No oleme kaalulangetamise jutust jõudnud maitseerinevuste üle vaidlemiseni? Mõnel on magusasõltuvus, mõnel on klassikalise muusika sõltuvus, mõni vaimustub moodsast kunstist jne. Jäta inimestele nende OMA maitseeelistused! Jätkame kaalulangetamisnippidega.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 13:12Kaalulangetuse seisukohalt pole, küll aga selle seisukohalt, et inimese maitsemeel on rikutud. Ja jääbki rikutuks, kui oma magusasõltuvusest ei vabane.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 09:47Aga miks sa surud oma arvamust peale. Mina joon ka ilma magustamata kohvi ja teed, aga saan aru nendest, kes seda ei soovi. Kui ta kasutab selleks steviat, ei ole see kaalulangetuse seisukohalt kuidagi oluline, et peaks seda muutma ja ennast ümber harjutama, kui ta seda ei soovi.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 01:46 "Vaja ei ole, aga võib. Stevia kalorsus on null. Ilmaasjata oma elu kibedaks teha, kibeda kohvi ja tee näol, pole minu meelest mõtet."
Ma pole kunagi elus ei kohvi ega ühtki teed kuidagi magustanud ja kibedad pole need ka kunagi olnud. Naturaalsete jookide maitsed on väga head. Kas teed looduslikud joogid ehk liiga kanged?
Kuidas kaalus alla võtta? See igavene küsimus.
-
Külaline
Ja su peake ei võta, et magusasõltuvus pärsib kaalulangust? Selle asemel, et teha see asi korda ning sellest vabaneda?Egalitaar kirjutas: ↑15 Juun 2024 19:32No oleme kaalulangetamise jutust jõudnud maitseerinevuste üle vaidlemiseni? Mõnel on magusasõltuvus, mõnel on klassikalise muusika sõltuvus, mõni vaimustub moodsast kunstist jne. Jäta inimestele nende OMA maitseeelistused! Jätkame kaalulangetamisnippidega.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 13:12Kaalulangetuse seisukohalt pole, küll aga selle seisukohalt, et inimese maitsemeel on rikutud. Ja jääbki rikutuks, kui oma magusasõltuvusest ei vabane.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 09:47
Aga miks sa surud oma arvamust peale. Mina joon ka ilma magustamata kohvi ja teed, aga saan aru nendest, kes seda ei soovi. Kui ta kasutab selleks steviat, ei ole see kaalulangetuse seisukohalt kuidagi oluline, et peaks seda muutma ja ennast ümber harjutama, kui ta seda ei soovi.
Su KMI (180cm ja 103kg) on liiga väike, et sind maovähendusoperatsioonile lubatakse.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 11:02 Maovähendusoperatsiooni maksab vist Tervisekassa ka mingil juhul kinni.
-
Külaline
Tasulises saab.
-
Külaline
Su enda peake ei võta, et steviaga kohv ja paar puuvilja ei ole mingi magusasõltuvus. Sama nagu sa nimetaks inimest, kes tähtpäevade puhul klaasi alkoholi võtaks, alkohoolikuks. Ükski toitumiskava ei soovita äärmustesse minemis, sest see tavaliselt ei lõpe hästi.Ja su peake ei võta, et magusasõltuvus pärsib kaalulangust? Selle asemel, et teha see asi korda ning sellest vabaneda?
-
Külaline
Buduaar või mitte, aga mingit hüsteeriat selles postituses küll polnud, nii et närvihaige oled sa ise pigem.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 19:03Miks sa nii hüsteeriliseks läksid?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 17:47 Sinu väide oli, et trenn ei kuluta midagi lisaks, kui just maratoni ei jookse. Minu väide oli, et kulutab, sest 2 inimest söövad samapalju. Ma ei söö mingit lisaproteiini, ma söön koguaeg ühtmoodi. Trenni mittetegev inimene ei söö vähem. Mina näiteks sõin rohkem, kui trenni ei teinud.
Trenn kiirendab ainevahetust, su jutt on täielik jama.
Milline inimene sa üldse oled, kes propageerib mitteliikumist? Jube vaadata, kuidas lodevate inimeste lapsed kasvatatakse samasugusteks.
https://terveelukeskus.ee/viis-pohjust- ... enni-teha/
https://buduaar.tv3.ee/keha-ja-vaim/2-l ... letavad-1/
Ja ära topi siia mingit ebateadust. Budaar, no mida veel. Loll ja hüsteerik, tore kombo.
-
Külaline
Provotseerimata isiklikud solvangud ja valeväited on minu jaoks tõesti puhas hüsteeris. Te isegi ei tea, kuidas ilma rünnakuta arutleda.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 14:59Buduaar või mitte, aga mingit hüsteeriat selles postituses küll polnud, nii et närvihaige oled sa ise pigem.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 19:03Miks sa nii hüsteeriliseks läksid?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 17:47 Sinu väide oli, et trenn ei kuluta midagi lisaks, kui just maratoni ei jookse. Minu väide oli, et kulutab, sest 2 inimest söövad samapalju. Ma ei söö mingit lisaproteiini, ma söön koguaeg ühtmoodi. Trenni mittetegev inimene ei söö vähem. Mina näiteks sõin rohkem, kui trenni ei teinud.
Milline inimene sa üldse oled, kes propageerib mitteliikumist? Jube vaadata, kuidas lodevate inimeste lapsed kasvatatakse samasugusteks.
Ja ära topi siia mingit ebateadust. Budaar, no mida veel. Loll ja hüsteerik, tore kombo.
-
Külaline
Lähen teen endale ühe võileiva kohu selle jama peale.
-
Külaline
Harvaesinevalt aus vastus küsimusele!Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 19:03Miks sa nii hüsteeriliseks läksid?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 17:47 Sinu väide oli, et trenn ei kuluta midagi lisaks, kui just maratoni ei jookse. Minu väide oli, et kulutab, sest 2 inimest söövad samapalju. Ma ei söö mingit lisaproteiini, ma söön koguaeg ühtmoodi. Trenni mittetegev inimene ei söö vähem. Mina näiteks sõin rohkem, kui trenni ei teinud.
-
Külaline
Kus on isiklik solvang ja kus on valeväide? See, et sa rumalat juttu ajad, pole solvang vaid fakt.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:35Provotseerimata isiklikud solvangud ja valeväited on minu jaoks tõesti puhas hüsteeris. Te isegi ei tea, kuidas ilma rünnakuta arutleda.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 14:59Buduaar või mitte, aga mingit hüsteeriat selles postituses küll polnud, nii et närvihaige oled sa ise pigem.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 19:03
Miks sa nii hüsteeriliseks läksid?
-
Külaline
Kuskohas ma propageerisin mitteliikumist, näiteks?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 09:09Kus on isiklik solvang ja kus on valeväide? See, et sa rumalat juttu ajad, pole solvang vaid fakt.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 16:35Provotseerimata isiklikud solvangud ja valeväited on minu jaoks tõesti puhas hüsteeris. Te isegi ei tea, kuidas ilma rünnakuta arutleda.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 14:59
Buduaar või mitte, aga mingit hüsteeriat selles postituses küll polnud, nii et närvihaige oled sa ise pigem.
-
Külaline
Suur aitähh Sulle Mounjaro soovitamise eest! Ostsin Sinu jutu peale kohe selle tootja aktsiaid ja portfell on juba nädalaga silmnähtavalt kosunud.Aleksander Laane kirjutas: ↑14 Juun 2024 13:03 Uuringud näitasid, et Mounjaro ehk tirtsepatiid aitas rasvunutel 72 nädala jooksul kaotada 22,5% oma kehakaalust. Mounjaro ehk tirtsepatiid on juba teine rasvumisvastane ravim, mis Inglismaal kasutusele võetakse. Neile, kelle KMI on 35 ja kellel on kaasuv haigus, võib Inglismaal peagi määrata tirtsepatiidi ja vastavad ametid väidavad, et see on isegi tõhusam kui Wegovy/Ozempic ehk semaglutiid. Täpsemalt siin: https://terviseleht.eu/
Nii et neist kaaluteemadest saab ka maj.kasu.
-
Külaline
No kuidas kaalulangetajatel läheb?
Minul vaja kevadeks -10kg saada…
Minul vaja kevadeks -10kg saada…
-
Külaline
Miks teeb allavõtmissooviga inimene kooke, jäätiseid, magustoite, smuutisid?Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2024 22:46Mina näiteks kasutan smuutides, kookides, isetehtud jäätises ja muudes magustoitudes. Fitlapis on palju retsepte.
Kas see pole mitte kaalualandamise a ja o, et sellised toidud jäetakse menüüst välja?
-
Külaline
Valdavalt käib ikkagi allavõtmine söömise reguleerimise, mitte trenni kaudu, sest:
1kg rasva (? 7700 kcla miinuseks) kaotamiseks näiteks peaks inimene kõndima 5km/h kiirusel 40-50 tundi järgemööda Kui näiteks kõndida (kiiresti, mitte jalutada) 1 tund päevas, läheb poolteist kuud.
Inimesed kipuvad VÄGA ülehindama oma trenni kalorikulusid ja intensiivsust.
Teiseks paljudel tõstab füüs koormus söögiisu, lisaks lohutatakse ennast, et aga ma ju tegin just trenni (jalutasin koeraga 5km), ma ju nüüd võin, kuna olen niiii palju kaloreid kaotanud juba
Jah, trenni AJAL ei söö (mispärast on hea nt näksimise asemel minna jalutama, kui pole nälg, aga asendustegevust vaja). aga pärast paljud siiski söövad selle tasa ja enamgi veel.
Minu jaoks on vahelduvpaast ehk jälgin kella, mitte söömist, palju lihtsam järtkusuutlikult teha, mingeid erilisi toite ei pea tegema jne, igaüks saab graafiku oma järgi paika panna, kohandub hästi erinevate sõndmuste ja eluga (sünnipäevale minnes lihtsalt nihutan söögiaja hilisemaks vms), mingeid toite ei pea välja jätma või asendama vähem maitsvatega jne. Muidugi, kui "söögiaknas" õgida, nagu homset ei oleks, siis alla väga ikkagi ei võta, niiet mõistlikuks jääda.
1kg rasva (? 7700 kcla miinuseks) kaotamiseks näiteks peaks inimene kõndima 5km/h kiirusel 40-50 tundi järgemööda Kui näiteks kõndida (kiiresti, mitte jalutada) 1 tund päevas, läheb poolteist kuud.
Inimesed kipuvad VÄGA ülehindama oma trenni kalorikulusid ja intensiivsust.
Teiseks paljudel tõstab füüs koormus söögiisu, lisaks lohutatakse ennast, et aga ma ju tegin just trenni (jalutasin koeraga 5km), ma ju nüüd võin, kuna olen niiii palju kaloreid kaotanud juba
Minu jaoks on vahelduvpaast ehk jälgin kella, mitte söömist, palju lihtsam järtkusuutlikult teha, mingeid erilisi toite ei pea tegema jne, igaüks saab graafiku oma järgi paika panna, kohandub hästi erinevate sõndmuste ja eluga (sünnipäevale minnes lihtsalt nihutan söögiaja hilisemaks vms), mingeid toite ei pea välja jätma või asendama vähem maitsvatega jne. Muidugi, kui "söögiaknas" õgida, nagu homset ei oleks, siis alla väga ikkagi ei võta, niiet mõistlikuks jääda.
Sellega peab küll nõustuma. Lisaks veel "trennid", kus istutakse ninapidi telos ja vahepeal tehakse paar seeriat. Aga no tund aega "tegin trenni"
Vahelduvpaast toimib, aga inimesed on kahjuks harjunud kogu aeg midagi näksima. Vahelduvpaastuga alustades peaks hoolega vältima kiireid süsivesikuid, et veresuhkur võimalikult stabiilsena hoida.
Kui pikad söögi- ja puhkeaknad sul on? Seal vahepeal jood vaid vett või läheb kaubaks ka tee ja kohv?
-
Külaline
Olen nõus! Trenn tekitab lihtsalt hea enesetunde ja vormib keha. Kehakaalu trenni tegemisega ei alanda. See kehtib enamike inimeste puhul. Mina teen 4 korda nädalas väga tugevat trenni ja mu kaal ei ole kriipsugi alla läinud. Pigem isegi tõusnud, sest lihasmass on suurenenud. Ja isu on ka füüsilise koormuse tõttu väga hea.
-
Külaline
Lihasmass võib ju suureneda, aga võtab vähem ruumi, kui rasv, seega on välimus palju kõhnem.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 11:50 Olen nõus! Trenn tekitab lihtsalt hea enesetunde ja vormib keha. Kehakaalu trenni tegemisega ei alanda. See kehtib enamike inimeste puhul. Mina teen 4 korda nädalas väga tugevat trenni ja mu kaal ei ole kriipsugi alla läinud. Pigem isegi tõusnud, sest lihasmass on suurenenud. Ja isu on ka füüsilise koormuse tõttu väga hea.
-
Külaline
Mina jällegi vastupidine näide. Hakkasin peale sünnitust trenni tegema, et saada keha rohkem toonusesse ning ehk lisaks ka väike kaalutõus. Toitumine jäi suht samaks, trennipäevadel rohkem proteiini ja lisa vahepalad enne ja peale trenni ning kaal hoopiski kukkunud päris korralikult. Varem püsis ilma trennita ja suht sama toitumise juures koguaeg samas vahemikus, suurimad kaalukõikumised läbi aastate max paar kilo siia-sinna.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 11:50 Olen nõus! Trenn tekitab lihtsalt hea enesetunde ja vormib keha. Kehakaalu trenni tegemisega ei alanda. See kehtib enamike inimeste puhul. Mina teen 4 korda nädalas väga tugevat trenni ja mu kaal ei ole kriipsugi alla läinud. Pigem isegi tõusnud, sest lihasmass on suurenenud. Ja isu on ka füüsilise koormuse tõttu väga hea.