Kas on ühtegi naist kes 100%-lt ISE on endale kodu ostnud?
Mina. Esimese korteri, ühetoalise, ostsin kui olin aastaks tagasi Eestis ja töötasin pangas. (Muidu õppisin välisriigis ülikoolis.) Jah, asjaolust, et oma töötajatele olid mõnevõrra soodsamad laenutingimused, oli abi. Olin siis 22.
Hiljem ostsin juba suure kinnistuga, kuid rääbaka maja, mida siiamaani putitan. Muide, ma olen majas ka pea kõik ise, oma kätega teinud. Alates köögimööbli ja parketi paigaldusest kuni vana voodri lammutuseni, korraliku soojustuse ja uue voodrilaua paigalduseni. Kraanid-boilerid olen paigaldanud ja kolmefaasilist elektripliiti oskan ka ühefaasiliseks sillata, kuigi mul endal seda vaja pole, sest majja jookseb 3.
Muide, minu toonastest töökaaslastest vähemalt kolm ostsid samuti endale isikliku kinnisvara. Ühega neist suhtlen siiani ja temagi hankis hiljem endale korteri asemele maja.
Hiljem ostsin juba suure kinnistuga, kuid rääbaka maja, mida siiamaani putitan. Muide, ma olen majas ka pea kõik ise, oma kätega teinud. Alates köögimööbli ja parketi paigaldusest kuni vana voodri lammutuseni, korraliku soojustuse ja uue voodrilaua paigalduseni. Kraanid-boilerid olen paigaldanud ja kolmefaasilist elektripliiti oskan ka ühefaasiliseks sillata, kuigi mul endal seda vaja pole, sest majja jookseb 3.
Muide, minu toonastest töökaaslastest vähemalt kolm ostsid samuti endale isikliku kinnisvara. Ühega neist suhtlen siiani ja temagi hankis hiljem endale korteri asemele maja.
-
Külaline
Tubli naine. Ja asjalik vastus. aga siinseid praalivaid või mitte midagi ütlevaid vastuseid lugedes oled kahjuks vähemuses.kaegu kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:02 Mina. Esimese korteri, ühetoalise, ostsin kui olin aastaks tagasi Eestis ja töötasin pangas. (Muidu õppisin välisriigis ülikoolis.) Jah, asjaolust, et oma töötajatele olid mõnevõrra soodsamad laenutingimused, oli abi. Olin siis 22.
-
Külaline
On ikka madal enesehinnang sul. Palju sul endal kinnisvara ka on? Raudselt elad üürikas.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:33Tubli naine. Ja asjalik vastus. aga siinseid praalivaid või mitte midagi ütlevaid vastuseid lugedes oled kahjuks vähemuses.kaegu kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:02 Mina. Esimese korteri, ühetoalise, ostsin kui olin aastaks tagasi Eestis ja töötasin pangas. (Muidu õppisin välisriigis ülikoolis.) Jah, asjaolust, et oma töötajatele olid mõnevõrra soodsamad laenutingimused, oli abi. Olin siis 22.
-
Külaline
Milleks selline kommentaar? Kui midagi öelda pole siis ära ütle. Paistad targem välja. Madala enesehinnanguga on just sinutaolised teiste sildistajad. Siis tundub neile, et nad ise on paremad.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 10:01On ikka madal enesehinnang sul. Palju sul endal kinnisvara ka on? Raudselt elad üürikas.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:33Tubli naine. Ja asjalik vastus. aga siinseid praalivaid või mitte midagi ütlevaid vastuseid lugedes oled kahjuks vähemuses.kaegu kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:02 Mina. Esimese korteri, ühetoalise, ostsin kui olin aastaks tagasi Eestis ja töötasin pangas. (Muidu õppisin välisriigis ülikoolis.) Jah, asjaolust, et oma töötajatele olid mõnevõrra soodsamad laenutingimused, oli abi. Olin siis 22.
-
Külaline
Jah, ISE ostsin, noorena, kui abielus veel polnudki.
Miks sa küsid, kui vastuste peale kohe vinguma hakkad? Sa lootsid, et selliseid naisi pole?? No johhaidii, ise sa ka ei suuda peale näkase korteri endale midagi osta ju. Majaomanikust naine on üldse ulme ja kadedus närib täiega

Miks sa küsid, kui vastuste peale kohe vinguma hakkad? Sa lootsid, et selliseid naisi pole?? No johhaidii, ise sa ka ei suuda peale näkase korteri endale midagi osta ju. Majaomanikust naine on üldse ulme ja kadedus närib täiega
-
Külaline
Miks sa sõimled siin majaomanikust naine?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:04 Jah, ISE ostsin, noorena, kui abielus veel polnudki.
Miks sa küsid, kui vastuste peale kohe vinguma hakkad? Sa lootsid, et selliseid naisi pole?? No johhaidii, ise sa ka ei suuda peale näkase korteri endale midagi osta ju. Majaomanikust naine on üldse ulme ja kadedus närib täiega![]()
![]()
-
Külaline
Tean selliseid küll ja veel, mis siin ulmelist peaks olema? 10% sissemakseks suudab igaüks koguda, kellel normaalne töö on, mõne aastaga. Vaata kui palju naisi on TTÜ-s, enamus neist jätkab (väga) hea palgaga ametis. Isegi teab mis oskusteta.
-
Külaline
Ei ole ja ei taha. Ei taha mitte kunagi pangalaenu kaela.
-
Külaline
Ma olengi tark ja kõrge enesehinnanguga, rikas ka. Mida sa käid siin naisi halvustamas?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 10:51Milleks selline kommentaar? Kui midagi öelda pole siis ära ütle. Paistad targem välja. Madala enesehinnanguga on just sinutaolised teiste sildistajad. Siis tundub neile, et nad ise on paremad.
-
Külaline
Endal pole inetu sedasi hinnanguid pilduda? Mis see sinu asi on kus keegi elab?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 10:01On ikka madal enesehinnang sul. Palju sul endal kinnisvara ka on? Raudselt elad üürikas.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:33Tubli naine. Ja asjalik vastus. aga siinseid praalivaid või mitte midagi ütlevaid vastuseid lugedes oled kahjuks vähemuses.kaegu kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:02 Mina. Esimese korteri, ühetoalise, ostsin kui olin aastaks tagasi Eestis ja töötasin pangas. (Muidu õppisin välisriigis ülikoolis.) Jah, asjaolust, et oma töötajatele olid mõnevõrra soodsamad laenutingimused, oli abi. Olin siis 22.
-
Külaline
Kas kõik mehed ostavad ISE endale kodu või? Ilmselgelt on omajagu neid naisi, kes ise oma teenitud raha eest endale kodu ostnud on. Sama moodi nagu on mehi, kes seda teinud on. Ja siis on naisi ja mehi, kes on vanematel raha saanud, et kodule sissemakse raha kokku saada. Ja naisi ja mehi, kes on pärandina kodu saanud. Ja siis neid, kes on kahekesi koos raha kogunud (mine tea, võib-olla isegi naine rohkem kui mees panustanud). Mõned on lausa lotovõidu saanud ja selle abil ostnud. Ning on naisi ja mehi, kes elavad hoopis kaaslase pinnal ning panustavad heal juhul poes käimisega.
Küll see maailm on ikka imelik, et igasuguseid variante leidub...
Küll see maailm on ikka imelik, et igasuguseid variante leidub...
-
Külaline
Nii on ka läinud, vastupidi juhuseid ei teagi.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 12:24 Ainult tühja juttu toodetakse. Aga see ju ka arusaadav. Üldjuhul on naised nagu puugid või parasiidid ja elavad mehe pinnal. Või siis loll mees suurest armastusest ei mõtle kahte sammu ette. Ning kinnisvara ostetakse kahasse. Mees maksab. Naise osa on natuke pesupulbrit osta. Mees saab aastate pärast oma veast aru kui provvake saab 40 ja hakkab kriiskama. lahutus. Vara pooleks. Mina panustasin ka.
-
Külaline
Mees elab minu pinnal. Ei ole mõtet naisi süüdistada, kui ise aru ei saa mis naisega teguKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 12:24 Ainult tühja juttu toodetakse. Aga see ju ka arusaadav. Üldjuhul on naised nagu puugid või parasiidid ja elavad mehe pinnal. Või siis loll mees suurest armastusest ei mõtle kahte sammu ette. Ning kinnisvara ostetakse kahasse. Mees maksab. Naise osa on natuke pesupulbrit osta. Mees saab aastate pärast oma veast aru kui provvake saab 40 ja hakkab kriiskama. lahutus. Vara pooleks. Mina panustasin ka.
-
Külaline
Aga kust pinna said? Ostsid? Oma raha eest? Kohe päris oma raha eest? Tegid tööd ja puha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:27Mees elab minu pinnal. Ei ole mõtet naisi süüdistada, kui ise aru ei saa mis naisega teguKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 12:24 Ainult tühja juttu toodetakse. Aga see ju ka arusaadav. Üldjuhul on naised nagu puugid või parasiidid ja elavad mehe pinnal. Või siis loll mees suurest armastusest ei mõtle kahte sammu ette. Ning kinnisvara ostetakse kahasse. Mees maksab. Naise osa on natuke pesupulbrit osta. Mees saab aastate pärast oma veast aru kui provvake saab 40 ja hakkab kriiskama. lahutus. Vara pooleks. Mina panustasin ka.![]()
-
Külaline
Soovitaks sama sulle, siis äkki on sul ühel päeval ka endal raha midagi osta.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:35 Kohe päris oma raha eest? Tegid tööd ja puha.
Arvan, et neid on päris palju. Lähim näide on enda naabrinaine - edukas ettevõtja, peab üleval mingit töllist meest mingil põhjusel, aga nii maja, autod kui kõik muu on naise vara. Samuti mu abikaasa õde soetas endale elamise täitsa ise, meest ei ole, aga ei tahtnud enam üüripinnal elada.
-
Külaline
Pärandus. Miks peaks oma raha eest, tööd rabama? Et siis oled õige tegija?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:35Aga kust pinna said? Ostsid? Oma raha eest? Kohe päris oma raha eest? Tegid tööd ja puha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:27Mees elab minu pinnal. Ei ole mõtet naisi süüdistada, kui ise aru ei saa mis naisega teguKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 12:24 Ainult tühja juttu toodetakse. Aga see ju ka arusaadav. Üldjuhul on naised nagu puugid või parasiidid ja elavad mehe pinnal. Või siis loll mees suurest armastusest ei mõtle kahte sammu ette. Ning kinnisvara ostetakse kahasse. Mees maksab. Naise osa on natuke pesupulbrit osta. Mees saab aastate pärast oma veast aru kui provvake saab 40 ja hakkab kriiskama. lahutus. Vara pooleks. Mina panustasin ka.![]()
-
Külaline
Paljud mehed on täitsa ise oma korteri ostnud? Ilma vanematepoolse tagatiseta, sissemakse abita, ilma naiseta,
Eriti Tallinnas, äärmisel juhul Tartus.
Isegi DJT sai oma issilt “small loan of a million dollars”
Selliseid mehi pols ka palju kes üksi endale Tallinnasse kinnisvara ostavad, noore täiskasvanuna
Kuhugi väikelinna kinnisvara ostmine oleks mul, naisena, käkitegu.
Eriti Tallinnas, äärmisel juhul Tartus.
Isegi DJT sai oma issilt “small loan of a million dollars”
Selliseid mehi pols ka palju kes üksi endale Tallinnasse kinnisvara ostavad, noore täiskasvanuna
Kuhugi väikelinna kinnisvara ostmine oleks mul, naisena, käkitegu.
-
Külaline
Mida sa teiste kallal nolid, kui ise oled rott?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:37Endal pole inetu sedasi hinnanguid pilduda? Mis see sinu asi on kus keegi elab?
-
Külaline
Mis küsid siis kui vastuseid ei tahaKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 09:31Perekooli eks kägu siin praalimas. Ei oleks olnud vaja siia digiprügi toota. Sinu vastus ei andnud ju midagi. Seega pole selle teadmisega ka midagi peale hakata.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 07:46 Mina olen. Kodu ja paar rendikat. Mees hoiab mul kodu korras ja kantseldab lapsi, mina teenin. Mis sa teed nyyd selle teadmisega?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist