Veel armupettusest

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 16:08
Sa ei ole sugulisel teel levivatest haigustest midagi kuulnud? Aa, sinule need ju ei nakku!?

Kui sa nakatad oma sekspartnereid, siis oled ju kurjategija.
Ei ole sellist paragrahvi.
2009. aastal mõisteti lisaks vägistamise ja röövimise paragrahvile (karistusseadustiku § 123) HIV-positiivne ning B- ja C-hepatiiti põdenud Igor Suk süüdi ka ohtu asetamise alusel. Mees oli kuus aastat varem andnud oma allkirja ambulatoorsele kaardile, et ta on HIV-positiivne. Ka tehti kindlaks, et ta oli kolmel korral viibinud infektsionisti vastuvõtul diagnoosiga HIV, B- ja C-hepatiit. Ta vägistas toona kolme naist. Kõnealune paragrahv lisas tema karistusele kaks aastat vangistust.

Karistusseadustik

§ 123. Ohtu asetamine
Teise inimese eluohtlikku või tema tervist raskelt kahjustada võivasse olukorda asetamise ja jätmise eest - karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:08
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 06:21
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 22:31

Kuidas ta kurjategija on?
Sa ei ole sugulisel teel levivatest haigustest midagi kuulnud? Aa, sinule need ju ei nakku!?

Olgu või ärgu olgu, aga sa ise tahad elada sellist elu, kus sa seksid erinevate partneritega ilma kummita ja siis muudkui aga saad ise neid haiguseid ja jagad neid teistele laiali?

Miks sa tahad sellist elu elada?

P S Siin on jälle usinasti kustutatud. Vähemalt üks minu kommentaar, mis ei olnud kohe täiesti kindlasti kedagi solvav ja samuti ei sisaldanud ühtki vulgaarset sõna,on ära kustutatud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 16:36P S Siin on jälle usinasti kustutatud. Vähemalt üks minu kommentaar, mis ei olnud kohe täiesti kindlasti kedagi solvav ja samuti ei sisaldanud ühtki vulgaarset sõna,on ära kustutatud.
Mis täpsemalt sõnastus oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:36
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:08
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 06:21

Olgu või ärgu olgu, aga sa ise tahad elada sellist elu, kus sa seksid erinevate partneritega ilma kummita ja siis muudkui aga saad ise neid haiguseid ja jagad neid teistele laiali?

Miks sa tahad sellist elu elada?
Sest ma saan.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 18:57
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 14:04
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 09:58

Küsimus ei ole selles, kas on vähe või palju. Küsimus on selles, miks inimene ei ole aus? Miks inimene lihtsalt ei ütle, et ta soovib ka teistega seksida?

Sest ükski normaalne inimene sellist asja ei ütle. Ta kas on truu või mitte, aga mitteolemise korral sellisest asjast oma kaaslasele ei räägita.
Sa siis oled igati poolt, et inimeste vahel kehtivad valelikud suhted? Oled ka nõus, et sind alatult petetakse?
Hullumaja puhvet. Minu poolt või mitte pooltolemine ei muuda mitte midagi. Tule nüüd maa peale, eks.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 18:50Jälle see isehakanud jurist. Kui tead, et sul on HIV või mõni nakkushaigus ning sa teadlikult nakatad,
Selle teadlikkuse tõestamisega saad ise laimusüüdistuse.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:49
Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 16:36P S Siin on jälle usinasti kustutatud. Vähemalt üks minu kommentaar, mis ei olnud kohe täiesti kindlasti kedagi solvav ja samuti ei sisaldanud ühtki vulgaarset sõna,on ära kustutatud.
Lihtsalt tõdesin kellegi kommentaari peale, et väga kahju, et ta ei ole oma elus kunagi siirast armastust ja truudust kogenud, mistõttu ei oska ka seda hinnata.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 21:36
Lihtsalt tõdesin kellegi kommentaari peale, et väga kahju, et ta ei ole oma elus kunagi siirast armastust ja truudust kogenud, mistõttu ei oska ka seda hinnata.
Ma mäletan seda kommentaari. Midagi oli veel, aga kas midagi sellist, et kustutada, seda ei meenu.

Aga ma arvan, et kui pole armastust kogenud, siis ei teagi mida tahta, veelvähem hinnata.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 21:46
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 16:49

Postitus on kustutatud
Ei ülbitsenudki. Külaline, keda tsiteerisin ise tunnistas, et ei ole kogenud ja ei usu, et selline asi on olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 22:08
Ma mäletan seda kommentaari. Midagi oli veel, aga kas midagi sellist, et kustutada, seda ei meenu.

Aga ma arvan, et kui pole armastust kogenud, siis ei teagi mida tahta, veelvähem hinnata.
Jah, umbes nii ütlesingi. Aga kindlasti ei olnud minu kommentaaris ühtegi vulgaarset sõna või midagi, mille pärast tuleks kommentaar tuleks kustutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 22:17

Jah, umbes nii ütlesingi. Aga kindlasti ei olnud minu kommentaaris ühtegi vulgaarset sõna või midagi, mille pärast tuleks kommentaar tuleks kustutada.
Vulgaarne mõte ja isiklik solvang.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 22:57

Kuidas sa nüüd äkki nii tundlikuks ja hellahingeliseks muutusid? See, et mehed sulle valetavad ja sind petavad ei häiri üldse, aga suvaline, täiesti tavalises toonis kommentaar järsku nii solvab, et kohe ei anna kuidagi asu.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 23:12
Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 22:57

Kuidas sa nüüd äkki nii tundlikuks ja hellahingeliseks muutusid? See, et mehed sulle valetavad ja sind petavad ei häiri üldse, aga suvaline, täiesti tavalises toonis kommentaar järsku nii solvab, et kohe ei anna kuidagi asu.
Ära jampsi, ma pole see isik.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 22:15Külaline, keda tsiteerisin ise tunnistas, et ei ole kogenud ja ei usu, et selline asi on olemas.
Ma pole ka kogenud, aga arvan, et on olemas küll, iseasi kui paljudel nii juhtub.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 23:29
Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 22:15Külaline, keda tsiteerisin ise tunnistas, et ei ole kogenud ja ei usu, et selline asi on olemas.
Ma pole ka kogenud, aga arvan, et on olemas küll, iseasi kui paljudel nii juhtub.
Sa ei usu, et on olemas inimesi, kes kogevad suurt ja siirast armastust ning et on paare, kes üksteisele ei valeta ega üksteist peta?

Ma mõtlesin, et on elementaarne selliste tunnetega suhtesse astuda. Aga mõni siin leiab et soov olla partnerile truu ja eeldada temalt sama, on midagi täiesti ebanormaalset.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Nov 2024 23:34 Sa ei usu, et on olemas inimesi, kes kogevad suurt ja siirast armastust ning et on paare, kes üksteisele ei valeta ega üksteist peta?

Ma mõtlesin, et on elementaarne selliste tunnetega suhtesse astuda. Aga mõni siin leiab et soov olla partnerile truu ja eeldada temalt sama, on midagi täiesti ebanormaalset.
Usun küll, et on paare kel nii on. Hea kui nii juhtub olema.
Mul pole nii juhtunud. Ei tea tahtagi. Õigemini nüüd on tekkinud tahtmine ja soov kogeda. Iseasi kas ja kuidas see saab juhtuda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist