Soovitage kohvimasinat

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:23
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:12
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 17:18 Kapslimasinat endale ei ostaks, sest kapslikohv on kõige kallim kohv üldse, masin ise on odav ainult.
Ma joon ühe tassi kohvi päevas, hommikuti ja mulle on olulised kiirus, mugavus ja see, et ma ei peaks mõtlema, kuidas kohv siis täna välja tuleb. Igaühele oma. Pakk kohvikapsleid maksab ca 3 eurot.
Üksik inimene ja üks tass päevas- siis kõlbab kapslimasin küll.
Ei ole üksik inimene ja mees joob ikka ka kohvi, tema eelistab espressot (ehk läheb 1 kapsel ühest teisest pakist). Tudengist laps joob teed. :D
Külaline

Ma olen peres ainuke kohvijooja ja läksin ka kapslitele üle. Kodus lisaks kakaokapslid, kui laps vahel tahab. Varem on olnud klassikalised jura masinad, no ei viitsinud enam, koguaeg tahtis midagi, lisaks on suured masinad lärmakad. Presskannu ja tassi tegin tudengina kui raha polnud, mingit plännikukohvi ka juua ei tahaks. Kuna mulle vahel meeldib ka maitsekohv, siis kapsel ideaalne. Miinuseks kapslite hind aga elab üle.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Ants kirjutas: 10 Nov 2024 17:34 Kui häda kolesterooliga siis sisuliselt ainus lahendus kas kohvitamine lõpetada või siis filtriga nn tilgamasin. Mina suhkru ja piima sisse kohvi ei pane, seega pole mulle mingid hüper/super nuppudega masinad vajalikud.

Kapsleid ei ostaks enam kunagi!
Oot kas siis ainult filtrikohv ei tõsta kolesterooli ja ülejäänud masinad näiteks espresso ja kapselkohvi masin tõstavad kolesterooli? Mina tean et ainult presskannu kohv tõstab kolesterooli.
Külaline

cat kirjutas: 11 Nov 2024 01:31
Ants kirjutas: 10 Nov 2024 17:34 Kui häda kolesterooliga siis sisuliselt ainus lahendus kas kohvitamine lõpetada või siis filtriga nn tilgamasin. Mina suhkru ja piima sisse kohvi ei pane, seega pole mulle mingid hüper/super nuppudega masinad vajalikud.

Kapsleid ei ostaks enam kunagi!
Oot kas siis ainult filtrikohv ei tõsta kolesterooli ja ülejäänud masinad näiteks espresso ja kapselkohvi masin tõstavad kolesterooli? Mina tean et ainult presskannu kohv tõstab kolesterooli.
Mitte ükski neist ei tõsta kolesterooli, kui neid just pangede viisi ei joo.
Külaline

onu jõi päevas ca 25 tassi kohvi, suitsetas, söögiisu olematu, välimuselt luukere.
suri 50ndates.
Tavaline külaline

Postitus Postitas Tavaline külaline »

Kapslid toodavad rämedalt plastprügi. Iial ei suudaks nautida niiviisi tehtud kohvi, teades, et panustan looduse risustamisse.
Külaline

Jah kapselkohvimasin ei ole tänases maailmapildis, kus taaskasutus on moes, kindlasti looduse sõbralik. Seega osta espressomasin.
Külaline

Tavaline külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:25 Kapslid toodavad rämedalt plastprügi. Iial ei suudaks nautida niiviisi tehtud kohvi, teades, et panustan looduse risustamisse.
Ammuilma on olemas taaskasutatavad kapslid. Ja isegi ühekordsed ei ole valmistatud plastist.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:55 Jah kapselkohvimasin ei ole tänases maailmapildis, kus taaskasutus on moes, kindlasti looduse sõbralik. Seega osta espressomasin.
Kapselmasin teeb samuti espressot. Kui on kabedam masin, teeb lungot jm ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:58 Ammuilma on olemas taaskasutatavad kapslid. Ja isegi ühekordsed ei ole valmistatud plastist.
Keegi ei viitsi selle pudi kapslisse surumisega pikalt tegeleda ja kapslit pesta iga tassi jaoks, olgu mõte kuitahes üllas. Ja on ikka küll ühekordsed valmistatud plastist, Dolce Gusto nt on odavam ja kõik plastkapslid. Plastprügi muidugi, lisaks sissejoodav kuuma auru ja plastist läbikäinud kohvi pidevalt... Ja ka metallkapslid on ikkagi prügi, 1 tl kohvipuru jaoks on kasutatud kallist ja mittetaastuvat maavara, alumiiniumi, ei jõua kõik taaskasutusse.
Osta parem ubadest otse jahvatav masin, vahe ei ole nii jõle suur ja kapslite- kilo ubade hinnavahe sööb selle väga ruttu olematuks. Saab erinevat kohvi, ubasid on samamoodi erinevale maitsele ja saab piimavahtu ja kõike. Ei pea olema 1500-1700.- maksev Jura, kasvõi Amazonist vms on hea hinna-kvaliteedi suhtega masinaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:52
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:58 Ammuilma on olemas taaskasutatavad kapslid. Ja isegi ühekordsed ei ole valmistatud plastist.
Keegi ei viitsi selle pudi kapslisse surumisega pikalt tegeleda ja kapslit pesta iga tassi jaoks, olgu mõte kuitahes üllas. Ja on ikka küll ühekordsed valmistatud plastist, Dolce Gusto nt on odavam ja kõik plastkapslid.
Nagu öeldud, ma joon ühe tassi päevas, nii et mingeid "iga tassi jaoks" pole vaja midagi pesta. Teiseks, ma kasutan Nespressot. Sinna sobivad kapslid ei ole plastist, vähemalt mina pole ühtki plastkapslit näinud. Ja kolmandaks, Nespressole saab kapslid tagastatada - need lähevad taaskasutusse.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:52 Osta parem ubadest otse jahvatav masin, vahe ei ole nii jõle suur ja kapslite- kilo ubade hinnavahe sööb selle väga ruttu olematuks. Saab erinevat kohvi, ubasid on samamoodi erinevale maitsele ja saab piimavahtu ja kõike. Ei pea olema 1500-1700.- maksev Jura, kasvõi Amazonist vms on hea hinna-kvaliteedi suhtega masinaid.
Ei taha, mulle meeldib kapslite mugavus. Igaühele oma.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 20:57
Keegi ei viitsi selle pudi kapslisse surumisega pikalt tegeleda ja kapslit pesta iga tassi jaoks, olgu mõte kuitahes üllas. Ja on ikka küll ühekordsed valmistatud plastist, Dolce Gusto nt on odavam ja kõik plastkapslid.
Nagu öeldud, ma joon ühe tassi päevas, nii et mingeid "iga tassi jaoks" pole vaja midagi pesta. Teiseks, ma kasutan Nespressot. Sinna sobivad kapslid ei ole plastist, vähemalt mina pole ühtki plastkapslit näinud. Ja kolmandaks, Nespressole saab kapslid tagastatada - need lähevad taaskasutusse.
Lol, keegi usub nespresso juttu. Essu nad lähevad. Puhas saast.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 21:45
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 20:57
Lol, keegi usub nespresso juttu. Essu nad lähevad. Puhas saast.
Ma ei vaeva sellega oma pead. Ma kasutan seda, mis mulle meeldib.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Kas keegi lahustuvat kohvi ka joob? Pole vaja ühtegi masinat ju.
Aga lahustuv kohv pidi põie vähki tekitama.
Külaline

cat kirjutas: 11 Nov 2024 22:11 Kas keegi lahustuvat kohvi ka joob? Pole vaja ühtegi masinat ju.
Enam mitte. Minu arust on need joodamatuks muutunud. Lisaks hirmkalliks läinud.
4-5 aastat tagasi tööl pausi ajal ikka sai tehtud, sest oli ainult veekeetja ja pätikas mulle väga ei meeldi.
Külaline

Tavaline külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:25 Kapslid toodavad rämedalt plastprügi. Iial ei suudaks nautida niiviisi tehtud kohvi, teades, et panustan looduse risustamisse.
Kondoomid pesed ka ära või? Idioot.
Külaline

Max 30% neist "taaskasutatavatest" metallkapslitest jõuab tegelikult taaskasutusse, USAS ca 5%- need on liiga väikesed ja orgaanilise materjaliga saastunud, et metallisorteerija neid välja võtaks. Niipalju siis "taaskasutusest": https://repodder.com/1-the-problem-with ... offee-pods
Endal ei ole imelik kasutada mingi teelusikatäie kohvipulbri jaoks ümber üüratut kogust prügi?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

cat kirjutas: 11 Nov 2024 22:11 Kas keegi lahustuvat kohvi ka joob? Pole vaja ühtegi masinat ju.
No nii vana kooli mehed ja naised. Keegi mäletab?
Kuvatõmmis 2024-11-12 114343.jpg
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 11:36 Max 30% neist "taaskasutatavatest" metallkapslitest jõuab tegelikult taaskasutusse, USAS ca 5%- need on liiga väikesed ja orgaanilise materjaliga saastunud, et metallisorteerija neid välja võtaks. Niipalju siis "taaskasutusest": https://repodder.com/1-the-problem-with ... offee-pods
Endal ei ole imelik kasutada mingi teelusikatäie kohvipulbri jaoks ümber üüratut kogust prügi?
Endal ei ole imelik kohvi üleüldse tarbida, arvestades milline mõju on kohvitootmisel keskkonnale? :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline