Kaunismees

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 11:14 Miks peab teiste maitset maha tegema?
See on hea küsimus. Ma arvan, et inimesed tunnevad vajadust oma valikuid õigustada. Inimene on karjaloom ja ühiskonnast sõltuv, alateadlikult soovitakse, et nende mistahes valikud kiidetakse heaks, neid ei naeruvääristataks (jälgi reaktsioone kommentaaride all).
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Heteroseksuaalse mehena ei saa ma hinnata mehi nii nagu naised või geid seda teevad, aga ikkagi: Don Johnson. Meeldis juba varateismelisena. Lihtsalt lahe tüüp, ja meeldiva välimusega.
Külaline

Siin mainitutest Keanu ja Cavill. Ilmselt meeldivad suuresti ka nende isikuomaduste poolest. Väga erinevad teineteisest muidugi. Mulle meeldivad tugeva lõuajoonega, pikad ja tumedasilmsed. Millegipärast aga on olnud kõik peikad ja abikaasad blondid ja heledasilmsed. Veidi lokkis juuksed meeldivad, pahmakas peab peas olema (ärge kujutage ette Kiike). Brosnani ja teiste bondide fenomenist ei saa aru. David Bowie oli ka kena keskealisena, väga elegantne.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 00:53
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 00:22
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:29 Kas eestlastest ka selliseid kaunismehi olemas on?
Veikko Täär, Mart Sander, Koit Toome, Mait Malmsten, Ove Petersell, Andrus Ansip.
Jeesus, ei. :? Ka ülaltoodud Taukar, Suviste pole ilusad. Elu sees ei saaks neid võrrelda näiteks Richard Gere’ga.
Ma tegelikult tean ühte väga ilusat Eesti meest, aga ta pole kuulus.
Maitse üle ei vaielda. Minu arvates on Gere väga kole mees ja suisa ebameeldiv, ma ei suuda vaadata filme kus ta mängib.
Külaline

Javier Bardem ja Tom Hardy on minu läbi aegade lemmikud:)
Külaline

Portugali mehed ja naised on ilusat tõugu. Grusiinidel on ilusad ümarad nukunäod.

Lokipahmakaga mehed kipuvad varakult kiilaks minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 13:28 Javier Bardem ja Tom Hardy on minu läbi aegade lemmikud:)
Bardemi osas nõustun, väga kena mees.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 13:21 Maitse üle ei vaielda. Minu arvates on Gere väga kole mees ja suisa ebameeldiv, ma ei suuda vaadata filme kus ta mängib.
Minu meelest on ta väga hea välimusega. Siin on üks noore-ea pilt:
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 16:59
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 13:21 Maitse üle ei vaielda. Minu arvates on Gere väga kole mees ja suisa ebameeldiv, ma ei suuda vaadata filme kus ta mängib.
Minu meelest on ta väga hea välimusega. Siin on üks noore-ea pilt:
Ok? Miks sa eri suuda leppida sellega, et kõigi jaoks ei ole?
Külaline

Maitsed on ikka tõesti väga erinevad ja paljud ei tee vist vahet ka “kaunismehel” ja lihtsalt sümpaatial. Ma ei tuleks selle pealegi, et M. Matveret keegi ilusaks meheks võiks pidada. Meeldiv, sümpaatne - jah. Aga ilus?!? :? Neid näiteid on siin veel.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 13:55
Külaline kirjutas: Javier Bardem ja Tom Hardy on minu läbi aegade lemmikud:)
Bardemi osas nõustun, väga kena mees.

Pilt
Vaod põskedes jätavad räpase mulje.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 10 Nov 2024 12:34 Heteroseksuaalse mehena ei saa ma hinnata mehi nii nagu naised või geid seda teevad, aga ikkagi: Don Johnson. Meeldis juba varateismelisena. Lihtsalt lahe tüüp, ja meeldiva välimusega.
Nõus! Väga kena mees.
Külaline

Mis sellel Brosnanil viga on? Väga seksikas mees. Vaatasin pilte ja tundub, et vanemana on isegi seksikam kui noorena.

https://www.piercebrosnan.com/actor/
Külaline

Paul Walker oli tõesti ilus mees. Siis tuleb veel meelde seriaalist Lost mingi noor kutt ja Desperate Housewives’is see tüüp, kellega Eva Longorial suhe oli. Ei viitsi nende nimesid praegu otsida ja see oli mingi 20 aastat tagasi, nii et nad ei pruugi enam üldse ilusad olla.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Minu lemmik
Kuvatõmmis 2024-11-10 181703.jpg
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 22:45 Postitus on kustutatud
Taivo on tegelikult ilus mees ja tal on suur ja soe süda.
Külaline

Kas Õnnes on kunagi öeldud ka mis diagnoos Marel on, et ta ajuti väga ära pöörab?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 18:35 Kas Õnnes on kunagi öeldud ka mis diagnoos Marel on, et ta ajuti väga ära pöörab?
Ei ole märganud. Ärge seda teemat nüüd õnne 13 teemaks pöörake, ikka rohkem pilte ilusatest meestest!
Külaline

Need väljamaa mehed on suuresti seepärast meeldivad, et nad vaatavad alati täpselt silma sisse. Kas kuidagi pilte töödeldakse nii või mis, aga meie meestest ei ole selliseid hurmuri pilte.
Külaline

Richard Gere meenutab puudlit, täiesti ebaseksikas minumeelest, ka noorena.
Eestist nagu oskagi kohe öelda, siin nimetatud Suviste, Kasearu, Taukar jt mulle peale ei lähe. Kui siis Owe ehk, hetkel ei turgata küll rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: nelz ja 17 külalist