek. Paar-kolm korda nädalas pool klaasi veini õhtusöögi kõrvale on normaalne.
Külaline

Nii ammu pole pastat teinud, et täna võtan veisehakkliha, sibula, porgandit, kurki, tomatit ja hunniku rohelist, teen sellest pastaroa värske salatiga. Saab kiiresti valmis ka ;)
Külaline

Mina tegin jäägisuppi. Hakkliha, riis ja sügavas olnud juurikasegud. Söön sügavat tühjaks, et saaks ära sulatada.
Tuli isegi parem, kui lihtsalt tavaliselt suppi teen 😁
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 15:37 Mina tegin jäägisuppi. Hakkliha, riis ja sügavas olnud juurikasegud. Söön sügavat tühjaks, et saaks ära sulatada.
Tuli isegi parem, kui lihtsalt tavaliselt suppi teen 😁
Mul üks lemmikuid on see, aga teen panniroana, mitte supina. Praen hakkliha ära, siis riis ja puljong otsa, hiljem juurikasegud ka. Kui vesi ära keenud, siis riis ja juurikad on pehmed ja võib sööma hakata.
Külaline

Ei söö peale 6-7 õhtul, paast
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 00:34
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 21:48

Igaüks elab, nagu talle meeldib. Joon veini (aga mitte toidu kõrvale), ka tarbin kangemat kraami, kelle asi? Vabalt võib mind alkohoolikuks pidada, jällegi- kelle asi? Trennis ka ei käi, liigutan end piisavalt igapäevase elu käigus. Ja kui mõnel päeval vaid vedelen voodis ja loen raamatut, mis sellestki?

Mul ka selline elu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline