Jah, annaks teada. Jäin kunagi heast sõbrannast ilma, kuna varjasin tema eest sarnast saladust. Ei tahtnud ennast teiste pereasjadesse segada ja lisaks veenis üks ühine tuttav mind, et suu koomal hoiaksin. Hoidsingi, aga paar aastat hiljem sai sõbranna teada, et mees paneb kõrvalt ja et mina teadsin seda kogu see aeg.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 17:34 Kas annaksite talle teada või ei topiks oma nina teiste pereellu?
Sõbranna mehel teine pere välismaal
-
Külaline
-
Külaline
See, mida sa räägid, on ju tavaline elu. Kehtib vähemalt Soomes ja lähiriikides. Minu jaoks veider, et mõnele võib see üllatus ollaKülaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 19:32 Ma ei tea nüüd, kas ma ei oska piisavalt selgelt end väljendada või on mõnel siin loetu mõistmisega asjalood ikka päris kehvasti.
Mees elab mu sõbranna jutu järgi oma töökoha poolt saadud ühetoalises, vahetada ei tahtvat kuna lihtsalt pole vajadust ja odav on ka. Tegelikult elab enamuse ajast koos kohaliku naisega mujal. Seal tavaliselt paar-kolm nädalat ja siis teist samapalju on Eestis.
Selle teise naisega töötame samas rahvusvahelises kontsernis, tema sealses, mina eesti osas. Asutuse nime ei pane, kuna neid pole eestis nii palju. Tema Eestis ei käi.
Minu sõbranna lapsed on praeguseks täiskasvanud ja hilisteismelised, teise naise lapsed varateismelised. Külas on isal käidud kogu selle 20a jooksul, mitte küll eriti tihti, sest ta käib ise tihti siin ja puhkusereisile minnakse ikka mujale.
Rohkem detailideni minnes võib varsti nimed juurde lisada.
-
Külaline
Mingi aeg tagasi näidati sarnase sisuga filmi teles. Seriaal. Mehel kaks naist, Soomes ja Eestis. Film algas sellega, et mees suri laeva peal ära, kui autoga ühest riigist teise sõitis. Naised kohtusid omavahel esimest korda matusel. Huvitav film oli.
Nõuanne TA-le. Hoia suu kinni, las igaüks elab oma elu.
Nõuanne TA-le. Hoia suu kinni, las igaüks elab oma elu.
-
Külaline
-
Külaline
Tülgastavad on sellise suhtumisega inimesed, kes sõbrannale sellisest avastusest ei räägiks. Sellist sorti inimesed, kes õnnetust nähes mujale vaatavad, sest pole nende asi.
Loomulikult räägi, see on ju sinu sõbranna. “Las igaüks elab oma elu”, aga võibolla sõbranna elab seda vales. Tema asi on see, mida ta selle infoga peale hakkab.
Loomulikult räägi, see on ju sinu sõbranna. “Las igaüks elab oma elu”, aga võibolla sõbranna elab seda vales. Tema asi on see, mida ta selle infoga peale hakkab.
-
Külaline
Mis te nii kadedad olete. On seda meest seni mitmele naisele jagunud, jagub ka edaspidi. TA, vaata kuis enda eluga hakkama saad.
-
Külaline
Mai tea mis on õige.
Siiani on jutt, et anda teada eesti naisele, ehk mees jääks teisele naisele.
Kui anda teada hoopis teiseke naisele?
-
Külaline
On täiesti võimalik, et mõlemad naised on asjaga kursis ja rahul ega soovigi mõne sõbranna sekkumist. 20 aastat ikkagi. Kõik võib olla ammu selgeks räägitud.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 01:57 Mai tea mis on õige.
-
Külaline
Niikaua kui sa eraldi ei küsinus mehe nime PLUSS isikukoodi, siis ei saa küll väita, et 100% sama mees. Selliseid kaugtöölisi-peresid on tuhandeid.Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 17:34 Tore naine ja pikk jutt lühidalt - ta mees on 100% mu sõbranna mees.
-
Külaline
Mehe nimest ja perepildi nägemisest sul ei piisaks inimese tuvastamiseks?
-
Külaline
Jaa, kindlasti hakkas mingi suvaline koolituskaaslane kohe sulle oma mehe nime ütlema ja perepilti näitama. Milleks sellist jama küll luuletada.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 08:20Mehe nimest ja perepildi nägemisest sul ei piisaks inimese tuvastamiseks?
Minu arust on siin juba mitmendat korda taoline õngitsusteema, kus ollakse “nii väga” mures oma sõbranna pärast kel mees võõrsil töötab ja toimiv kaugsuhe on. Teist korda kohe kindlasti. Ei kujutagi ette, mis täpsemalt teemaalgatajat häirib, kas see, et sel perel pole selliselt rahamuresid või hoidku, kui ka sellise mehe naine üldse töötama ise ei peagi Eestis. Igatahes, miski torgib kohe väga teemataja t.... 
-
Külaline
Mida õngitsetakse?Nuff kirjutas: ↑17 Nov 2024 09:52 Minu arust on siin juba mitmendat korda taoline õngitsusteema, kus ollakse “nii väga” mures oma sõbranna pärast kel mees võõrsil töötab ja toimiv kaugsuhe on. Teist korda kohe kindlasti. Ei kujutagi ette, mis täpsemalt teemaalgatajat häirib, kas see, et sel perel pole selliselt rahamuresid või hoidku, kui ka sellise mehe naine üldse töötama ise ei peagi Eestis. Igatahes, miski torgib kohe väga teemataja t....![]()
Kasvõi seda, et loodetakse kaugsuhtes olev sõbranna lugema saada ja nii talle haiget teha. Frenemy stiil.
-
Külaline
Eks igaüks võtab asja oma rikutuse tasemel.
Täpselt nii, teemaalgataja demostreerib oma rikutuse taset ei muud.
Teema on 100% liba.
Aga kui ma nüüd ennast mõtleksin sellisesse olukorda, siis pärissõbranna puhul loomulikult kirjutaksin samal hetkel, kui koolituses paus, et "appi, ma nüüd ei tea, mis jama või nali see on, aga olen koolitusel ühe naisega, kellel on täpselt sinu mehe näoga mehe pilt läpaka taustakaks ja sinu mehe eesnimi ka mehel! Naise nimi on xxx xxx." Kui sõbranna asemel oleks mingi suvaline tuttav, siis ei sekkuks kuidagi.
Aga kui ma nüüd ennast mõtleksin sellisesse olukorda, siis pärissõbranna puhul loomulikult kirjutaksin samal hetkel, kui koolituses paus, et "appi, ma nüüd ei tea, mis jama või nali see on, aga olen koolitusel ühe naisega, kellel on täpselt sinu mehe näoga mehe pilt läpaka taustakaks ja sinu mehe eesnimi ka mehel! Naise nimi on xxx xxx." Kui sõbranna asemel oleks mingi suvaline tuttav, siis ei sekkuks kuidagi.
-
Külaline
Ok, mängime siis, et pole liba, kuigi on... räägiksin naisele, mis juhtus- et koolitusel oli naine, kellel on sama nime ja sama näoga eestlasest Kalevipoeg-mees, kes käib Eestis 2n kaupa. Mis ta sellest arvab ja ette võtab, sõltub temast. Ja ikkagi, sa 100% ei TEA, et mees on sama, mingeid tõendeid pole ammugi. Kui on HEA sõbranna, siis räägiks, suvatuttavale ei räägiks. See, et välja tuleb ja et sina teadsid- kui ise ei ütle, ei saaks nad kunagi teada, et sina teadsid.Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 09:26Jaa, kindlasti hakkas mingi suvaline koolituskaaslane kohe sulle oma mehe nime ütlema ja perepilti näitama. Milleks sellist jama küll luuletada.
-
Külaline
Kumbki pere ei tea mehe palga suurust ja ei imesta kuhu pool palka kulub? Mees ei ole 20 aasta jooksul oma elamistki saanud, kuhu see pool palka küll kulub...
Ei, ei teki ühtki küsimust.
Ei, ei teki ühtki küsimust.
-
Külaline
Miks heale haiget tahad teha? Ei lase tal (mehe) surmani õndsas teadmatuses elada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist