Ma ei saa aru, mis soost ta on
-
Külaline
Eks ikka kesksoost nagu meil moodsas liberastide maailmas tavaks on.
-
Külaline
-
Külaline
Vana kaitseliitlasena võin teatada, et hügieeniside on täiesti asendamatu saapa sees külmal ajal ja tampooniga on mõnus lõket süüdata.
-
Külaline
Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
-
Külaline
Ta on ju naine, lihtsalt käitub mehelikult, nagu osa lesbisid seda ikka teeb.
Kuidas ta ise end määratleb, ei tea. "I prefer not to say", nagu näha.
Loodetavasti saad nüüd öösel rahulikult magada.
Kuidas ta ise end määratleb, ei tea. "I prefer not to say", nagu näha.
Loodetavasti saad nüüd öösel rahulikult magada.
-
Külaline
Enamus mehed ei ole nii kompleksides, et ei julgeks nüüd poest sidemeid või tampoone osta. Täitsa sirge seljaga saab iga mees poest need tooted kätte.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:29Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
-
Külaline
Ei käi sul ükski mees iga kuu naisele hügieenisidemeid ostmas. Tema peab igal kuul ostma, paneb pintsaku selga ja läheb ostma.
-
Külaline
Millest sa aru ei saa, poodi pole elus näinud? Nii nagu muid asju, nii ostabki! Mis sulle arusaamatuks jääb? Ja soe soovitus- tegele oma püksiga, roni teiste püksist välja ükskord.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:29 Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
-
Külaline
Küll on mõnel asjad raskeks mõeldud
vaeseke!
Jah, kui mees ostab sidemeid, on ta naine ja kui mina ostan zilette (mis muide on palju asjalikumad kui spets naiste raseerijad), olen ma automaatselt mees!! Nii on.
Haige uudishimu.
Jah, kui mees ostab sidemeid, on ta naine ja kui mina ostan zilette (mis muide on palju asjalikumad kui spets naiste raseerijad), olen ma automaatselt mees!! Nii on.
Haige uudishimu.
-
Külaline
Mismõttes teene korras?
-
Külaline
Ma arvan ka, et see on tema elus keskne probleem, et kuidas meheks hakanud naine tampoone ostab.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:29Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
-
Külaline
Ja siis? Napakamat juttu ei oska ajada või.Tema peab igal kuul ostma, paneb pintsaku selga ja läheb ostma.
-
Külaline
Võibolla paneb hoopis jõuluvana kostüümi ja ostab habeme varjus terve aasta varu korraga ära, et sinusugusel ikka hing rahul oleks ja poes segadust ei tekiks. Täiesti haiged mõttekäigud on ikka mõnel.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:41 Tema peab igal kuul ostma, paneb pintsaku selga ja läheb ostma.
-
Külaline
Täiskasvanud foorumlased, kas teil piinlik pole noore inimese üle iroonitseda? Tundub väga tore ja armas.
-
Külaline
Aga palun! Meie põhjanaabritel soomlastel toodab hügieenisidemete firma juba ammugi menstruatsioonisidemeid ja tampoone meestele: https://www.iltalehti.fi/keho/a/e3e3426 ... 28ffb749f2Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:29Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
-
Külaline
Selles mõttes, et temale neid vaja pole. Kui ma palun, ostab. Seleta nagu tulnukale...
-
Külaline
Võite vastu vaielda, aga minu meelest see ei ole mees, kellel jalgevahe veritseb.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 20:30Aga palun! Meie põhjanaabritel soomlastel toodab hügieenisidemete firma juba ammugi menstruatsioonisidemeid ja tampoone meestele: https://www.iltalehti.fi/keho/a/e3e3426 ... 28ffb749f2Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:29Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 16:01
Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
See on minu definitsioon.
-
Külaline
No selles mõttes nats imelik väljendus, et kui inimene läheb perele poest süüa ostma, ega ta ka kõiki asju ei osta ainult endale. ikka teistele ka. Näiteks küpsised, mis lapsele maitsevad. Ja ei nimeta seda teeneks, vaid lihtsalt perele söögi ostmiseks. Seega pole ka tampoonide ostmine teene, vaid lihtsalt ostad perele vajalikke asju, kui sa sinna juba lähed. Ma ei nimeta seda ka mingiks teeneks, kui mehele paar õlut poest ostan. Minule neid samuti vaja pole.
-
Külaline
Ehk jätaksid need inetused endale?
-
Külaline
Panin tähele, et see kommentaar on saanud lausa 5 miinustamist. Kas tõesti peate õigeks ühe noore laulja eraelu lahkamist suht ebameeldival toonil? Miks küll ometi? Ja kuhu see teema on edasi arenenud...Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 19:54 Täiskasvanud foorumlased, kas teil piinlik pole noore inimese üle iroonitseda? Tundub väga tore ja armas.
Kõnealusel on kindlasti väga ebameeldiv selliseid kommentaare lugeda. See ongi selle teema eesmärk või? Halvustamine? Sarnaneb koolikiusule. Täiskasvanute poolt, kahjuks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist