Ants jälle möllamas, ükski naine nii ei räägiks.
Mida peate raha raiskamiseks?
-
Külaline
-
Külaline
Juuksurit selles mu tsiteeritud nimekirjas polnud, seda pole vaja teemaks tuua. Juuksuris käin enamasti kord kuus tõesti.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:22Värvid ja lõikad oma juuksed ise? Teed näohoolduse koos ripsmete ja kulmude värvimisega? Vahatad sääred ning kintsud, geellakid varbad ning sõrmed?
Vanajumal on mulle andnud õnneks ripsmed ja kulmud, mida värvida pole vaja, kui tahan, kasutan vahel ripsmetušši.
Olen nii mõnelgi koolitusel käinud, saan tõesti kõige muuga ise hakkama juba aastaid.
Geellakki vahel kasutan, aga enamasti mitte. Korrektseks maniküüriks või pediküüriks pole just alati geeli vaja.
-
Külaline
Kui on mingi tähtpäev või üritus, siis ikka profimeik-ja juuksed.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:46Juuksurit selles mu tsiteeritud nimekirjas polnud, seda pole vaja teemaks tuua. Juuksuris käin enamasti kord kuus tõesti.
Vanajumal on mulle andnud õnneks ripsmed ja kulmud, mida värvida pole vaja, kui tahan, kasutan vahel ripsmetušši.
Olen nii mõnelgi koolitusel käinud, saan tõesti kõige muuga ise hakkama juba aastaid.
Geellakki vahel kasutan, aga enamasti mitte. Korrektseks maniküüriks või pediküüriks pole just alati geeli vaja.
-
Külaline
Tsiteerid mind. Nii tõesti on - kui väga pidulik üritus, siis kasutan proffe küll. Seda tuleb mul ette vaid 2-3 korda aastas.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:00Kui on mingi tähtpäev või üritus, siis ikka profimeik-ja juuksed.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:46Juuksurit selles mu tsiteeritud nimekirjas polnud, seda pole vaja teemaks tuua. Juuksuris käin enamasti kord kuus tõesti.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:22
Värvid ja lõikad oma juuksed ise? Teed näohoolduse koos ripsmete ja kulmude värvimisega? Vahatad sääred ning kintsud, geellakid varbad ning sõrmed?
Aga igapäevased tavalised hoolitsused teen ise.
-
Külaline
Jaa, juukseid võib ka sõbranna lõigata. Ja juuste värvimine pole kunagi mu ellu kuulunud. Samuti mitte mingi näohooldus, kulmude ja ripsmete värvimine, geelküüned-lakid ega vahatamine. Ja olen varsti 60 aastat ilma nendeta hakkama saanud, saan ka edasi.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:22Värvid ja lõikad oma juuksed ise? Teed näohoolduse koos ripsmete ja kulmude värvimisega? Vahatad sääred ning kintsud, geellakid varbad ning sõrmed?
-
Külaline
Mina ei kasuta kunagi proffide abi. Pole ka sellistel sündmustel käija. Sõbrannade sünnipäevad või 6 töötajaga väikefirma jõulupeod pole sellised kohad, kus seda "vaja oleks"Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:00Kui on mingi tähtpäev või üritus, siis ikka profimeik-ja juuksed.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:46Juuksurit selles mu tsiteeritud nimekirjas polnud, seda pole vaja teemaks tuua. Juuksuris käin enamasti kord kuus tõesti.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:22
Värvid ja lõikad oma juuksed ise? Teed näohoolduse koos ripsmete ja kulmude värvimisega? Vahatad sääred ning kintsud, geellakid varbad ning sõrmed?
-
Külaline
Kas sa lugesid ikka läbi, keda ise tsiteerid või tahad niisama lahmida? Tsiteerisid mind. Kirjutasingi, et juuksuris käin ca korra kuus.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:30Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:23Tsiteerid mind. Nii tõesti on - kui väga pidulik üritus, siis kasutan proffe küll. Seda tuleb mul ette vaid 2-3 korda aastas.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:00
Kui on mingi tähtpäev või üritus, siis ikka profimeik-ja juuksed.
Aga igapäevased tavalised hoolitsused teen ise.
-
Külaline
Proovi palun leppida sellega, et inimeste huvid ja prioriteedid on erinevad. Kui oled rikka mehe trofeenaine, siis pead muidugi iga päev 10/10 välja nägema ja oma ilu eest hoolitsemine on prioriteet number 1. Aga kui sellist survet pole, enda peegelpilt ka ilma sadu eurosid kuus kulutamata endale meeldib ja prioriteedid on mujal?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:40Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:30Jaa, juukseid võib ka sõbranna lõigata. Ja juuste värvimine pole kunagi mu ellu kuulunud. Samuti mitte mingi näohooldus, kulmude ja ripsmete värvimine, geelküüned-lakid ega vahatamine. Ja olen varsti 60 aastat ilma nendeta hakkama saanud, saan ka edasi.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:22
Kui sind ei huvita näiteks aiandus, siis keegi ei tule sulle ütlema, et miks sa ei kuluta kolmandiku oma palgast istikutele jm aiandustarvetele. Miks iluga peaks teistmoodi olema?
-
Külaline
Kus teed neid meike ja juukseid? Mina olen mõned korrad proovinud teha ürituse puhul soengut ja profimeiki, iga kord olen täiesti jube välja näinud.Kui on mingi tähtpäev või üritus, siis ikka profimeik-ja juuksed.
-
Külaline
Kuna ei tööta teenindajana või muul viisil pole töö visiitkaarti mängida, siis mina küll raha ja aega iluteenuste peale ei raiska. Oma firma, olen kuidas tahan ja teen mida tahan.
Ripsmeid ja kulme värvin kodus, juukseid lõikab mees, juukseid värvida ei pea vajalikuks, sama epilaator kestab viimased 15 aastat. Kogu müstika. Juukselõikus on muideks siiksi suhteliselt lihtne ja kergesti omandatav oskus võrreldes muude, kordades keerulisemate erialadega, mida ma olen pidanud aastate jooksul õppima. Nii et mina lõikan juukseid teistel pereliikmetel ka ja kõik on rõõmsad ning rahul. Üks lihtne asi äri õppida ja kasu on sellest aastakümneteks.
Ripsmeid ja kulme värvin kodus, juukseid lõikab mees, juukseid värvida ei pea vajalikuks, sama epilaator kestab viimased 15 aastat. Kogu müstika. Juukselõikus on muideks siiksi suhteliselt lihtne ja kergesti omandatav oskus võrreldes muude, kordades keerulisemate erialadega, mida ma olen pidanud aastate jooksul õppima. Nii et mina lõikan juukseid teistel pereliikmetel ka ja kõik on rõõmsad ning rahul. Üks lihtne asi äri õppida ja kasu on sellest aastakümneteks.
-
Külaline
Kus sa õppisid siis seda? Juuksurikooli nagu päris ei viitsiks sellepärast minna, seal õpe kaks aastat.Nii et mina lõikan juukseid teistel pereliikmetel ka ja kõik on rõõmsad ning rahul. Üks lihtne asi äri õppida ja kasu on sellest aastakümneteks.
-
Külaline
See on õige küll. Olin päris pikalt koos ühe väga eduka ja Eesti absoluutsesse eliiti kuuluva mehega. Tema jaoks oli väga oluline, et ma näeks välja igatipidi esinduslik ja siis ma käisin ka ilusalongides + riided, stilistika jne jne. Noh jah.. Praeguseks ammu lahus ja pean kogu seda maailma täiesti naeruväärseks.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 08:08Proovi palun leppida sellega, et inimeste huvid ja prioriteedid on erinevad. Kui oled rikka mehe trofeenaine, siis pead muidugi iga päev 10/10 välja nägema ja oma ilu eest hoolitsemine on prioriteet number 1. Aga kui sellist survet pole, enda peegelpilt ka ilma sadu eurosid kuus kulutamata endale meeldib ja prioriteedid on mujal?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:40Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 23:30
Jaa, juukseid võib ka sõbranna lõigata. Ja juuste värvimine pole kunagi mu ellu kuulunud. Samuti mitte mingi näohooldus, kulmude ja ripsmete värvimine, geelküüned-lakid ega vahatamine. Ja olen varsti 60 aastat ilma nendeta hakkama saanud, saan ka edasi.
Kui sind ei huvita näiteks aiandus, siis keegi ei tule sulle ütlema, et miks sa ei kuluta kolmandiku oma palgast istikutele jm aiandustarvetele. Miks iluga peaks teistmoodi olema?
Osta elu endale, ausalt
Ja on inimesed, siingi teemas vähemalt üks, kelle jaoks see on nagu mingi A ja O. Ma nägin tol korral selliseid väga palju ja võin tõesti kinnitada, et mitte midagi sellest elust kadestada ei ole mõtet. Õnnetud, tühjad ja karjuvalt igavad inimesed.
Praeguseks on ainus asi, mis mul sellest "enda eest hoolitsemisest" on jäänud, on hea vorm. Trennis käin tõesti ja olen väga heas füüsilises vormis, aga see on suures osas ka tervisega seotud. Kosmeetiku või maniküüri juurde.. hahhaa.. otsige lolli
-
Külaline
Sina olid kellegi mängukann, kes nõudis ja sa tegid. Iseseisvad naised teevad seda enda jaoks ning enda raha eest. ei tuleks selle pealegi, et mingi mehe pärast võimelda. Pidada hoolisetut naist õnnetuks, tühjaks ning karjuvalt igavaks on muidugi omatte tase.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 14:54See on õige küll. Olin päris pikalt koos ühe väga eduka ja Eesti absoluutsesse eliiti kuuluva mehega. Tema jaoks oli väga oluline, et ma näeks välja igatipidi esinduslik ja siis ma käisin ka ilusalongides + riided, stilistika jne jne. Noh jah.. Praeguseks ammu lahus ja pean kogu seda maailma täiesti naeruväärseks.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 08:08Proovi palun leppida sellega, et inimeste huvid ja prioriteedid on erinevad. Kui oled rikka mehe trofeenaine, siis pead muidugi iga päev 10/10 välja nägema ja oma ilu eest hoolitsemine on prioriteet number 1. Aga kui sellist survet pole, enda peegelpilt ka ilma sadu eurosid kuus kulutamata endale meeldib ja prioriteedid on mujal?
Osta elu endale, ausalt![]()
Ja on inimesed, siingi teemas vähemalt üks, kelle jaoks see on nagu mingi A ja O. Ma nägin tol korral selliseid väga palju ja võin tõesti kinnitada, et mitte midagi sellest elust kadestada ei ole mõtet. Õnnetud, tühjad ja karjuvalt igavad inimesed.
Praeguseks on ainus asi, mis mul sellest "enda eest hoolitsemisest" on jäänud, on hea vorm. Trennis käin tõesti ja olen väga heas füüsilises vormis, aga see on suures osas ka tervisega seotud. Kosmeetiku või maniküüri juurde.. hahhaa.. otsige lolli![]()
Jäeti maha ning kukkusid oma rahatusse ellu tagasi, et selline kibedus?
-
Külaline
Päris rumal on tõesti arvata, et naised ainult meeste jaoks iluteenuseid tarbivad. Ma käin juuksuris, maniküüris, pediküüris, näohooldustes jne olenemata sellest kas mul on mees või ei ole meest.
Kindlasti on naisi, kes tarbivad neid teenuseid ainult mehe meeleheaks ning sisimas peavad seda laristamiseks, kuid see on hoopis teine teema ja ausaltöeldes selliseid naisi ma usun ja loodan, et on pigem vähe. Kui selgrootu peab olema, et mingi mehe meeleheaks minna ennast lakkima ja mukkima, kui endal selleks igasugune soov puudub?
Kindlasti on naisi, kes tarbivad neid teenuseid ainult mehe meeleheaks ning sisimas peavad seda laristamiseks, kuid see on hoopis teine teema ja ausaltöeldes selliseid naisi ma usun ja loodan, et on pigem vähe. Kui selgrootu peab olema, et mingi mehe meeleheaks minna ennast lakkima ja mukkima, kui endal selleks igasugune soov puudub?
-
Külaline
Mees on siis doplomeeritud juuksur või lased suvalise inimese oma lõikuse kallale? Või sul polegi mingit lõikust ega joont, lihtsalt kasvavad ja lõigatakse heal juhul alumine äär? No ütleme nii, et mingis viisakas kohas sa küll sellise soenguga ei tööta, eks.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 08:31 Kuna ei tööta teenindajana või muul viisil pole töö visiitkaarti mängida, siis mina küll raha ja aega iluteenuste peale ei raiska. Oma firma, olen kuidas tahan ja teen mida tahan.
-
Külaline
Ei jäetud. Ise jätsin maha. Ja sellepärast jätsingi, et selline elu, kus mingi küünte kuju ja kulmukaare tihedus omab üldse mingit tähtsust ongi tühi ja igav. Naine, kes on nii tuhm, et ta peab geelküüsi enda eest hoolitsemiseks on ühiskonna mängukann. See ongi päriselt see "patriarhy" millest USA aktiivikud kisavad. Aga noh, eks igaühele oma.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 15:39Sina olid kellegi mängukann, kes nõudis ja sa tegid. Iseseisvad naised teevad seda enda jaoks ning enda raha eest. ei tuleks selle pealegi, et mingi mehe pärast võimelda. Pidada hoolisetut naist õnnetuks, tühjaks ning karjuvalt igavaks on muidugi omatte tase.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 14:54See on õige küll. Olin päris pikalt koos ühe väga eduka ja Eesti absoluutsesse eliiti kuuluva mehega. Tema jaoks oli väga oluline, et ma näeks välja igatipidi esinduslik ja siis ma käisin ka ilusalongides + riided, stilistika jne jne. Noh jah.. Praeguseks ammu lahus ja pean kogu seda maailma täiesti naeruväärseks.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 08:08
Proovi palun leppida sellega, et inimeste huvid ja prioriteedid on erinevad. Kui oled rikka mehe trofeenaine, siis pead muidugi iga päev 10/10 välja nägema ja oma ilu eest hoolitsemine on prioriteet number 1. Aga kui sellist survet pole, enda peegelpilt ka ilma sadu eurosid kuus kulutamata endale meeldib ja prioriteedid on mujal?
Praeguseks on ainus asi, mis mul sellest "enda eest hoolitsemisest" on jäänud, on hea vorm. Trennis käin tõesti ja olen väga heas füüsilises vormis, aga see on suures osas ka tervisega seotud. Kosmeetiku või maniküüri juurde.. hahhaa.. otsige lolli![]()
-
Külaline
Uskumatu lugeda, et need kaunid, kenad ja hoolitsetud naised käivad foorumis õelutsemas.
Elu peaks ju lill olema, millest see vajadus kedagi alavääristada?
-
Külaline
Oo õudust. Käin maniküüris ja pediküüris juba 30 aastat ja tõesti, see on oma käte ja jalgade eest hoolitsemine. Näen suviti ka paksenditega jalgu, pikki ning kollaseid varbaküüsi, musti küünealuseid ja mahakoorunud lakki-see ei ole enda eest hoolitsemine.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 20:21Ei jäetud. Ise jätsin maha. Ja sellepärast jätsingi, et selline elu, kus mingi küünte kuju ja kulmukaare tihedus omab üldse mingit tähtsust ongi tühi ja igav. Naine, kes on nii tuhm, et ta peab geelküüsi enda eest hoolitsemiseks on ühiskonna mängukann. See ongi päriselt see "patriarhy" millest USA aktiivikud kisavad. Aga noh, eks igaühele oma.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 15:39Sina olid kellegi mängukann, kes nõudis ja sa tegid. Iseseisvad naised teevad seda enda jaoks ning enda raha eest. ei tuleks selle pealegi, et mingi mehe pärast võimelda. Pidada hoolisetut naist õnnetuks, tühjaks ning karjuvalt igavaks on muidugi omatte tase.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 14:54
See on õige küll. Olin päris pikalt koos ühe väga eduka ja Eesti absoluutsesse eliiti kuuluva mehega. Tema jaoks oli väga oluline, et ma näeks välja igatipidi esinduslik ja siis ma käisin ka ilusalongides + riided, stilistika jne jne. Noh jah.. Praeguseks ammu lahus ja pean kogu seda maailma täiesti naeruväärseks.
-
Külaline
Kõike seda teen ma kodus ise.
-
Külaline
Ehk siis sa teed täpselt neid samu asju aga lihtsalt kodus... ja tuhm oli kes?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline