Ma ei saa aru, mis soost ta on

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Eks ikka kesksoost nagu meil moodsas liberastide maailmas tavaks on.
Külaline

Ja mina olen puu. Hakkasin lihtsalt ühel päevals puuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:01
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 15:26 Kas ta siis mehena ostab endiselt hügieenisidemeid või ostab tema elukaaslasest naine?
Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
Vana kaitseliitlasena võin teatada, et hügieeniside on täiesti asendamatu saapa sees külmal ajal ja tampooniga on mõnus lõket süüdata.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 15:26 Kas ta siis mehena ostab endiselt hügieenisidemeid või ostab tema elukaaslasest naine?
Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
Külaline

Ta on ju naine, lihtsalt käitub mehelikult, nagu osa lesbisid seda ikka teeb.

Kuidas ta ise end määratleb, ei tea. "I prefer not to say", nagu näha.

Loodetavasti saad nüüd öösel rahulikult magada.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:29
Kindlasti müüakse, aga mehed neid siiski ei osta. On ikka asju mis jäävad naiste siseasjadeks. Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
Enamus mehed ei ole nii kompleksides, et ei julgeks nüüd poest sidemeid või tampoone osta. Täitsa sirge seljaga saab iga mees poest need tooted kätte.
Külaline

Ei käi sul ükski mees iga kuu naisele hügieenisidemeid ostmas. Tema peab igal kuul ostma, paneb pintsaku selga ja läheb ostma.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:29 Aga kui keegi sündis naisena ja soovib hiljem olla mees, kuigi füsioloogiliselt on ta naine edasi, kuidas ta neid asju ostab?
Millest sa aru ei saa, poodi pole elus näinud? Nii nagu muid asju, nii ostabki! Mis sulle arusaamatuks jääb? Ja soe soovitus- tegele oma püksiga, roni teiste püksist välja ükskord.
Külaline

Küll on mõnel asjad raskeks mõeldud :x vaeseke!
Jah, kui mees ostab sidemeid, on ta naine ja kui mina ostan zilette (mis muide on palju asjalikumad kui spets naiste raseerijad), olen ma automaatselt mees!! Nii on.
Haige uudishimu.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:04
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:01 Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
Kui mu mees mulle teene korras koju sidemeid ostab, on ta kohe naine?
Mismõttes teene korras?
Külaline

Ma arvan ka, et see on tema elus keskne probleem, et kuidas meheks hakanud naine tampoone ostab.
Külaline

Tema peab igal kuul ostma, paneb pintsaku selga ja läheb ostma.
Ja siis? Napakamat juttu ei oska ajada või.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:41 Tema peab igal kuul ostma, paneb pintsaku selga ja läheb ostma.
Võibolla paneb hoopis jõuluvana kostüümi ja ostab habeme varjus terve aasta varu korraga ära, et sinusugusel ikka hing rahul oleks ja poes segadust ei tekiks. Täiesti haiged mõttekäigud on ikka mõnel.
Külaline

Täiskasvanud foorumlased, kas teil piinlik pole noore inimese üle iroonitseda? Tundub väga tore ja armas.
Külaline

Aga palun! Meie põhjanaabritel soomlastel toodab hügieenisidemete firma juba ammugi menstruatsioonisidemeid ja tampoone meestele: https://www.iltalehti.fi/keho/a/e3e3426 ... 28ffb749f2
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 18:37
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 16:01 Tead, neid müüakse kõigile, täitsa soost sõltumata. Sinu kohalikus poes peab genitaalid ette näitama või??
Mismõttes teene korras?
Selles mõttes, et temale neid vaja pole. Kui ma palun, ostab. Seleta nagu tulnukale...
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 20:30

Aga palun! Meie põhjanaabritel soomlastel toodab hügieenisidemete firma juba ammugi menstruatsioonisidemeid ja tampoone meestele: https://www.iltalehti.fi/keho/a/e3e3426 ... 28ffb749f2
Võite vastu vaielda, aga minu meelest see ei ole mees, kellel jalgevahe veritseb.
See on minu definitsioon.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 20:37
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 18:37
Mismõttes teene korras?
Selles mõttes, et temale neid vaja pole. Kui ma palun, ostab. Seleta nagu tulnukale...
No selles mõttes nats imelik väljendus, et kui inimene läheb perele poest süüa ostma, ega ta ka kõiki asju ei osta ainult endale. ikka teistele ka. Näiteks küpsised, mis lapsele maitsevad. Ja ei nimeta seda teeneks, vaid lihtsalt perele söögi ostmiseks. Seega pole ka tampoonide ostmine teene, vaid lihtsalt ostad perele vajalikke asju, kui sa sinna juba lähed. Ma ei nimeta seda ka mingiks teeneks, kui mehele paar õlut poest ostan. Minule neid samuti vaja pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 20:54
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 20:52
Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 20:39
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ehk jätaksid need inetused endale?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 19:54 Täiskasvanud foorumlased, kas teil piinlik pole noore inimese üle iroonitseda? Tundub väga tore ja armas.
Panin tähele, et see kommentaar on saanud lausa 5 miinustamist. Kas tõesti peate õigeks ühe noore laulja eraelu lahkamist suht ebameeldival toonil? Miks küll ometi? Ja kuhu see teema on edasi arenenud...
Kõnealusel on kindlasti väga ebameeldiv selliseid kommentaare lugeda. See ongi selle teema eesmärk või? Halvustamine? Sarnaneb koolikiusule. Täiskasvanute poolt, kahjuks.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kõuts ja 6 külalist