Kas sa oled minu mees või?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 12:50Kas sa oled selle mehe ema?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 12:45Loomulikult kasutatakse meest nahaalselt ära.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 12:34 Kas selline aitamine on kogu aeg ühepoolne? Kas see sõber on teie peret ka millegagi aidanud? Kui pole, siis minu arust kasutatakse su meest julmalt lihtsalt ära.
Ei saa mööblit kokku keeratud (loe paigaldajat tellitud), või mis oleks selle nunnu-tibuga täpsemalt juhtunud, kui poleks sinna külla saanud - läheb siis, kui lumi ära sulab või pereisa käed tagumiku alt välja võtab ja talverehvid alla paneb. Või peab seda ka TA mees tegema?
Nii saamatud inimesed ei peaks üldse paljunema. Lõpuks jääb TA mees veel milleski süüdi ka, kui saba seljas kohe appi ei jookse.
Sõprade poolt " ärakasutamine " . Mis arvate ?
-
Külaline
-
Külaline
Mul on üks sugulane selline ärakasutaja. Ükskord olin töötu ja siis tema ütles, et kas saaksin talle nö autojuhiks olla, et viia teda tütrele külla kuskile Eesti teise otsa, et sul ju aega on. Ja ütles, et ta maksab kütuse kinni. Olin nõus. Alguses oli juttu ühest sõidust, aga siis hakkas veel tulema kohti, kust korra läbi minna. Kokkuvõttes sõitsin maha sadu kilomeetreid, alles õhtul hilja jõudsin koju. Lisaks ütles veel, et näe, sõidame siit, sealt on otsem, aga seal oli mingi kruusatee ja auto sai veel üleni poriseks ka, lisaks kandis tema oma saabastega autosse muda. Ja kui Tallinnasse jõudsime, andis mulle raha pihku, ma alguses ei lugenud, aga siis tuli välja, et 15 eurot andis. Tegelik kulu oli umbes 60 eurot pluss autopesu seest ja väljast. No eks ültesin siis, nojah, aga teist korda enam sellesse ämbrisse temaga ei astunud. Nüüd keeldun tema puhul igasugusest abist ja ega ei suhtle ka.
-
Külaline
Kui raha tahetakse, siis ongi ju taksojuht. Ei saa siis normaalselt öelda, et okei teen, aga tahan x summa selle eest saada? Kust see sõbra peregi nii täpselt teab, palju täpselt te kütuserahaks tahate? Võib-olla tahate veel kuskilt bensiinijaamast ostetud burgeri ja peldiku kasutamise raha kah?
-
Külaline
Üks ärakasutaja on lausa hüsteerias 
-
Külaline
Nuu vaata kuradit, ei tahagi teise pere ülalpidaja olla. Vaja uus lihtsameelne leida!
Need kes õhutavad seda, et mees peakski sõpradele välja tegema ja hea sõber olema ja ongi haige kui mees kütuseraha küsib. See teeb ju sama välja kui ütlen et : " Ole hea, anna mulle 50 euri. Tagasi pole anda "
Ebanormaalsed inimesed . Tundub et neid ärakasutajaid on siin maailmas päris palju..
Miks peab mees oma pere arvelt teist peret sõidutama? Eriti kui temale endale pole kordagi välja tehtud selle pere poolt.
Ebanormaalsed inimesed . Tundub et neid ärakasutajaid on siin maailmas päris palju..
Miks peab mees oma pere arvelt teist peret sõidutama? Eriti kui temale endale pole kordagi välja tehtud selle pere poolt.
-
Külaline
Et kui ma annan oma sõbrale 50 eurot kuna tal pole ja tagasi ei taha kuna see on kink minu poolt, siis on minu sõber minu ärakasutaja??Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:05 Need kes õhutavad seda, et mees peakski sõpradele välja tegema ja hea sõber olema ja ongi haige kui mees kütuseraha küsib. See teeb ju sama välja kui ütlen et : " Ole hea, anna mulle 50 euri. Tagasi pole anda "
Kui mul läheb elus nii halvasti ja see 50 eurot on mul hetke päästja, siis sõber aitab ka mind. Kuidas naiste maailm nii kuri ja õel on? Või siis see mehe antud 50 eurot kisub sul leiva suust??
Miks peab mees? Sest ta on mees, mees tuleb aitab ka sind kui sul on häda käes. Sina ju mehi ise ei aita, sa ei aitaks isegi naisi kui siis ainult suure raha eest. Mehed on mehed ja sina oled väiklane. Sul võiks enese üle häbi olla.
-
Külaline
Ärakasutaja ei tule appi. Sellest teema alguse sai ju.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:11Postitus on kustutatudBorabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:05 Need kes õhutavad seda, et mees peakski sõpradele välja tegema ja hea sõber olema ja ongi haige kui mees kütuseraha küsib. See teeb ju sama välja kui ütlen et : " Ole hea, anna mulle 50 euri. Tagasi pole anda "
-
Külaline
Kas mees peaks nüüd sinuga tülitsema kuna sa kinkisid oma sõbrannale 100 eurot pere rahast???Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:12Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:09Et kui ma annan oma sõbrale 50 eurot kuna tal pole ja tagasi ei taha kuna see on kink minu poolt, siis on minu sõber minu ärakasutaja??Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:05 Need kes õhutavad seda, et mees peakski sõpradele välja tegema ja hea sõber olema ja ongi haige kui mees kütuseraha küsib. See teeb ju sama välja kui ütlen et : " Ole hea, anna mulle 50 euri. Tagasi pole anda "
Kui mul läheb elus nii halvasti ja see 50 eurot on mul hetke päästja, siis sõber aitab ka mind. Kuidas naiste maailm nii kuri ja õel on? Või siis see mehe antud 50 eurot kisub sul leiva suust??
Miks peab mees? Sest ta on mees, mees tuleb aitab ka sind kui sul on häda käes. Sina ju mehi ise ei aita, sa ei aitaks isegi naisi kui siis ainult suure raha eest. Mehed on mehed ja sina oled väiklane. Sul võiks enese üle häbi olla.
Su mehe sarjamise teema läks hapuks nagu näen.
-
Külaline
Eks ongi selline liik inimesi-ärakasutajad. Üldiselt tuleb oma teenusele hinnasilt külge kleepida (kui sa tahad ja viitsid seda üldse teha) ja öelda, et olen nõus, aga see maksab xxx summa. Autoga teenuse puhul mitte ainult kütuseraha, vaid ikka rohkem. Siis selgub, kas ikka tahetakse sind appi. Tasuta võin mööblit kokku panna ja autoga arsti juurde sõidutada oma ema isa ning äia ämma.
-
Külaline
Lähedaste sõprade puhul ei tuleks selle pealegi, et mingite teenete puhul raha küsida/pakkuda. Olen sõidutanud vahel oma sõbrannade lapsi ja nemad minu omasid samamoodi. Kui võtan sõbranna lapse enda lastega kinno kaasa, siis pileti ja näksi raha kunagi ei küsi, või kui sõbranna võtab minu lapse enda omaga näiteks kohvikusse või mängumaale kaasa, minumeelest on see nagu loogiline ja iseenesestmõistetav. Selliseid sõpru, kes ainult ühepoolselt teeneid paluks, mul ei ole.
-
Külaline
Tundub, et mees eeldas, et sõber maksab sõidud kinni, sõber eeldas, et mees viib ja toob ta lapse tasuta. Eeldamine on kõikide ämbrite ema! Tuleb ikka suu lahti teha ja otse öelda.
Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:27Kas mees peaks nüüd sinuga tülitsema kuna sa kinkisid oma sõbrannale 100 eurot pere rahast???Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:12Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:09
Et kui ma annan oma sõbrale 50 eurot kuna tal pole ja tagasi ei taha kuna see on kink minu poolt, siis on minu sõber minu ärakasutaja??
Su mehe sarjamise teema läks hapuks nagu näen.
Miks peaks mees minuga seepärast tülitsema ? Meil ongi pere rahaasjad omavahel läbi räägitud. Ja ega ma oma peast ei võtnud seda, et kerjan siin seda kütusekulu raha tagasi lapse sõidutamise eest..mu mees ise ütles mulle seda, et tema kasvatus on ikka selline, et kui keegi teeb ikka head, siis sa ei lase päris tema seljas liugu. Kuidas kurat saab eeldada et 200 km sõidetakse sinu kulul maha ? Ometi kui ta enda naine võttis minu pakutud raha vastu kui mu last emosse viis. Võttis veel pealegi raha.. kütus ja 50 peale.
Lihtsalt Mina ja mu mees vähemalt ei eeldaks et kuna sa oled mu sõber siis vii ja tee ja pane kokku.
Haha. Sellega meenus et paar aastat tagasi hoidsin sama pere last 24 h. Mul oli too hetk pisike beebi kes absoluutselt ei maganud öösel.. ütles et ehk saan vaadata tema last ka. Neil kontsert..
Vaatasin siis..4.aastane plika ei jäänud kuidagi õhtul magama ja oli ta ceel niii üliaktiivne ka..ja siiis tuldi järgi alles lõuna aeg. Visati 5 euri pihku
-
Külaline
No kui juba on kogemusi, milline see pere on, miks siis üldse aidata.Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:26
Miks peaks mees minuga seepärast tülitsema ? Meil ongi pere rahaasjad omavahel läbi räägitud. Ja ega ma oma peast ei võtnud seda, et kerjan siin seda kütusekulu raha tagasi lapse sõidutamise eest..mu mees ise ütles mulle seda, et tema kasvatus on ikka selline, et kui keegi teeb ikka head, siis sa ei lase päris tema seljas liugu. Kuidas kurat saab eeldada et 200 km sõidetakse sinu kulul maha ? Ometi kui ta enda naine võttis minu pakutud raha vastu kui mu last emosse viis. Võttis veel pealegi raha.. kütus ja 50 peale.
Lihtsalt Mina ja mu mees vähemalt ei eeldaks et kuna sa oled mu sõber siis vii ja tee ja pane kokku.
Haha. Sellega meenus et paar aastat tagasi hoidsin sama pere last 24 h. Mul oli too hetk pisike beebi kes absoluutselt ei maganud öösel.. ütles et ehk saan vaadata tema last ka. Neil kontsert..
Vaatasin siis..4.aastane plika ei jäänud kuidagi õhtul magama ja oli ta ceel niii üliaktiivne ka..ja siiis tuldi järgi alles lõuna aeg. Visati 5 euri pihku![]()
-
Külaline
Eks te olete ise süüdi, kui teiste eest palka saamata või kommiraha eest nende asju ära teete. Käsi peseb kätt, öeldakse. Abistamised peavad olema ikka mõlema poolsed. Probleem ei ole, et sõber on selline, probleem on, et teie olete sellised, nagu olete. Ikka ennast saab muuta. Pole vaja nendega suhelda. Aga noh, kui lahti ei saa, siis tuleb seal ärakasutajate juures edasi vahtida ja ka edasi vinguda.
-
Külaline
Ausalt, imelikud sõprussuhted on teil ja ise olete veel imelikumad sõbrad. Mul on hea meel, et minu tutvusringkonnas selliseid ei ole.Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:26
Vaatasin siis..4.aastane plika ei jäänud kuidagi õhtul magama ja oli ta ceel niii üliaktiivne ka..ja siiis tuldi järgi alles lõuna aeg. Visati 5 euri pihku![]()
-
Külaline
Kuidas saab nii suurt teenet tasuta eeldada. Aga eks süües kasvab isu. Vaatab, et saabki kõike küsida.
-
Külaline
Mis summa see siis olema pidanuks nende kahe tripi eest, et rahule oleks jäänud, TA?
-
Külaline
Mõtled, et siin on ainult üks kirjutaja?
-
Külaline
Palju siis oleks pidanud viskama?Borabora kirjutas: ↑24 Nov 2024 14:26Miks peaks mees minuga seepärast tülitsema ? Meil ongi pere rahaasjad omavahel läbi räägitud. Ja ega ma oma peast ei võtnud seda, et kerjan siin seda kütusekulu raha tagasi lapse sõidutamise eest..mu mees ise ütles mulle seda, et tema kasvatus on ikka selline, et kui keegi teeb ikka head, siis sa ei lase päris tema seljas liugu. Kuidas kurat saab eeldada et 200 km sõidetakse sinu kulul maha ? Ometi kui ta enda naine võttis minu pakutud raha vastu kui mu last emosse viis. Võttis veel pealegi raha.. kütus ja 50 peale.
Vaatasin siis..4.aastane plika ei jäänud kuidagi õhtul magama ja oli ta ceel niii üliaktiivne ka..ja siiis tuldi järgi alles lõuna aeg. Visati 5 euri pihku
Kas kuskil on mõni nn sõpradevaheliste teenuste osutamise hinnakiri ka üleval? Et ikka õige summa saaks "visatud"?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 9 külalist