Veel on see aeg-ajalt seksjutukesi üllitav tüüp, kes juba Perekoolis vähemalt 15 a tagasi ka figureeris.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 13:05 Üks on veel- mingi haiglaselt armunud tüüp, kes mõnes teemas unistab, et vot mina küll sind kannaks kätel jne- nagu keegi seda paluks...
Siis on veel see Pärnu-puhkusel tinderdaja, 2-3kuud kasutuskõlblik mees.
Kaunismees
-
Külaline
-
Külaline
Ma mehena sportlikust huvist tuletan ennast ka meelde kui juba nimetamiseks läks.
Ehk siis kõik on isiksused.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:45Veel on see aeg-ajalt seksjutukesi üllitav tüüp, kes juba Perekoolis vähemalt 15 a tagasi ka figureeris.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 13:05 Üks on veel- mingi haiglaselt armunud tüüp, kes mõnes teemas unistab, et vot mina küll sind kannaks kätel jne- nagu keegi seda paluks...
-
Külaline
Ja mille järgi sind siin tuntakse?Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 22:12 Ma mehena sportlikust huvist tuletan ennast ka meelde kui juba nimetamiseks läks.
-
Külaline
Mõne puhul tekib lausa lõhestunud isiksuse kahtlus.
Märkimisväärne, et teema oli kaunismeestest, aga kui selgus, et siin kirjutab mees, siis löödi teema rööbastelt ja hakati sõrmedel üles lugema foorumi teisi mehi, et neid siin negatiivselt hinnata. Meeste kiituseks võib öelda, et nad julgevad kirjutada registreeritult, "oma" nime all, mitte ainult külalistena. Seepärast saab üldse öelda, et nad on nö. isiksused. Külalised on isiksuseta. Ei ta kas kardetakse kriitikat (teiste kritiseerijad on tavaliselt väga haavatavad kui kriitika käib nende enda pihta) või siis seda, et ilmneb kurb asjaolu: neid püsitrolle on siin vaid kaks, äärmisel juhul kolm.WD40 kirjutas: ↑11 Nov 2024 22:13Ehk siis kõik on isiksused.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:45Veel on see aeg-ajalt seksjutukesi üllitav tüüp, kes juba Perekoolis vähemalt 15 a tagasi ka figureeris.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 13:05 Üks on veel- mingi haiglaselt armunud tüüp, kes mõnes teemas unistab, et vot mina küll sind kannaks kätel jne- nagu keegi seda paluks...
Viimati muutis Egalitaar, 12 Nov 2024 08:37, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Täpselt nii. Eks päris mees ajab ikka rohkem kihevile kui mingi George Clooney fotopilt;DEgalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:32Märkimisväärne, et teema oli kaunismeestest, aga kui selgus, et siin kirjutab mees, siis löödi teema rööbastelt ja hakati sõrmedel üles lugema foorumi teisi mehi, et neid siin negatiivselt hinnata. Meeste kiituseks võib öelda, et nad julgevad kirjutada registreeritult, "oma" nime all, mitte ainult külalistena. Seepärast saab üldse öelda, et nad on nö. isiksused. Külalised on isiksuseta.
-
Külaline
Nii väga tahad foorumi kunn olla? Oh vaeseke.Egalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:32Märkimisväärne, et teema oli kaunismeestest, aga kui selgus, et siin kirjutab mees, siis löödi teema rööbastelt ja hakati sõrmedel üles lugema foorumi teisi mehi, et neid siin negatiivselt hinnata. Meeste kiituseks võib öelda, et nad julgevad kirjutada registreeritult, "oma" nime all, mitte ainult külalistena. Seepärast saab üldse öelda, et nad on nö. isiksused. Külalised on isiksuseta. Ei ta kas kardetakse kriitikat (teiste kritiseerijad on tavaliselt väga haavatavad kui kriitika käib nende enda pihta) või siis seda, et ilmneb kurb asjaolu: neid püsitrolle on siin vaid kaks, äärmisel juhul kolm.
Usu mind, ei taha. Ma olen juba olnud ühe foorumi ja ühe jututoa nö. bännihaamriks. See vabatahtlikult võetud kohustus polnud üldse lihtne. Foorum oli mõistlik, ajaloopõhine ja ajaloohuvilistele mõeldud, aga jututuba oli sporditeemaline, ja see oli täielik hullumaja...Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:39Nii väga tahad foorumi kunn olla? Oh vaeseke.Egalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:32Märkimisväärne, et teema oli kaunismeestest, aga kui selgus, et siin kirjutab mees, siis löödi teema rööbastelt ja hakati sõrmedel üles lugema foorumi teisi mehi, et neid siin negatiivselt hinnata. Meeste kiituseks võib öelda, et nad julgevad kirjutada registreeritult, "oma" nime all, mitte ainult külalistena. Seepärast saab üldse öelda, et nad on nö. isiksused. Külalised on isiksuseta. Ei ta kas kardetakse kriitikat (teiste kritiseerijad on tavaliselt väga haavatavad kui kriitika käib nende enda pihta) või siis seda, et ilmneb kurb asjaolu: neid püsitrolle on siin vaid kaks, äärmisel juhul kolm.
-
Külaline
-
Külaline
Siin teemas nimetatud meestest olete ainult sina ja Tõutäkk (yksikmees) registreeritud kasutajad, ülejäänud on külalised. Registreeritud naisi on kordades rohkem.
-
Külaline
Kas lugesid ka Äärelinna Buddha?
-
Külaline
Mis see adminniks olemine siia puutub? Sa kogu aeg halvustad teisi, nüüdki pead "nimega" kasutajaid paremaks. No ei tule niimoodi seda austust.Egalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:47Usu mind, ei taha. Ma olen juba olnud ühe foorumi ja ühe jututoa nö. bännihaamriks. See vabatahtlikult võetud kohustus polnud üldse lihtne. Foorum oli mõistlik, ajaloopõhine ja ajaloohuvilistele mõeldud, aga jututuba oli sporditeemaline, ja see oli täielik hullumaja...Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:39Nii väga tahad foorumi kunn olla? Oh vaeseke.Egalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:32
Märkimisväärne, et teema oli kaunismeestest, aga kui selgus, et siin kirjutab mees, siis löödi teema rööbastelt ja hakati sõrmedel üles lugema foorumi teisi mehi, et neid siin negatiivselt hinnata. Meeste kiituseks võib öelda, et nad julgevad kirjutada registreeritult, "oma" nime all, mitte ainult külalistena. Seepärast saab üldse öelda, et nad on nö. isiksused. Külalised on isiksuseta. Ei ta kas kardetakse kriitikat (teiste kritiseerijad on tavaliselt väga haavatavad kui kriitika käib nende enda pihta) või siis seda, et ilmneb kurb asjaolu: neid püsitrolle on siin vaid kaks, äärmisel juhul kolm.![]()
![]()
-
Külaline
Siin mõni otsub austust või?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 09:13 No ei tule niimoodi seda austust.
Siin saab külalisena oma probleemi kirja panna, siis teate küll,
Ise oled süüdi vastuseid.
-
Külaline
Mis keeles sa räägid?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 09:31
Siin mõni otsub austust või?
Siin saab külalisena oma probleemi kirja panna, siis teate küll,
Ise oled süüdi vastuseid.
See väide oleks enamat väärt kui sellega kaasneks tõestus, vastasel juhul kõlab see alusetu laimuna.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 09:13Sa kogu aeg halvustad teisiEgalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:47Usu mind, ei taha. Ma olen juba olnud ühe foorumi ja ühe jututoa nö. bännihaamriks. See vabatahtlikult võetud kohustus polnud üldse lihtne. Foorum oli mõistlik, ajaloopõhine ja ajaloohuvilistele mõeldud, aga jututuba oli sporditeemaline, ja see oli täielik hullumaja...![]()
![]()
-
Külaline
Su tavapärane ja ettearvatav käitumine, step 1, nõuad tõestust, siis kaotad närvid ja tuleb valimatutult.Egalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:11See väide oleks enamat väärt kui sellega kaasneks tõestus, vastasel juhul kõlab see alusetu laimuna.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 09:13Sa kogu aeg halvustad teisiEgalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 08:47
Usu mind, ei taha. Ma olen juba olnud ühe foorumi ja ühe jututoa nö. bännihaamriks. See vabatahtlikult võetud kohustus polnud üldse lihtne. Foorum oli mõistlik, ajaloopõhine ja ajaloohuvilistele mõeldud, aga jututuba oli sporditeemaline, ja see oli täielik hullumaja...![]()
![]()
Ootan rahulikult tõestust. Eriti oluline on väite "kogu aeg" tõestus.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:29Su tavapärane ja ettearvatav käitumine, step 1, nõuad tõestust, siis kaotad närvid ja tuleb valimatutult.
Ei teeks paha lisatõestus sinu uuele väitele (laimule?) "tavapärane ja ettearvatav käitumine".
Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:48Näe, juba eskaleerud, juba on laim.Egalitaar kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:33Ootan rahulikult tõestust. Eriti oluline on väite "kogu aeg" tõestus.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 10:29
Su tavapärane ja ettearvatav käitumine, step 1, nõuad tõestust, siis kaotad närvid ja tuleb valimatutult.
Ei teeks paha lisatõestus sinu uuele väitele (laimule?) "tavapärane ja ettearvatav käitumine".
Põhjenda palun, mismoodi? Ka selle väite tõestus on vajalik.